Wpisy 5 332 344 – 5 332 474
11 maja 2025 09:28 → 11 maja 2025 12:00, 100 wpisów
@5 332 339 Jelonek: to może jeszcze słyszałeś że mieszkancy czeladzi byli do tego stopnia chytrzy że żenili sie we własnych rodzinach i swego czasu dużo było ludzi garbatych (garbusów),za czym wydał 50gr to ją 2razy obejrzał,ty tu odwalasz kity z satelity,gdzie ty nie byłes,a emerytka cie dobrze zna mieszkasz obok niej.
@5 332 343 Jelonek: to ty jesteś trolem,i tym akcentem zakańczam
@5 332 344 Andreas3864: nie dołuj jelena
on już jest w takim dole co sam sobie wykopał że nie wylezie
on już jest w takim dole co sam sobie wykopał że nie wylezie
@5 332 341 wujek74:
Drogi Wujku74,
Twoje poetyckie wyznanie w stylu nie mam do ciebie szacunku, bo jesteś janym chj*em to prawdziwa perełka kultury osobistej – nic tylko wydrukować i oprawić w złocone ramki. Z takim poziomem elokwencji mógłbyś spokojnie wykładać na uniwersytecie... podstawowym, i to w trybie wieczorowym.
Co do Twojej uwagi, "uja to trzeba mieć, nie nim być" – dziękuję za tę życiową mądrość. To zdanie z pewnością trafi do kanonu złotych myśli razem z słoma z butów to też styl. A skoro dziś jesteś "jeszcze większym ujem niż wczoraj", to muszę Ci podziękować – przynajmniej ktoś tu śledzi twoj rozwój.
Z serdecznym brakiem powagi,
Pozdrawiam Cię jak internet mema – krótko, celnie i bez zbędnych emocji.
Drogi Wujku74,
Twoje poetyckie wyznanie w stylu nie mam do ciebie szacunku, bo jesteś janym chj*em to prawdziwa perełka kultury osobistej – nic tylko wydrukować i oprawić w złocone ramki. Z takim poziomem elokwencji mógłbyś spokojnie wykładać na uniwersytecie... podstawowym, i to w trybie wieczorowym.
Co do Twojej uwagi, "uja to trzeba mieć, nie nim być" – dziękuję za tę życiową mądrość. To zdanie z pewnością trafi do kanonu złotych myśli razem z słoma z butów to też styl. A skoro dziś jesteś "jeszcze większym ujem niż wczoraj", to muszę Ci podziękować – przynajmniej ktoś tu śledzi twoj rozwój.
Z serdecznym brakiem powagi,
Pozdrawiam Cię jak internet mema – krótko, celnie i bez zbędnych emocji.
@5 332 344 Andreas3864: Emerytka nie mieszka obok mnie bo ja nie mieszkam w ZOO.
Jelonek
a ja powiem kruciutko
stul ryj
i cicho siedz
jak stonka pod liściem kartoflanym
a ja powiem kruciutko
stul ryj
i cicho siedz
jak stonka pod liściem kartoflanym
@5 332 344 Andreas3864: w poznańskim ogrodzie zoologicznym mieszka nosorożec biały o imieniu Emilka. Przybyła do zoo z holenderskiego miasta Emmen w kwietniu 2023 roku. Emilka ma ponad 38 lat i została przyjęta jako towarzyszka dla innego nosorożca białego, Diuny, która od 2018 roku była jedyną przedstawicielką tego gatunku w poznańskim zoo . imię "Emi" jest popularne wśród zwierząt domowych i często pojawia się w zestawieniach imion dla psów i chomików
waldus
wujek nakarmil jelenia
bo cie lubia
jestem chamski,wkórwiający i żucam mięsem
dla czego mnie nie blokujecie???
dla czego mnie nie blokujecie???
@5 332 369 krzysztof 24: na dodatek uczesany nie jestem
@5 332 365 krzysztof 24: Im głośniejszy aplauz dla głupoty, tym pewniej troll myśli, że przemawia mądrość.
@5 332 375 wujek74:
Trolle żywią się oklaskami, zwłaszcza gdy biją je ci, którzy nie zrozumieli ani słowa.
Wilki to ty dawno zezarles na grillu.
Trolle żywią się oklaskami, zwłaszcza gdy biją je ci, którzy nie zrozumieli ani słowa.
Wilki to ty dawno zezarles na grillu.
ja tu na multi pasko przesiaduję bo jestem debilem lotkowym
a ty jelenu
czenu tu kisisz
a ty jelenu
czenu tu kisisz
@5 332 377 wujek74:
"Och, jakże wzruszające! Cóż, w takim razie przygotuj się na długą, pełną przygód podróż... i mnóstwo herbaty, bo przyda się na uspokojenie nerwów."
"Och, jakże wzruszające! Cóż, w takim razie przygotuj się na długą, pełną przygód podróż... i mnóstwo herbaty, bo przyda się na uspokojenie nerwów."
@5 332 381 Jelonek: nie zrozumiałem przekazu
@5 332 382 wujek74: Dbil też czlowiek.
@5 332 383 Jelonek: ty od debila siedem pięter w dół
@5 332 386 wujek74:
@5 332 386 wujek74: Daleko są?
@5 332 387 Jelonek: tylko głuchy śmiech
@5 332 386 wujek74:Zaraz wejdzie Seba to se pogadacie.
@5 332 389 wujek74: Lubisz rodzynki?
@5 332 393 Jelonek: alleluja
Trolle internetowe – wykorzystują temat LGBTQ+ do prowokacji, obrażania lub szerzenia nienawiści.
Jelonek
w wieku pacholęcia
nie wypadłeś czasem z wózka
na ryj?
i dekielek ci się przestawił
w wieku pacholęcia
nie wypadłeś czasem z wózka
na ryj?
i dekielek ci się przestawił
Witam wszystkich
Co robicie?
Dziś niedziela
Dziś gramy w Mini i Multi
Pasko.. Ślepy jesteś.... Nie widzisz jakie tu dziadostwo.. Jest..
Ja musze za każdym razem twoja pierdo..#$ona reklamę oglądać. By coś przeczytać.
Ja musze za każdym razem twoja pierdo..#$ona reklamę oglądać. By coś przeczytać.
A teraz przepraszam bo na chwilę muszę iść w pewne miejsce
@5 332 409 tomi77: co ci przaszkadza
@5 332 410 wujek74: rabek u spudnicy
Tu to powinni jeszcze reklamować piwo wódkę fajki i dziki sex pod palmami
jeleń ty nawet moją lokalną gazetę czytasz
no pojebany jesteś że fest
no pojebany jesteś że fest
@5 332 412 waldus: jak by VIPA reklamował pasko to tomiemu by nie przeszkadzało
salcesonu bym pojadł i kopytkami zagryzł
a na deser psie żarcie
a na deser psie żarcie
poszlo 9 marzen real nie mam nic przeciw temu zeby od razu 63 patole
Grasz 9 marzeń?
7,8 nie zawsze wejdzie
Już jestem
Już jesteś?
Gramy 9 marzeń czy 10?
Lotto Kumulacja w w 3 Miliony moje życie to było ukartowane ciśnienie wywoływać albo niema takiej sytuacji
@5 332 443 trisetum: ja trenuję personalnie Człowiek Waluta ostatnio się dowiedzieć
Bonus dla Forsami
@5 332 445 waldus: być lepiej ziemniakiem niż burakiem
jestem w grze real ale jak nie wygram nic to wieczorem puste konto
prosze o datki
prosze o datki
Dobrze zrobiłeś
Jak to puste konto?
To graj co drugi dzień
4/9 to mało
I wygrasz
Doładuj konto
tak jakbys stal na rynku i ciagle handlowal tylko ze w tym czasie spisz