Wpisy 5 359 110 – 5 359 248
10 czerwca 2025 17:33 → 10 czerwca 2025 20:49, 100 wpisów
Plecy mi spaliło piecze pasuje jakieś piosenki bym zniósł te cierpienia
@5 359 108 tomi77: Zagralem dla Qlturalnych MP.

Jutro deszcz podobno w nocy do 14 coś będzie siedzenie w 6 ścianach licząc podłogę i sufit
O jest ten co kłamie i wpiera innym że niby coś robili a to nie jest prawda.
I wszystko wie. Chce niby przyjechać zrobić porządek ale nie ma ma to chęci i czasu
@5 359 119 Sebastian_M: Nie rozumiem.
@5 359 121 Jelonek:
Czego jest rozumiesz?
Czego jest rozumiesz?
@5 359 122 Sebastian_M: Kto klamie?
@5 359 121 Jelonek:
Czego nie rozumiesz ?
Czego nie rozumiesz ?
@5 359 126 Sebastian_M: Ulubieniec ?
Dereźnia-Zagrody razem z całą dumą Ziemi Biłgorajskiej pragnie gorąco przeprosić za „debila” z multipasko. Wiemy, wiemy – to tylko Wujek74, nasz lokalny ambasador taktu i kultury, który postanowił wszystkich czatowiczów nazwać debilami. Cóż, każdy region ma swojego bohatera… Ale od dziś: koniec z nienawiścią, pogardą i brakiem szacunku! Serio. Obiecujemy. No chyba że Wujek znów dorwie się do klawiatury.
Dereźnia-Zagrody razem z całą dumą Ziemi Biłgorajskiej pragnie gorąco przeprosić za „debila” z multipasko. Wiemy, wiemy – to tylko Wujek74, nasz lokalny ambasador taktu i kultury, który postanowił wszystkich czatowiczów nazwać debilami. Cóż, każdy region ma swojego bohatera… Ale od dziś: koniec z nienawiścią, pogardą i brakiem szacunku! Serio. Obiecujemy. No chyba że Wujek znów dorwie się do klawiatury.
@5 359 123 Jelonek:
Wczoraj do mnie pisał że go straszyłem przyjazdem do niego z kolegami. A to nie jest prawda.
Wczoraj do mnie pisał że go straszyłem przyjazdem do niego z kolegami. A to nie jest prawda.
@5 359 128 Sebastian_M: Pamiętam, pamiętam, nie zaprzaraj sobie glowy niepoczytalnymi.
Tak to ja
Mówiłem prawdę sebusiowi w kturą z oczywistych wzglęów zaprzeczał
Tak jak niedawno oskarżyłem go o wklejanie kupnych kopytek
Które sam niby zrobił
Seba to fałszaż i mitoman
Mówiłem prawdę sebusiowi w kturą z oczywistych wzglęów zaprzeczał
Tak jak niedawno oskarżyłem go o wklejanie kupnych kopytek
Które sam niby zrobił
Seba to fałszaż i mitoman
@5 359 131 wujek74: Kopytka były mojej roboty a kłamałeś jak kłamca.
@5 359 131 wujek74: Po co mam fałszować?
@5 359 131 wujek74: Jeśli czegoś nie potrafię zrobić to się do tego przyznaję.
@5 359 137 wujek74: Z parszywego
@5 359 137 wujek74: U ciebie to już fobia.
@5 359 140 wujek74: Naleśniki były z netu pokazałem jako przykład.
@5 359 142 wujek74: Ale co dobrze?
S_M to nie tylko dobry kucharz, ale i kulturalny czatiwicz, za co jest znienawidzony przez buractwo.
Potrafię upiec ugotować i co w tym dziwenego?
@5 359 144 Sebastian_M: Troll to filozof pustki — im mniej ma do powiedzenia, tym głośniej krzyczy.
Z trollem się nie dyskutuje, bo to jedyny dialog, w którym milczenie ma sens.
Z trollem się nie dyskutuje, bo to jedyny dialog, w którym milczenie ma sens.
No ciekawe czemu Pasko pisze że mną w zaufanych z pewną grupą os9b a nie z wami pajacami
Wytłumaczycie to?
Odcinając się od was?
Wytłumaczycie to?
Odcinając się od was?
@5 359 148 wujek74: Spytaj się o to Pasko a nie mnie.
@5 359 148 wujek74: Może Pasko pasuje taki wujek74 kto wie
@5 359 148 wujek74: Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego
@5 359 150 Sebastian_M: właśnie obok siedzi i rechocze z moich mięśni
Pasko dawaj moje myślę dla seby
Pasko dawaj moje myślę dla seby
@5 359 155 wujek74: Masz mięśnie?
@5 359 155 wujek74: Człowiekowi najbardziej potrzebny jest mózg a później dopiero mięśnie
@5 359 158 wujek74: Jak masz takie duże mięśnie jak instrument to współczuję.
@5 359 164 Gosia__77: udzie wygrywają
Potrafisz grać w szachy?
@5 359 163 Sebastian_M: tobie jednego i drugiego brakuje bo stałeś za wzrostem, mózgi i mięśnie rozdali wcześniejdwu metrowy imbecylu
@5 359 167 Sebastian_M: potrafię
@5 359 148 wujek74:
"No tak, pisze z tobą, bo przecież każdy potrzebuje swojego nadwornego trolla. Umie ignorować, więc ma z tobą idealne ćwiczenia. A nas serio nie interesują prywatne pogadanki z wulgarnym chamem – bez urazy, mistrzu ogłady."
"No tak, pisze z tobą, bo przecież każdy potrzebuje swojego nadwornego trolla. Umie ignorować, więc ma z tobą idealne ćwiczenia. A nas serio nie interesują prywatne pogadanki z wulgarnym chamem – bez urazy, mistrzu ogłady."
@5 359 104 tomi77: może zmienię na 30
@5 359 168 wujek74: Nie nazywaj mnie imbecylem bo dobrze wiesz że nim nie jestem. Potrafisz tylko dokuczać i ubliżać. To jest Twoja metoda na brak argumentów. Nie potrafisz spokojnie porozmawiać tylko wulgaryzmy oszczerstwa i i prowokacje.
@5 359 172 Pasko: dawaj moje musle na ogulny
I powiedz że wujasa karkuówka jest smaczna
I powiedz że wujasa karkuówka jest smaczna
@5 359 168 wujek74: Będziesz się tak zachowywał to dostaniesz blokadę i znowu się zacznie lament.
@5 359 174 Sebastian_M: to jak mam ciebie nazywać ? Nie dorozwojem czy amebą mózgową
Są trzy stopnie
Idiota
Imbecyl
Debil
Ciebie wypośrotkowałem
Bo żal mi normalnych debili
Są trzy stopnie
Idiota
Imbecyl
Debil
Ciebie wypośrotkowałem
Bo żal mi normalnych debili
Płacz Seba płacz
Rycz sebusiu rycz
Nie umiesz zbity odrużnić od prawdy
Ja walę non stop zbitę z twojej naiwności
A ty się dajesz w chuja robić sześciolatku
Rycz sebusiu rycz
Nie umiesz zbity odrużnić od prawdy
Ja walę non stop zbitę z twojej naiwności
A ty się dajesz w chuja robić sześciolatku
@5 359 168 wujek74:
"Drogi Wujku74, Twoja błyskotliwość w nazywaniu Sebastiana „dwumetrowym imbecylem” jest naprawdę imponująca. Szczególnie doceniam subtelność i wdzięk Twojej wypowiedzi. Jestem pewien, że administrator, pochłonięty zapewne pilniejszymi sprawami niż ochrona użytkowników przed Twoim ostrym językiem, z pewnością doceni Twoją kulturę osobistą. A może administrator po prostu uważa, że obrażanie innych jest jak najbardziej akceptowalne na tym forum? W końcu milczenie jest złotem, prawda? Ciekawe, czy ta sama tolerancja zostanie zastosowana, gdyby ktoś nazwał Ciebie dwumetrowym imbecylem. Podejrzewam, że wtedy reakcja byłaby natychmiastowa i stanowcza. Hipokryzja w pełnej krasie.
"Drogi Wujku74, Twoja błyskotliwość w nazywaniu Sebastiana „dwumetrowym imbecylem” jest naprawdę imponująca. Szczególnie doceniam subtelność i wdzięk Twojej wypowiedzi. Jestem pewien, że administrator, pochłonięty zapewne pilniejszymi sprawami niż ochrona użytkowników przed Twoim ostrym językiem, z pewnością doceni Twoją kulturę osobistą. A może administrator po prostu uważa, że obrażanie innych jest jak najbardziej akceptowalne na tym forum? W końcu milczenie jest złotem, prawda? Ciekawe, czy ta sama tolerancja zostanie zastosowana, gdyby ktoś nazwał Ciebie dwumetrowym imbecylem. Podejrzewam, że wtedy reakcja byłaby natychmiastowa i stanowcza. Hipokryzja w pełnej krasie.
@5 359 180 Jelonek: Tak to prawda
@5 359 180 Jelonek: sam wczoraj napisał że ma dwa metry
Widocznie niedojebanie mózgowe idzie w parze ze wzrostem
Widocznie niedojebanie mózgowe idzie w parze ze wzrostem
Pasko widzisz jak wujek74 wyzywa mnie od imbecyli czy udajesz że tego nie widzisz?
@5 359 180 Jelonek: co prawda z tym wzrostem sam się w chuja zrobił ale szedł w zaparte
@5 359 172 Pasko: Możesz zareagować na to co pisze wujek74 czy już można się tu wyzywać i sobie nawzajem ubliżać?
@5 359 172 Pasko: Wypowiedz się w tym temacie bo jestem ciekaw. Jesteś tu i nie reagujesz?
@5 359 183 Sebastian_M: nie widzi bo gra z dzieciakami w kometkę na polu za moją chaupką
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 359 188 wujek74: Napisz albo nagraj się że jesteś bogiem i możesz tu robić wszystko bo tylko tego tu brakuje.
@5 359 188 wujek74: Pomyśl sobie jakie ty robisz tu bagno.
@5 359 191 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 359 188 wujek74: Nie dość że robisz bagno to jeszcze wciągasz w te swoje gierki innych użytkowników czata.
@5 359 194 wujek74: Blisko Ci do moralnego upadku.
@5 359 196 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 359 194 wujek74: To co tu robisz i piszesz to nie jest nic czego Ci zazdroszczę.
Adminie, jesteś zalogowany. Widzisz, co pisze Twój "ulubieniec" Wujek74, nazywając Sebastiana imbecylem. Czy naprawdę akceptujesz takie zachowanie?
Czy ten hejter ma Twoje przyzwolenie na szerzenie nienawiści i znieważanie innych użytkowników? Oczekuję, że jako moderator zareagujesz — zgodnie z zasadami forum, a nie osobistymi sympatiami.
Brak reakcji oznacza, że aprobujesz mowę nienawiści. Czy o to chodzi w tej społeczności?
Czy ten hejter ma Twoje przyzwolenie na szerzenie nienawiści i znieważanie innych użytkowników? Oczekuję, że jako moderator zareagujesz — zgodnie z zasadami forum, a nie osobistymi sympatiami.
Brak reakcji oznacza, że aprobujesz mowę nienawiści. Czy o to chodzi w tej społeczności?
@5 359 197 wujek74: Trochę mi Ciebie żal. A że Pasko to toleruje to się dziwię.
@5 359 199 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 359 201 Jelonek: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
Pasko Jelonek ma rację.
Jesteś tu obecny czytasz co pisze wujek74 i dlaczego tolerujesz jego chamskie zachowanie?
Jesteś tu obecny czytasz co pisze wujek74 i dlaczego tolerujesz jego chamskie zachowanie?
@5 359 206 Sebastian_M:
@5 359 206 Sebastian_M: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 359 202 Sebastian_M: bo nie skomlę jak pies z przytrzaśniętym ogonem?
Gdzie teraz pada?

Dzisiaj i jutro popada,jest nadzieja na trochę ładnej pogody.

Dzisiaj i jutro popada,jest nadzieja na trochę ładnej pogody.
trzeciej brak.. 28,37 było.. Ale do zacnej nie było blisko.. Jutro 2 mini zawodzie jednak..Kurva
Nie mam pojęcia jak wy coś trafiacie..
Zawsze trzeciej brakuje.. A to uje
Nie mam pojęcia jak wy coś trafiacie..
Zawsze trzeciej brakuje.. A to uje
Dopisano losowanie nr 509 000 Szybkie 600
@5 359 242 tom28: