Wpisy 5 351 692 – 5 351 806
2 czerwca 2025 08:32 → 2 czerwca 2025 10:20, 100 wpisów
@5 351 689 tomi77: To ty śpisz z facetami?
Isia ale po co chcesz sama grac w multi? glowke meczyc?
oplac lokate 9 marzen na caly rok i czekaj na miliardy
miliard o 14 miliard o 22
oplac lokate 9 marzen na caly rok i czekaj na miliardy
miliard o 14 miliard o 22
co moge zaproponowac. lokata 9 marzen na 500 losowan
koszt 1250 zl do wygrania nawet 500 razy 63 tys zl
koszt 1250 zl do wygrania nawet 500 razy 63 tys zl
500 losowan . 250 dni i mozesz miec mieszkanie wlasne
karton albo namiot
karton albo namiot
kto wygral to wygral. koniec z polityko. bierzemy sie za wygrywanie
czy Karol czy Rafal nikt nic nam nie da
trzeba samemu to sobie wyrwac
trzeba samemu to sobie wyrwac
@5 351 657 Mulag:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą padło 14 x 164,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 351 698 Kawasaki:
Bądźcie szczęśliwi w tej nowej, wspaniałej Polsce, którą sobie tak ochoczo wybraliście!
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia – te z kampanii wyborczej, te z Twittera i te z memów.
Pamiętajcie tylko: nie narzekajcie. Bo skoro sami sobie taki kraj zafundowaliście, to teraz cieszcie się nim całym sercem – z inflacją, z kolejkami, z kontrolami i z rozliczeniami!
Żyjcie długo, bogato (duchowo), i w zgodzie z nowymi standardami, które tak Wam się spodobały.
A jeśli kiedyś coś przestanie Wam pasować – spojrzyjcie w lustro. Tam znajdziecie sprawcę.
Z serdecznym politowaniem i nutką podziwu za konsekwencję –
życzą ci, którzy jeszcze myślą.
Bądźcie szczęśliwi w tej nowej, wspaniałej Polsce, którą sobie tak ochoczo wybraliście!
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia – te z kampanii wyborczej, te z Twittera i te z memów.
Pamiętajcie tylko: nie narzekajcie. Bo skoro sami sobie taki kraj zafundowaliście, to teraz cieszcie się nim całym sercem – z inflacją, z kolejkami, z kontrolami i z rozliczeniami!
Żyjcie długo, bogato (duchowo), i w zgodzie z nowymi standardami, które tak Wam się spodobały.
A jeśli kiedyś coś przestanie Wam pasować – spojrzyjcie w lustro. Tam znajdziecie sprawcę.
Z serdecznym politowaniem i nutką podziwu za konsekwencję –
życzą ci, którzy jeszcze myślą.
chcieli mi emigranci z angly niemiec i hol wybrac?
niech tam siedzo z murzynami
niech tam siedzo z murzynami
@5 351 705 Kawasaki: Kupuj produkty lotto, bo to piekna zabawa i patrootyzm gospodarczy.
mieliśmy prezydenta alkoholika to dlaczego nie mamy mieć ćpuna , kibola i alfonsa
Jakby nie było babki pewnie fajne..ładniejsze od waszych żon..które nie mogą albo boli je głowa.. .
@5 351 711 tomi77: Ty Lovelasie nie ublizaj naszym żonom.
@5 351 712 Kawasaki: za 5 lat kaczyński każe głosować na małpę i ciemnota ja wybierze
za 5 lat to Jarek juz moze fiknac
Karol teraz wejdzie w rytm, otrzaska sie w nowej roli, juz go byle pytanie nie zagnie
Karol teraz wejdzie w rytm, otrzaska sie w nowej roli, juz go byle pytanie nie zagnie
złodzieje pisowscy mogą spać spokojnie nikt ich nie ruszy bo Karol i tak ich ułaskawi
@5 351 722 Bywalec: Kruk krukowi lba nie urwie.
@5 351 728 Kawasaki:
„Masz rację, Karol. W końcu w życiu liczy się tylko dobra dupa i emoji z kawą – reszta to nieistotne szczegóły jak charakter, inteligencja czy osiągnięcia. Dzięki, że sprowadzasz dyskusję na tak wysoki poziom.” ☕🙂
„Masz rację, Karol. W końcu w życiu liczy się tylko dobra dupa i emoji z kawą – reszta to nieistotne szczegóły jak charakter, inteligencja czy osiągnięcia. Dzięki, że sprowadzasz dyskusję na tak wysoki poziom.” ☕🙂
Pewnie w największym szoku jest sam Nawrot że go ciemnota wybrała pierwsze ułaskawienia to będą znajomi gangsterzy bo pewnie trochę haków na Karolka jest jak im dupy do chotelu sprowadzał
Może zorganizuje kilka ustawek dla emerytów ZUS będzie miał mniej kasy do wypłaty , a nagroda darmowy snus do wciągania i talony do domu publicznego
zalatwi pare dobrych dupeczek liderom europy i bedzie gites majonez
W miejscowości Bieruń padła wygrana 130 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Kraków padła wygrana 6 377 609,60 zł w grze Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Siemiatycze padła wygrana 6 377 609,60 zł w grze Lotto
W miejscowości Ciechanów padła wygrana 443 006,80 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Wartkowice padła wygrana 379 857,70 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Hajnówka padła wygrana 379 857,70 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Wygrali by ale ale nie tą metodą ziemniaki Murański zrobiły swoje to przesądziło
Zielony ład a tu się mówi niebieski ład ja ta Unia ma się rozwijać przecież większość Polaków była by za unią europejską ale nie takie rzeczy robić to gaszenie gospodarki mrożenie
Ludzie nie chcą ataków chcą normalność zamiast atakować bez możliwości obrony Dwa tygodnie trwała kampania w drugiej turze Pan Trzaskowski i Pan Nawrocki powinni być w konfrontacji w dyskusjach jeden na jednego a nie jedna debata w pierwszym tygodniu i tyle źle to świadczy, reszta to tylko swoje zdania gadanie i propaganda bez obrony drugiej strony kiedy się to zmieni pytam czy na przykład głosowałeś mówiłeś to później co innego się mówi szkoda już pisać jest oki nie rewelacja ale mniejsze zło i nie będzie zamykania systemu to ważne ludzie głosowali i jakąś część wiedziała dla czego i znała argumentu część głosowała bo tak im beret media wmówiły nikt nie alkalizuje bo po co wierzy mediom i koniec Trzymajcie się niech moc będzie z nami.
W miejscowości Wrocław padła wygrana 489 524,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Witam wszystkich
9 marzen to jest taki ulepszony chybil trafil kto wie moze sie ulozy
@5 351 767 Kawasaki:
Jaka jest opłata za pakiet 9 marzeń?
Jaka jest opłata za pakiet 9 marzeń?
500 losowan razy 2.5 = 1250
kupujesz lokate? za poprzednie 500 losowan bylo 124 tysiace zl zysku
kupujesz lokate? za poprzednie 500 losowan bylo 124 tysiace zl zysku
@5 351 772 Kawasaki:
Biorę
Biorę
Jak Trzaskowski do Donalda mówił po zawodzie..słuchaj Donald bo ten Karol.. Miał cosik przy brodzie..
Trochę wąchał, trochę wciągał.. Ale lud to kupił..
Ja rządziłem kilka godzin..
I żem się.. Wygłupił..
Trochę wąchał, trochę wciągał.. Ale lud to kupił..
Ja rządziłem kilka godzin..
I żem się.. Wygłupił..
@5 351 772 Kawasaki:
To mogło być nasze
To mogło być nasze
niewiadomo co bedzie w 500 losowan. a jak kilka razy wejdzie? bedziesz gosc
@5 351 774 Kawasaki:
To ja właśnie poproszę ten pakiet
To ja właśnie poproszę ten pakiet
W miejscowości Piekary Śląskie padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 1 x 10)
W miejscowości Nowy Sącz padła wygrana 18 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 4 x 3)
W miejscowości Łochów padła wygrana 40 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 2 x 2)
@5 351 775 Kawasaki:
Tak pizza rozwiedziona teraz biorę się za pakiet
Tak pizza rozwiedziona teraz biorę się za pakiet
5 zl za losowanie. minimum miesiac grania. czyli 300 zl
operator wezmie procent wygranej
operator wezmie procent wygranej
@5 351 775 Kawasaki:
Kasę trzeba inwestować
Kasę trzeba inwestować
@5 351 786 Kawasaki:
Tylko 1%?
Tylko 1%?
wejdzie 300 tys minus podatek 270 tys na reke to ile mam wziazc dla siebie?
za obsluge rachunku?
za obsluge rachunku?
polityka widzę dzieli mam to w 4 litery jestem sobą piszę co czuje i jakie mam zdanie mam to gdzieś czy się to komuś podoba
@5 351 786 Kawasaki:
1% od wygranej a operatora?
1% od wygranej a operatora?
@5 351 789 Kawasaki:
Pytam bo jak chcesz 1% to wychodzi 2700
Pytam bo jak chcesz 1% to wychodzi 2700
270 wygrywasz na reke to 70 biore = 2 miliardy za 300 zl . okej kasa
@5 351 794 Kawasaki:
Kasa chorych to wiem ile pobiera
Kasa chorych to wiem ile pobiera
@5 351 797 Kawasaki:
Zaraz zaraz