Wpisy 5 355 066 – 5 355 181
6 czerwca 2025 05:11 → 6 czerwca 2025 10:06, 100 wpisów
@5 354 788 krzysztof 24: Pozostajcie nadal w Waszej chorobliwej podejrzliwości i nieustannym śledzeniu nicków — wszak to najbardziej fascynujące zajęcie, jakie może mieć człowiek w XXI wieku. Sherlock Holmes byłby dumny.
@5 354 801 krzysztof 24:
Kilku nawiedzonych multipaskowiczów – wybitnych specjalistów od teorii spiskowych forumowego podziemia – w pocie czoła odkryło, że Zuzia77 to ponoć wcielenie samego Jelonka. Cóż za sensacyjne ustalenie! Jakże mogliby się mylić, skoro Zuzia wykazuje cechy tak kompromitujące, jak kultura osobista, życzliwość i – o zgrozo – wysokie IQ? Przecież to zupełnie nie do przyjęcia, żeby więcej niż jedna osoba na forum posiadała te przymioty!
A Jelonek? Ten notoryczny empata, który zamiast rzucać się w wir intryg i połajanek, z uporem maniaka prowadzi merytoryczne rozmowy. No po prostu pasuje idealnie do bycia Zuzią77, prawda?
Tak więc drodzy detektywi-amatorzy – pozostajcie nadal w Waszej chorobliwej podejrzliwości i śledzeniu nicków. Kto wie, może za rogiem czai się jeszcze łącznik między Zuzia77, Jelonkiem i... Moderatorem?
Trzymajcie się tropu – internet bez Was byłby po prostu zbyt racjonalny.
Kilku nawiedzonych multipaskowiczów – wybitnych specjalistów od teorii spiskowych forumowego podziemia – w pocie czoła odkryło, że Zuzia77 to ponoć wcielenie samego Jelonka. Cóż za sensacyjne ustalenie! Jakże mogliby się mylić, skoro Zuzia wykazuje cechy tak kompromitujące, jak kultura osobista, życzliwość i – o zgrozo – wysokie IQ? Przecież to zupełnie nie do przyjęcia, żeby więcej niż jedna osoba na forum posiadała te przymioty!
A Jelonek? Ten notoryczny empata, który zamiast rzucać się w wir intryg i połajanek, z uporem maniaka prowadzi merytoryczne rozmowy. No po prostu pasuje idealnie do bycia Zuzią77, prawda?
Tak więc drodzy detektywi-amatorzy – pozostajcie nadal w Waszej chorobliwej podejrzliwości i śledzeniu nicków. Kto wie, może za rogiem czai się jeszcze łącznik między Zuzia77, Jelonkiem i... Moderatorem?
Trzymajcie się tropu – internet bez Was byłby po prostu zbyt racjonalny.
Dzień dobry, pora się przebudzić!
Słonko wstało, kawa pachnie, ptaszki śpiewają, a Rodzina Multipaskowiczów przeciąga się leniwie jak kot po urlopie…
Czas na poranną rundkę życzeń i marzeń!
Zasady są proste: Ty piszesz, czego pragnie Twoje serduszko, a Zuzia77 & Jelonek machają magiczną pieczątką ZATWIERDZAM! ✅
Chcesz wygrywać codziennie w zdrapki?Marzysz o tym, żeby Twój pies sam wyprowadzał się na spacer?
A może śni Ci się własna wyspa, gdzie kawę parzy sam Clooney?
Nie ma rzeczy niemożliwych! Los czeka w blokach startowych – wystarczy tylko dać mu znać!
A więc: wystąp na środek, podnieś głos i wypowiedz swoje życzenie – śmiało, to nie konferencja prasowa polityka!
Zuzia77 już grzeje różdżkę, Jelonek poprawia rogi i czeka, żeby przybić losowy stempel szczęścia.
To może być TEN dzień.
Do dzieła, Multipaskowicze – niech Wasze marzenia lecą jak gołąb na skrzydłach... tylko bez GPS-a, bo wtedy spełnią się szybciej
Kto pierwszy – ten marzy!
Słonko wstało, kawa pachnie, ptaszki śpiewają, a Rodzina Multipaskowiczów przeciąga się leniwie jak kot po urlopie…
Czas na poranną rundkę życzeń i marzeń!
Zasady są proste: Ty piszesz, czego pragnie Twoje serduszko, a Zuzia77 & Jelonek machają magiczną pieczątką ZATWIERDZAM! ✅
Chcesz wygrywać codziennie w zdrapki?Marzysz o tym, żeby Twój pies sam wyprowadzał się na spacer?
A może śni Ci się własna wyspa, gdzie kawę parzy sam Clooney?
Nie ma rzeczy niemożliwych! Los czeka w blokach startowych – wystarczy tylko dać mu znać!
A więc: wystąp na środek, podnieś głos i wypowiedz swoje życzenie – śmiało, to nie konferencja prasowa polityka!
Zuzia77 już grzeje różdżkę, Jelonek poprawia rogi i czeka, żeby przybić losowy stempel szczęścia.
To może być TEN dzień.
Do dzieła, Multipaskowicze – niech Wasze marzenia lecą jak gołąb na skrzydłach... tylko bez GPS-a, bo wtedy spełnią się szybciej
Kto pierwszy – ten marzy!
WC,
🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 355 072 Andreas3864: 

Super obsluga.Tychy, Zabka, Starokościelna - rog Katowickiej.Nie tylko dla Gamoni.
„Na dziś kończę, bo mam kupę do zrobienia. Dosłownie i w przenośni – taki ze mnie człowiek czynu i… natury!”

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Witam wszystkich
@5 355 078 Jelonek:
@5 355 078 Jelonek:
@5 355 089 Kawasaki:
@5 355 089 Kawasaki:
Było
Było
@5 355 090 Kawasaki:
To na dziś?
To na dziś?
@5 355 081 tomi77:
@5 355 093 Sebastian_M:
1,5
@5 355 101 Jelonek:
@5 355 104 Jelonek:
Tak to jest.
Tak to jest.
I celna riposta naszego - polskiego ministra, ktorego ten bogaty blazen krytykowal.Jankesi - precz od Polski.

@5 355 106 Jelonek:
Tu mu się udało
Tu mu się udało
@5 355 106 Jelonek:
Za to muszę
Za to muszę
@5 355 108 Sebastian_M:
Gdzie nasza urocza Zuzia77? 🙃
Smutno bez Ciebie, Jelonku – Bis! 🥺
Niektórzy twierdzą, że Zuzia77 to Jelonek…
No tak, a ja jestem Yeti i właśnie piszę z Bieszczad zasiadając przy ognisku z Elvisem i UFO. 👽🔥
Wracaj, kimkolwiek jesteś – Zuzia, Jelonek, czy tajny agent literackiego chaosu. Bez Ciebie ten teatr absurdu trochę zbyt poważny się zrobił. 😢🎭
Smutno bez Ciebie, Jelonku – Bis! 🥺
Niektórzy twierdzą, że Zuzia77 to Jelonek…
No tak, a ja jestem Yeti i właśnie piszę z Bieszczad zasiadając przy ognisku z Elvisem i UFO. 👽🔥
Wracaj, kimkolwiek jesteś – Zuzia, Jelonek, czy tajny agent literackiego chaosu. Bez Ciebie ten teatr absurdu trochę zbyt poważny się zrobił. 😢🎭

Spokojnie tutaj bylo.Nikt nie broil.Pogadalem z Bratem i wszystkimi tu spoczywajacymi.
oto jak moglem wyjac wczoraj pol melona zl
11 dwie osoby
12 urodziny moje. 26 urodziny mamuski 29 gwiazda
29.34 kiedys wygralem na ta pare 500 zl jest mi bliska
11.12.26.29.34
11 dwie osoby
12 urodziny moje. 26 urodziny mamuski 29 gwiazda
29.34 kiedys wygralem na ta pare 500 zl jest mi bliska
11.12.26.29.34
tak sie wygrywa w mini wystarczy jeden czlek na cala pl. wczoraj takiego zabraklo
moja wina
moja wina
@5 355 117 Kawasaki:
I co teraz?
I co teraz?
prezes totka to czytal i zdecydowal mi wyplacic za straty moralne 100 tys zl
@5 355 118 Kawasaki:
Sam widzisz. Nie zagrałeś i nie Wygrałeś.
Sam widzisz. Nie zagrałeś i nie Wygrałeś.
@5 355 121 Kawasaki:
Kiedy Ci wyplaci?
Kiedy Ci wyplaci?
jak bokser w chwili zagrozenia wraca do starych nawykow
29 gwiazda i co i 34
29 gwiazda i co i 34
@5 355 121 Kawasaki:
Czyli po 50 tyś na łebka?
Czyli po 50 tyś na łebka?
@5 355 124 Kawasaki:
1 i 5
1 i 5
@5 355 126 Kawasaki:
W końcu
W końcu
@5 355 126 Kawasaki:
Wysłałem to doszło
Wysłałem to doszło
@5 355 130 Kawasaki:
Chcę 🖐
Chcę 🖐
@5 355 132 krzysztof 24:
Jadę rozwiozę pizzę i niedlugo będę
Dzisiaj Zuzia77, zatwierdzi zestawy 7/7 na stawce 10 z plusem.Prisimy o lypnięcie nań laskawymi oczętami.
Liście laurowe od wieków uważane są za symbol zwycięstwa, ochrony i bogactwa. W wierzeniach ludowych przypisuje się im moc przyciągania dobrobytu – palenie liścia laurowego ma oczyszczać energię i otwierać drogę do finansowego sukcesu. Noszenie go w portfelu lub umieszczanie w domu ma wspierać stabilność materialną i powodzenie.
Idąc do kolektury zabierz ze soba liść laurowy.
Idąc do kolektury zabierz ze soba liść laurowy.

Nie można bylo napisac oryginalnego tekstu , bo bylo info, ze jest zbyt wiele ikonek.Wysylam w tym formacie.

W miejscowości Poznań padła wygrana 250 000 zł w grze Multi Multi Plus (9 z 10 x 5)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Miechów padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Kowary padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
W miejscowości Wejherowo padła wygrana 1 200,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
@5 355 148 Jelonek: Jelonku Jesteś dobrym duchem na tym czacie podziwiam Ciebie i serdecznie pozdrawiam
Panie Pasko jak usunąć zdjęcia z profilu?
Czy się nie da?
I jedyne rozwiązanie to usunięcie konta?
Kilka pytań do Pasko bo chce usunąć zdjęcia?
Czy się nie da?
I jedyne rozwiązanie to usunięcie konta?
Kilka pytań do Pasko bo chce usunąć zdjęcia?
podziwiam Ciebie Jelonku że masz w sobie tyle silnej woli żeby ciągle walczyć z osobnikami którzy robią tu zamieszanie ja wolałem troli zbanowac bo myślę że nie nadają się do resocjalizacji
@5 355 156 waldus: jakie zdjęcia? Masz widzę tylko zdjęcie główne i nie masz nic w galerii
@5 355 159 Kawasaki: powodzenia Kawasaki ja już gram 50 lat i ciągle marzę że kiedyś trafię ale może Tobie się uda zyczeCi tego
@5 355 160 Pasko: jak wchodzę w zarządzaj profilem i chce wyczyścić galerie to nie moge
nigdy nie wygralem nic naprawde duzego. chcialbym cos wygrac miliony
@5 355 166 Kawasaki: marzenia niekiedy się spełniają ale trzeba sobie dać szansę i wysłać kupon
@5 355 154 adek108:
Dzień dobry Wszystkie dusze
Jelonek jakaś nostalgia Cię dopadła.
Mistrz karaoke już od wczoraj smutny.
Były dwie panny ,a On teraz sam do wanny.Znowu w życiu Mu nie wyszło
Kawasaki niebawem będzie po parkingu szukał numerów natchnionych.
Mimo Tych trudności nie opuszczę Was,przynajmniej do zejścia (mojego albo Waszego ).Tak mi dopomuż ...Amen.
Dzień dobry Wszystkie dusze
Jelonek jakaś nostalgia Cię dopadła.
Mistrz karaoke już od wczoraj smutny.
Były dwie panny ,a On teraz sam do wanny.Znowu w życiu Mu nie wyszło
Kawasaki niebawem będzie po parkingu szukał numerów natchnionych.
Mimo Tych trudności nie opuszczę Was,przynajmniej do zejścia (mojego albo Waszego ).Tak mi dopomuż ...Amen.
ja owszem gram ale nie dam się wciągnąć w szpony hazardu bo niektórzy się nie opanowali i przegrali
Myślę że każdy użytkownik w swoim profilu powinien mieć dostępna opcje usuń galerie
@5 355 168 Zuzia77: pozdrawiamCiebie Zuzia Jelonek jest na tymforum takim dobrym duchem ja Go podziwiam ale niektórzy go nie doceniają
niedługo muszę się na kila godzin pożegnać bo jadę coś zarobić bo TS jest chciwy i tylko nielicznym da coś wygrać
@5 355 175 adek108:
Kojarzysz film ,,Święty z Fortu Waszyngton ''?
Marzenia rozwinęły cywilizację , droga bywa dramatem,życie jest jak pudełko czekoladek ,a przyjaźń bywa po ...
Carpe diem
Reszta - milczeniem .
Kojarzysz film ,,Święty z Fortu Waszyngton ''?
Marzenia rozwinęły cywilizację , droga bywa dramatem,życie jest jak pudełko czekoladek ,a przyjaźń bywa po ...
Carpe diem
Reszta - milczeniem .
tak weszlo wczoraj 8/8 w godzine przyklad skladnia. program daje
13.14.18.15.19.17.21.23.25.27 numery w swoim porzadku
wygralo 13.14.22.26.27.53.58.30
13.14.18.15.19.17.21.23.25.27 numery w swoim porzadku
wygralo 13.14.22.26.27.53.58.30