Wpisy 5 378 461 – 5 378 569
2 lipca 2025 10:17 → 2 lipca 2025 11:41, 100 wpisów
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Koło |
|---|---|---|
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Wysoka |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Mrągowo |
@5 378 460 Angierski:
I dlatego zostałeś -
„Internetowym Piromanem ''??
Oj, Ja biedny nieszczęśliwy .
I dlatego zostałeś -
„Internetowym Piromanem ''??
Oj, Ja biedny nieszczęśliwy .
Witam 😎
Część młodszych stażem na multipasko, pewnie mnie nie kojarzy, ale wystarczy zajrzeć na forum tej strony (Perkun - Moje Typy) żeby sprawdzić kto zacz.
W skrócie jestem jednym ze "starych wyjadaczy" mówiąc kolokwialnie.
Zacząłem pisać poradniki prezentujące różne techniki typowania, doboru i filtracji liczb.
Tak więc każdy kto będzie chciał poszerzyć swoją wiedzę lub wzbogacić ją o nowe elementy, może to uczynić zapoznając się z tym co napisałem.
Pierwszy oficjalny e-book, który niedługo będzie też dostępny jako książka jest na temat Map Losowań - ich typów, metod doboru liczb - także niekonwencjonalnych
https://www.empik.com/mapy-losowan-w-lotto-multi-multi-i-innych-loteriach-perqn-slawomir,p1630309787,ebooki-i-mp3-p
Pozdrawiam
Część młodszych stażem na multipasko, pewnie mnie nie kojarzy, ale wystarczy zajrzeć na forum tej strony (Perkun - Moje Typy) żeby sprawdzić kto zacz.
W skrócie jestem jednym ze "starych wyjadaczy" mówiąc kolokwialnie.
Zacząłem pisać poradniki prezentujące różne techniki typowania, doboru i filtracji liczb.
Tak więc każdy kto będzie chciał poszerzyć swoją wiedzę lub wzbogacić ją o nowe elementy, może to uczynić zapoznając się z tym co napisałem.
Pierwszy oficjalny e-book, który niedługo będzie też dostępny jako książka jest na temat Map Losowań - ich typów, metod doboru liczb - także niekonwencjonalnych
https://www.empik.com/mapy-losowan-w-lotto-multi-multi-i-innych-loteriach-perqn-slawomir,p1630309787,ebooki-i-mp3-p
Pozdrawiam
@5 378 456 Zuzia77: Pisalem Ci jak policjant kryminalny Tadeusz P.siedzial na wersalce, w ktorej byly zwloki kobiety? To fakt autentyczny./ Syn zabil matke/.
@5 378 464 perkun: Pozdrawiam swrdecznie.Rozmawialiśmy ze soba.Obys nie mial problemow z powodu tego wpisu.
robie nowego bitkoina internet of value. ze sztucznym juz przerobilem 1 krok w tym kierunko to bedzie massive
meme coin naklad 100-120 trylionow uwalniane 1 trylion na miesiac tylko
cena poczatkowa 100 dolarow za trylion
cena poczatkowa 100 dolarow za trylion
Przed chwilą padło 1 x 13450,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 378 460 Angierski: I przykre ze to za zgoda osob, ktore powinny walczyc z hejtem, a one go nawet wychwalaja.
@5 378 469: wow
@5 378 469: Przy pięciu trafieniach
@5 378 464 perkun:
Witaj !!
Popacze w wolnej chwili
Ocenię i odpiszę na emalię.
Dziękuję bardzo za informacje.
Baw się dobrze.
Gdzie a-dresik ?
Szkoda że Sam nie skorzystałeś .
Witaj !!
Popacze w wolnej chwili
Ocenię i odpiszę na emalię.
Dziękuję bardzo za informacje.
Baw się dobrze.
Gdzie a-dresik ?
Szkoda że Sam nie skorzystałeś .
skomplikowana zabawa ale dobry trening robimy to krok po kroku
Cześć
@5 378 475 Kawasaki:
Jaka zabawa?
Jaka zabawa?
@5 378 475 Kawasaki:
W co się teraz bawimy?
W co się teraz bawimy?
@5 378 474 Zuzia77:
@5 378 464 perkun:
@5 378 475 Kawasaki:
Numery do Mini już podałem
Numery do Mini już podałem
@5 378 481 Gosia__77:
@5 378 483 Sebastian_M:
@5 378 487 Gosia__77: To dobra promocja.
Gdzie diabeł nie może, tam babę pośle.

Odważna kobieta, z kłodą drzewa na ramieniu, idzie po mikroskopijnej ścieżce wydrapanej w kamieniu.

Odważna kobieta, z kłodą drzewa na ramieniu, idzie po mikroskopijnej ścieżce wydrapanej w kamieniu.
@5 378 464 perkun: wygrywasz coś...kiedyś zaglądałam perkun moje liczby
@5 378 492 Janosik 2009:
Nie spadnie?
Nie spadnie?
@5 378 492 Janosik 2009:
A diabeł tam nie mógł?
A diabeł tam nie mógł?
@5 378 491 Gosia__77: ja już po kąpieli mogłaś mi plecy umyć
W miejscowości Kołobrzeg padła wygrana 1 337 771,00 zł w grze Eurojackpot (5+0). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 378 493 Gosia__77 - coś tam co jakiś czas wpada, ale na razie jeszcze nie trafiłem głównej wygranej - choć "moje techniki" dają taką realną możliwość.
Jak to się mówi - można "znać" daną technikę ale jej "nie umieć" właściwie zastosować.
Trzeba na bieżąco się uczyć i testować.
Jelonek również pozdrawiam - mam nadzieję że Janusz ( szef wszystkich szefów na Multipasko) staremu wyjadaczowi odpuści małą kryptoreklamę 😁
Jak to się mówi - można "znać" daną technikę ale jej "nie umieć" właściwie zastosować.
Trzeba na bieżąco się uczyć i testować.
Jelonek również pozdrawiam - mam nadzieję że Janusz ( szef wszystkich szefów na Multipasko) staremu wyjadaczowi odpuści małą kryptoreklamę 😁
@5 378 507 perkun: jest wiele technik z każdej coś wychodzi no ale to połącz5ć i zastosować inna bajka
Ciekawe, czy w Polsce są takie kury???

5 377 912. Kawasaki 01.07.25 (14:36) 9 Marzeń
co grozi 1 metoda
1.71.76 jakis
co grozi 1 metoda
1.71.76 jakis
Wykresy, mapy, programy komputerowe do Lotto mogą się czasami przydać, ale najlepiej zajrzeć w... przyszłość i sprawdzić co mogą wylosować.
Fakt - sam stosuję jak mam czas ( wszystko jest bardzo czasochłonne) takie techniki jak: pewniaki, liczby oczekiwane, liczby gorące-zimne, metoda zagęszczonych pozycji liczb ( aktualnie z uwagi na brak czasu tylko w Eurojackot) metody filtracji: klasycznej, metoda 4 trendów, filtracja częstotliwościowa, parzyste-nieparzyste, ze względu na różne przedziały itd. itp. metod jest mnóstwo, ale im więcej właściwie się je zastosuje tym mniej liczb jest do analizy (pod warunkiem że się nie popełniło gdzieś błędu logicznego, bo wtedy dalsza analiza jest już błędna),a robiąc to jako jedno-osobowa armia zajmuje to kilka godzin
@5 378 514 perkun: Kurde ja to wiem ,że multik jest czasochlonny dlatego już 4 miesiące nie pisze ale w sumie szkoda zachodu z tą zabawą życie umyka
Np.
Sebastian podał liczby do sprawdzenia, ja już po minucie góra dwie wiem ile może trafić liczb.
Sebastian podał liczby do sprawdzenia, ja już po minucie góra dwie wiem ile może trafić liczb.
Przerwa.
a le czy uzywasz tez kosmicznego programu do totka multifiasko
tworca Kawasaki dystrybucji zero
tworca Kawasaki dystrybucji zero
wiem skąd się biorą systemy z czego wychodzą jak rozpisać na różne sposoby ale sie już nie bawie
Gosia__77 testuje bardzo fajną metodę połączenia liczb gorących - zimnych i oczekiwanych w Multi Multi ( jak mam odrobinę czasu, bo mam jeszcze inne testy m.in. filtracyjne w Mini Lotto i Eurojackpot)
Opisana metoda daje realną możliwość wytypowania od 5 do 8 liczb co daje realny zysk przy trafieniu już 4/5 lub 5/8 - ale ponieważ lecę "po łepkach" czyli na szybko na razie jeszcze się w nią nie wgryzłem ( piszę 2 kolejne poradniki - jeden dla pewnego włocha z którym współpracuje w temacie Eurojackpota)
Ale jak znajdę czas to coś podziałam
Opisana metoda daje realną możliwość wytypowania od 5 do 8 liczb co daje realny zysk przy trafieniu już 4/5 lub 5/8 - ale ponieważ lecę "po łepkach" czyli na szybko na razie jeszcze się w nią nie wgryzłem ( piszę 2 kolejne poradniki - jeden dla pewnego włocha z którym współpracuje w temacie Eurojackpota)
Ale jak znajdę czas to coś podziałam
@5 378 520 perkun:
@5 378 507 perkun:
@5 378 520 perkun:
To jest ciekawe tylko czy skuteczne?
To jest ciekawe tylko czy skuteczne?
@5 378 523 Kawasaki:
@5 378 518 Kawasaki:
I prawa wizarda
I prawa wizarda
@5 378 459 Janosik 2009:
@5 378 529 Kawasaki:
Zaraz Ci wyślę
Zaraz Ci wyślę
@5 378 529 Kawasaki:
Może być eliksirem?
Może być eliksirem?
widziales moja monete? ale jeszcze nie ma
naklad 120 trylionow. spalanie 0.1 procent przy kazdym transferze
naklad 120 trylionow. spalanie 0.1 procent przy kazdym transferze
@5 378 533 Kawasaki:
Nie widziłem pokaż
Nie widziłem pokaż
@5 378 533 Kawasaki:
Najpierw pokaż monetę
Najpierw pokaż monetę
@5 378 534 Kawasaki:
Kupię ale pokaz monetę
Kupię ale pokaz monetę
@5 378 537 Kawasaki:
Jak się nazywa?
Jak się nazywa?
@5 378 514 perkun:
Wiem ,że czasochłonne
Wiem , że jeśli gra jest losowa!
to rachunek prawdopodobieństwa.
Język do zrozumienia też każdy
ma własny (ciepłe-zimne).
Gdyby Twoje dokonania były trafne.
Byłbyś już razem z Panem .Rysiem R.
na Kanarach.
To wiem.
,,Pokaż na co Cię stać''
tylko nie jeden raz.
Uwierzę !!
W innym przypadku , nie ściemniaj .
Wiem ,że czasochłonne
Wiem , że jeśli gra jest losowa!
to rachunek prawdopodobieństwa.
Język do zrozumienia też każdy
ma własny (ciepłe-zimne).
Gdyby Twoje dokonania były trafne.
Byłbyś już razem z Panem .Rysiem R.
na Kanarach.
To wiem.
,,Pokaż na co Cię stać''
tylko nie jeden raz.
Uwierzę !!
W innym przypadku , nie ściemniaj .
@5 378 527 Gosia__77: ja to tylko typuje dla zabicia czasu przy kawce a te wygrane to nie wygrane tylko zwrot poniesionych kosztow
Sebastian_M robię kilkumiesięczne testy żeby maksymalnie podkręcić efektywność metod - każda z nich ewoluuje.
Jednak tak jak napisałem wcześniej jeszcze nie trafiłem wszystkich liczb w żadnej loterii - i w polskich i zagranicznych krótkich loteriach czyli 5,6 liczb z 42-50 trafiałem maksymalnie 2 stopień czyli 4/5 lub 5/6
Ale jestem blisko, a nawet jeszcze bliżej niż byłem kilka lat czy nawet miesięcy temu.
Wszystko w swoim czasie.
Znikam - bo kupa roboty przede mną - nie tylko typerskiej
Miłego dnia
Jednak tak jak napisałem wcześniej jeszcze nie trafiłem wszystkich liczb w żadnej loterii - i w polskich i zagranicznych krótkich loteriach czyli 5,6 liczb z 42-50 trafiałem maksymalnie 2 stopień czyli 4/5 lub 5/6
Ale jestem blisko, a nawet jeszcze bliżej niż byłem kilka lat czy nawet miesięcy temu.
Wszystko w swoim czasie.
Znikam - bo kupa roboty przede mną - nie tylko typerskiej
Miłego dnia
w multi trzeba poskromic jego losowosc obrocic to na swoja korzysc.
pracujemy nad tym
pracujemy nad tym
Jak coś można nazwać wygrana skoro się ja 3 x przepłacił jedynie to główna nagroda pokryje straty a tego w internecie nie widac
dzis nadal promocja. 20 multi rekord 8/20
4.5.6.7.14.15.16.17.24.25.26.28.51.55.56.58.74.75.76.77
4.5.6.7.14.15.16.17.24.25.26.28.51.55.56.58.74.75.76.77
@5 378 542 Kawasaki:
@5 378 542 Kawasaki:
BabySeb?
BabySeb?
w pl nie bedzie sie placic zl i euro bedzie sie placic
januszami
januszami
@5 378 545 perkun:
Czyli sprawa jest rozwojowa
Czyli sprawa jest rozwojowa
@5 378 550 Gosia__77: 21 i 26 sie powtorza???
Gosia.
Za 10 minut sprawdzę Twoją liczbową układankę do Mini.
Za 10 minut sprawdzę Twoją liczbową układankę do Mini.
@5 378 560 Zuzia77:
Ja zajmuję się grą w szachy
Ja zajmuję się grą w szachy
@5 378 562 Kawasaki:
Jeszcze nie
Jeszcze nie
multifiasko cechuje nowatorskie spojrzenie na wyniki
obsluguje keno multi mini pensje euro lotto. szczesliwy numerek i jokera nie
obsluguje keno multi mini pensje euro lotto. szczesliwy numerek i jokera nie
@5 378 566 Kawasaki:
Rozumiem
Rozumiem