Wpisy 5 361 875 – 5 361 982
13 czerwca 2025 22:38 → 14 czerwca 2025 08:33, 100 wpisów
Uznanski raczej nie poleci w kosmos..
Może wyślemy Tuska z Kaczyńskim..
Może wyślemy Tuska z Kaczyńskim..
@5 361 870 Jelonek:
I to za sprawą Maryji? - nie
Marysi ? - też nie!!
Marychy
Nooo kto by pomyślał ?
I to za sprawą Maryji? - nie
Marysi ? - też nie!!
Marychy
Nooo kto by pomyślał ?
@5 361 875 Vondeoff:
😇 A ja taka nieuczesana.
😇 A ja taka nieuczesana.
@5 361 871 Zuzia77:
Czyli jednak Orwell mial racje - wszystkie zwierzeta sa rowne, ale niektore rowniejsze.
Wujek74, etatowy troll z repertuarem slow z rynsztoka, dzis wynoszony na oltarze, bo - o ironio - padlo 47 i 74.
Chamstwo? Wulgaryzmy? Zero reakcji. Ale losowanie? No to juz interwencja sil wyzszych!
Santo Subito z generatora liczb losowych. 😇
Pasko, serio? W tym tempie jeszcze chwila i zaczniecie pisac psalmy ku czci trolli.
Czyli jednak Orwell mial racje - wszystkie zwierzeta sa rowne, ale niektore rowniejsze.
Wujek74, etatowy troll z repertuarem slow z rynsztoka, dzis wynoszony na oltarze, bo - o ironio - padlo 47 i 74.
Chamstwo? Wulgaryzmy? Zero reakcji. Ale losowanie? No to juz interwencja sil wyzszych!
Santo Subito z generatora liczb losowych. 😇
Pasko, serio? W tym tempie jeszcze chwila i zaczniecie pisac psalmy ku czci trolli.
Przed chwilą padło 12 x 54,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 361 876 tomi77:
„Świetny pomysł, Tomi77 – widać, że masz głowę do misji kosmicznych. Tylko zanim zaczniemy pakować Tuska i Kaczyńskiego, sprawdźmy, czy ty zmieścisz się do rakiety jako pierwszy – w końcu to ty pierwszy odleciałeś.
„Świetny pomysł, Tomi77 – widać, że masz głowę do misji kosmicznych. Tylko zanim zaczniemy pakować Tuska i Kaczyńskiego, sprawdźmy, czy ty zmieścisz się do rakiety jako pierwszy – w końcu to ty pierwszy odleciałeś.
@5 361 880 Jelonek:
Habibi spokojnie .
Któregoś dnia o 6.o5 am zapuka listonosz
i ...się zacznie .
Nawet tynk zdejmą i jak nie znajdą
to i tak znalezione będzie.
I skończy się rumakowanie .
spokojnie paa..
Habibi spokojnie .
Któregoś dnia o 6.o5 am zapuka listonosz
i ...się zacznie .
Nawet tynk zdejmą i jak nie znajdą
to i tak znalezione będzie.
I skończy się rumakowanie .
spokojnie paa..
@5 361 888 Zuzia77: Amen.
Przed chwilą w grze Keno padło 40 x 5/5 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
Jelonek
Typ co mu nic nie pasi
Nawet własne życie mu pewnikiem nie pasuje
Ile jeleń przewalasz na maszynkach?
Typ co mu nic nie pasi
Nawet własne życie mu pewnikiem nie pasuje
Ile jeleń przewalasz na maszynkach?
Wszystko, co należało powiedzieć o trollu i hejterze, już padło. Powtarzanie byłoby stratą czasu – ty sam wystarczająco się ośmieszyłeś. Dalej już się nie da.
Na przyszłość polecam klasyka: Julian Tuwim – 'Pan jesteś idio*ą. Nie obrażam pana – stwierdzam fakt.'
Proszę bardzo, mogę z panem milczeć, ale rozmawiać nie zamierzam.
Na przyszłość polecam klasyka: Julian Tuwim – 'Pan jesteś idio*ą. Nie obrażam pana – stwierdzam fakt.'
Proszę bardzo, mogę z panem milczeć, ale rozmawiać nie zamierzam.
@5 361 900 Jelonek: tylko tyle?
Żalosne skomlenie
Żalosne skomlenie
@5 361 900 Jelonek: ja w to nie gram ja tu jestem sobą w przeciwieństwie do ciebie, piszę jak normalny człowiek a nie jak ty pajacu
Nie chowam się za familokami
Nie chowam się za familokami

@5 361 903 Jelonek: gaszę ciebie każdym wpisem cycu
Twoje prowokacje są jak instant zupka – tanie, przewidywalne i tylko na chwilę gorące.Nie każdy błazen bawi – niektórym wychodzi tylko smutny monolog.Internet dziękuje Ci za wkład. Kosz na śmieci też.
@5 361 909 Jelonek: idziemy w kimono do ósmej
wujek jelen musi cie wrecz uwielbiac pisze tylko o tobie
@5 361 923 krzysztof 24: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
otoz to masz racje
sebusia jeszcze nie ma pewnie spi
Witam wszystkich
Dziś sobota
Gramy w Mini
Dzień dobry Wszystkim
Jak ja Was Kocham
Zaczęliści bezemnie - nieładnie .
Czyżby to był # Dzień otwarty w S.P.?
Wizyta przyniesie Ci wiele emocji.
Nie karmić chorych !!
Wzajemnie # lustereczko # ebenso
Jak ja Was Kocham
Zaczęliści bezemnie - nieładnie .
Czyżby to był # Dzień otwarty w S.P.?
Wizyta przyniesie Ci wiele emocji.
Nie karmić chorych !!
Wzajemnie # lustereczko # ebenso
Chcesz numery do Mini?
@5 361 930 Zuzia77:
Później podam do Mini
Był Kawasaki?
Ok idę sprawdzę pewna sprawę bo mnie niepokoi
@5 361 932 Sebastian_M:
Przed chwilą padło 28 x 25,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
kiedy ranne wstają zorze
tylko wujek spać nie może
myśli ciągle o dziewczynie
która gocha ma na imię
tylko wujek spać nie może
myśli ciągle o dziewczynie
która gocha ma na imię
@5 361 940 waldus: witam żula z żyrakowa
@5 361 941 Zuzia77: Ti saluto cordialmente in questa mattina di sabato. Grazie mille per il piacevole venerdì trascorso insieme. Che il fine settimana sia libero dal troll Wujek74. Scrivo in italiano per mettere alla prova il troll. Lui conosce il latino 'volgare', quindi capirà l’italiano senza problemi.
@5 361 941 Zuzia77:
🙈 🦅 🦧
🙈 🦅 🦧
@5 361 950 Jelonek:
😇
😇
@5 361 941 Zuzia77: Witam Was serdecznie w ten sobotni poranek. Dziękuję bardzo za miły piątek spędzony razem. Niech weekend będzie wolny od trolla Wujek74. Piszę po włosku, żeby przetestować trolla. On zna „wulgarną” łacinę, więc bez problemu zrozumie włoski.
wujek nie lubie jezyka wloskiego
@5 361 954 wujek74:
„Mimo różnic – łączy nas muzyka Ennio Morricone, którą kocham! 💖 Gdzie słyszysz śpiew – tam wchodź, tam dobre serca mają (jak Jelonek 🎻). Źli ludzie – wierzaj mi – ci nigdy nie śpiewają.
„Mimo różnic – łączy nas muzyka Ennio Morricone, którą kocham! 💖 Gdzie słyszysz śpiew – tam wchodź, tam dobre serca mają (jak Jelonek 🎻). Źli ludzie – wierzaj mi – ci nigdy nie śpiewają.
@5 361 957 krzysztof 24: Przeklamanie tlumaczenia, ale kazdy ma swoje okno, przez ktore widzi to co chce zobaczyc.

slyszalem ze nie wieta co dzis w multi grac? maly luk do mojego programu multi kila

Wystarczy skreślić dobre liczby i kasa wpadnie
@5 361 957 krzysztof 24: Z uwagi na to, ze nastąpily przeklamania - Twoje, zalaczonego przekazu, tlumaczę Ci na polski - może zrozumiesz?
"Zuzia77, serdeczne pozdrowienia w ten leniwy, sobotni poranek! Wielkie dzięki za super piątek — było naprawdę miło . Oby ten weekend był wolny od trolla Wujka74 — niech się zajmie łaciną 'kuchenną' gdzieś z dala od nas! Piszę po włosku, żeby mu utrudnić życie… ale znając życie, i tak zrozumie, bo zna wszystkie języki, w których można kogoś obrazić .
"Zuzia77, serdeczne pozdrowienia w ten leniwy, sobotni poranek! Wielkie dzięki za super piątek — było naprawdę miło . Oby ten weekend był wolny od trolla Wujka74 — niech się zajmie łaciną 'kuchenną' gdzieś z dala od nas! Piszę po włosku, żeby mu utrudnić życie… ale znając życie, i tak zrozumie, bo zna wszystkie języki, w których można kogoś obrazić .
@5 361 960 Jelonek: to że lubimy tą samą miuze nie oznaczacza że jesteś mi bliski kutasie zjebany
jelen jak zwal tak zwal i tak wiadomo co napisales
Jelonek nie ma chuja we wsi
bede was molestował sexuialnie przez wekkend
bede was molestował sexuialnie przez wekkend
jelen jesli chodzi o obrazanie to wiecej razy obrazasz wujka potem robisz wklejki jaki to jestes skrzywdzony
@5 361 968 wujek74:
Dzięki, za ten poranny bukiet serdeczności – aż się człowiekowi cieplej zrobiło na duszy 😌
Wiesz, kutasa to trzeba mieć, nie nim być – ale rozumiem, że nie każdy łapie subtelne różnice.
Miłego dnia, ambasadorze dobrego smaku!
Dzięki, za ten poranny bukiet serdeczności – aż się człowiekowi cieplej zrobiło na duszy 😌
Wiesz, kutasa to trzeba mieć, nie nim być – ale rozumiem, że nie każdy łapie subtelne różnice.
Miłego dnia, ambasadorze dobrego smaku!
@5 361 975 wujek74: moze przez ciebie głupio sie jej zrobiło i sobie poszła
a gdzie nasze maleństwo sebuś kaszojadek z wawy tarchominskiej
kopytka kleci?
kopytka kleci?
@5 361 977 waldus: smaruje cyce masełkiem
@5 361 979 wujek74: ja pierdole ty faktycznie masz cos nierówno
@5 361 979 wujek74: nie szanujesz tutaj nikogo nawet jesli jest ktos dla ciebie miły
wujek wszystkich rowno szanuje bo jest sprawiedliwy