Wpisy 5 388 997 – 5 389 114
21 lipca 2025 06:13 → 21 lipca 2025 13:56, 100 wpisów
Do Polski zbliża się niż z opadami.
Warto zwrócić uwagę na kołowy układ opadów.

Warto zwrócić uwagę na kołowy układ opadów.

Achtung!
Dziadek 84 lata za kierownicą auta.

Dziadek 84 lata za kierownicą auta.

Islandorka.
🥀 🌷 🌸
🥀 🌷 🌸
@5 389 013 krzysztof 24:
wczoraj lipa w mm w niedziele nie warto grac
@5 389 021 Gosia__77: zaraz zima
Zagrane kabaretowo 25 razy nie trafione
@5 389 023: dziś normalne zagranie 10 w mini z chybika
Tobiaszek
W miejscowości Kielce padła wygrana 437 292,00 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 5)
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 3)
W miejscowości Lublin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 1 x 5)
W miejscowości Gdynia padła wygrana 202 904,90 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Katowice padła wygrana 202 904,90 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 389 035 Andreas3864: jutro w Sejmie słowo bykowe padnie
Chyba trzeba wyjechac za granicę do pracy jak to przejdzie
@5 389 038 zbigniew g: ten sejm to juz zenada,pis wyprowadzi polske z unii,to dopiero wsi się oczy otworzą jak nie bedzie dopłat,i zostaniemy z rusem i węgrami,a pisuary dośc nakradna i wyjada z milionami
Osa
W miejscowości Dobrowoda padła wygrana 202 904,90 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Zgorzelec padła wygrana 202 904,90 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 202 904,90 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Janosikkg
@5 389 040 zbigniew g: mysle że Polska to naród stracony dają sie manipulować złodziejom ,szaleńcom,złodziejom i bandytom szacun-to tylko w polsce tak moze być
dorwią sie do koryta to te poprzednie 8lat ,to będzie mały pikus
-trzeba cos wygrac konkretnego i spier...ć z tąd
@5 389 049 Andreas3864:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą w sprzedaży pojawiła się nowa gierka: Złote Worki
W miejscowości Czechowice-Dziedzice padła wygrana 100 000 zł w grze Ekstra Premia
@5 389 050 zbigniew g: -z rana jak śmietana
@5 389 055: w realu by sie tyle przydało
Przed chwilą padło 94 x 34,90 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | VIVA LAS VEGAS | 20 000 zł | Nowy Targ |
|---|---|---|
| WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Bielsko-Biała |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Ruda Śląska |
| CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Kraków |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 10 000 zł | Bytom |
| BŁYŚNIJ KASĄ | 5000 zł | Koszalin |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Siemianowice Śląskie |
| WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Grajewo |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 10 000 zł | Białystok |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Opoczno |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Grudziądz |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Gorlice |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Ostrów Wielkopolski |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Gdynia |
@5 389 064 Gosia__77: ja już w m8escie

@5 389 065 waldus: kup mi tam coś
@5 389 066 Gosia__77: loda Ci wezme
@5 389 066 Gosia__77: 2 gałki
@5 389 068 waldus:
@5 389 069 Gosia__77: do południa robiłem sztachety
@5 389 069 Gosia__77:
@5 389 074 emeryt:
na urodziny miałem wysłać 4 lotto plus z jednej budki..Ale.. poszły 3 po sztuce..gosiu ,, jesteś zdrowa ,, nie wolno zostawić postój niepełnosprawny sprawa zabieraj twój auta i koniec juz
https://www.facebook.com/watch/?v=1080363207442525
https://www.facebook.com/watch/?v=1080363207442525
grala Harley Diaz w głównej roli w serialu Disney Channel
ma 22 lata
ma 22 lata
@5 389 091 krzysio: ona tez mnie lubi
@5 389 091 krzysio: no ja to dlatego ze zyje w Polsce nie jestem zbytnio piekny, nie mam wielkich fanow nikt mnie nie kocha
@5 389 097 waldus: po co ci tyle ogrodzenia
@5 389 100 Gosia__77: ja już w domu kupiłem co miałem kupić i już jestem
@5 389 102 waldus: przyjedź teraz do mnie robota poczeka
@5 389 103 Gosia__77: nie mam czasu na głupoty
angierski tylko kto chodzi krasc afery ,, aby tylko otrzymują coś uroda ,,,,a wszyscy jak daje pinidze bandyta i stracił pieknie i tak noszył traumat ,,tak jak ty noszyłeś okulary wszyscy tak maja rózne choroby
@5 389 099 Angierski: jak to poco dla potomnych zostawie
@5 389 105 krzysio: dokladnie w tej polsce sa choroby
ale duży konik polny mi wskoczył do pokoju na żaluzje a nie zdążyłam zdjęcie zrobić wyskoczył
@5 389 107 waldus: ale radosc niech sami cos robia
angierski ,, czytaj sam ,, on dobrze wiedział ale ,,,,iine oni tak ciagle oszukujom i ma sprawa
https://wiadomosci.wp.pl/bakiewicz-mowi-ile-zarabia-i-ze-pomagaja-mu-rodzice-ile-ma-pan-lat-7179724231432928a?fbclid=IwY2xjawLrCMdleHRuA2FlbQIxMABicmlkETAwWndWWWc0WlpITUZRRU9JAR7hrxrCHb8rgjrNs1wR84iws4dSXOVfn1vhGqwuGbfTvOH-SQvipfmMeiiAuQ_aem_A-DHMVM31wmSDbphqhVQTA
https://wiadomosci.wp.pl/bakiewicz-mowi-ile-zarabia-i-ze-pomagaja-mu-rodzice-ile-ma-pan-lat-7179724231432928a?fbclid=IwY2xjawLrCMdleHRuA2FlbQIxMABicmlkETAwWndWWWc0WlpITUZRRU9JAR7hrxrCHb8rgjrNs1wR84iws4dSXOVfn1vhGqwuGbfTvOH-SQvipfmMeiiAuQ_aem_A-DHMVM31wmSDbphqhVQTA
@5 389 110 Angierski: syn taki sam leń jak Ty
angierski ,, tak jak krzysia głowa słuchu i jeszcze nie mam palca i co niz ty
Przegląd od AI
+2
W polskiej kulturze konik polny wlatujący do pokoju może być różnie interpretowany. Z jednej strony, w wielu tradycjach jest on symbolem szczęścia, dobrobytu i nowych początków, informuje portal MindBodyGreen. Z drugiej strony, w niektórych kontekstach konik polny może być kojarzony z brakiem roztropności i niefrasobliwością. Ostateczne znaczenie zależy od osobistych przekonań i kontekstu kulturowego.
Możliwe interpretacje:
Symbol szczęścia i dobrobytu:
Koniki polne często kojarzone są z pozytywnymi zmianami i nowymi możliwościami. Wlatując do domu, mogą zwiastować nadejście pomyślnych wydarzeń.
Przestroga przed brakiem rozwagi:
W niektórych tradycjach, konik polny może symbolizować lekkomyślność i brak planowania. Wlatując do mieszkania, może sugerować potrzebę większej ostrożności w podejmowaniu decyzji.
Znak od natury:
Koniki polne są częścią przyrody, więc ich obecność w domu może być interpretowana jako wezwanie do zwrócenia uwagi na otaczające nas środowisko i potrzeby natury.
Osobiste znaczenie:
Dla niektórych osób konik polny może mieć szczególne znaczenie związane z ich osobistymi doświadczeniami lub wspomnieniami. W takim przypadku, interpretacja zależy od indywidualnych skojarzeń.
Co robić po wleceniu konika polnego:
Nie panikuj:
Koniki polne nie są niebezpieczne i zazwyczaj nie gryzą.
Otwórz okno:
Umożliwienie owadowi powrotu do naturalnego środowiska jest najłagodniejszym rozwiązaniem.
Obserwuj:
Możesz potraktować obecność konika polnego jako okazję do obserwacji i zastanowienia się nad jego symbolicznym znaczeniem dla ciebie.
Zastanów się nad kontekstem:
Spróbuj połączyć pojawienie się konika z aktualnymi wydarzeniami lub myślami w swoim
+2
W polskiej kulturze konik polny wlatujący do pokoju może być różnie interpretowany. Z jednej strony, w wielu tradycjach jest on symbolem szczęścia, dobrobytu i nowych początków, informuje portal MindBodyGreen. Z drugiej strony, w niektórych kontekstach konik polny może być kojarzony z brakiem roztropności i niefrasobliwością. Ostateczne znaczenie zależy od osobistych przekonań i kontekstu kulturowego.
Możliwe interpretacje:
Symbol szczęścia i dobrobytu:
Koniki polne często kojarzone są z pozytywnymi zmianami i nowymi możliwościami. Wlatując do domu, mogą zwiastować nadejście pomyślnych wydarzeń.
Przestroga przed brakiem rozwagi:
W niektórych tradycjach, konik polny może symbolizować lekkomyślność i brak planowania. Wlatując do mieszkania, może sugerować potrzebę większej ostrożności w podejmowaniu decyzji.
Znak od natury:
Koniki polne są częścią przyrody, więc ich obecność w domu może być interpretowana jako wezwanie do zwrócenia uwagi na otaczające nas środowisko i potrzeby natury.
Osobiste znaczenie:
Dla niektórych osób konik polny może mieć szczególne znaczenie związane z ich osobistymi doświadczeniami lub wspomnieniami. W takim przypadku, interpretacja zależy od indywidualnych skojarzeń.
Co robić po wleceniu konika polnego:
Nie panikuj:
Koniki polne nie są niebezpieczne i zazwyczaj nie gryzą.
Otwórz okno:
Umożliwienie owadowi powrotu do naturalnego środowiska jest najłagodniejszym rozwiązaniem.
Obserwuj:
Możesz potraktować obecność konika polnego jako okazję do obserwacji i zastanowienia się nad jego symbolicznym znaczeniem dla ciebie.
Zastanów się nad kontekstem:
Spróbuj połączyć pojawienie się konika z aktualnymi wydarzeniami lub myślami w swoim