Wpisy 5 368 060 – 5 368 203
21 czerwca 2025 09:59 → 21 czerwca 2025 11:49, 100 wpisów
kawasaki i no mozesz gapicz mapki a przyniesz jednego liczby ..1/1 suchary i co nic
jaki jest wniosek z tego nie powinienem pokazywac ferrari co wjechalo bo moze wjechac znow
Apel do użytkownika multipasko – Janosik2009:
Drogi Janosiku2009,
uprzejmie (choć stanowczo) proszę Cię o zaprzestanie złośliwego przekręcania mojego nicku. Brzmi on Jelonek, a nie żadna rogacizna. Choć rozumiem, że kreatywność w krzywdzącym nazywaniu innych to Twoja specjalność, to jednak przypomnę – kto mówi o kimś, daje świadectwo o sobie. W Twoim przypadku to świadectwo pisze się samo, niekoniecznie na korzyść.
Krzysiu, nie życzę sobie, byś publicznie nazywał mnie złodziejem skanów wygranych, kopii czy publikacji. Od takich epitetów rozpocząłeś już wobec użytkownika Angierskiego – teraz najwyraźniej potrzebujesz nowej ofiary do projekcji swoich urojeń.
Zgłaszałeś z oburzeniem, że rzekomo ja kogoś krytykuję. A potem – z pełnym samozaparciem – robisz dokładnie to samo. Czyżby logika już dawno opuściła Twój pokład? Czy też może – jedynym usprawiedliwieniem tej sprzeczności miałby być Twój stan zdrowia psychicznego?
Jeśli tak jest – i Twoje obsesyjne podejrzenia mają wpływ na Twoje samopoczucie – to… proszę bardzo, baw się dalej w detektywa. Może uda Ci się wreszcie rozwiązać największą zagadkę multipaska: Dlaczego niektórzy po prostu Cię ignorują.
Życzę Ci przyjemnej zabawy, dobrego nastroju i być może – chwili refleksji.
Z poważnym sarkazmem,
Jelonek ,ten z godnością, nie z Twojej wyobraźni.

Drogi Janosiku2009,
uprzejmie (choć stanowczo) proszę Cię o zaprzestanie złośliwego przekręcania mojego nicku. Brzmi on Jelonek, a nie żadna rogacizna. Choć rozumiem, że kreatywność w krzywdzącym nazywaniu innych to Twoja specjalność, to jednak przypomnę – kto mówi o kimś, daje świadectwo o sobie. W Twoim przypadku to świadectwo pisze się samo, niekoniecznie na korzyść.
Krzysiu, nie życzę sobie, byś publicznie nazywał mnie złodziejem skanów wygranych, kopii czy publikacji. Od takich epitetów rozpocząłeś już wobec użytkownika Angierskiego – teraz najwyraźniej potrzebujesz nowej ofiary do projekcji swoich urojeń.
Zgłaszałeś z oburzeniem, że rzekomo ja kogoś krytykuję. A potem – z pełnym samozaparciem – robisz dokładnie to samo. Czyżby logika już dawno opuściła Twój pokład? Czy też może – jedynym usprawiedliwieniem tej sprzeczności miałby być Twój stan zdrowia psychicznego?
Jeśli tak jest – i Twoje obsesyjne podejrzenia mają wpływ na Twoje samopoczucie – to… proszę bardzo, baw się dalej w detektywa. Może uda Ci się wreszcie rozwiązać największą zagadkę multipaska: Dlaczego niektórzy po prostu Cię ignorują.
Życzę Ci przyjemnej zabawy, dobrego nastroju i być może – chwili refleksji.
Z poważnym sarkazmem,
Jelonek ,ten z godnością, nie z Twojej wyobraźni.

Montezuma.
Graj i wygrywaj.
Graj i wygrywaj.
kawasaki ,, nie interesuje auta feeerari ,, a ile pinidze dajesz ..niz rower nie kosztuje bez problem
Dzień Dobry Kochane Ur_visy
Było już umpa-umpa po Naszemu
Może teraz w języku narodu bliskiemu
Naszej historii a jakże znienawidzonemu.
Historii do której nie warto sięgać jak stwierdził Janosik (pewnie co rano
wynajduje Koło , ze zdumieniem że jest geniuszem ).Nic - tylko pozazdrościć !
Wracając do tematu - „ Herzilein ''
Inez - hiszpański temperament -
niemiecka precyzja .
Dla Ciebie
„ ...Du must nicht trarig sein ''
Mistrzu Ceremonii Poproszę
W historii trzeba szukać Waszych
porażek z TS
Tylko mądra statystyka da Wam
podpowiedź - Czego to Oni nie
wylosowali!? TĄ RAZĄ .
Ejmen.
Miłego dnia - Miłego lotu .
Dobrej zabawy !
Było już umpa-umpa po Naszemu
Może teraz w języku narodu bliskiemu
Naszej historii a jakże znienawidzonemu.
Historii do której nie warto sięgać jak stwierdził Janosik (pewnie co rano
wynajduje Koło , ze zdumieniem że jest geniuszem ).Nic - tylko pozazdrościć !
Wracając do tematu - „ Herzilein ''
Inez - hiszpański temperament -
niemiecka precyzja .
Dla Ciebie
„ ...Du must nicht trarig sein ''
Mistrzu Ceremonii Poproszę
W historii trzeba szukać Waszych
porażek z TS
Tylko mądra statystyka da Wam
podpowiedź - Czego to Oni nie
wylosowali!? TĄ RAZĄ .
Ejmen.
Miłego dnia - Miłego lotu .
Dobrej zabawy !
kawasaki i no on złodziej i ma chwali sie ma ,,a ty 20 zł godzina
dajesz 30 zl i jutro jezdzisz tym autem cala godzine proste i skuteczne
jakbym mial 10 kierowcow to moja dzialka dzis bylaby tysiac zl na godzine pracy
Kawasaki.
Przypadkiem nie zwiałeś ze szpitala dla wariatów?
Przypadkiem nie zwiałeś ze szpitala dla wariatów?
@5 368 021: gratulacje
Janosik chyba nie bedziesz jednym z 10 kierowcow teamu kenko900
Montezuma.
Nie masz innego tematu od Keno?
Nie masz innego tematu od Keno?
Montezuma.
Jak przyjedzie Sebastian to będzie czekał na raport ile wygrałeś albo naopowiadałeś.
Jak przyjedzie Sebastian to będzie czekał na raport ile wygrałeś albo naopowiadałeś.
@5 368 083 Kawasaki: Bo on bawi sie w analizy nickow.
moze jeszcze bedzie jezdzil w teamie kenko900
nie mow nigdy nigdy
nie mow nigdy nigdy
MegaMocny.
Nie warto mieć drogie autko.

Nie warto mieć drogie autko.

@5 368 088 Kawasaki: Nigdy nie mów NIGDY.
@5 368 088 Kawasaki:
To przysłowie przypomina, że życie jest nieprzewidywalne, a nasze przekonania, granice i okoliczności mogą się zmienić w najmniej oczekiwanym momencie. Gdy mówimy „nigdy”, zamykamy sobie drzwi do możliwości, które być może dziś wydają się nierealne, niepożądane lub zbyt trudne – ale jutro mogą okazać się konieczne, wartościowe albo wręcz pożądane.
Nigdy nie mów nigdy to także wyraz pokory wobec życia. Uczy nas ostrożności w ferowaniu wyroków i przypomina, że sami siebie nie znamy do końca – a co dopiero przyszłości. To, co dziś odrzucamy z przekonaniem, jutro może być naszym wybawieniem albo marzeniem.
Wreszcie – życie lubi ironie. Los nie raz udowadnia, że to, czego się wypieraliśmy, może się stać naszą codziennością. Dlatego lepiej zostawić sobie margines elastyczności – i zamiast mówić migdy, powiedzieć „raczej nie… ale zobaczymy.
To przysłowie przypomina, że życie jest nieprzewidywalne, a nasze przekonania, granice i okoliczności mogą się zmienić w najmniej oczekiwanym momencie. Gdy mówimy „nigdy”, zamykamy sobie drzwi do możliwości, które być może dziś wydają się nierealne, niepożądane lub zbyt trudne – ale jutro mogą okazać się konieczne, wartościowe albo wręcz pożądane.
Nigdy nie mów nigdy to także wyraz pokory wobec życia. Uczy nas ostrożności w ferowaniu wyroków i przypomina, że sami siebie nie znamy do końca – a co dopiero przyszłości. To, co dziś odrzucamy z przekonaniem, jutro może być naszym wybawieniem albo marzeniem.
Wreszcie – życie lubi ironie. Los nie raz udowadnia, że to, czego się wypieraliśmy, może się stać naszą codziennością. Dlatego lepiej zostawić sobie margines elastyczności – i zamiast mówić migdy, powiedzieć „raczej nie… ale zobaczymy.
@5 368 087 Janosik 2009:
Wczoraj się uśmiałem.
Wchodzę na stronkę a tu na czacie zamiast mieć ok 40-50 ostatnich wpisów mam tylko 7
Szok.
40 wpisów to bełkot Kaw...ki o Keno
Kuźwa dobrze że mam takie przerwy
Wczoraj się uśmiałem.
Wchodzę na stronkę a tu na czacie zamiast mieć ok 40-50 ostatnich wpisów mam tylko 7
Szok.
40 wpisów to bełkot Kaw...ki o Keno
Kuźwa dobrze że mam takie przerwy
Tomcio.
janosik ,, chciałbyś auta jedz na ulicy pokaz ccycuszka co masz a pózniej 3,,2,,1,,i zero kasa ,,
@5 368 084 Jelonek: Hejka
Mamy na chacie Cenzurę.
Twój wpis n.5 367 923 g.oo.33
,,objawił się był cudownie ''
Dziś rano !! Nie widziałam czy
już klękać, czy paść plackiem
na twarz !?
Szok poznawczy że 2+2=4
( dla niektórych nicków )
Miłego dnia
Mamy na chacie Cenzurę.
Twój wpis n.5 367 923 g.oo.33
,,objawił się był cudownie ''
Dziś rano !! Nie widziałam czy
już klękać, czy paść plackiem
na twarz !?
Szok poznawczy że 2+2=4
( dla niektórych nicków )
Miłego dnia
Dopisano losowanie nr 1 390 000 Keno

@5 368 100 Kawasaki: Nigdy nie mow nigdy - Janosik.
- A co powiesz jesli powiem Nigdy?
- A co powiesz jesli powiem Nigdy?
Janosik wloskiego nie znasz? zmiekniesz jak zobaczysz skana na 50 tys

Trzeba zrobić przerwę, może Czaroit padnie z przemęczenia i przestanie marudzić o Keno.
@5 368 102 Zuzia77: Szanowna Zuzio , to nie byla moja cenzura,a nieudana riposta na ten wpis - wlaśnie cenzure.Pozdrawiam.

@5 368 113 Kawasaki: Se il difetto viene rilevato dopo un certo tempo, sarà necessario bagnare un luogo per ammorbidire il materiale.
Jeśli defekt zostanie znaleziony po pewnym czasie, będziesz musiał zwilżyć miejsce, aby zmiękczyć materiał.
Jeśli defekt zostanie znaleziony po pewnym czasie, będziesz musiał zwilżyć miejsce, aby zmiękczyć materiał.
nie mowcie mi ze Jan Pawel wiedzial co znaczy te zdanie
ti ammorbidirai quando vedrai uno scan per 50 mila zloty. jak tak to byl dobry
ti ammorbidirai quando vedrai uno scan per 50 mila zloty. jak tak to byl dobry
@5 368 102 Zuzia77: Hejka Złotko
Dziękuję za poranne objawienie – sam się zdziwiłem, że aż tak cudownie wyszedłem spod klawiatury o 00:33, choć bez aureoli .
Co do Twojego dylematu: klęknąć czy paść plackiem – wybierz opcję z mniejszym ryzykiem kontuzji, bo jeszcze potrzebujemy Twojej błyskotliwości na czacie 😄
A jeśli chodzi o mój wpis…
Tak, zareagowałem – choć może nie z trąbami i werblami – na bardzo niefortunny komentarz, który padł pod adresem Angierskiego.
Bo nawet Jelonek, choć z lasu, wie, że takich słów się nie rzuca, zwłaszcza publicznie. To nie tylko nietakt – to minowanie pola, po którym potem sami chodzimy.
Niech 2+2 dalej będzie 4,
Niech cenzura będzie jak śnieg w czerwcu – rzadko i krótko,
A czat niech pozostanie przestrzenią bardziej do śmiechu niż do sądu .
Miłego dnia, Zuzinko.
Jelonek – ordynator lasu, czasem milczy, ale słucha.
Dziękuję za poranne objawienie – sam się zdziwiłem, że aż tak cudownie wyszedłem spod klawiatury o 00:33, choć bez aureoli .
Co do Twojego dylematu: klęknąć czy paść plackiem – wybierz opcję z mniejszym ryzykiem kontuzji, bo jeszcze potrzebujemy Twojej błyskotliwości na czacie 😄
A jeśli chodzi o mój wpis…
Tak, zareagowałem – choć może nie z trąbami i werblami – na bardzo niefortunny komentarz, który padł pod adresem Angierskiego.
Bo nawet Jelonek, choć z lasu, wie, że takich słów się nie rzuca, zwłaszcza publicznie. To nie tylko nietakt – to minowanie pola, po którym potem sami chodzimy.
Niech 2+2 dalej będzie 4,
Niech cenzura będzie jak śnieg w czerwcu – rzadko i krótko,
A czat niech pozostanie przestrzenią bardziej do śmiechu niż do sądu .
Miłego dnia, Zuzinko.
Jelonek – ordynator lasu, czasem milczy, ale słucha.
Niedźwiedzia i żubra ktoś tutaj udaje
A ordynatorem jest zajączek
A ordynatorem jest zajączek
jednak od malego trzeba w kraju byc bo pozniej to juz nie ma sensu sie uczyc
@5 368 114 Jelonek:
Domyślam się że nie Twoja.
Niezdrowa manipulacja nastrojami
adwersarzy ,to chyba za daleko idące
posunięcie ?
Jak Ty na to patrzysz?
Domyślam się że nie Twoja.
Niezdrowa manipulacja nastrojami
adwersarzy ,to chyba za daleko idące
posunięcie ?
Jak Ty na to patrzysz?
@5 368 102 Zuzia77: W uzupelnieniu, pragne dodac , ze moim zamiarem bylo wklejenie uwagi admina, na zalaczone przeze mni zdjecie dziewczyny, ktora wg admina byla nieletnia.Nie chcialem wklejac tej uwagi , by nie byc zle zrozumianym.Admin wie o co chodzi.
@5 368 132 Zuzia77: Nie chce sie wypowiadac na ten temat.Pozdrawiam z Klobucka.
@5 368 136 Jelonek:
Jasne - zrozumiałam.
Ad vocem do Angierskiego .
Postrzegał Go jak - ,,Radio Ma_ryja''.
Miłej zabawy i wypoczynku.
Znajdź zespół ,,Herzilein''
Ubaw po paszki , a nogi do tańca.
Jasne - zrozumiałam.
Ad vocem do Angierskiego .
Postrzegał Go jak - ,,Radio Ma_ryja''.
Miłej zabawy i wypoczynku.
Znajdź zespół ,,Herzilein''
Ubaw po paszki , a nogi do tańca.
@5 368 140 Zuzia77: Jak Cię mie kochac?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_k-87H62AM5HSedBIUZ8bjwb1Iv6r3JCVU&si=ybEoxhwBGWgiG413
@5 368 145 Jelonek:
Może zostańmy przy
,,Samouwielbieniu''
( wynik literówki o,7?
A co !! Bogatemu Wolno !!
Może zostańmy przy
,,Samouwielbieniu''
( wynik literówki o,7?
A co !! Bogatemu Wolno !!
@5 368 155 Zuzia77: Sorry, juz w klobuckich lasach.
@5 368 155 Zuzia77: 

@5 368 162 Angierski: Dlatego zareagowalem na ten wpis.To byl moj protest.
@5 368 162 Angierski: Przepraszam, jak Cię uraziłem, ale tam było z przymrużeniem oka
@5 368 168 RYCHFER: Masz zasady , szacunek.
angierski ,, camila USA to jest racista ,, jesteś w polska nie pasuje wez tutaj polska
gosiu ,,widzisz angierski ..nie podoba polskie kobiety ,,,,tak czeka angierski 

znaczy w usa kobiety walcza o kase i luksusy
to tez troche puste zycie
to tez troche puste zycie
@5 368 178 Angierski:
USA jak i Niemcy są już bardzo wymieszane rasowo.
W Niemczech to jest najwięcej
Turcja vs Niemcy
W USA najwięcej to Kuba Portoryko i Meksyk
USA jak i Niemcy są już bardzo wymieszane rasowo.
W Niemczech to jest najwięcej
Turcja vs Niemcy
W USA najwięcej to Kuba Portoryko i Meksyk
@5 368 179 tomcio1972: Und miku miku for Zbichu
@5 368 187 wujek74: Tyz prowda
@5 368 182 wujek74: to czemu nie macie polski kobiet?
@5 368 189 tomcio1972: ty tez
@5 368 188 Angierski:
Komu z młodego pokolenia dziś się chce pracować 30 lat na etacie i dorobić się nędznej emerytury?
Życie ucieka szybko.
Młodość także.
Ci młodzi widzą po swoich rodzicach czy dziadkach do czego prowadzi uczciwą pracą na etacie
Wolą inaczej przeżyć życie.
Nie wszystkim oczywiście to się uda.
Komu z młodego pokolenia dziś się chce pracować 30 lat na etacie i dorobić się nędznej emerytury?
Życie ucieka szybko.
Młodość także.
Ci młodzi widzą po swoich rodzicach czy dziadkach do czego prowadzi uczciwą pracą na etacie
Wolą inaczej przeżyć życie.
Nie wszystkim oczywiście to się uda.
@5 368 186 tomcio1972: Polki to bez dwóch zdań piękne kobiety — i to piękno nie kończy się na wybiegu mody czy ekranie telewizora. Wręcz przeciwnie — zaczyna się tam, gdzie codzienność spotyka urok.
Piękne są te w Lidlu i w Biedronce — z listą zakupów w jednej ręce, dzieckiem pod pachą i uśmiechem, który mówi „ogarnę wszystko”. I ogarniają.
Piękne są sprzątaczki — z głową podniesioną wyżej niż niejeden „dyrektor do spraw nie wiadomo czego”. To one sprawiają, że wszystko lśni, nawet jeśli same są często niewidzialne dla świata.
Piękne są w dresie, w fartuchu, w garsonce i w kaloszach. Bo piękno Polek to nie tylko uroda — to siła, wdzięk i charakter w jednym. A przy tym potrafią rzucić takim żartem, że śmiech niesie się przez całą klatkę schodową.
Szacunek, panowie. I oczy szeroko otwarte — bo prawdziwe królowe nie zawsze mają koronę. Czasem po prostu niosą siatki z zakupami.
Piękne są te w Lidlu i w Biedronce — z listą zakupów w jednej ręce, dzieckiem pod pachą i uśmiechem, który mówi „ogarnę wszystko”. I ogarniają.
Piękne są sprzątaczki — z głową podniesioną wyżej niż niejeden „dyrektor do spraw nie wiadomo czego”. To one sprawiają, że wszystko lśni, nawet jeśli same są często niewidzialne dla świata.
Piękne są w dresie, w fartuchu, w garsonce i w kaloszach. Bo piękno Polek to nie tylko uroda — to siła, wdzięk i charakter w jednym. A przy tym potrafią rzucić takim żartem, że śmiech niesie się przez całą klatkę schodową.
Szacunek, panowie. I oczy szeroko otwarte — bo prawdziwe królowe nie zawsze mają koronę. Czasem po prostu niosą siatki z zakupami.
@5 368 195 Jelonek: Dokladnie
no co z tego jak nie znacie charakteru polek, wyglad to nie wszystko
@5 368 197 Angierski:
ile kobiet w życiu Cię skrzywdziło że tak źle jesteś nastawiony do nich
Musiałeś coś boleśnie przeżyć bo cały czas narzekasz na ich charakter czy bycie dla pieniędzy czy tam coś jeszcze innego
ile kobiet w życiu Cię skrzywdziło że tak źle jesteś nastawiony do nich
Musiałeś coś boleśnie przeżyć bo cały czas narzekasz na ich charakter czy bycie dla pieniędzy czy tam coś jeszcze innego
dla jelenia bo typ pierdoli smuty bo nie w temacie
5 368 182. wujek74 21.06.25 (11:30) zadupie dolne
@5 368 178 Angierski: polskie pompy ciepła są zajebiste
5 368 187. wujek74 21.06.25 (11:37) zadupie dolne
tomcio1972
takie 135kg
W zimie ogrzeje
A w lecie cień zapewni
nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co chodzi
rogaczu leśny
5 368 182. wujek74 21.06.25 (11:30) zadupie dolne
@5 368 178 Angierski: polskie pompy ciepła są zajebiste