Wpisy 53 220 – 53 319
25 czerwca 2009 18:44 → 26 czerwca 2009 06:59, 100 wpisów
Musze z calym smutkiem powiedziec ze lepiej mi siadaja liczby jak nie zagladam na ta strone i nie patrze w mapy i statystyki. Po raz kolejny mi sie przynajmniej koszt zwrocil, a wczesniej to nic...bo patrzylem na wasze typy itd nie ubniżając nikomu.
A teraz żeby nie tracić mojego cennego czasu proszę o wskazanie miejsc do interwencji. Najlepiej takie rzeczy zgłaszać przez formularz http://www.multipasko.pl/kontakt.php
Po takim wpisie jak ten 53207 skierowany do denisa7 - autor takiego wpisu musiał się chyba liczyć własnie z tym , że na własnej skórze odczuje co napisał - a mam nadzieję , że CHWILOWO CHYBA NIEOBECNY a zaatakowany użytkownik denis7 już niedługo sam tu przetrzepie te stare pióra "nielota19"...
No teraz kur,,w,,a daje 52 za 1000 zł na 22:00.
Pozdro dla kogucika19
Pozdro dla kogucika19
Ja bym postawił taką kasę ale na 53;)Życzę Ci stary POWODZENIA!!!!!!!!3maj się
Pozdro dla wszystkich
Pozdro dla wszystkich
to sobie pracuj dalej milej pracy.Czyli jest przyzwolenie na pisanie ok.
Guciancia,tu się toczą poważne rozmowy a Ty z polityką wyjeżdżasz---nieładnie, oj nie :D
guciancia>>> chyba z playbacku oglądasz to głosowanie w Sejmie , bo ono było już w mediach ok 45 minut temu...
P.s: jak wiadomy Baranek?
Pzdr.
edi8
P.s: jak wiadomy Baranek?
Pzdr.
edi8
Wybacz Josef, przez kilka sekund miałam..... nadzieję :) i tyle.
edi8>>> wiadomosci mi przemknęły kołu uszu wcześniej prądu nie było z powodu burzy. Baranek nie najlepiej znosi taką aurę, niestety powikłania pourazowe.
Pozdr.
Pozdr.
Do graczy z Wwy: jadąc dziś zauważyłem nową kolekturę buka MILENIUM , o której nie ma jeszcze informacji na ich stronie w wykazie punktów.
Adres: ul.Powstańców Śląskich 80
Pzdr.
edi8
Adres: ul.Powstańców Śląskich 80
Pzdr.
edi8
Tu jest mini chat forum strony multipasko.pl - a nie grzęda w kurniku "nielota19".
P.s: czy jest na forum lekarz , bo od wczoraj znacznie się ptakowi-głuptakowi pogorszyło i atakuje wszystko co się rusza - a nawet Admina wziął na cel....
P.s: czy jest na forum lekarz , bo od wczoraj znacznie się ptakowi-głuptakowi pogorszyło i atakuje wszystko co się rusza - a nawet Admina wziął na cel....
Do buczek !!
Buczek , myślę że już wygrałeś !!!!!!
Powodzenia !!!!!
Buczek , myślę że już wygrałeś !!!!!!
Powodzenia !!!!!
no cóz
niestety nie zdarzyłem przeczytać farmazonów ferma drobiu-pl
osobiście zastanawiam się nad tym
dlaczego admin tej strony nie zbanował go dożywotnie
przeciez on z tymi farmazonami jest grożniejszy niż niejeden oszust
niestety nie zdarzyłem przeczytać farmazonów ferma drobiu-pl
osobiście zastanawiam się nad tym
dlaczego admin tej strony nie zbanował go dożywotnie
przeciez on z tymi farmazonami jest grożniejszy niż niejeden oszust
grubas -kumplu
nie żartuj
buczek dzis 1000 do przodu 30 dni po 100 zl do tylu
to to samo co i tu cisza
bo juz kurnik śpi
pisanie glupot fermy drobiu
dla pokazenia klasy radze mu zalozyc temat na forum gdzie codziennie podaje typ i stawke jesli po miesiacu bedzie choc stowe do przodu bade glosił o tym dwa razy dziennie na chacie
LUDZIE KOGUT I BUCZEK TO MEGA CIEMNOTA
nie żartuj
buczek dzis 1000 do przodu 30 dni po 100 zl do tylu
to to samo co i tu cisza
bo juz kurnik śpi
pisanie glupot fermy drobiu
dla pokazenia klasy radze mu zalozyc temat na forum gdzie codziennie podaje typ i stawke jesli po miesiacu bedzie choc stowe do przodu bade glosił o tym dwa razy dziennie na chacie
LUDZIE KOGUT I BUCZEK TO MEGA CIEMNOTA
Proponuje wam równiez zalozyc temat gdzie kogut pokazuj wam ja wygrywa kase na samochod, wczasy idt
czyli min miesiac skany kuponow z gry w ktorych pokazuje wam te ciemnote swoje miliony,ZAKLAD NIE POKAZE WAM!!!
skoro ma tyle kasy to stac go na skanER
LUDZIE OBUDZCIE SIE
CZY CALY NAROD POLSKI TO CIEMNOTA RODEM 18 WIEK?
czyli min miesiac skany kuponow z gry w ktorych pokazuje wam te ciemnote swoje miliony,ZAKLAD NIE POKAZE WAM!!!
skoro ma tyle kasy to stac go na skanER
LUDZIE OBUDZCIE SIE
CZY CALY NAROD POLSKI TO CIEMNOTA RODEM 18 WIEK?
denis7. Zostaw kogucika19 w spokoju. Nie chciałbym dołączyć Twojego nicka do listy nicków których nie lubię. Pozdrawiam
A odnośnie kasy kogucika to raczej nigdy nie pisał, że dorobił się cokolwiek na lotto, więc nie wiem denis7 czemu sypiesz takimi nowinkami. Z tego co mi wiadomo, to kogucik pieniądze zarabia w zupełnie inny sposób. Pozdrawiam
Przypominam, że za kilka minut tj. o 22:00 można będzie oglądnąć losowanie lotto na żywo przez internet. www.lotto.pl/losowania
Witam !!!!!!
Kuleczki na 22
(10)1,53,26,73,80,71,15,41,55,23
(7) 1,7,21,23,41,71,42,
(2) 14,69
Życzę wszystkim powodzenia !!!!!!!!!Pozdro
Kuleczki na 22
(10)1,53,26,73,80,71,15,41,55,23
(7) 1,7,21,23,41,71,42,
(2) 14,69
Życzę wszystkim powodzenia !!!!!!!!!Pozdro
PASKO: i tu mylisz się drogi Adminie!
Bo moja pamięć zarejestrowała wielokrotne wypowiedzi "kurczaka19" , w których podawał , iż dzieki grze w lotto kupił telewizor plazmowy , 3-letni samochód a nawet choinkę i prezenty pod nią.Na buty już nie starczyło i te słynne "skórzane" za 18zł musiała mu kupić córka , aby dziurami w poprzednich nie świecił w Krakowie....
Zatem???
Bo moja pamięć zarejestrowała wielokrotne wypowiedzi "kurczaka19" , w których podawał , iż dzieki grze w lotto kupił telewizor plazmowy , 3-letni samochód a nawet choinkę i prezenty pod nią.Na buty już nie starczyło i te słynne "skórzane" za 18zł musiała mu kupić córka , aby dziurami w poprzednich nie świecił w Krakowie....
Zatem???
Właśnie przed losowaniem napisałem sobie na karteczce 5 liczb na ML i 4/5 trafiłem :)
PASKO: a ten Twój wpis:
"53247. denis7. Zostaw kogucika19 w spokoju. Nie chciałbym dołączyć Twojego nicka do listy nicków których nie lubię. Pozdrawiam
Pasko 2009-06-25 (21:49)"
jest na poziomie gówniarza , a nie bezstronnego Admina strony!!!
Admin strony może i powinnien mieć swoje poglądy i przekonania , swoje wśród użytkowników sympatie i antypatie - ale nie wyrażać tego w taki sposób!
Pzdr.
edi8
"53247. denis7. Zostaw kogucika19 w spokoju. Nie chciałbym dołączyć Twojego nicka do listy nicków których nie lubię. Pozdrawiam
Pasko 2009-06-25 (21:49)"
jest na poziomie gówniarza , a nie bezstronnego Admina strony!!!
Admin strony może i powinnien mieć swoje poglądy i przekonania , swoje wśród użytkowników sympatie i antypatie - ale nie wyrażać tego w taki sposób!
Pzdr.
edi8
Rommel stał się po dzisiejszym losowaniu Express Lotka 18-tą osobą, której wystarczyło 12 liczb, aby trafić pełną piątkę na multipasko. Gratulacje!
edi8. I tu się mylisz, bo admin może wszystko. Nawet dzisiaj zamknąć stronę.
PASKO: czasem , aby coś dotarło do innego człowieka potrzeba całego wykładu , a czasem wystarczy - jeśli trafi się na mądrego odbiorcę - jedno zdanie...
Ciebie lokuję do odbiorców z tej jednozdaniowej kategorii - zatem nie piłuj gałęzi , na której siedzisz wraz z over 4 tys.użytkowników - bo dasz przeciwne świadectwo!
Pzdr.
edi8
Ciebie lokuję do odbiorców z tej jednozdaniowej kategorii - zatem nie piłuj gałęzi , na której siedzisz wraz z over 4 tys.użytkowników - bo dasz przeciwne świadectwo!
Pzdr.
edi8
pasko
wybaczam ci ze ze wzgęledu
na twój wiek
odpowiedz mi na pytanie
czy wierzysz ze w lotto mozna wygrac samochod,telewiozr.laptop itp
pasko badz realistą a nie przez twoje wpisy cala polska pomysli ze dzieki brednią koguta 19 wygra milony
jak pokarze mi swoje osiagniecia min przez miesiąc
bede go sławił rok i dłużej a jego ciemnoty
wybacz ale nie zdzierze
wybaczam ci ze ze wzgęledu
na twój wiek
odpowiedz mi na pytanie
czy wierzysz ze w lotto mozna wygrac samochod,telewiozr.laptop itp
pasko badz realistą a nie przez twoje wpisy cala polska pomysli ze dzieki brednią koguta 19 wygra milony
jak pokarze mi swoje osiagniecia min przez miesiąc
bede go sławił rok i dłużej a jego ciemnoty
wybacz ale nie zdzierze
denis7. Jeśli kogucik19 potwierdzi o tym co piszesz, czyli, że zarobił na lotto dajmy na to na ten samochód, to możemy rozmawiać dalej.
Po drugie wygrane się trafiają i gdybyś trafił 6/6 w Dużego Lotka i stał się bogaty, to nie rzuciłbyś pracy i nie kupił sobie laptopa i wpisał w google lotto i może trafił na taką stronę? Jest to możliwe. Jestem przekonany, że takie osoby już trafiły na tą stronę, ale gdyby się wychyliły tutaj i napisały prawdę co i ile wygrały, to by pewnie skończyli ....
Po drugie wygrane się trafiają i gdybyś trafił 6/6 w Dużego Lotka i stał się bogaty, to nie rzuciłbyś pracy i nie kupił sobie laptopa i wpisał w google lotto i może trafił na taką stronę? Jest to możliwe. Jestem przekonany, że takie osoby już trafiły na tą stronę, ale gdyby się wychyliły tutaj i napisały prawdę co i ile wygrały, to by pewnie skończyli ....
Łaskawca wybacza ze względu na wiek. Nie ośmieszaj sie Denis to nie jest chat dla dwunastolatków.
pasko czy ty nie rozumiesz ze dzieki zburnym tekstom i podpowiedziom tepego czlowieka stajesz sie po czesci oszustem?
bo przeciez nikt grajac jego typami nie wygra, nie chodzi juz skany ale obserwujac jego gre dwa dni wygra 20 zl pozniej 400 przegra o czym juz nie pisze
kazdy zdrowo myslacy i normalny czlowiek wie ze teksty koguta to brednie
bo przeciez nikt grajac jego typami nie wygra, nie chodzi juz skany ale obserwujac jego gre dwa dni wygra 20 zl pozniej 400 przegra o czym juz nie pisze
kazdy zdrowo myslacy i normalny czlowiek wie ze teksty koguta to brednie
OSTATNIE MOJE PYTANIE
CZY TY POCHODZISZ Z KURNIKA?
BO JEŚLI TAK SZKODA MYCH ZDAŃ
POZDRAWIAM CIĘ I MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU SIĘ OBUDZISZ!!!!!!
CZY TY POCHODZISZ Z KURNIKA?
BO JEŚLI TAK SZKODA MYCH ZDAŃ
POZDRAWIAM CIĘ I MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU SIĘ OBUDZISZ!!!!!!
denis7. Zacznijmy od cytatów. Wskaż mi numer wpisu na chacie lub daj linka do forum gdzie kogucik sypie tymi informacjami, że wygrywa w lotto i jest do przodu. Słucham...
Denis,kogucik gra progresją i już raz tutaj udowodnił że gra tą progresją do wysokich progów także daruj sobie może swoje przemowy i odwoływania się do narodu i inne brednie których wypowiedziałeś już sporo.
No bo wygląda denis7 na to, że masz to jak na dłoni czarno na białym, a ja jakoś nie mogę tego znaleźć. Gdybyś był na czasie to byś wiedział, że kogucik19 od dłuższego czasu wyzywa między innymi maniekg, przez którego niby przegrał ponad 1000 zł. PRZEGRAŁ. Gdyby tak wygrywał, to po co by płacił komuś obcemu za typy. Nigdy nie widziałem wpisów, że się bogaci na lotto!
Pasko - możesz uwolnić to forum od edi8?
To jego " jeśli trafi się na mądrego odbiorcę - jedno zdanie.." to juz czyta się po raz enty.
To jego " jeśli trafi się na mądrego odbiorcę - jedno zdanie.." to juz czyta się po raz enty.
No i w ogóle jakbym miał zgadywać to denis7 = maniekg, ale to czyste zgadywanie moje w tym momencie bez większych przesłanek technicznych. Pozdrawiam
Witam.Moje dzisiejsze granie to wielki niewypał:41 zł w plecy,eeeech do kitu!!
53023. DENIS7 tak wlasnie kupilem,i nie tylko samochód,ale ty tego nie zrozumiesz bo tobie sie w glowie nie mieści ze ktos cos moze wygrac.I pytanie :Co głupiemu po rozumie,jak nic z tego nie zrozumie.moze od września będziesz mi prowadził finanse to będziesz wiedział co i ja,jaki problem,a wtedy moze zmienisz zdanie.Juz nie jeden mnie sprawdzali i jakos nikt mnie od klamcow tu nie wyzywa,a ze sobie pisze troche wiecej niz suche fakty,to cie drażni.A który to juz nick masz chłoptasiu,bo juz straciłem orientacje za 6 dni mnie nie będzie to juz będziesz mial radochę.Jakbys czytal moje wpisy to tam podane bylo wszystko wiec nie wiem czemu nie wezmiesz kartki i nie sprawdzisz wszystko pisałem wlacznie z kwotami jakie gralem,i jak to byla wygrana 10 zeta to ja ci matematyki gratuluje.Przypomnę ci tylko poszukaj we wpisach ze 3 x zagrałem zakres TSN za 3000 zeta i 3 x udało mi sie zakres trafic,czy za to nie mozna czegoś kupic.Oj facet masz zakodowane ze nikt wygrac nie moze i koniec,brak wiary u ciebie powoduje frustrację,i pytanie czy to mozliwe zeby ktos wygrywał ,jak ja taki genialnie madry a przegrywam.Ot cala tajemnica twojej zgryzoty.Nie mozna byc szczerym z nikim bo zawsze to wykorzystają,przeciwko tobie.Polacy to jedyny naród który z zazdrości zabiłby własna krowę byle sąsiadowi dwie zdechły.
kogucik19 2009-06-24 (13:24)
PASkO CZY TY UWAZASZ ZE TO PRAWDA?
JESLI TAK!
ZALOZCIE TEMAT NA FORUM
CODZIENNE TYPY I SKANY
WYSTARCZY MIESIAC
czy tobie tez udzielila sie ptasio-kurza glupota
kogucik19 2009-06-24 (13:24)
PASkO CZY TY UWAZASZ ZE TO PRAWDA?
JESLI TAK!
ZALOZCIE TEMAT NA FORUM
CODZIENNE TYPY I SKANY
WYSTARCZY MIESIAC
czy tobie tez udzielila sie ptasio-kurza glupota
tessera: staram się być bezstronny jak to tylko możliwe. edi8 już dawno podciął sobie gałąź przed większością użytkowników multipasko i faktycznie chwilowe momenty jego poprawy zwykle nie trwają zbyt długo. Ja go po raz kolejny zachęcam chociażby do strony onet.pl - codziennie dziesiątki tematów i możliwość wypowiadania się pod każdym tematem, kłócenia się, wytykania. Żyć nie umierać.
boicie sie tego jak diabel swięconej wody
dajcie ,pokarzcie narodowi ze mozna
i nie chodzi tu o sumy
pokarzcie owoc waszej pracy
skoro wygrywacie tysiace na skaner za 200zl was stac
dajcie ,pokarzcie narodowi ze mozna
i nie chodzi tu o sumy
pokarzcie owoc waszej pracy
skoro wygrywacie tysiace na skaner za 200zl was stac
denis7. Ja Cię uspokoję. Nikt tu nie wygrywa - zapewniam Cię. Nawet osoba, która dziś podała owocnie 5/12 w Express Lotka i mogła wygrać ze 100 000 zł, to na pewno nie była na tyle nierozsądna, żeby puścić taki kupon. Tak, że posłuchaj mnie dobrze, że Cię zapewniam, że nie ma tu takiego co ma przepis na pewne, stałe wygrywanie. I jak koguta o to zapytasz to też Ci odpowie, że tak wygrał, ale przegrał też. I suma sumarów wcale nie dorobił się na lotto.
Są ludzie co średnio 500 zł w miesiącu przegrywają. To teraz pomyśl - 6000 zł/rok. Jeśli po 20 latach trafią w końcu 100 000 zł i kupią sobie nowy samochód, to nie znaczy, że wygrali. Bo gdyby te pieniądze zbierali na lokacie to by sobie 2 samochody teraz takie kupili.
Pozdrawiam
Są ludzie co średnio 500 zł w miesiącu przegrywają. To teraz pomyśl - 6000 zł/rok. Jeśli po 20 latach trafią w końcu 100 000 zł i kupią sobie nowy samochód, to nie znaczy, że wygrali. Bo gdyby te pieniądze zbierali na lokacie to by sobie 2 samochody teraz takie kupili.
Pozdrawiam
To Twoje pokarzcie wywodzi się od kara a chyba nie o to Ci chodzi nawiedzony proroku...
Z drugiej strony są osoby, które taką wygraną trafiają w pierwszym roku gry i nic na to nie poradzisz. Los rozdaje karty. Żeby wygrać trzeba grać i koniec. Jeśli Cię to kręci, że codziennie masz w portfelu kupon lotto to graj. To jest ta nadzieja, której nikomu nie można odbierać. Jeśli jesteś hazardzistą, to trzeba się pewnie leczyć i ot wszystko.
Denis poproś ojca żeby ci podniósł kieszonkowe i też zagraj jak tak zazdrościsz innym.
pasko co ty piszesz?
kogut juz wygral dzieki lotto samochod!!!!
wczasy!!!!
i wiele innych wartosciowych rzeczy
a ty piszesz ze suma sumarum nic nie wygral
powiedz mi czy ty ten czlowiek to moze z twojej rodziny?
bo inaczej wybacz
NIE ROZUMIE TWOICH TEKSTOW I TWOJEGO ZACHOWANIA
kogut juz wygral dzieki lotto samochod!!!!
wczasy!!!!
i wiele innych wartosciowych rzeczy
a ty piszesz ze suma sumarum nic nie wygral
powiedz mi czy ty ten czlowiek to moze z twojej rodziny?
bo inaczej wybacz
NIE ROZUMIE TWOICH TEKSTOW I TWOJEGO ZACHOWANIA
denis7. Może i wygrał tak jak ten co opisałem w ostatnim akapicie wpisu 53275
Ale Denis nie wie co to akapit. Do niego trzeba prostym językiem mówić.
Bo o swoich wydatkach ciągle pisze i o tym jak to gra na progresję po kilka tysięcy złotych. Ja umiem liczyć i gdybym zliczył ile on już tych tysięcy wydatków wymienił na forum, to już nowy dom bym chyba za to miał.
denis7. Zainwestuję 28 milionów złotych na wszystkie możliwe kombinacje Dużego Lotka i trafię szóstkę i napiszę tutaj na chacie, że sobie kupiłem dom, bo trafiłem szóstkę w Dużego Lotka.
Ja Ci na dobranoc zacytuję kogucika. Polacy to jedyny naród który z zazdrości zabiłby własna krowę byle sąsiadowi dwie zdechły.
Witam.Polecam wam przejzenie calego czerwca sa tam [podane liczby ktorymi gram.Juz raz sprawdzaliscie moja wiarygodnosc,i choc moglem odmowic pokazalem skany kuponow i skorzystalem z pomocy tych co maja skaner,bo mnie takie ustrojstwo nie jest potrzebne.Co do stawek jakie gram to nie podaje tylko dlatego ze jest to powodem nasmiewania sie ze mnie ze gram na zysk 10 zeta choc to nie jestst do konca prawda,ale i takie gry bywaly ze zysk moj byl ponad 10 zeta ,ale zysk a nie strata.Samochod i inne wspomniane rzeczy kupilem wylacznie za wygrana.W tipsporcie gralem TSN za 3000 i weszlo i tak udalo mi sie az 3 x wygrac,na co sa dowody jedynie stojace na parkingu auto lub zeznanie kolektorki w tipsporcie.Moze nawt wpisy na forum.Kto jest z Krakowa zawsze moze podejsc i zapytac bo beda to pamietac,gdyz im dziekowalem , i otrzymalem wtedy smycze do kluczy 4 szt,bo mialem wybor albo kufle albo smycze.Wam sie w glowach nie miesci ze ktos moze wygrac a przeciesz moje liczby sa dostepne na forum mozna poczytac odszukac,ale wam dac gotowe,i pytanie ile zarobil.A zarobil sporo ,bo ponad 2500 zeta,a na floridzie tez zarobil we fortunie jest wszystko opisane,a i do fortuny na ul.Grzegórzecka mozna podejsc napewno mnie pamietaja.skany udowadnianie ,to jakas dziecinada jak przedszkole jest wszystko napisane tylko czytac.Przed nikim nie musze sie tlumaczyc chcecie to pytajcie ,czytajcie,ja wiem co pisze i wiem iole wygrywam niestety wygrywam,gdybym przegrywal to z kad brac kasde na granie,chcecie mnie ponizyc w ten sposob,lib taki oszust manieg toc to jest zeto dla mnie ,naciagacz jakich malo .Nie chce mis ie juz pisac bo widze ze kolko rozancowe sie zebralo dwoch pajacow i cwaniakuja jeden teoretyk niegrajacy,a drugi typer jak trabka z narzadow kozich.Zal mi was.Ale wyzwanie przyjolem i we wrzesniu od 3 moge stanac w szranki,a moze nawet nie w szranki ,ale zgram z podaniem stawek gry,i jak bede do przodu to znow napiszecie tylko tyle,i tak w kolko.Sami jestescie nieudacznicy bo ja pisze co gram a manieg pisze ze ma strone a na stronie ze wplac kase na przelew to dostaniesz typy zebys stracil jeszcze wiecej.Dobra starczy bo nie warto.
PASKO: w przeciwieństwie do wielu innych użytkowników Twojej strony ( praktycznie:zdecydowanej ich większości ) nie zawitałem tu , aby prosić np. o pewniaki , budować kółka wzajemnej adoracji w celu przekazywania sobie nawzajem "gratulków" , szukać netowych przyjaciół czy pisać jaka dziś pogoda w Krakowie - a bezinteresownie dzielić się swoją wiedzą w zakresie gier...
Tak się bowiem dziwnie jakoś składa , że to wciąż do mnie są personalnie adresowane różnorakie zapytania tego obszaru gier dotyczące - ale Admin PASKO tego nie wie , bo o wielu sprawach dziejących się na jego forum nie wie lub woli udawać , że nie wie...
Nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię - ale jestem przekonany , iż w całej historii Twojej strony dość mało PASKO znajdujesz użytkowników z porównowalną ilością podziękowań ze strony wdzięcznych osób ( w tym wielokrotne np. od Allana czy "kurczaka19" ...) .
Zatem nie bzdurz asan o tym , że ja mam gałąź podciętą - bo to ja sobą tę podłamaną gałąź o nazwie multipasko.pl wciąż jak mało kto wspieram , nie bacząc na PASKOWE totalne błędy w postępowaniu - wyrażone wieloma IDIOTYCZNYMI jego decyzjami , w formie wielokrotnego banowania mnie za repliki , z pozostawianiem autorów chamskich wpisów , do których moje repliki się odnosiły!
Myślę , że nawet sam Admin tej strony nie ma tyle tych podziękowań za pomoc swoim gościom , czyli użytkownikom....
Ale kto powiedział , że GOSPODARZ musi być dla swoich gości uprzejmy i empatyczny???
Pzdr.
edi8
Tak się bowiem dziwnie jakoś składa , że to wciąż do mnie są personalnie adresowane różnorakie zapytania tego obszaru gier dotyczące - ale Admin PASKO tego nie wie , bo o wielu sprawach dziejących się na jego forum nie wie lub woli udawać , że nie wie...
Nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię - ale jestem przekonany , iż w całej historii Twojej strony dość mało PASKO znajdujesz użytkowników z porównowalną ilością podziękowań ze strony wdzięcznych osób ( w tym wielokrotne np. od Allana czy "kurczaka19" ...) .
Zatem nie bzdurz asan o tym , że ja mam gałąź podciętą - bo to ja sobą tę podłamaną gałąź o nazwie multipasko.pl wciąż jak mało kto wspieram , nie bacząc na PASKOWE totalne błędy w postępowaniu - wyrażone wieloma IDIOTYCZNYMI jego decyzjami , w formie wielokrotnego banowania mnie za repliki , z pozostawianiem autorów chamskich wpisów , do których moje repliki się odnosiły!
Myślę , że nawet sam Admin tej strony nie ma tyle tych podziękowań za pomoc swoim gościom , czyli użytkownikom....
Ale kto powiedział , że GOSPODARZ musi być dla swoich gości uprzejmy i empatyczny???
Pzdr.
edi8
Witam Was wszystkich serdecznie,często czytam posty a rzadko się wypowiadam bo jedni i ci sami mają najwięcej do powiedzenia,chyba w domu nie mają nic do gadania a tu mogą ale chciałem skomentować dyskusję o wygranych-trafiało i mi się nie bajońskie sumy ale..ale samochodów mogłem kupić kilka[zależy jakie]cóż z tego jak systematycznie oddawałem toto pożyczone pieniądze lecz nie żałuję.Mądry nigdy się nie chwali ile w sumie wygrał-nigdy nie podaje się kwoty.Życzę wszystkim wysokich wygranych i miłych snów.Żeby wygrać trzeba grać.
Jaga56>>> jak skończysz już tę swoją kurację to napisz w szczegółach swoją historię!
Najważniejsza jest wiara ze dzięki tobie jeszcze istnieje multipasko,co za skromnosc,niesmialosc przez ten wpis przemawia.Chory jesteś na swoja wielkosc,ale jakos nie chcesz opuscic tej strony pomimo ze ADMIN ci wskazał miejsce gdzie będziesz mogl sie jeszcze lepiej wykazać wiec mu na tobie tak znow nie zalezy,ale nie ty wolisz tu zamenty robic ludzi sklocac,i podważać czyjaś wiarygodnosc.A twój duet z mankiem jest nie do podrobienia.Gratuluje ci towarzystwa,a przecież towarzystwo sie wybiera wiec gratuluje trafnego wyboru.
Ok.przejrzałem wasze "z lekka" wpisy i uważam że BEGEROW dobrze napisał,dziś nic ja również nie pisałem bo normalnie żenada z tymi liczbami,ale...a pierdoły czytać i na nie się wypowiadać to też nie ma sensu,lepiej byłoby przyjechać na mazury i wypić jakieś piwko,a nie dziermolić...wiadoma rzecz,że ja nie mam wolnego ...jest jedno pytanie-do wszystkich graczy TS,jeśli gracie na chybił w Multi,jakie przeważnie wam liczby wchodzą np. z 7,8,9 czy 10 ciu, bo mi weszły 3 ostatnie z 9 liczb nz 14 tą,a na teraz nawet 4 ostatni z 9 na chybił,to byłoby zajebioza...żeby wchodziły choć 2 liczby pierwsze lub ostatnie-proste-byłby zysk.
edi8. No to przecież możesz robić swoje, przyjmować podzięki, itd. a jednocześnie nie wchodzić w dyskusje z kogucikiem. Czy to takie trudne. Nadajecie na zupełnie innych falach, więc podobnie jak choćby różnorodne radiostacje w Polsce powinno to być możliwe.
Jeśli wysyłacie np. 9 liczb na multi chybił,wchodzą 2 lub 3 ostatnie(wiadoma rzecz,że nie płatne) a może z przodu,starzy gracze wiedzą o co chodzi ze stawkami w ML,nie wspomnę jeśli zagrać u buków...
kurczak19>>> jedno jest pewne: że przez twoje na stronie o grach wypociny o pogodzie i dziurach w butach , ta strona nie zyskuje nowych użytkowników a i wielu sobie stąd dawno poszło!
P.s: w Krakowie , na wspomnianej tu dziś ul.Grzegórzeckiej urodził się mój teść.
P.s: w Krakowie , na wspomnianej tu dziś ul.Grzegórzeckiej urodził się mój teść.
To co z tego ze sie tesc tam urodził mnie To lata i powiewa,a swietym nie zostanie przy takim niestety zięciu.Gdzieś sie Musiał urodzic,moze mial więcej szczescia co do miejsca urodzin niz ty.
Napisz na jakiej ulicy mieszka to zloze tam kwiaty z kondolencjami ze ma takiego zięcia,ale on chyba wie i placze po nocach ze na caly Kraków wycie slychac.Biedaczek.
PASKO: nie odwaracaj kota ogonem , bo przecież te "podzięki" to efekt a nie cel...
Za to twoje 900 zakładów do gry systemowej powtarzanych wszędzie na pewno zachecilo wielu do gry.Jakos podziękowań nie widać.Ale jakbys otworzył temat na forum.Modly dziękczynne za porady,ale bys mial wpisów.
Normalni ludzie ida juz spac wiec dobranoc.Cyborgi do rana beda pilnować czata.Co będzie jak sie dopalacze skoncza.
dlatego podałem ją w ""...
Jego "Thriller" jest moim ulubionym kawałkiem na noc...
Jego "Thriller" jest moim ulubionym kawałkiem na noc...
Też się pośmiałem. Ale to nie jest śmieszne. Ci Panowie są po prostu niemożliwi. Kargul i Pawlak się chowają. Pozdrawiam
PASKO: sam widzisz ile robię tu kabaretu w formie przerywników - ale najwyżej cenię jednak jakość ironii z wpisów Josefa...
Ten o koloniach to było mistrzostwo świata i okolic!!!
Miłych snów.
Pzdr.
edi8
Ten o koloniach to było mistrzostwo świata i okolic!!!
Miłych snów.
Pzdr.
edi8
Również życzę miłej nocy. Chyba zgasiłem w porę pożar, który zaczął wybuchać. Teksty niesamowite...
hej,czy moze mi ktos wytlumaczyc jak rozpisac koszt gry na progresje do 30 losowan .Sam pogubilem sie przy tym Dzieki
china1 ze niby na 1 liczbe w MLML chcesz ten koszt gry na progresje? Ojojoj do 30 losowań to wyjdzie masakrycznie bo od 8smego progu robi się juz nie ciekawie:)