Wpisy 5 325 776 – 5 325 965
4 maja 2025 15:10 → 4 maja 2025 19:20, 100 wpisów
Krzysio tylko pokaż,pokaż
Prosi jeleń i jego 56 klonów
Co ty byś biedoto tu robił jak byś robił to co piszesz
Podobno wszystkich troli tutejszych poblokowałeś
To jakim cudem ja się ostałem przecież jestem królem troli
Co ty byś biedoto tu robił jak byś robił to co piszesz
Podobno wszystkich troli tutejszych poblokowałeś
To jakim cudem ja się ostałem przecież jestem królem troli
wujak .. wez spadaj jelonek i koniec ,, nie chce widzieć na czacie on co pisze troli tyle i tyle oszust ,,
zaczynamy mini.. Na poważnie.. Na początek po 3 mini od poniedziałku do soboty.. Potem po 4@5 325 843 tomi77: babce emeryturę zajumałeś
@5 325 843 tomi77: 1560zyla
Nie wiem... Nawet ile.. Ale się na składało.. I tera.. Mógłbym grać system mini.. Ale jednak.. Trzeba zacząć delikatnie.. By nie wtopić wszystkiego..
wujak ,, ty masz okulary nie slepy jesteś ,, bardzo dobrze liczyłeś pinidze tomi ,,
@5 325 828 wujek74:
Szanowny Panie Wujek74,
Nie zdecydowałem się Pana zablokować – uznałem, że każdy powinien mieć szansę na refleksję i ewentualną rehabilitację. W końcu nawet najzagorzalszy komentator potrafi czasem zaskoczyć.
Nie posiadam 56 kont, lecz jedno – choć rozumiem, że w Pańskim świecie teoria wielonickowości to fundament każdej dyskusji. Jeśli poszukuje Pan mistrzów tej sztuki, polecam raczej zwrócić się do GTV, Xdrive lub Trisetum – oni zdają się lepiej pasować do tej roli.
Co zaś się tyczy tytułów, owszem – królem nikt Pana nie mianował. Pańska rola wydaje się raczej bliższa hersztowi lokalnej grupy trolli i internetowych krzykaczy. Również ważna funkcja, choć może nieco mniej prestiżowa.
Z poważaniem,
Jelonek.
Szanowny Panie Wujek74,
Nie zdecydowałem się Pana zablokować – uznałem, że każdy powinien mieć szansę na refleksję i ewentualną rehabilitację. W końcu nawet najzagorzalszy komentator potrafi czasem zaskoczyć.
Nie posiadam 56 kont, lecz jedno – choć rozumiem, że w Pańskim świecie teoria wielonickowości to fundament każdej dyskusji. Jeśli poszukuje Pan mistrzów tej sztuki, polecam raczej zwrócić się do GTV, Xdrive lub Trisetum – oni zdają się lepiej pasować do tej roli.
Co zaś się tyczy tytułów, owszem – królem nikt Pana nie mianował. Pańska rola wydaje się raczej bliższa hersztowi lokalnej grupy trolli i internetowych krzykaczy. Również ważna funkcja, choć może nieco mniej prestiżowa.
Z poważaniem,
Jelonek.
Przed chwilą padło 250 x 8,80 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Z racji tego że piszę w zaufanych jebłem gafę i napisałem w zaufanych więc 

@5 325 853 Jelonek: a może dla tego że wszyscy inni normalnie myślący dali ci bloka?a z sebusiem o aq-50 niema o czym gadać
Jeleń o wielu zagadnieniach nie masz zielonego pojęcia,jesteś w nich laikiem
Ratuje cię w tym twoja gadka dla której mam jaki taki szacunek
Nie mając bladego pojęcia w jakimś temacie umiesz wykręcić swoją gadką że jesteś ekspertem,na bierają się na to naiwni
Ratuje cię w tym twoja gadka dla której mam jaki taki szacunek
Nie mając bladego pojęcia w jakimś temacie umiesz wykręcić swoją gadką że jesteś ekspertem,na bierają się na to naiwni
Cześć
Co robicie?
O patrz przyszedł ten lekarz z psychiatryka
Jak mu zdejmą kaftan to nawala wpisów ile wlezie
Dorwał się jak łysy do włosów
Tyle do następnego razu niechce mi się tu pisać.... Mam inne hobby
https://wiadomosci.wp.pl/jelen-wskoczyl-na-auto-kierowca-nie-mial-szans-7153055992044224a
Bonus dla Forsami
Dla Mulag żolnierzyk
@5 325 912 Forsami: wygrałeś to nie piszesz
@5 325 907 Sebastian_M: zrobię myka
czy doliczysz do stu tysięcy?
czy doliczysz do stu tysięcy?
Zmiana w pogodzie, będzie zimno!
Sebastian.
no pewnikiem salceson był za słony bo zero reakcji
seba srasz?
seba ma agonię
bo mu pierwsze miejsce w gadulstwie spierdala
seba srasz?
seba ma agonię
bo mu pierwsze miejsce w gadulstwie spierdala

Będą przymrozki.
gdziesik z 500 wpisów naklepałem
ale jutro arbajt nist wpisen tut mir laif
ale jutro arbajt nist wpisen tut mir laif
@5 325 957 Faral40: a to gad
@5 325 957 Faral40: wszędzie masz kupli
@5 325 959 Gosia__77:
Przed chwilą padło 5 x 170,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 325 862 wujek74: Widze ze nadal masz ogromny problem z rozumieniem tego, co sam piszesz. Ten belkot, ktory serwujesz, brzmi jak wynik sporu miedzy autokorekta a chaosem. I jak zwykle - zero tresci, za to pelne przekonanie, ze jestes ekspertem od wszystkiego.
Szkoda mojego czasu na rozmowe z Toba - naprawde. Nawet specjalisci rozkladaja rece przy Twojej przypadlosci. Zostaje tylko Matka Natura. Moze kiedys sie zlituje i podaruje Ci odrobine autorefleksji. Chocby w promocji.
Szkoda mojego czasu na rozmowe z Toba - naprawde. Nawet specjalisci rozkladaja rece przy Twojej przypadlosci. Zostaje tylko Matka Natura. Moze kiedys sie zlituje i podaruje Ci odrobine autorefleksji. Chocby w promocji.
tak chodziły nad tym atakiem.. aż gniazdo zrobiły..
sucho ale coś już rosnie