Wpisy 5 318 425 – 5 318 538
25 kwietnia 2025 15:14 → 25 kwietnia 2025 16:58, 100 wpisów
@5 318 412 adek108: chwalebna to inicjatywa – „pakt o nieagresji” z Wujkiem74. Pokój to przecież wartość chrześcijańska, a błogosławieni ci, którzy pokój czynią.
Lecz zastanówmy się: czyż Ty, ja, Sebarian, czy którakolwiek z osób przez Wujka74 atakowanych, była kiedykolwiek agresywna? Ba, myśmy raczej z miłością bliźniego i spokojem ducha znosili te razy słowne, nadstawiając drugi policzek – jak nauczał Pan.
Z naszej strony była dobra wola. Jest. I będzie – jak amen w pacierzu.
Pytanie tylko, czy Wujek74 ten pakt podpisze? Czy może, jak Piłat, umyje ręce i znów rzuci kamieniem
Czas pokaże. A my – miejmy nadzieję, módlmy się i... czuwajmy.
Lecz zastanówmy się: czyż Ty, ja, Sebarian, czy którakolwiek z osób przez Wujka74 atakowanych, była kiedykolwiek agresywna? Ba, myśmy raczej z miłością bliźniego i spokojem ducha znosili te razy słowne, nadstawiając drugi policzek – jak nauczał Pan.
Z naszej strony była dobra wola. Jest. I będzie – jak amen w pacierzu.
Pytanie tylko, czy Wujek74 ten pakt podpisze? Czy może, jak Piłat, umyje ręce i znów rzuci kamieniem
Czas pokaże. A my – miejmy nadzieję, módlmy się i... czuwajmy.
jakimś dziwnym trafem aduś usłyszałał moje skomlenia
weźcie wreszcie ten reklamowany nie pierdol
w aptekach bez recepty
weźcie wreszcie ten reklamowany nie pierdol
w aptekach bez recepty
mógłbyś być Wujku trochę poważniejszy i bardziej kulturalny to byłoby bardziej miło
@5 318 430 adek108: Modlę się o jego zdrowie, bo jak on nie daj Boze umrze, bedzie bez niego nudno.
Anka jest na tyle inteligentna że woli nie wdawać się w takie durne polemiki
pani gosiu ,, wszyscy grali dlaczego tak dziwne nie pokazał papier ,, ani walduś ani joo przegrołem ani kto tutaj
@5 318 430 adek108: drogi jeleniu mam twojąopinię daleko w dupie,przy wstawianu innych nicków postaraj się o bardziej wysiblinowane gadanie,jak na ten czas to jesteś przewidywalny, może ina czcionka
@5 318 435 krzysio:
gosia ,,a dzis walduś drapał i został 1 zł wuugroł ,, to czego on szczesliwy
@5 318 434 adek108: W tej chwili , gdzies na swiecie okolo 7 milionow ludzi uprawia sex, a my marnujemy czas na czacie.
nie Wujkowi nic nie grozi on jest w swoim żywiole i musi się wyżyć
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 318 441 adek108: Gdy diabel pojdzie na urlop, wiemy kto go zastapi.
@5 318 441 adek108: tryb inkognito ma ma możliwość powielania a ty z jednego walisz
chujowy jesteś w technologi
chujowy jesteś w technologi
@5 318 436 wujek74: Ty nie rozumiesz wyrazow zawartych w tym tekscie.Nie sa twojego autorstwa - jak wiele innych.Wiadomo kto cie wyrecza.
tak to prawda idę, e swoim psem na spacer on więcej rozumie niż niektórzy na tym forum tylko mówić nie umie
@5 318 450 adek108: Spojrz na jego ślepia, ktore sa jego mowa.
@5 318 451 Jelonek: z grzeczności nie wkleję twojego pyska
i nie obracaj się do ściany następnym razem jak zdjęcie robię
i nie obracaj się do ściany następnym razem jak zdjęcie robię
saloniki saloniki
dla jelenia legowisko
widać z cycem matki wyssał hazard
dla jelenia legowisko
widać z cycem matki wyssał hazard
@5 318 453 wujek74:
„Och, jakże mi przykro, że muszę Cię dziś stracić! Twoja subtelna ironia i nieoceniona obecność były dla mnie niczym latarnia w mgle Internetu. Mam nadzieję, że Twoje inne obowiązki są równie wzniosłe i pełne miłości do bliźniego, co Twoje komentarze. Do zobaczenia w kolejnych iluminujących aktach Twojej twórczości.”
„Och, jakże mi przykro, że muszę Cię dziś stracić! Twoja subtelna ironia i nieoceniona obecność były dla mnie niczym latarnia w mgle Internetu. Mam nadzieję, że Twoje inne obowiązki są równie wzniosłe i pełne miłości do bliźniego, co Twoje komentarze. Do zobaczenia w kolejnych iluminujących aktach Twojej twórczości.”
Cześc
Co robicie?
@5 318 457 Sebastian_M: Ide do saloniku, bo tam ma byc pewien fotograf z mp, ma mi zrobic fote.Ciekawe czy ujmie te serduszka WOSP.Musze pasek zamienic na szelki.
Sebastian kopytka i salceson okraszony karmą z psiego smalcu
czekam na komentarz wielce jaśnego pana
czekam na komentarz wielce jaśnego pana
@5 318 440 wujek74: szparki nie chcesz
On dziś ma wolne bo zwolnili go z pracy a wiesz dlaczego?
Dlatego że on na budowie zachowuje się coś w tym stylu.
Będę dziś robił pizzę
@5 318 470 Sebastian_M: ja pieke buraki w soli rozmaryn i czosnek 1 kg soli
@5 318 474 Gosia__77:
dawaj cyce
dawaj cyce
@5 318 476 wujek74: tylko na priv na mesa
W miejscowości Czeladź padła wygrana 200 000 zł w zdrapce CRAZY 8. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@5 318 471 Gosia__77:
@5 318 484 wujek74: skąd to masz?
@5 318 484 wujek74: zaraz dzwonie do Pasko
@5 318 488 Gosia__77:
z multipasko??
z multipasko??
@5 318 484 wujek74: dzwoń do Pasko niech usunie
@5 318 490 wujek74: teraz mam dylemat które założyć?

@5 318 491 Gosia__77:już raz usówał ale to za duży bardzo za duży plik
@5 318 493 wujek74: ten plik to pikuś
@5 318 495 wujek74: zaraz Pasko Ci da
@5 318 483 wujek74:
Cześć adminie multipasko,
Mam tylko jedno pytanie, żeby się upewnić: czy na czacie można już legalnie wrzucać fotki cudzych pośladków, czy może to jakiś „eksperymentalny tryb wolności słowa”? Przegapiłem aktualizację regulaminu, czy teraz jest jakiś punkt typu: „§69 – wolno wrzucać tyłki użytkowników, jeśli się komuś nudzi”?
Bo Wujek74 najwyraźniej działa w nowym trybie „artyzmuh pośladkowego” i publikuje zdjęcia Gosi__77 jakby prowadził prywatną wystawę. To jak to w końcu jest – obowiązują jeszcze jakieś zasady, czy wszystko wolno, o ile ktoś robi to regularnie?
Z góry dzięki za rozwianie wątpliwości,
Pozdrawiam (jeszcze w spodniach).
Cześć adminie multipasko,
Mam tylko jedno pytanie, żeby się upewnić: czy na czacie można już legalnie wrzucać fotki cudzych pośladków, czy może to jakiś „eksperymentalny tryb wolności słowa”? Przegapiłem aktualizację regulaminu, czy teraz jest jakiś punkt typu: „§69 – wolno wrzucać tyłki użytkowników, jeśli się komuś nudzi”?
Bo Wujek74 najwyraźniej działa w nowym trybie „artyzmuh pośladkowego” i publikuje zdjęcia Gosi__77 jakby prowadził prywatną wystawę. To jak to w końcu jest – obowiązują jeszcze jakieś zasady, czy wszystko wolno, o ile ktoś robi to regularnie?
Z góry dzięki za rozwianie wątpliwości,
Pozdrawiam (jeszcze w spodniach).
Co tu się dzieje?
@5 318 502 Sebastian_M: Poczulem fetor, myslac, ze kanalizacje wysadzilo, a tu takie widoki.
Czy temu wujek74 wszystko tu wolno ?
Pasko pozwalasz aby wujek74 wklejał zdjęcia tyłka osób z Multipasko?
Co tu się dzieje?
Pasko pozwalasz aby wujek74 wklejał zdjęcia tyłka osób z Multipasko?
Co tu się dzieje?
@5 318 506 Sebastian_M:
bo jestem adminem tej strony
bo jestem adminem tej strony
@5 318 507 waldus: drugie po twoimidz lulu
Pasko rozumiem że lubisz wujek74 ale są jakieś normy i ramy dobrego zachowania. Nawet poprawnego zachowania. Tu nie ma nawet poprawnego.
wujek74 prowokuje i wyzywa oraz ośmiesza osoby będące tu na czacie. .
Opowiada bzdury że jest adminem tej strony a Ty Pasko mu na to pozwalasz?
Ile to będzie bezkarnie jeszcze tu trwało ?
wujek74 prowokuje i wyzywa oraz ośmiesza osoby będące tu na czacie. .
Opowiada bzdury że jest adminem tej strony a Ty Pasko mu na to pozwalasz?
Ile to będzie bezkarnie jeszcze tu trwało ?
Pasko weź się za wujek74 bo rozwala Ci ten czat.
Nie pozwalaj mu na takie zachowanie względem innych użytkowników.
Nie pozwalaj mu na takie zachowanie względem innych użytkowników.
spiredalaj seba bo aż mnie korci by cię wyjebać,albo przyjebać do jebać lub po prostu wtpierdalać,
nie rozumiesz po polsku?
nie rozumiesz po polsku?
Pasko czy Ty czytasz co ten wujek74 wypisuje na tym czacie ?
Nie pozwalaj mu na takie zachowanie bo to jest zielone światło dla innych osób które tylko czekają na to aby tu była wolna amerykanka.
Nie pozwalaj mu na takie zachowanie bo to jest zielone światło dla innych osób które tylko czekają na to aby tu była wolna amerykanka.
wujek74
mam klawisz lewo-prawo
wyjebać sebe lub niewyjebać
i się wacham
wyjebać sebe lub niewyjebać
i się wacham
Dziś ważny mecz.. Raków.. Śląsk.. Jestem za Skaskiem.. Ale jeśli polegnie to będzie miał tylko matematyczne szanse by zostać w ekstra
Pasko przeczytaj co wujek74 pisze.
On pisze że jest adminem tej strony.
On pisze że jest adminem tej strony.
@5 318 517 Sebastian_M: muchy cię oblazły? czy kluski zaszkodziły
Ludzie boją się tu pisać przez takie osoby jak wujek74
Przez takie chamskie i wulgarne osoby jak wujek74 ludzie siedzą cicho i boją się cokolwiek napisać
@5 318 508 wujek74:
„Drogi Adminie Multipasko, czy to prawda, że Wujek74 przejął Twoje obowiązki, wprowadzając nową świecką tradycję – kulturę pośladkową na czacie? Może czas uroczyście ogłosić przekazanie pałeczki komuś... nazwijmy to – inteligentniejszemu inaczej?
„Drogi Adminie Multipasko, czy to prawda, że Wujek74 przejął Twoje obowiązki, wprowadzając nową świecką tradycję – kulturę pośladkową na czacie? Może czas uroczyście ogłosić przekazanie pałeczki komuś... nazwijmy to – inteligentniejszemu inaczej?
wujek74: Ciesz się że jesteś daleko bo przy mnie byś był potulny jak baranek. Byś mówił ciu ciu ciu
@5 318 522 Sebastian_M: pokaż cycu ile masz blokad cwelu jeden
piszę cwelu bo wiem kim jesteś
piszę cwelu bo wiem kim jesteś
Pasko wnioskujemy o blokadę społecznościową dla wujek74
I nie na 2 godziny
Nie na 1 dzień tylko minimum na miesiąc. Niech się gość ogarnie bo albo jest pijany albo z nim nie jest w porządku.
I nie na 2 godziny
Nie na 1 dzień tylko minimum na miesiąc. Niech się gość ogarnie bo albo jest pijany albo z nim nie jest w porządku.
@5 318 528 Gosia__77: Ty też powinnaś zająć stanowcze stanowisko wobec wujek74 bo on Ciebie obraża a Ty mu na to pozwolisz?
wujek74 powinien dostać natychmiastową blokadę za to co tu wkleja i pisze.
Pasko czy Ty się boisz wujek74 ?
Jeśli masz z nim taki problem to powiedz ja załatwię sprawę raz a dobrze.
Czyli więcej nie będzie Cię straszył. Oczywiście jeśli tak robi.
Jeśli masz z nim taki problem to powiedz ja załatwię sprawę raz a dobrze.
Czyli więcej nie będzie Cię straszył. Oczywiście jeśli tak robi.
@5 318 531 wujek74: komu wpierdolisz?
@5 318 530 Sebastian_M: za pedzia zdjęcie w profilowym ban natchmiastowy
Ze mną jest zawsze krótka rozmowa. Oczywiście w miłej atmosferze i przy dźwiękach super muzy
@5 318 530 Sebastian_M: użytkownik multipasko, który regularnie grozi pobiciem i obraża innych na czacie, z pewnością zasługuje... na medal za wybitne zasługi w szerzeniu kultury i uprzejmości w społeczności. Blokada? Ależ skąd! Przecież to pewnie tylko „żywiołowy sposób wyrażania emocji”, a nie realne naruszanie regulaminu. Może jeszcze przydzielmy mu funkcję moderatora – w końcu ma „doświadczenie” w kontaktach z innymi.
@5 318 534 dzikus:
no kulawo..musiałem km szukać śmietnika..