Wpisy 5 346 696 – 5 346 797
27 maja 2025 22:26 → 28 maja 2025 06:39, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 21 x 6/6
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 5554,00 zł
"czwórka" płatna 107,60 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 5554,00 zł
"czwórka" płatna 107,60 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 208 582,80 zł
"czwórka" płatna 719,30 zł
"trójka" płatna 29,50 zł
"czwórka" płatna 719,30 zł
"trójka" płatna 29,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 22 x 1000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 17 x 100 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
@5 346 702 krzysio: raczej do stanow nie pojade, boje sie wyoskich fal
10.34.18.45.6 czas gonić pierwsza 20 profil liga typujacych ..6 losowan Multi.. zaczynamy jutro..
przyjade na pewno ale musze znalezc czas wolny, na pewno pomysle o tym biorac urlop
@5 346 693 Angierski: 

na bałtyku też fale pamiętam kiedyś byłam w możu prawie przy brzegu córka malutka na rękach jakaś fala nadeszła i mnie z nią przykryła a piasek spod nóg uszedł ledwo się wykaraskałam cud że się nie utopiłyśmy masakra jak sobie sspomne
@5 346 716 krzysio: trafiłdś 3/3
Cześć
Wygraliście coś?
Angierski się zakochał a mnie dziewczyna wysłała paczkę a w niej
3 900 000 $
Ma do mnie przyjść w czwartek. Mam już wiadomość od firmy kurierskiej że dziś wysłali a w czwartek dotrze do mnie.
3 900 000 $
Ma do mnie przyjść w czwartek. Mam już wiadomość od firmy kurierskiej że dziś wysłali a w czwartek dotrze do mnie.
Dali mi zdjęcie tej paczki to taka walizka metalowa
Jaja jak berety
30% tej sumy jest dla mnie a resztę mam przechować dla tej dziewczyny która ma do mnie przyjechać
Dostałem od niej list a pisze mi tak.
Mój drogi; Jak się dzisiaj masz? Mam nadzieję, że wszystko wokół Ciebie idzie dobrze. Mój drogi, otrzymałam kopię poczty, która również została do Ciebie wysłana od firmy kurierskiej i cieszę się, że firma zarejestrowała przesyłkę na Twoje nazwisko, śledziłam status bagażu i jest on teraz w drodze do Twojego kraju, mojej wymarzonej krainy. Czy śledziłaś status bagażu za pomocą informacji o śledzeniu, które do Ciebie wysłałam? Proszę, śledź go i potwierdź osobiście. Oczywiście, jestem taka szczęśliwa, że bagaż jest w drodze do Twojego kraju, zapłaciłam za rejestrację dostawy bagażu, a firma dołączyła kopię potwierdzenia płatności i listu przewozowego do poczty, którą do nas wysłała. Przekazałam Ci również kopię poczty, którą otrzymałam od firmy, abyś mógł się z nią zapoznać.
Mój drogi; Jak się dzisiaj masz? Mam nadzieję, że wszystko wokół Ciebie idzie dobrze. Mój drogi, otrzymałam kopię poczty, która również została do Ciebie wysłana od firmy kurierskiej i cieszę się, że firma zarejestrowała przesyłkę na Twoje nazwisko, śledziłam status bagażu i jest on teraz w drodze do Twojego kraju, mojej wymarzonej krainy. Czy śledziłaś status bagażu za pomocą informacji o śledzeniu, które do Ciebie wysłałam? Proszę, śledź go i potwierdź osobiście. Oczywiście, jestem taka szczęśliwa, że bagaż jest w drodze do Twojego kraju, zapłaciłam za rejestrację dostawy bagażu, a firma dołączyła kopię potwierdzenia płatności i listu przewozowego do poczty, którą do nas wysłała. Przekazałam Ci również kopię poczty, którą otrzymałam od firmy, abyś mógł się z nią zapoznać.
@5 346 720 Sebastian_M: Jakiś gostek wygral wczoraj 4 zl za 5 trafien w Mini Lotto.Nawet admin pogratulowal.
W dalszej części listu pisze do mnie tak:
Szczerze mówiąc, nie potrafię wystarczająco docenić tego, że nadałeś mojemu życiu dobry i inny sens, urzeczywistniłeś moje marzenia i przyszłość, dlatego też coraz bardziej pragnę do Ciebie przyjechać tak szybko, jak to możliwe, aby dołączyć do Ciebie, gdy tylko otrzymasz bagaż, a Bóg nam pomoże. Inną ważną kwestią jest to, że musisz być bardzo gotowy i dostępny, aby słuchać Dyplomaty/Agenta Dostawy, zarówno przez e-mail, jak i telefon, a także przekazywać mi wszelkie informacje, które możesz otrzymać od Firmy Dostawczej, abym wiedziała, jaki jest status wszystkiego.
Szczerze mówiąc, nie potrafię wystarczająco docenić tego, że nadałeś mojemu życiu dobry i inny sens, urzeczywistniłeś moje marzenia i przyszłość, dlatego też coraz bardziej pragnę do Ciebie przyjechać tak szybko, jak to możliwe, aby dołączyć do Ciebie, gdy tylko otrzymasz bagaż, a Bóg nam pomoże. Inną ważną kwestią jest to, że musisz być bardzo gotowy i dostępny, aby słuchać Dyplomaty/Agenta Dostawy, zarówno przez e-mail, jak i telefon, a także przekazywać mi wszelkie informacje, które możesz otrzymać od Firmy Dostawczej, abym wiedziała, jaki jest status wszystkiego.
@5 346 727 Jelonek: Admin się pomylił bo myślał że wygrana jest w Multi. A rzeczywiście za 5/10 w Multi płacą 4 zł
Przed chwilą padło 1 x 13250,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

Gonzaga buszuje na 2 komputerach.
Dzień z deszczem.

Przerwa.
Bylen juz blisko wygrania mini system smiga 5.39.28 znane i kochane
@5 346 232: podane 4 na 21 zabraklo 14
5 346 231. Kawasaki 27.05.25 (10:06) złoty pociąg
poczuj sile systemu mini ale jak wygrasz to daj z 5 tys na starego czlowieka i morze
5 346 232. Kawasaki 27.05.25 (10:07)
4.5.6.7.9.15.18.16.17.23.21.24.26.28.30.
32.31.35.39.41.42
poczuj sile systemu mini ale jak wygrasz to daj z 5 tys na starego czlowieka i morze
5 346 232. Kawasaki 27.05.25 (10:07)
4.5.6.7.9.15.18.16.17.23.21.24.26.28.30.
32.31.35.39.41.42
najlepsze po dwie w przedzialach po odrzuceniu 2 ost losowan
5
6.7
15
1816
23.21
28
32.31
39
41.42
5
6.7
15
1816
23.21
28
32.31
39
41.42
bylo do wziecia 4/9 zabraklo 14 bo byla w 2 ost losowaniach taki peszek
Megamocny.
Grzebiesz w tych liczbach, a wychodzi z tego wielkie... g.
Grzebiesz w tych liczbach, a wychodzi z tego wielkie... g.
miales 4/9? nie masz zadnych szans
miliard w srode miliard w sobote.
miliard we wtorek i w piontek
miliard w srode miliard w sobote.
miliard we wtorek i w piontek
absolutnie nie masz zadnych szans z moim najnowszym systemem na mini
Piątek: nie bądź analfabetą.
Całymi dniami siedzisz na czacie jak jakiś nierób, czeka Ciebie emerytura pod mostem.
to nie jest wrozenie z fusow. to jest potezny kosmiczny system
wydane 252 wygrane 4776.50
wydane 252 wygrane 4776.50
jak ja jestem geniuszem totolotka to nie musze pracowac tak czy nie?
Prędzej psia buda zaszczeka nim Ty coś dużego wygrasz w Lotto.
w lotto nie gram ale przejmuje mini
patrz na numery z chlopakami pierwszy wybor
patrz na numery z chlopakami pierwszy wybor
Geniusz totolotka?
Nie ma czegoś takiego.
Nie ma czegoś takiego.
som som wiesz dlaczego nie gram w keno?
bo bym zawsze wygrywal
bo bym zawsze wygrywal
Może być taka wersja: geniusz chwalipięta.
ale akurat potrzebuje pelny bak paliwa. wiec nie chce ale musze dzis wejsc do gry
po szybka gasoline
po szybka gasoline
miales szanse na 4.7 tys widziales jak to sie robi. kto nie ryzykuje ten
nie wierzysz w system . nie wiem czy dostaniesz kolejna szanse
dzis pewnie nie
dzis pewnie nie
Montezuma.
Twój geniusz objawia się w pisaniu bzdur, ciekawe co jeszcze wymyślisz?
Twój geniusz objawia się w pisaniu bzdur, ciekawe co jeszcze wymyślisz?
jedne moje zdanie tu albo dwa i nie pracujesz i masz kase
potrafisz to uczynic?
potrafisz to uczynic?
Wizard.
Pisz dalej, ciekawe coś jeszcze wymyślisz.
Pisz dalej, ciekawe coś jeszcze wymyślisz.
Twórcę cudów.
ide robic multi i mini na dzis. podoba mi sie to
3/5 multi i 4/9 mini
3/5 multi i 4/9 mini
Montezuma.
Będę Ciebie obserwować, mam nadzieję że za 25 lat będziesz na plusie z totolotkiem.
Będę Ciebie obserwować, mam nadzieję że za 25 lat będziesz na plusie z totolotkiem.
masz zeszyt? zapisuj wyniki system 9 na mini w miesiacu
pierwszy wynik 252 zl = 4776.50 zl
masz zapisane? to jedziemy dalej
pierwszy wynik 252 zl = 4776.50 zl
masz zapisane? to jedziemy dalej
Montezuma.
Grasz razem z Sebastianem.
Dostał od Ciebie że 2 złote???
Grasz razem z Sebastianem.
Dostał od Ciebie że 2 złote???
Co do deszczu, to idzie z dwóch stron: od zachodu i od ruskich.
Janosik badz na stronie za 29 losowan bedzie podsumowanie gry 9 system mini
Poczekam.
Ma to być gra na niby, czy gra z wysyłaniem???