Wpisy 533 066 – 533 165
9 października 2011 11:30 → 9 października 2011 12:06, 100 wpisów
najgorsze jest to że nasze społeczeństwo w większości ogląda TVN , POLSAT I TVP , nie szukają też innych źródeł , jest gazeta niezależna , telewizja niezależna . Tam są inne poglądy i ta sama prawda pokazana w innym świetle . Trzeba szukać prawdy . Blog Guzowarego też ukazuje prawdę . Trzeba tylko szukać i oddzielać fałsz od prawdy .
majwoj23 >>> tak rewolucja - obecnie październikowa

jackwar >>> nasze społeczeństwo nie szuka prawdy,a w 80% nie ma nawet pojęcia dlaczego jest jak jest - nie docieka,nie interesuje się .... a Ci cwańszy bazują na tym ... chociażby przez manipulowanie mediami.

jackwar >>> nasze społeczeństwo nie szuka prawdy,a w 80% nie ma nawet pojęcia dlaczego jest jak jest - nie docieka,nie interesuje się .... a Ci cwańszy bazują na tym ... chociażby przez manipulowanie mediami.
andromeda andromeda http://imageshack.us/f/6/lottttttttto22.jpg/
[Ważne]
cyt. za kol. spookiem
>> pić regularnie herbatkę ze skrzypu polnego; rada szczególnie cenna dla kobiet palących, pijących duże ilości kawy, u których cera jest pomarszczona<<

cyt. za kol. spookiem
>> pić regularnie herbatkę ze skrzypu polnego; rada szczególnie cenna dla kobiet palących, pijących duże ilości kawy, u których cera jest pomarszczona<<

andromedaszczerze ? trochę się boję, ale, co mi tam -
- nie wiem - Ty TEŻ
sama musisz sobie odpowiedzieć na pewne pytania

też znikam

Robal hehe no nie mam zmarszczek..ale to dziedziczne w wkększości także nie martw sie

kiedyś był bolek i lolek i miś koralgol i komu to przeszkadzało ?

siemanko...

andro....

jackwar...

jackwar...

Jakie macie liczby na 14:00

andro...

majwoj nie nie kontaktuje sie z ludzmi z czatu zadne meile nie wchdza w grę
andro...no własnie nie wiedziałem

dobra bawta sie grzecznie a ja idę się puszczać i głosować i dla tego życzta mi szczęśliwego skreślania i wygrania , achoj , czy inaczej 

andro....a tak mi się wydawało ze jesteś w wieku lili

wyjazd mnie czeka nie obejrze los