Wpisy 5 386 127 – 5 386 267
14 lipca 2025 03:47 → 14 lipca 2025 15:56, 100 wpisów
@5 386 136 waldus:
@5 386 136 waldus:
@5 386 139 Gosia__77: Dzień dobry
@5 386 140 hades:
9 marzen 5/9 z plusem
no nie moze sie ulozyc cala gdzie sa moje 3 miliardy
no nie moze sie ulozyc cala gdzie sa moje 3 miliardy
Przed chwilą w grze Keno padło 49 x 5/5 (12 250 zł). Zobacz szczegóły
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 221 814,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | GORĄCA KASA | 5500 zł | Warszawa |
|---|---|---|
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Wałbrzych |
| WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Chełm |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Gostyń |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Żyrardów |
| SŁÓWKA | 5000 zł | Szczecin |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Tomaszów Mazowiecki |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Miłakowo |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Łochów |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Gostyń |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Szczecinek |
W miejscowości Warszawa padła wygrana 130 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 1)
W miejscowości Szamotuły padła wygrana 110 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 5)
W miejscowości Legnica padła wygrana 499 112,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Konstantynów Łódzki padła wygrana 221 814,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Tarnów padła wygrana 902 256,10 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Pomimo tego że zostałem tu poniżony oceniony i zwyzywany jeszcze Tu przychodzę
Podałabym achtungi ale nikt z tego nie korzystakażdy na własne zestawy
Dobra..ja w mini nie trafiam
Więc 1 lotto plus Zawodzie wyślę ta głupia 3 trafić chociaz
Więc 1 lotto plus Zawodzie wyślę ta głupia 3 trafić chociaz
@5 386 189 tomi77: Kup sobie lepi bułke
@5 386 189 tomi77: u nas też jest taki jeden na kupi produktów lotto i siedzi w budzie dopuki wszystkiego nie przejebie ostatnio czyli wczoraj widziałem go jak za 100 zł na kupił
Keno
Zdrapek
Ex losów
Keno
Zdrapek
Ex losów
Dopisano losowanie nr 1 396 000 Keno
Ja tam nikomu nie bronię grać ale trzeba wiedzieć kiedy odejść od koryta
Próbowałem jakiś kontakt T tomim nawiązać ale widzę zero odzewuprędzej z kosmitami się dogadam
W miejscowości Gorzów Wielkopolski padła wygrana 40 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 2 x 2)
W miejscowości Bielawa padła wygrana 11 250 zł w grze Keno (5 z 5 x 9 x 5)
@5 386 170: Zagórze kolo apteki.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Szanowny Adminie Multipasko,
W imieniu Rodziny Multipasko zwracamy się z serdeczną i uprzejmą prośbą o ponowne rozważenie decyzji dotyczącej nałożenia blokady społecznościowej na użytkownika Sebastian_M.
Sebastian_M od dłuższego czasu był aktywnym i wybitnie pozytywnym członkiem naszej społeczności. Jego obecność na czacie wnosiła nie tylko dobrą energię, ale także merytoryczny wkład i życzliwość, które doceniali liczni użytkownicy.
Z relacji samego zainteresowanego wynika, że nie był świadomy jakiegokolwiek naruszenia zasad, a decyzja o blokadzie była dla niego zaskoczeniem.
Nie ukrywamy, że brakuje nam Sebastiana_M na czacie – zarówno jego spokoju, jak i poczucia humoru, które często pomagały łagodzić napięcia.
Prosimy więc o ponowną weryfikację tej sprawy i – jeśli to możliwe – zdjęcie blokady. Wierzymy, że dialog i dobra wola są podstawą każdej społeczności, również tej wyjątkowej, jaką tworzymy wspólnie na Multipasko.
Z wyrazami szacunku,
Rodzina Multipasko
W imieniu Rodziny Multipasko zwracamy się z serdeczną i uprzejmą prośbą o ponowne rozważenie decyzji dotyczącej nałożenia blokady społecznościowej na użytkownika Sebastian_M.
Sebastian_M od dłuższego czasu był aktywnym i wybitnie pozytywnym członkiem naszej społeczności. Jego obecność na czacie wnosiła nie tylko dobrą energię, ale także merytoryczny wkład i życzliwość, które doceniali liczni użytkownicy.
Z relacji samego zainteresowanego wynika, że nie był świadomy jakiegokolwiek naruszenia zasad, a decyzja o blokadzie była dla niego zaskoczeniem.
Nie ukrywamy, że brakuje nam Sebastiana_M na czacie – zarówno jego spokoju, jak i poczucia humoru, które często pomagały łagodzić napięcia.
Prosimy więc o ponowną weryfikację tej sprawy i – jeśli to możliwe – zdjęcie blokady. Wierzymy, że dialog i dobra wola są podstawą każdej społeczności, również tej wyjątkowej, jaką tworzymy wspólnie na Multipasko.
Z wyrazami szacunku,
Rodzina Multipasko
Przed chwilą w grze Keno padło 15 x 7/7 (22 500 zł). Zobacz szczegóły
@5 386 198 waldus:
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2025

@5 386 209 chevelle1970:
@5 386 210 Jelonek:
Jak uważasz dobre liczby ?
Jak uważasz dobre liczby ?
jelen przestan jatrzyc sebastian dostal bana od pasko bo na to zasluzyl wstawiac sie za niego nie zamierzam i watpie zeby wiekszosc za nim sie wstawiala wiec pisz ze to tylko ty chcesz nas w to nie wciagaj
@5 386 191 waldus:
I jak wszystko stracił?
I jak wszystko stracił?
@5 386 139 Gosia__77:
Mogę zagrać
Mogę zagrać
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2025
@5 386 204 Jelonek: nie spamuj innych tematów jeśli wypowiedzi nie są w temacie np. loteriady
@5 386 219 Pasko: Panie Adminie , to byla prośba - apel, inaczej by Pan nie zsuwazyl.Pozdrawiam.
@5 386 220 Jelonek: zauważyłbym z całą pewnością, a już na pewno wiadomość wysłaną przez formularz kontaktowy
@5 386 221: nie zdziwię się, jeśli kiedyś od tej "rodziny multipasko" dostanę spadek, a na jej czele okaże się, że był jakiś nigeryjski książe ... oczywiście, żeby odebrać spadek trzeba będzie coś zapłacić najpierw
@5 386 219 Pasko: Przykro mi bardzo, że nie docenia Pan inteligencji użytkownika, zarzucając autorstwo SI. U nas w rodzinie.posiadamy inteligencję w genach — może nie sztuczną, ale za to naturalnie wrodzoną i nie do podrobienia, nawet przez chaty GPT.
@5 386 221 Pasko: A, to czyta Pan wiadomości z formularza kontaktowego? - Szacun.
@5 386 224 Jelonek: Twoje wypowiedzi coraz bardziej przypominają kabaretowy monolog z wątkiem genetyki.
Zamiast odnieść się merytorycznie do zarzutów o sztuczność i manipulację, serwujesz ironiczną litanię o "inteligencji w genach" i "niepodrabialnej rodzinie". Tyle że nikt tu tej rodziny nie widział, poza Twoimi wielokrotnie przetworzonymi wypowiedziami, stylizowanymi na zbiorowy apel.
Jeśli ktoś musi ciągle podkreślać, że ma "naturalną inteligencję", to zazwyczaj próbuje przykryć fakt, że posługuje się sztuczną.
Zamiast odnieść się merytorycznie do zarzutów o sztuczność i manipulację, serwujesz ironiczną litanię o "inteligencji w genach" i "niepodrabialnej rodzinie". Tyle że nikt tu tej rodziny nie widział, poza Twoimi wielokrotnie przetworzonymi wypowiedziami, stylizowanymi na zbiorowy apel.
Jeśli ktoś musi ciągle podkreślać, że ma "naturalną inteligencję", to zazwyczaj próbuje przykryć fakt, że posługuje się sztuczną.
panie krzysztofie 24 ,,a o co chodzi tak bana sebucha i jelen i wuja ,, pokazu tutaj wpisy zdjecie ,,ja tam nie patrze zablokowane .. nie chce połaczyc ,,on jest fałszywy nienawisc
@5 386 226 Pasko: Nadal widzę, że ma Pan wątpliwości co do inteligencji wrodzonej, ale co do niektórych wpisów pozbawionych jakiejkolwiek inteligencji – tu już Pan nie ma żadnych. I to akurat bardzo smutne.
Napisałem do Pana w dobrej wierze, z prośbą, która – jak wiele innych – zasługuje przynajmniej na merytoryczną odpowiedź, a nie na ironiczną wiwisekcję stylu wypowiedzi. Czyżby na czacie równe traktowanie użytkowników też było tylko postulatem z "plików tekstowych AI"?
Napisałem do Pana w dobrej wierze, z prośbą, która – jak wiele innych – zasługuje przynajmniej na merytoryczną odpowiedź, a nie na ironiczną wiwisekcję stylu wypowiedzi. Czyżby na czacie równe traktowanie użytkowników też było tylko postulatem z "plików tekstowych AI"?
@5 386 228 Jelonek: jeszcze raz napiszę. Jak nie będziesz pisał po ludzku, tylko wypisywał takie dyrdymały bez emocji, albo raczej ze sztucznymi emocjami, czego nie da się tak naprawdę czytać ... to otrzymasz też blokadę.
@5 386 226 Pasko:
@5 386 230 chevelle1970:
Jak masz chęć.. ja nic nie gram..
Nie ruszam Multi..
No jak wyślę to uja..
Nie ruszam Multi..
No jak wyślę to uja..
Imieniny Marceliny...
Kwiatki kupiłem,coś słodkiego.. jakiś bilon...no ..bratanica..swoich dzieci nie mam...A niech się cieszy że wuja..nie jest kawał uja
Kwiatki kupiłem,coś słodkiego.. jakiś bilon...no ..bratanica..swoich dzieci nie mam...A niech się cieszy że wuja..nie jest kawał uja
Chyba kicha na budkach..bo u mnie ..można zapłacić rachunki.. jak poczta.. A klientów lotto..jak na lekarstwo..
@5 386 234 Jelonek:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Witam po dłuższej nieobecności, czytam oczywiście wpisy na czacie, Przepraszam a czy można wstawić wpis fotkę za co Seba bana dostał jeśli faktycznie dostał za złamanie regulaminu to oki rozwieje to wątpliwości i ciągnięcie tematu
@5 386 193 tomi77:
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
Dopisano wyniki Multi Multi
05, 06, 08, 09, 19, 20, 24, 35, 39, 41, 46, 47, 48, 51, 52, 53, 65, 73, 76, 77
Plusem jest liczba: 08
05, 06, 08, 09, 19, 20, 24, 35, 39, 41, 46, 47, 48, 51, 52, 53, 65, 73, 76, 77
Plusem jest liczba: 08
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 19190 zestawów od 1983 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 18 350 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 42 770 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Szuwarek - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 760 zł = 76,00 x koszt gry
- ane_ada18 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- winow - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- aviv - koszt gry: 85,00 zł, wygrana: 2668 zł = 31,39 x koszt gry
- Rjanuszwyderka - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 88 zł = 17,60 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,07,11,13,16,17,19,20,21,22
@5 386 245 Aya:
@5 386 245 Aya: Milego popoludnia, wygranych.
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1000 zł
@5 386 256: O dwie woęcej niż wczoraj.
Dopisano wygrane Multi Multi
@5 386 245 Aya: W ktorym miejscu i kto z kogo?
Przed chwilą padło 3 x 2183,40 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
I co tam mi ostatni palec pulsuje tak sobie obieraczką ukroiłam
Trenerosobisty dodał(a) komentarz w temacie: Loteriada 2025
zrobiłam sobie miksture marchew pietruszka pół cebuli sok z cytryny i ćwiartka selera na tarce będe jeść