Wpisy 536 354 – 536 453
10 października 2011 21:15 → 10 października 2011 21:36, 100 wpisów
To nie pomogę bet
Ja długo walczyłem z komputerem az wreszcie sie poddałem i poszedłem po pomoc, w play wymienili mi karte i problem zniknął,ale moja wola walki pochłonęła kilka godzin dlatego chciałem Cie przed tym ustrzec
Ja długo walczyłem z komputerem az wreszcie sie poddałem i poszedłem po pomoc, w play wymienili mi karte i problem zniknął,ale moja wola walki pochłonęła kilka godzin dlatego chciałem Cie przed tym ustrzec
siemka jeszcze raz wszystkim . ale odwaliłem kombinacje klawiszy że stronka zrobiła się malutka i nie mogłem wpisów czytać
wiem to jaro55...

jackwar...ja tez tak kiedyś coś wcisnęłam i się wszystko zmniejszyło a potem nie wiedziałam jak to powiększyć 

lila...król po ch****

madzia...może sa krowy które,dużo ryczą i dużo mleka daję.Cholera je wie.Nie znam się na krowach
amour...

lili- ctrl i plus lub minus daje większy lub mniejszy orgazm , sory obraz 

lila...ja nawet 200
razy

razyniby nic , a tak to się zaczęło
niby nic , zwyczajne pa pa pa 
taka piosenka
niby nic , zwyczajne pa pa pa 
taka piosenka

49..

Ja pije...

Pamiętam,że za Edwarda Girka jak szedłem chodnikiem obok trawników coś ładnie pachniało,nie wiem czy malowali trawę ale był pryzjemny zapach latem,w telewizji Leoncio przywiązywał Isaurę niewolnicę do słupa,było pięknie

A jeszcze byly przepiękne pochody pierwszomajowe,grala muzyka na ulicy

hern - a mam jeszcze pytanie. A jak np. zainstaluje aplikacje z bluconnetca a ustawie na parametrach Play, to może tak zostać ?
powiem wam dziołchy że kiedyś to były piosenki np 
zachodni wiatr spier ... chłopa z dachu

zachodni wiatr spier ... chłopa z dachu
hipopotan...to w tamtych czasach malowali trawę? Jakaś wyblakła była czy cóś

jest
?