Wpisy 535 626 – 535 725
10 października 2011 15:22 → 10 października 2011 17:12, 100 wpisów
andruśka....ciekawe jak szybko w urzędzie sprawę by załatwił facet?

Wolę nie myśleć

Wolę nie myśleć

lila, hehehehe wyślij kobiete samą załatiwać pozwolenie na budowę , komedia
amour...no nie wiem czy taka komedia,ja załatwiłam pozwolenie na budowę raz dwa

amour..tych co ja widziałam w urzędach to mieli problem ze wszystkim

u mnie same baby w urzędach to ja sie nie znam
nie mam porónania
nie mam porónaniamam nadzieję, lila, że się nie gniewasz na mnie
, ale od jakiegoś czasu kobiety uważają, że facet nadaje się do związywania snopków na polu i do niczego więcej i przeciwko temu protestuję
, ale od jakiegoś czasu kobiety uważają, że facet nadaje się do związywania snopków na polu i do niczego więcej i przeciwko temu protestujęaaa Lila choiło o to ze czy facet tak szbyko by załątwił teraz zakminiłam
amour gdzie diabeł nie moze tam babe pośle a w urzedach trzeba mieć nerwy faceci sa za łagodni na te sprawy

andruśka...i o to mi własnie chodziło
czasami trzeba kogoś zjebać a facet woli wyjść 

czasami trzeba kogoś zjebać a facet woli wyjść 

andromeda zależy którzy faceci
, ja widziałem takie przypadki jak facet wyciągnął z nerwów kobiete zza biórka heheheheh, oczywiście nie pochwalam takiego czegoś, ale czasami beszczelność ludzka jest.......
, ja widziałem takie przypadki jak facet wyciągnął z nerwów kobiete zza biórka heheheheh, oczywiście nie pochwalam takiego czegoś, ale czasami beszczelność ludzka jest.......facet nadaje się do związywania snopków na polu i do niczego więcej 

Lila bo ja tyle co wpadłam do domu i nie zakminiłam bazy od razu

czasami trzeba je zza biurka wyciągnąć bo to lenie śmierdzące sa i tylko kawki im w głowie i ploty

madzia no comment
przez szacunek do kobiet nie powiem, co o niektórych kobietach sądze, szczególnie o tych sławnych, ale zdaje się, że od dawna kuchnia je woła hehehehe
przez szacunek do kobiet nie powiem, co o niektórych kobietach sądze, szczególnie o tych sławnych, ale zdaje się, że od dawna kuchnia je woła heheheheeeee wy na razie bez kasy , najpierw kup pole w ziemie a potem pozwolenie na dom

Hej . Wygrał ktoś o 14 coś ? U mnie tylko 3 razy 2/3 i 4/10 10 mnie zawiodła.
andro

amour mężczyna dla kobiety kobieta dla męzczyny idealne uzupełnienie

no dobra sam znikam....ok

andro00

-----
http://www.youtube.com/watch?v=DdFocsknUlw&feature=related
---
poowoo
http://www.youtube.com/watch?v=DdFocsknUlw&feature=related
---
poowoo
andromeda ja do mojej 50 i 72 dałam twoje 75 i mi pieknie weszła 3,ale w drugim dołozyłam nasze 15 i lipa
Zauważyliście że aż 10 liczb z 16 możliwych miało końcówkę 2 i 6 (2,26,32,36,42,46,52,56,66,72)
sam powiedziałes ze wieczór jest mój wiec musi wskoczyć dziś wieczorem 8/8

bo ja wcale tak nie uważam..