Wpisy 5 325 443 – 5 325 615
4 maja 2025 10:32 → 4 maja 2025 13:19, 100 wpisów
Dobra.. Muszę coś napisać.. To ma być do disco polo.. Raczej pościelowe łatwiej napisać.. Tekst niż coś skocznego..
multik i mini puszczone dzis na bogato

@5 325 442 tomi77:
„My tu gramy, a oni nas okradają”? Serio? A ktoś Cię zmusza do gry w Lotto? Może Robert Kropiwnicki jest prezesem Totalizatora Sportowego i nie powiedział nikomu? Albo może w dzieciństwie spadłeś z rowerka i teraz masz amnezję – bo jakoś nie przypominasz sobie działek dla kościoła podpisywanych przez Pinokia, respiratorów-widmo za miliony, maseczek od handlarza bronią, albo wyborów kopertowych, które się nie odbyły, ale pieniądze znikły?
No to jak – to „Platfusy” mają 12 mieszkań, czy może PiS dorobił się całych osiedli na przekrętach? Ale tak, pewnie to wszystko w trosce o „zwykłego Polaka”. Zadziwiające, że ci „uczciwi” z PiS jakoś nigdy nie byli biedni po odejściu z rządu. Przypadek?
„My tu gramy, a oni nas okradają”? Serio? A ktoś Cię zmusza do gry w Lotto? Może Robert Kropiwnicki jest prezesem Totalizatora Sportowego i nie powiedział nikomu? Albo może w dzieciństwie spadłeś z rowerka i teraz masz amnezję – bo jakoś nie przypominasz sobie działek dla kościoła podpisywanych przez Pinokia, respiratorów-widmo za miliony, maseczek od handlarza bronią, albo wyborów kopertowych, które się nie odbyły, ale pieniądze znikły?
No to jak – to „Platfusy” mają 12 mieszkań, czy może PiS dorobił się całych osiedli na przekrętach? Ale tak, pewnie to wszystko w trosce o „zwykłego Polaka”. Zadziwiające, że ci „uczciwi” z PiS jakoś nigdy nie byli biedni po odejściu z rządu. Przypadek?
walduś ,,dziwne ze ty dziś wogóle nie rozmawiasz pani <,gosiu ,, ,,dawno 2 miesiecy temu było dobrze
dwie osoby,, anna9 i jelone ,, tak atakuje pana wuja skąd wzięło zabrane wpisy
@5 325 443 tomi77:skoro piszesz teksty dla Zenka, to napisz hit o tym, jak TS ci ukradł marzenia — najlepiej z refrenem ‘Nie trafiłem szóstki, więc to spisek!’. Tylko pamiętaj: nikt cię nie zmusza do gry. Jak nie umiesz przegrywać, to nie zwalaj winy na losowanie.”
Witam wszystkich
Co robicie?
Od razu powiem że ja piekę ciasto
Dobre ciasto i kawa to podstawa
Dzisiaj niedziela
W niedzielę grozi nam wysoka wygrana
@5 325 463 Sebastian_M: Pokaz poźniej.Czy nadziewane bedzie czarnym salcesonem?
Spytacie jaka ?
Grozi nam 2,5 Miliona złotych
@5 325 459 krzysio: z kim piszesz
Czy to pewne?
Nic nie jest pewne ale trzeba w to wierzyć
@5 325 469 Sebastian_M: A czemu nie 25 miliomow?
@5 325 467 Jelonek:
@5 325 467 Jelonek:
Ciasto nadziewane salcesonem?
Ciasto nadziewane salcesonem?
@5 325 474 Sebastian_M: Dzisiaj geamy stalymi Strazak'a.
@5 325 473 Jelonek:
Do 25 Milionów zaraz dojdziemy
Do 25 Milionów zaraz dojdziemy
Nie znam strażaka
Strażak Wojtek?
@5 325 476 Sebastian_M: Jadles juz przecuez kopytka z salcesonem na goraco.
Każdy mowy użytkownik powinien tak napisac
Gram od 10 lat zostałem już naciągnięty na tyle i tyle
Gram od 10 lat zostałem już naciągnięty na tyle i tyle
Zaczynamy od 2,5 Miliona a docelowo rzeczywiście może być 25 Milionów złotych
walduś po co kwiaty ,,krzysia nie lubi nie trzymam kwiaty ,, nie pasuje kwiaty dla mnie
@5 325 480 Sebastian_M: Nie,wejdz na profil Strazak.Często miewal czworki w MiniLotto, a nawet piątki.
@5 325 481 Jelonek:
To nie ja jadłem tylko samozwańczy
To nie ja jadłem tylko samozwańczy
@5 325 487 Sebastian_M:
Samozwańczy wymyślił sobie takie danie i robi je w kotłowni
Tak mi się przynajmniej wydaje
@5 325 485 krzysio:
Kwiaty Ciebie nie lubią ?
Kwiaty Ciebie nie lubią ?
A to nowość
Dobrze tak sobie porozmawialiśmy co kto robi a teraz trzeba pomyśleć o numerach
@5 325 494 krzysio:
Co to jest ten cyc?
Co to jest ten cyc?
@5 325 494 krzysio:
Wezmę chętnie te kwiaty
Wezmę chętnie te kwiaty
@5 325 494 krzysio:
Wyślesz mi te kwiaty?
Wyślesz mi te kwiaty?
@5 325 494 krzysio:
Podać Ci adres gdzie masz wysłać?
Podać Ci adres gdzie masz wysłać?
Biorę się za liczby bo czas ucieka
cafe
Śniadanie o 12.00?
@5 325 512 krzysztof 24:
Kafe to w sumie można o każdej porze
Kafe to w sumie można o każdej porze
Mam
Już wszystko się wyjaśniło
Chcesz ściankę numerów?
Do wyboru do koloru
2,3,13,17,19,26,31,39,41,
42,48,49,52,54,55,57,62
63,66,69,70,72,75,80
42,48,49,52,54,55,57,62
63,66,69,70,72,75,80
Oto ścianka od Kuli
Piernik

Zaraz zrobię polewę
Z czekolady

A teraz kroję mieso na gulasz

Cały czas coś robię
Potrafię robić i z Wami rozmawiać
Fajnie co?
I nawet mam czas na podanie liczb do Multi
Jak człowiek chce to znajdzie czas na wszystko
Ale trzeba chcieć
jo po tych wioskach to sie bawia strazaki ciagle jakies zawody
wyciaganie uja z wody
wyciaganie uja z wody
@5 325 576 Kawasaki: Nie wiedziałem
@5 325 577 Kawasaki:
I co będziesz robił?
I co będziesz robił?
@5 325 578 Kawasaki:
I otwieramy w tym czasie kebsa?
I otwieramy w tym czasie kebsa?
Szanowny Adminie Multipasko,
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o ponowne rozważenie decyzji dotyczącej ograniczeń nałożonych na użytkowników posiadających profile młodsze niż 6 miesięcy.
Apelujemy o zdjęcie tych ograniczeń, ponieważ uważamy, że nowi użytkownicy nie powinni być karani za działania innego nowego użytkownika, nawet jeśli występował on w dobrej sprawie. Każda osoba powinna być oceniana indywidualnie, a zaufanie do społeczności powinno być budowane na zasadach równości i sprawiedliwości.
Ufamy, że jako Administrator weźmie Pan pod uwagę nasz głos i ponownie przemyśli tę – naszym zdaniem – krzywdzącą decyzję.
Z wyrazami szacumku:
Jelonek z Dzikusami.
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o ponowne rozważenie decyzji dotyczącej ograniczeń nałożonych na użytkowników posiadających profile młodsze niż 6 miesięcy.
Apelujemy o zdjęcie tych ograniczeń, ponieważ uważamy, że nowi użytkownicy nie powinni być karani za działania innego nowego użytkownika, nawet jeśli występował on w dobrej sprawie. Każda osoba powinna być oceniana indywidualnie, a zaufanie do społeczności powinno być budowane na zasadach równości i sprawiedliwości.
Ufamy, że jako Administrator weźmie Pan pod uwagę nasz głos i ponownie przemyśli tę – naszym zdaniem – krzywdzącą decyzję.
Z wyrazami szacumku:
Jelonek z Dzikusami.
@5 325 584 Kawasaki: Bawisz się z nimi?
@5 325 590 Jelonek:
Jak wygram w EJ 520 Milionów to kupię od Pasko stronę MP
Wtedy pokażę ja sobie poradzić z takimi sytuacjami jak tu
Jak wygram w EJ 520 Milionów to kupię od Pasko stronę MP
Wtedy pokażę ja sobie poradzić z takimi sytuacjami jak tu
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
Jelonek + 57 uzytkownikow.
trisetum dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 325 594 Sebastian_M: będzie spokój na pewno. Ale będziecie tylko we dwójkę
Witam
Pasko rozumiem że musisz mieć kasę z reklam a i tak napewno bez bez reklam masz kasę ale naprawdę już to przesada co tu się dzieje żeby wejść na czat to trzeba skasowac 3 reklamy to już przesada nigdzie to niema