Wpisy 5 348 720 – 5 348 829
30 maja 2025 10:18 → 30 maja 2025 11:41, 100 wpisów
@5 348 715: Bykowina
@5 348 724 Kawasaki: Kasia Nosowska ?
@5 348 724 Kawasaki: Bierzemy Kasię do naszego zespołu?
@5 348 726 Gosia__77: Beze mnie?
@5 348 726 Gosia__77:
@5 348 725 Sebastian_M: Siemianowice Ślaskie, Rybnik, Ruda Śląska - co tam się dzieje?
@5 348 725 Sebastian_M: 

angierski ,,a ozenić camila ,, kiedy chcesz ,, nie masz wyjscie
@5 348 741 krzysio: o po co zenic sie
@5 348 745 Sebastian_M: Czy to nie podpada Ci? Kiedy Hożuf?
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych iypowan i wycokich wygranych u mnie deszcz pada a ze dzisiaj jest dzien sasiada i soku to trzba bedzie odwiedzic jakiwgos sasiada bo pogoda sprzyja
@5 348 747 Tupaj: U mnie
@5 348 746 Jelonek:
Mnie nie
Mnie nie
@5 348 746 Jelonek:
Niech wygrają ja się cieszę
Niech wygrają ja się cieszę
@5 348 749 Sebastian_M: To jakieś Qubraczki , czy cuś? Jeżdżom po ślonsku i puszczajom.
Nic z tego nie mam ale się cieszę
@5 348 751 Jelonek:
Byle nie Trzaskowski
Może kiedyś i ja wygram
@5 348 753 Sebastian_M: Teras morze Wodzislaw Slonski
@5 348 754 zbigniew g:
Skąd wiesz ?
Skąd wiesz ?
@5 348 754 zbigniew g:
U mnie są takie banery.
U mnie są takie banery.
I to dużo
🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 348 754 zbigniew g:
To Ty rozwieszasz te banery?
To Ty rozwieszasz te banery?
@5 348 760 krzysztof 24: Raz dwa trzy ?
Moi koledzy bukmacherskie zakłady płacą 100 zł jak wygra Trzaskowski to 80 na plusie będą
Ja się wtedy klocki nie bawię
Ja się wtedy klocki nie bawię
inwenture zrobilem od poczatku roku walki z TS zostalem pokonany na sume 326,50 zl j
@5 348 762 krzysztof 24:
Chcesz nam coś zaśpiewać?
Chcesz nam coś zaśpiewać?
ze mnie spiewak jak i wygrany w ts
@5 348 769 krzysztof 24: Śpiewać każdy może
@5 348 765 zbigniew g: Twoja agitacja wyborcza działa na mnie jak przypomnienie o dentystycznej wizycie – niby wiem, że to dla mojego dobra, ale i tak mam ochotę uciekać przez okno.
Dopisano losowanie nr 506 000 Szybkie 600
@5 348 765 zbigniew g: Wiesz dlaczego mali - niscy ludzie się denerwuja?
@5 348 774 Jelonek: mali ludzie to pigmeje
@5 348 775 zbigniew g: A Ty ile masz cm?
@5 348 739 Jelonek: poprawnie to które
@5 348 777 ERFER2005: Dzienkuje za uwage.
ja zmykam pojade autobusem do miasta tam kawe wypije moze tez kebaba zalicze do wieczornego losowania
@5 348 771 Jelonek:
@5 348 781 Gosia__77:
Coś podobnego. Biedronka mi zaspiewa piosenkę
Dzięki tym śpiewam wszyscy się pogodzimy
Islandorka30,5
@5 348 786 zbigniew g: Radni opozycji to smierdzace lenie.
.
Najnowszy zarzut wobec prezydent miasta wprowadza w ciagu roku zmiany do budzetu i radni nie potrafia sie w tym zorientowac. To im UNIEMOZLIWIA sledzenie tego co sie dzieje". I to jest oficjalne stanowisko klubu radnych PiS. Miedzy innymi dlatego nie popieraja dzialan Prezydent Miasta.
.
Mamy nie przyjmowac pieniedzy z UE, srodkow z BGK (dopiero pisalem o dotacji na remonty budynkow), nie brac kasy w konkursach rzadowych, bo potem trzeba wprowadzac te pieniadze do budzetu, a OPOZYCJI SIE NIE CHCE CZYTAC DOKUMENTOW?
.
Jak beda oszczednosci po przetargach na remonty drog to mamy nie remontowac kolejnych, bo trzeba skorygowac budzet, wprowadzic nowe zadanie, a OPOZYCJI SIE NIE CHCE CZYTAC DOKUMENTOW?
.
Po wielu miesiacach staran, setkach pism, dokumentacji jest zielone swiatlo na usuniecie nielegalnych, niebezpiecznych odpadow skladowanych w mauserach przy ulicy ... i mamy tego nie robic, bo trzeba zmienic budzet, a OPOZYCJI SIE NIE CHCE CZYTAC DOKUMENTOW?
To jakas kpina? Ponury zart? Nie chce sie Wam czytac dokumentow? Nie nadazacie? Nie potraficie? Nie chce sie Wam pracowac? Za co do cholery jasnej dostajecie diety radnych? Wezcie sie w koncu do roboty.
Tak miernej, bezmyslnej i oglupionej opozycji jeszcze w ...nie bylo.
.
Najnowszy zarzut wobec prezydent miasta wprowadza w ciagu roku zmiany do budzetu i radni nie potrafia sie w tym zorientowac. To im UNIEMOZLIWIA sledzenie tego co sie dzieje". I to jest oficjalne stanowisko klubu radnych PiS. Miedzy innymi dlatego nie popieraja dzialan Prezydent Miasta.
.
Mamy nie przyjmowac pieniedzy z UE, srodkow z BGK (dopiero pisalem o dotacji na remonty budynkow), nie brac kasy w konkursach rzadowych, bo potem trzeba wprowadzac te pieniadze do budzetu, a OPOZYCJI SIE NIE CHCE CZYTAC DOKUMENTOW?
.
Jak beda oszczednosci po przetargach na remonty drog to mamy nie remontowac kolejnych, bo trzeba skorygowac budzet, wprowadzic nowe zadanie, a OPOZYCJI SIE NIE CHCE CZYTAC DOKUMENTOW?
.
Po wielu miesiacach staran, setkach pism, dokumentacji jest zielone swiatlo na usuniecie nielegalnych, niebezpiecznych odpadow skladowanych w mauserach przy ulicy ... i mamy tego nie robic, bo trzeba zmienic budzet, a OPOZYCJI SIE NIE CHCE CZYTAC DOKUMENTOW?
To jakas kpina? Ponury zart? Nie chce sie Wam czytac dokumentow? Nie nadazacie? Nie potraficie? Nie chce sie Wam pracowac? Za co do cholery jasnej dostajecie diety radnych? Wezcie sie w koncu do roboty.
Tak miernej, bezmyslnej i oglupionej opozycji jeszcze w ...nie bylo.
@5 348 784 krzysio:
Mieszasz w Gostyninie?
Mieszasz w Gostyninie?
@5 348 786 zbigniew g: osa tez spiewa?
@5 348 784 krzysio:
Mieszkasz W Gostyninie?
Mieszkasz W Gostyninie?
sebucha ,, a jaka ulica ,, chetnie moge złapie u ciebie wystawiamy foto
@5 348 791 krzysio:
Ty mieszkasz w Gostyninie?
Ty mieszkasz w Gostyninie?
@5 348 791 krzysio:
Foto razem?
Foto razem?
@5 348 794 krzysio:
A gdzie mieszkasz ?
A gdzie mieszkasz ?
@5 348 799 panoramix: panoramix
@5 348 800 krzysio:
Nie lepiej razem jako koledzy?
Nie lepiej razem jako koledzy?
@5 348 799 panoramix:
sebucha ,,prawda boi sie mnie ,, spotkać a ty tutaj zle zachowujesz
@5 348 797 Gosia__77:
Może zagramy?
Może zagramy?
@5 348 804 krzysio:
Ja się nie boję Ciebie spotkać
Ja się nie boję Ciebie spotkać
@5 348 812 Jelonek:
Kiedy ślub?
Kiedy ślub?
@5 348 812 Jelonek:
Zapeosi nas z MP ?
Zapeosi nas z MP ?
Wszystkich ?
Angierski
Angierski a gdzie będziecie mieszkali?
@5 348 814 Sebastian_M: Nie wiem, niech się żeni.A to fotka ze ślubu z minionego piatku.
@5 348 820 Jelonek:
A myślałem że Angierski to wstawił.
A myślałem że Angierski to wstawił.
Będziemy na weselu
@5 348 821 Sebastian_M: A skad? To moj wnuk.
Będą tańce i zabawa
Isia lubi tańczyć to z nią przetanczę całą noc
@5 348 824 Jelonek:
Gratuluję
Gratuluję
Widzieliście kiedyś jak tańczą faceci?
Istnieje znany, choć kontrowersyjny, cytat przypisywany Lemowi: „Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.” Jednak nie ma jednoznacznych dowodów, że rzeczywiście to powiedział. Lem przewidział rozwój internetu i smartfonów, co pokazuje jego zdolność do przewidywania przyszłości technologii.
Teraz , na przykladzie Angierskiego i moim tez , mit o internecie trzeba obalic.
Teraz , na przykladzie Angierskiego i moim tez , mit o internecie trzeba obalic.