Wpisy 535 526 – 535 625
10 października 2011 14:40 → 10 października 2011 15:22, 100 wpisów
Krus może zostać ale pod warunkiem że będzie obejmował rolników o niewielkich gospodarstwach (powierzchni) i bez działalności poza rolniczej...
Holandii to tutaj nie zrobią, podniosą VAt od nowego roku do 25% i będzie hehehehe
żadnych poważnych inwestycji, inwestorzy omijają polskę szerokim łukiem (poza supermarketami), koszty pracy największe w europie, a budżer najmniejszy hehehehehe
anzu jaja sobie robisz, ale ja mówię poważnie, dług publiczny polski wynosi 888 mld zł
jociu wszyscy Cię lubią. Demokracja jest po to żeby móc wybrać i Macierewicza...
siemanko...

lilcia....

Lestek w alkoholizm wpadniesz i POmoze Ci odwyk
. Naj żadziej wpadajace cyferki w pażdzierniku:1,10,11,23,25,28, 29,34,39,43,64,67,72,77,79
. Naj żadziej wpadajace cyferki w pażdzierniku:1,10,11,23,25,28, 29,34,39,43,64,67,72,77,79rzadziej.......

amour >>> szkoda gadać - miał być "cud",a mamy "dług" i bełkot o naszej gospodarce jako "zielonej wyspie" najbardziej to mnie wkurza,że próbują z ludzi robić kretynów za pomocą mediów ...
Jakie liczby na 22:00 macie

no i widzisz madziu77 dobrze im to wychodzi....
lilcia...ja takie 8,21,33,57

lila...i to jak

Źle to dopiero będzie..największy kryzys nowożytnej Europy i świata. Ale PiS nie ma NIC do zaoferowania 

Ja dziś na obiadek mam schabik pieczony

lila....

3,7,15,21,26,27,33,41,49,69

profesorze...i rosołek.Rosołek dla lilci a czernina tfu bleee dla innych

Bonus Multi Multi: 560 000 złotych
lila...to smacznogo

profesorze,...i wzajemnie ale u mnie obiadek o 18 dopiero jak wrócę do domciu

lila...ja też czerniny nie nawidze i krupniku i kapusniaku coć gastronomie skpńczyłem

jacekkowal >>> ano dobrze ... zobacz u nas na prezydenta startował "bezpartyjny" w trakcie kampanii wyborczej okazało się,ze popiera go PO - prezydentem został kardiolog,który pojęcia zielonego nie ma o zarządzaniu tak wielka gmina jaka jest Wałbrzych ... a dlaczego wygrał własnie on? Proste - jest kardiologiem i z tego tytułu cieszył się jakimś tam autorytetem zwłaszcza wśród starszych i schorowanych ludzi ... a wiadomo większy % wyborców to są ludzie w wieku średnim i starszym ... wnioski można wyciągnąć samemu ...
lila...to ty z roboty piszesz

lila...

madzia..a nie było tak, że on zarządzał bardzo skutecznie kilkoma szpitalami

anzu >>> ano zarządzał ale czy "dobrze" ???? Szpitale fakt,faktem nie mają długów,ale zgadnij jakim czyim kosztem .... ????
Zaraz ide z pieskiem
a potem do sklepu

a potem do sklepu

tak, lekarz przyjmuje prywatnie w państwowym szpitalu, na państwowym sprzęcie, taki biznes to dziecko umie prowadzić
lila...takie tam zakupy na wiesz chlebek,masełko jakieś piwko

dobra spadam będe wieczorkiem
miłej pracy lila....

miłej pracy lila....

Spadam...pan Etranżer dzwoni 

do wieczora
madzia..Szełemej jest bardzo dobrym menagerem

do wieczora
madzia..Szełemej jest bardzo dobrym menagerem

profesor
ty jeden łobuzu kupujesz najwazniejsze

ty jeden łobuzu kupujesz najwazniejsze

anzu >>> żadna filozofia "trzymać się limitów" wyznaczonych przez NFZ ...
Lila to przez sąsiada a musiałysmy wszystko pozałatwiac bo gmina do 15stej

et tu, Brute, contra me

najważniejsze??