Wpisy 532 966 – 533 065
9 października 2011 10:11 → 9 października 2011 11:29, 100 wpisów
Dzień Dobry

Andro,Gosiaczek

Andro,Gosiaczek

Witam wszystkich na czacie

ryszardz

ciekawostka:
będąc wczoraj na grzybach padał śnieg

będąc wczoraj na grzybach padał śnieg

Witam wszystkich. Wczoraj w lotto podawałem że trafiłem 3/6 a dzisiaj rano sprawdzam a ja mam 2 razy 3/6 , pomyliłem się przy przepisywaniu i dałem 18 zamiast 17 i w ten sposób miałem jeszcze jedną trójkę. Już zainwestowalem.
mirnam

HARTGE 
u was nie ma? a u nas są

u was nie ma? a u nas są

emeryt
ktoś musi się dobrze najeść

ktoś musi się dobrze najeść

jackwer-jeszcze nie, ale głosuję na mniejsze zło
nie głosuję na swoich
nie głosuję na swoich
Andro co ja widzę

koronę oddałaś

życzę powrotu

koronę oddałaś

życzę powrotu

ryszard no
..ale presja była za duza tak to przynajmniej mam spokój bo nie chodzi o to by złapać króliczka ale by gonić go

..ale presja była za duza tak to przynajmniej mam spokój bo nie chodzi o to by złapać króliczka ale by gonić go

Andro

emeryt , powiem tak , nie ma mniejszego lub większego zła 
Przecież ciągle są ci sami , tylko jak kulki w bębnie wyskakują

Przecież ciągle są ci sami , tylko jak kulki w bębnie wyskakują

dziś to pestka , jutro będzie się działo
kto z kim i za ile a po co i za co 
kto z kim i za ile a po co i za co 
cisza wyborcza

nie mogę powiedzieć na kogo głosuję

nie mogę powiedzieć na kogo głosuję

ale tu możesz napisać jakie kulki skreślasz
oczywiście na kuponie
Ryszard 12 to ty możesz głosować ?

oczywiście na kuponie
Ryszard 12 to ty możesz głosować ?

jestem pełnoletni

na liście 1 jest zawsze pewniakiem

dlatego jest walka o to miejsce

dlatego jest walka o to miejsce

po tr.....do celu

gdzie tak koło 12 idę się puścić to po drodze wstąpię i spełnię obowiązek małżeń...., sory obywatelski 

jackwar

małżeński to się w domu spełnia , czy powinno być wypełnia ? Dziewczyny , jak powinno być poprawnie ?

Śmiem twierdzić,że prócz "stanowisk" nic się nie zmieni - te same twarze,te same głupie gadanie ... dlatego ja odpuszczam.Nie ma nikogo kto byłby godzien mojego głosu.
oczywiście wszystkim trafnych
oczywiście wszystkim trafnych

Do zobaczenia przed 14

idę zagłosować

Miłej Niedzieli,udanego typowania

idę zagłosować

Miłej Niedzieli,udanego typowania

madzia i tu mnie pierwszy raz zawiodłaś , uwierz mi że bardzo się mylisz , twój jeden głos wiele znaczy .
Pomyśl madziu jak byli tacy co płacili nawet 20 zeta za głos to ile on jest wart ?
jackwar >>> wiem,że mój głos wiele znaczy ... ale NIE MA NIKOGO kto byłby godzien mojego głosu,a wybierać mniejszego zła nie będę - pozostawiam to innym 

jackwar >>> pod wieczór - u nas głos nawet za 100 zł chodził ... 

oczywiście na odpowiedniego kandydata ... z POprawnie POlitycznej partii 

nie głosując też wybierasz
Tak naprawdę to nie wierzę że z tylu możliwości nie znajdziesz jednej listy która by spełniała w jakiś sposób twoje poglądy . Pomyśl w innych krajach dwie możliwości , to dopiero ograniczenie

Tak naprawdę to nie wierzę że z tylu możliwości nie znajdziesz jednej listy która by spełniała w jakiś sposób twoje poglądy . Pomyśl w innych krajach dwie możliwości , to dopiero ograniczenie

jackwar >>> jakoś nie zauważyłam polityka-patrioty,a tylko taki miałby mój głos ... i to jest własnie moje ograniczenie ...
no fakt , myślę że takim był Przewoźnik , miałem możliwość spotkać go parę razy , zresztą teraz patriota to już zanikający wyraz w polsce , może na emigracji ?
wojna to raczej Turcja z rzydkami
tam na bliskim wschodzie rozgrywa się akcja , w krajach arabskich
tam na bliskim wschodzie rozgrywa się akcja , w krajach arabskichja już mam 4 z przodu i jakoś mi się już odechciało wojaży ale uważam że młodzi powinni spróbować szansy , za granicą choć 5 lat pracy i za to będzie taka sama emeryturka jak w Polsce po 40 latach pracy .
maiwoi
http://gudzowaty.blog.onet.pl/1,DA2011-10-07,index.html
to blog Guzowatego on też nie wie
http://gudzowaty.blog.onet.pl/1,DA2011-10-07,index.html
to blog Guzowatego on też nie wie

fakt , jest ubóstwo w naszym kraju i nic nie zmieniono , pani Fedak po prostu była tylko figurantem w tym rządzie .
u nas 300 euro to jest górna półka po za którą nie wyjdziesz ... strefy ekonomiczne obcego kapitału,dobrze,że jeszcze za miskę ryżu nie pracują 

maiwoi 2000 z groszami jest w wawie ale też na zusie cie rąbią . Z tym że tu jest więcej możliwości zarobku ale życie droższe .
spoko , po to są akcje na kiboli że z normalnymi sobie poradzą 
Kiedyś górnicy by już dawno w wawie robili porządek
W zeszłym roku próbowali i co 2 dostało wyroki , tak się temperuje ludzi , za kratki , z pracy na bruk i już dzieci na szczaw puszczać .

Kiedyś górnicy by już dawno w wawie robili porządek

W zeszłym roku próbowali i co 2 dostało wyroki , tak się temperuje ludzi , za kratki , z pracy na bruk i już dzieci na szczaw puszczać .
maiwoi poczytaj Gózowatego
Trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że globalizacja wzbogaca bogatych, umacnia silnych, a zubaża biednych.
To duże zadanie dla nowego rządu i nowego premiera.
Są jeszcze nowe okoliczności, równie ważne, co ekonomiczne. Młodzież w Europie, zwłaszcza we Francji, ale i w Polsce, domaga się swojego miejsca na ziemi. Są coraz bardziej wykształceni i znają swoją wartość. Sprawa ta dotyczy także Rosji. Tu młodzież jest równie niespokojna. Z tym, że w Rosji istnieje tradycja umiejętności utrzymania władzy. Dużo gorzej jest w Europie.
Wyjątkowo gorzko zabrzmiała propaganda pozyskania pieniędzy z Unii Europejskiej.
Nawet optymistyczna twarz Pana Jerzego Buzka pokazana w spocie reklamowym mnie nie przekonała.
To słabiutki argument. Pieniądze trzeba samemu zarobić, bo to ożywia gospodarkę i buduje przyzwyczajenie.
To nie może być elementem propagandy sukcesu. To śmieszne i smutne.
Nie powinniśmy być państwem roszczeniowym, bo zdemoralizujemy swoich obywateli.
Zaistniał w kampanii wyborczej także problem niemiecki. To zbędna agresja. Potrzebna jak zającowi dzwonek. Zresztą my nie lubimy swoich sąsiadów, co powoduje u niektórych polityków niechęć do Rosjan, do Niemców, pogardę do byłych republik radzieckich. I do Czechów.
Wiele wskazuje na to, że w dalekiej perspektywie Niemcy stracą swoje przywództwo w Europie.
Takie sytuacje wymagają od naszych polityków umiejętności patrzenia za horyzont. Wskażcie takiego polityka.
Trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że globalizacja wzbogaca bogatych, umacnia silnych, a zubaża biednych.
To duże zadanie dla nowego rządu i nowego premiera.
Są jeszcze nowe okoliczności, równie ważne, co ekonomiczne. Młodzież w Europie, zwłaszcza we Francji, ale i w Polsce, domaga się swojego miejsca na ziemi. Są coraz bardziej wykształceni i znają swoją wartość. Sprawa ta dotyczy także Rosji. Tu młodzież jest równie niespokojna. Z tym, że w Rosji istnieje tradycja umiejętności utrzymania władzy. Dużo gorzej jest w Europie.
Wyjątkowo gorzko zabrzmiała propaganda pozyskania pieniędzy z Unii Europejskiej.
Nawet optymistyczna twarz Pana Jerzego Buzka pokazana w spocie reklamowym mnie nie przekonała.
To słabiutki argument. Pieniądze trzeba samemu zarobić, bo to ożywia gospodarkę i buduje przyzwyczajenie.
To nie może być elementem propagandy sukcesu. To śmieszne i smutne.
Nie powinniśmy być państwem roszczeniowym, bo zdemoralizujemy swoich obywateli.
Zaistniał w kampanii wyborczej także problem niemiecki. To zbędna agresja. Potrzebna jak zającowi dzwonek. Zresztą my nie lubimy swoich sąsiadów, co powoduje u niektórych polityków niechęć do Rosjan, do Niemców, pogardę do byłych republik radzieckich. I do Czechów.
Wiele wskazuje na to, że w dalekiej perspektywie Niemcy stracą swoje przywództwo w Europie.
Takie sytuacje wymagają od naszych polityków umiejętności patrzenia za horyzont. Wskażcie takiego polityka.
klonek
Ale na % może być ?

wesołej zabawy

jacekwar
>>"Pieniądze trzeba samemu zarobić"<<

Ale na % może być ?

wesołej zabawy

jacekwar
>>"Pieniądze trzeba samemu zarobić"<<

majwoj23 >>> żadnej wojny domowej nie będzie .. to nie kiedyś .. gdy odbywały się protesty,strajki.Teraz rąbią nas na żywca,a my jedynie próbujemy przetrwać dostosowując się ..
jackwar >>> własnie GDZIE takiego znaleźć ...
jackwar >>> własnie GDZIE takiego znaleźć ...