Wpisy 536 254 – 536 353
10 października 2011 20:24 → 10 października 2011 21:14, 100 wpisów
A na wieczór łobuzy wyciągneli mi ze skarbonki 5zeta,na dodatek jeden chłop przedemną odbierał wygraną około50zeta,ja nadawałem po nim,boję się,ze to przyniesie mi pecha

Jak spytano się Ojca Pio jaki jest ogień piekielny,to powiedział,że w porównaniu z nim ziemski jest jak łagodny wietrzyk.Tam wpadną szachraje po śmierci

Szatanisci myślą że czeka ich zabawa a tymczasem sie pomylą,bo ciężkie męki bez końca

A chyba w top model padło im na mózg i pokazali gołego chłopa,tfu obrzydlistwo

witam

Warunki nadawania zakładu miałem ciężkie:ciemno jak w tunelu,deszcz,wiater

Proszę o wygraną ze względu na straty poniesione na trzy opakowania czosnku i wapna i cholinexu

lila chce zmienic typ w grupie
Hipcio zdejmuj galoty i stań przed lustrem,zobaczysz
gołego hipopotama.

gołego hipopotama.

lila moge?
witam ponownie

lila...

MM....

7,8,33
21,69,80
5,8,27
14,28,49
2,8,69

7,8,33
21,69,80
5,8,27
14,28,49
2,8,69
witam wszystkich
gratulacje dla wygrywających i top typerów
cos te liczby coraz dziwniejsze wypadają, przynajmniej dla mnie

gratulacje dla wygrywających i top typerów
cos te liczby coraz dziwniejsze wypadają, przynajmniej dla mnie
Witam
. Potrzebuje pomocy
. Mam problem z modemem zakupionym z Play( ZTE MF 637). Komputer nie wykrywa modemu i nie uruchamia auto-instalacji aplikacji Play. 
. Potrzebuje pomocy
. Mam problem z modemem zakupionym z Play( ZTE MF 637). Komputer nie wykrywa modemu i nie uruchamia auto-instalacji aplikacji Play. 
hern
takie same mam wrażenie coś pozmieniali w zestawach od niedzieli mi nie pasuja te losowania
takie same mam wrażenie coś pozmieniali w zestawach od niedzieli mi nie pasuja te losowania

3,6,9,15,21,26,33,41,55,70

bet - zakładam że padł sim
to się zdarza w play, jesli masz tel. bez simloka to mozesz spróbować czy ruszy, jak nie to musisz iść do play a tam karte ci wymienią za darmo i od ręki
to się zdarza w play, jesli masz tel. bez simloka to mozesz spróbować czy ruszy, jak nie to musisz iść do play a tam karte ci wymienią za darmo i od ręki

a gdzie całuski????????????????????????????????????????????????
lila
lila

andro..jesteś

jackwar...

Wzrok trzeba ostrzyc patrząc na motyle ,kwiaty i łakę i balet mongolski

Jak chłop nie ma wstydu,że chodzi z goła d po telewizji, dla pieniędzy

hern- nie nie Sim.
Wygląda to tak dokładnie:
Komputer nr.1: chciałem zainstalować Play, więc podłączam do komputera modem i wykrywa on i następuje auto-instalacja aplikacji, potem łączenie i jest ok.
Komputer nr.2: chciałem zrobić to samo, tylko ze po podłączeniu modem, komputer nie wykrywał wgl.
Wygląda to tak dokładnie:
Komputer nr.1: chciałem zainstalować Play, więc podłączam do komputera modem i wykrywa on i następuje auto-instalacja aplikacji, potem łączenie i jest ok.
Komputer nr.2: chciałem zrobić to samo, tylko ze po podłączeniu modem, komputer nie wykrywał wgl.
hipcio...ale ma co pokazać
a kobiety to co? Też na glanca po TV latają

a kobiety to co? Też na glanca po TV latają

@ maszyna
13 liczb i 5-ki, to 1287 wszystkich możliwości
liczysz przez silnię - na samym dole strony http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
pod "prawdopodobieństwo trafienia" jest pomocny programik
13 liczb i 5-ki, to 1287 wszystkich możliwości
liczysz przez silnię - na samym dole strony http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
pod "prawdopodobieństwo trafienia" jest pomocny programik