Wpisy 5 352 609 – 5 352 708
3 czerwca 2025 10:20 → 3 czerwca 2025 11:52, 100 wpisów
@5 352 607 Sebastian_M: nie mam tylko komputer
@5 352 606 Tupaj:
Kto Ci będzie ograniczał poznanie innych pań?
Kto Ci będzie ograniczał poznanie innych pań?
@5 352 609 Tupaj:
A kiedy jedziecie do sanatorium miłości?
A kiedy jedziecie do sanatorium miłości?
@5 352 610 Sebastian_M: lubie tanczyc 12 lat tanczylem i spiewalem w zespole
@5 352 612 Tupaj:
Tańca nikt Ci nie będzie ograniczał prawda?
Tańca nikt Ci nie będzie ograniczał prawda?
kawa wypita musze konczyc mam jeszcze yroche spraw na miescie do losowania
@5 352 614 Tupaj: Rozumiem ale napisz kiedy wyruszacie
Dzisiaj tylko trochę popada.
poszlo 10 z plusem na wiwat, nowa gwiazda multi 27 tez tam jest
Kawasaki.
Ale nierób z Ciebie, całymi dniami tkwisz na czacie.
Ale nierób z Ciebie, całymi dniami tkwisz na czacie.
Janosik jakbys byl dobry to potrafilbys wyluskac 5 z 26 u mnie
no chyba ze tam nic nie ma, wczoraj 4/26 codzien nie moze byc na maksa
no chyba ze tam nic nie ma, wczoraj 4/26 codzien nie moze byc na maksa
ja nic nie robie? ja intensywnie mysle na co wydam caly ten hajs co wygram
Czarodzieja liczb się nie sprawdza.
Musi sobie radzić... sam.
Musi sobie radzić... sam.
juz sie narobilem w zyciu czekam teraz na moja emeryture za 17 lat
Sebastian jest lepszy od Czarodzieja.
Jego niedawne typowanie:
0/21 do Mini.
Jego niedawne typowanie:
0/21 do Mini.
prof..Gadacz....„Musimy pogodzić się z tym, że za dwa lata za praworządność będzie odpowiadał Czarnek, za edukację Kowalski, za armię Braun, a za gospodarkę Mentzen. I wtedy już w pełni, bez wojny, staniemy się ruskim landem. Polska to moja Ojczyzna, ale to nie jest już mój kraj. Na razie udaję się na wewnętrzną emigrację w świat przyrody, muzyki i książek. Co dalej nie wiem. Dla zdrowia psychicznego przestaję czytać o tym, co w Polsce będzie się działo. Przestaję komentować bieżące zdarzenia. Muszę zadbać o siebie. Żegnaj Polsko
kto wie moze rodzi sie sposob na pione w keno co godzine na stawce
Za 17 lat obejrzę Twój lokal pod... mostem.
@5 352 631 emeryt: co ci do głowy w tłoczyli
Koniec żartów.
@5 352 631 emeryt: teraz landem Niemiec jesteśmy
@5 352 634 Mulag: prof..Gadacz.
Reperacje od Niemiec kto w naszym imieniu odrzuca kasę najpierw kasę niech dają nie ma żadnego pojednania dojeni jesteśmy
Wizard.
W tych czasach nie wiadomo czy się dożyje do jutra.
Nie wiadomo co ruskim przyjdzie do łba.
W tych czasach nie wiadomo czy się dożyje do jutra.
Nie wiadomo co ruskim przyjdzie do łba.
Ale wybór jak cholera Niemcy albo Rosja albo USA i inne korporację a prawda taka że każdy jest za kimś
Megamocny.
Skrócie swoje zestawy do 18 liczb.
Skrócie swoje zestawy do 18 liczb.
dzieła sztuki nie oddane dla czego nigdy nie oddadzą pojednanie jak coś
@5 352 643 Janosik 2009:
Skróć... .
Wina telefonu.
Wina telefonu.
Panoramix.
Wieczorem wpiszę Test do Mini.
@5 352 649 Janosik 2009:
Islandorka.💐 🥀 🌹 🌻
@5 352 629 Janosik 2009:
@5 352 619 Kawasaki: To gramy jednak 10 marzeń?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
upadał demokracja to są jego poglądy jest po stronie wiadomej, dla innych wygrana Pana Trzaskowskiego było by upadek demokracji
teraz gram 10 w keno jak wejdzie, zmieni sie lider , 2 miliony zl
@5 352 655 Kawasaki: Pokaż te 18 numerów
@5 352 657 Kawasaki:
USA naciskają na Komisję Europejską. Chcą wyjaśnień w sprawie ingerencji w polskie wybory Szef Komisji Spraw Zagranicznych Izby Reprezentantów USA, Brian Mast, zwrócił się do przewodniczącej Komisji Europejskiej Ursuli von der Leyen z pytaniami dotyczącymi możliwego nielegalnego wpływu na polski proces wyborczy. Według ustaleń Wirtualnej Polski, list trafił już do Brukseli.
Amerykański kongresmen domaga się odpowiedzi m. in. na pytania: kto sfinansował kampanię reklamową promującą Rafała Trzaskowskiego, a jednocześnie szkalującą Karola Nawrockiego i Sławomira Mentzena? Jaką rolę odegrała w tym warszawska spółka Estratos oraz jej główny udziałowiec — amerykański fundusz inwestycyjny mający powiązania z Partią Demokratyczną?
I wreszcie: co zamierza w tej sprawie zrobić Komisja Europejska oraz dlaczego — zdaniem autora listu — stosuje podwójne standardy?
Współautorem apelu do KE jest także wpływowy amerykański polityk, którego niedawno komplementowali Rafał Trzaskowski oraz Paweł Kowal, przewodniczący sejmowej komisji spraw zagranicznych.
Amerykański kongresmen domaga się odpowiedzi m. in. na pytania: kto sfinansował kampanię reklamową promującą Rafała Trzaskowskiego, a jednocześnie szkalującą Karola Nawrockiego i Sławomira Mentzena? Jaką rolę odegrała w tym warszawska spółka Estratos oraz jej główny udziałowiec — amerykański fundusz inwestycyjny mający powiązania z Partią Demokratyczną?
I wreszcie: co zamierza w tej sprawie zrobić Komisja Europejska oraz dlaczego — zdaniem autora listu — stosuje podwójne standardy?
Współautorem apelu do KE jest także wpływowy amerykański polityk, którego niedawno komplementowali Rafał Trzaskowski oraz Paweł Kowal, przewodniczący sejmowej komisji spraw zagranicznych.
Tyle tego już po wyborach a takie pisanie profesora czy tam kogoś to jego od czucia dla innych jest całkiem inaczej niż on pisze.
@5 352 661 Mulag:
mulag mam gdzies poglady jakis popaprancow nawrocki wygral bo glosowali na niego zwyczajni polacy pisza jacys idioci ze wiekszosc to ludzie po zawodowkach gdyby nie ci ludzie po zawodowkach to nie byloby tych z wyszym wyksztalceniem bo na to pracowali rodzice odejmujac sobie z ust zeby tylko dzieci mialy najlepiej
@5 352 662 Gosia__77:
@5 352 664 krzysztof 24: to prawda a dużo też wykształconych głosowało za Panem Nawrockim to takie ataki po przegranej i jaka pycha na pewno wygraliśmy a tu bum po dwóch godzinach
To jest tak.. Ze po tych studiach.. To nawet wierts nsodtrzyc nie potrafią.. A rower to do serwisu oddawaja..sami nie potrafią zrobić.. Normalnych napraw.. Ok.. Umysł ścisły.. Ale też.. Gdzie ci ludzie będą pracować.. Prócz za biurkiem..
znalazlem sposob na pione w keno co godzina, odpowiedz jest w tych 2 losowaniach
03,07,10,11,14,17,18,21,27,28,29,31,35,39,42,48,58,63,64,65
01,02,07,10,15,16,27,31,32,35,37,38,40,43,50,58,60,66,67,69
03,07,10,11,14,17,18,21,27,28,29,31,35,39,42,48,58,63,64,65
01,02,07,10,15,16,27,31,32,35,37,38,40,43,50,58,60,66,67,69
i jeszcze jedno co niektórzy są po wyższym z takich uczelni że to tylko papier nic więcej nie ma w tym
poziom studiów spadł a tyle tych uczelni jak grzybów po deszczu taka prawda wiedza zero
wielu ludzi bez wykształcenia jest mądrzejszych bo wykształcenie nie równa się z mądrością wiedzą życia i inteligencją
a takie pisanie świadczy o bucie braku szacunku do drugiego człowieka
kto bardzo bogaty chcę mieć papier z wyższym wykształceniem bo to modne
A.. Ja myślę że ktoś nie potrafi liczyć.. Skoro Mentzen w pierwszej turze dostał.. 15 % głosów.. Z.. 20 mln.. Czyli.. 3mln plu -.. A w drugiej ludzie od Mentzen z mln aż 80 % dali na Nawrockiego.. Czyli.. 2,4 mln.. Ok niech 10 % nie głosuje..czyli 240000 osób.. To 2,2 mln plus minus.. Gdzie są ich głosy.. Skoro Trzaskowski miał tylko mniej o 360000 głosów...
i dają nam takie autorytety różne nieomylne by na masy działało profesor od spraw wszystkiego
@5 352 677 tomi77: no ciekawe było wiadome Metzen i Braun dadzą na Nawrockiego na pewno w domu wyborcy Pana Brauna nie zostali
mulag czytaj ze zrozumiemiem nie obrazam nikogo tylko napisalem ze gdyby nie rodzice to dzieci nie mialyby wiekszego wyksztalcenia bo teraz jest nagonka na tych co maja skonczona zawodowke
bo glosowali na nawrockiego
@5 352 681 krzysztof 24: nie pisałem nic do twojego wpisu
mam nadzieje
@5 352 678 Kawasaki: Jesteś master?
@5 352 676 Kawasaki: Collegium Tumanum?
@5 352 673 Gosia__77:
@5 352 676 Kawasaki: Nawet jak wygrasz 4 zł ?
Nie oznacza że ludzie po wykształceniu są niepotrzebni to wiedza potrzebna ale piszę że dużo wyszło po wykształceniu by mieć bo to modne I jak ktoś ma tytuł profesora a nie reprezentuje polskich interesów to co to za naukowiec
@5 352 681 krzysztof 24: Nie wiem czy Mulag to zrozumie.
@5 352 684 krzysztof 24: nadzieja umiera ostatnia
a ta kobieta co miała licencjata a wpisane że mg z rządu obecnego jak tam miała za nazwisko
mam sporo kolegow co maja skonczone wysze studia sa doktorami ale maja szacunek dla tych co nie maja wyszego wyksztalcenia to sa normalni ludzie maja tam jakas wiedze ale z tym sie nie obnosza
weryfikacja jest prosta jak drut zapamiętywać każdą decyzję zapisywać do zeszytu robić zdjęcia z wypowiedzi z obietnic z podjętych decyzji gromadzić to wszystko gdyby tak ludzie robili to wybory było by inne gdyby ludzie wiedzieli interesowali się ale to trzeba każdego dnia daje wszystko że wybory były inne
W miejscowości Wrocław padła wygrana 40 000 zł w zdrapce LOTEK. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
każdy podatek jego wysokość każde pomoc zabieranie pomocy co na ile idzie kto co komu daje dla tego media czy gazety które dostają kasę od rządu a dostają w milionach będą bronić takiego rządu a kasę dostają oczywiście legalnie i uczciwe to trzeba podkreślić ale wybrane tylko bo rząd zleca im coś przekazać informację jakieś itp

@5 352 700 Janosik 2009: tak głośna afera pełno dyplomów ludziska dostali
@5 352 695 krzysztof 24: Chodzi o to żeby szanować każdego człowieka
@5 352 695 krzysztof 24: Bez względu na wykształcenie kolor włosów itd
i na koniec moje słowa pisane przemyślane na szybkiego są takie wykształcenie nie świadczy o wartości człowieka i to sobie zapamiętajmy oki dobrze mieć wyższe wykształcenie wiedza poznawanie to ważne bez tego by nie było leczenie ludzi itp
dla tego te walki wyborcze są dla elit politycznych stołki spółki lokalni działacze firmy że coś dostaną media wybrane i tak się to kręci od lat a zjadacz chleba tylko głosuję za okruszkami z pańskiego stołu chociaż stół jest wszystkich też nasz
bylem u lekarza to czytal pod biurkiem z ksiazki co mam mi zapisac fachowiec ja pier
@5 352 706 krzysztof 24: tak robią co przepisać i pacjencie spadaj
na zagraj ponownie