Wpisy 533 829 – 533 928
9 października 2011 18:17 → 9 października 2011 19:06, 100 wpisów
madzia
dlaczego ona androo wie wszystko o mnie i nic nie dokuczała

dlaczego ona androo wie wszystko o mnie i nic nie dokuczała

Jej "pierwszy wpis" i prosto w moją osobę, tu na forum
więc odpowiedź musiała paść i padła.
Przepraszam Was ale musiałem to zrobić.
więc odpowiedź musiała paść i padła.
Przepraszam Was ale musiałem to zrobić.
533820. HARTGE
Też chcesz zapracować na miano ? komu te razy ?

hihihi
testosteronu ? tak, to się teraz nazywa ?
Też chcesz zapracować na miano ? komu te razy ?

hihihi
testosteronu ? tak, to się teraz nazywa ?
andro00
no wiem uwazam

no wiem uwazam

Spadam. adrenalina zrobiła swoje.
Trafnych typów w grze
miłego wieczoru.
Trafnych typów w grze
miłego wieczoru.
a ja (nie) jestem fajna ... i nie udaję kogoś kim nie jestem tylko dlatego,że internet zapewnia pozorną anonimowość i nie mam potrzeby z każdym trzymać by mnie "lubił" wystarczy mi że w realnym świecie mam przyjaciół i nieprzyjaciół naturalnie tez ... wnioskuję,ze wiele osób ma jakieś niedowartościowania względem innych ale to już nie mój problem ...
nil >>> spoko luzzz
nil >>> spoko luzzz

A ja MADZIA nie mam przyjaciol...no moze takich ktorych nie ma blisko mnie
madziu. Masz rację, ona mnie zna i wie że mógłbym ją "zniszczyć"
w dowolny sposób ale czy warto? NIE!
w dowolny sposób ale czy warto? NIE!
no i masz tak sie fajnie gadało o liczbach
Ania35 jestes jeszcze?
Ania35 jestes jeszcze?
Opa ja zawsze ceniłam sobie to co mi na pisała wychowawczyni w pierwszej klasie miej mało przyjaciół niech będą prawdziwi...
a od chamstwa i ludzi obłudnych trzymam sie z daleko...
każdego szanuje,jak trzeba pomoge ..jak mnie ktoś po prosi o pomoc staram sie pomóc -zeby żyć z czystym sumieniem..ale to nie jest temat na czat
a od chamstwa i ludzi obłudnych trzymam sie z daleko...
każdego szanuje,jak trzeba pomoge ..jak mnie ktoś po prosi o pomoc staram sie pomóc -zeby żyć z czystym sumieniem..ale to nie jest temat na czat
Wam to latwo powiedziec bo sobie siedzicie w domkach,a nie tak jak ja na odludziu...a sumie to nic tutaj wczoraj nie trafilem w lotto
nil ale na robiłeś zamieszania nikt nie wie o co chodzi...to Cie ktos przesladuje czy jak?
ale jak nie piję-bo nie mam i nie palę-bo mam to sobie zagrałem na 6 zakładów ,ale tylko 2
Opa współczuje
no to oddzywaj sie częsciej ja zawsze z Tobą po prozmawiam jesli tego chcesz tu na forum
no to oddzywaj sie częsciej ja zawsze z Tobą po prozmawiam jesli tego chcesz tu na forum
andruś. po prostu ją rzuciłem,zdawałem sobie sprawę że jest nienormalna więc się mści.
Na razie chodzi dobrze...nudno mi,znacie jakies konkretne czaty ? bo tlen juz chyba wygasl...zeby sobie poklikac
to nie będę wam tu zajmował miejsca i tak nie mogę grać w niemczech w keno
Dziewczyny i inne rodzaje
dajcie spokój , naprawdę trochę miłości i świat jest piękniejszy 
dajcie spokój , naprawdę trochę miłości i świat jest piękniejszy 
andruś. TAK, przymierzała się już wcześniej, szukała wsparcia w Tobie Lili i bodajże hardge
a szkoda bo mialem juz plan jak obstawiać,ale mysle ze to kwestia czasu-tylko 5 tyg.
nil ale kto taki????????? tu na czacie nie kojarze..kto sie przymilał ???????????????????????
Dobra , bawcie się , tylko grzecznie . Ja jak co niedziela do kościółka a po idę się puścić . Pa
andruś. w "okolicach" 12-15 września asterka1 lub nadia, niechce4 nikogo pomylić, na pewno asterka1
Andro trzeba miec jakąś chip kartę i wysłać,sie zarejestrować,tak zrozumiałem jak mi mówiła.pocztą przysyłają na twój adres,coś takiego
nil >>> no tez mi wydało się dziwne,ze jakiś nowy nick ni z tego ni z owego - ale mam prośbę wszystko co było miedzy Wami zostaw dla siebie ... nie wyrzucaj tutaj to co niepotrzebne ..
jackwar >>> to zdrowaśki za potępionych za żywota ...
OPA >>> wystarczy wyjść z domu do ludzi i przyjazna dusza zawsze się znajdzie ...
jackwar >>> to zdrowaśki za potępionych za żywota ...
OPA >>> wystarczy wyjść z domu do ludzi i przyjazna dusza zawsze się znajdzie ...
nawet nie mogłem jej dokładnie zapytać,bo pełno ludzi było,ale chyba ja nie mogę bez zameldowania
nigdy nikomu nie wszedłem w drogę,
jeżeli nie pomogę to na pewno nie zaszkodzę.
Tym razem spadam na głosowanie!
Wszystkim udanych "typów"
i miłego wieczoru.
jeżeli nie pomogę to na pewno nie zaszkodzę.
Tym razem spadam na głosowanie!
Wszystkim udanych "typów"
i miłego wieczoru.

SPRZEDAM KOBIETE rocznik 1950,używana,brak hamulców,szczeki do wymiany,lekka w prowadzeniu ,podgrzewane siedzenie,obniżone, zawieszenie,automatyczne ssanie ,dwie poduszki powietrzne ,pełen lifting,lekko zarysowana maska,nie bita,mało pali,ekonomiczna w użyciu,odpala na zawołanie,po rozgrzaniu możliwe wycieki i samozapłon CENA DO UZGODNIENIA LUB WYMIANA NA MŁODSZY ROCZNIK (MINIMUM 1978) DARMOWA JAZDA PRÓBNA
ANDRO,córcia jest super...ostatnio jak się żegnałem to normalnie popłakałem się...pierwszy raz,bo podobno tęskni za mną,moja też
chyba kupię sobie merola ,17 lat 200D,zawsze moze lepszy komfort jak moja almera 3 drzwi -15 lat 1,6 benz.
OPA >>> jeżeli tak i jeżeli sobie życzysz to mogę Ci dać nr tel do kogoś kto jest w Niemczech od bardzo długiego czasu i jeżeli będziesz potrzebował pomocy (chociażby np. jak z internetem ) zawsze będziesz mógł dzwonić ...
ojej Opa ..kurcze wracaj szybko...córcie uwielbiają tatusiów
szacunek dla Ciebie...tęskni sie bardzo
szacunek dla Ciebie...tęskni sie bardzo
MADZIA,wlasnie kogos szukam,bo nie mam tu nikogo,a mysle zeby tu wyjechać z moją rodziną...wyślij mi na opa30@wp.pl
Wracam gdzieś za dwa dni bo tu juz koncowka,a ja nie bede po kilka godzin zap...pozalatwiam sprawy i wreszcie wezmę swoje auto,bo normalnie paranoja
szkoda z tym keno,bo mialem juz kiedys koncepcję,ze wchodzilo mi 60 proc. i wiecej liczb,z jakies 10 lat temu gralem bez problemu,ale nie wiedzialem ,tzn. nie mialem swojego sposobu
ANDRO,tak do domu zjeżdżam...na jak długo? nie wiem.będę dzwonić,bo mam kilka miejsc z robotą
OPA no to kąbinuj coś zeby z rodzinką wyjechać rozłąka zła sprawa