Wpisy 5 314 112 – 5 314 214
18 kwietnia 2025 13:06 → 18 kwietnia 2025 14:08, 100 wpisów
Tak mi się wydaje
Zrobię sobie herbatę i zjem kanapkę z serem bo dziś post
Jak mówi mój dziadek
Nie trajluj
Nie trajluj
Ptysiu nie trajluj okej?
Podam Ci ściankę na dziś
@5 314 094 wujek74:
Wujek74, ludzie, ktorzy Cie blokuja, to nie zadni wrogowie - to po prostu jednostki, ktore pragna swietego spokoju, ciszy i chocby sladowych oznak komfortu psychicznego. Trudno ich winic. A teraz uwaga: "jelen" - czyli Jelonek, bo tak brzmi jego pelny, dumny nick - postanowil Cie odblokowac z okazji Swiat Wielkanocnych. Tak, nie przewidzialo Ci sie. W gescie chrzescijanskiego milosierdzia, niczym wspolczesny swiety Franciszek internetu, wyciagnal do Ciebie reke z pokojowym przeslaniem: "przekazcie sobie znak pokoju".
I teraz najtrudniejsze - Ty masz ten znak odebrac. Wiem, wiem, to moze byc wyzwanie, bo empatia, refleksja i wdziecznosc to niekoniecznie Twoje domyslne ustawienia. Ale hej - moze dasz rade. Docenienie takiego gestu to nie wstyd. Nawet jesli przychodzi od "jelonka".
Wujek74, ludzie, ktorzy Cie blokuja, to nie zadni wrogowie - to po prostu jednostki, ktore pragna swietego spokoju, ciszy i chocby sladowych oznak komfortu psychicznego. Trudno ich winic. A teraz uwaga: "jelen" - czyli Jelonek, bo tak brzmi jego pelny, dumny nick - postanowil Cie odblokowac z okazji Swiat Wielkanocnych. Tak, nie przewidzialo Ci sie. W gescie chrzescijanskiego milosierdzia, niczym wspolczesny swiety Franciszek internetu, wyciagnal do Ciebie reke z pokojowym przeslaniem: "przekazcie sobie znak pokoju".
I teraz najtrudniejsze - Ty masz ten znak odebrac. Wiem, wiem, to moze byc wyzwanie, bo empatia, refleksja i wdziecznosc to niekoniecznie Twoje domyslne ustawienia. Ale hej - moze dasz rade. Docenienie takiego gestu to nie wstyd. Nawet jesli przychodzi od "jelonka".
Dziś powinny wpaść kosy Lustrzanki czyli 69
Tak
Jelonek i zablokować i odblokować
może na tym portalu są osoby na które twoja sugestia wpływa
ale sory ja nie jestem oszołomem
na mnie twoja gadka nie działa
twoje kity wciskaj innym
w sumie nawet nie wiem komu
wszyscy normalnie myślący cię poblokowali
Ja nie blokuję ciebie
bo jak powiedziało się A to nie mówi się B
a ty raz blokujesz potem odblokowójesz
pajac w cyrku
może na tym portalu są osoby na które twoja sugestia wpływa
ale sory ja nie jestem oszołomem
na mnie twoja gadka nie działa
twoje kity wciskaj innym
w sumie nawet nie wiem komu
wszyscy normalnie myślący cię poblokowali
Ja nie blokuję ciebie
bo jak powiedziało się A to nie mówi się B
a ty raz blokujesz potem odblokowójesz
pajac w cyrku
Ale ale o co chodzi?
Tak
@5 314 128 wujek74: Ty cały czas wychodzisz na dupka i jakoś sobie nic z tego nie robisz
@5 314 128 wujek74: Zresztą co ja mówię ty nie musisz wcale na niego wychodzić ty nim jesteś
@5 314 124 wujek74:
"Wujek74, no proszę – choć raz sam przyznałeś rację, że 'normalnie myślący cię poblokowali'. Gratuluję momentu szczerości! A mnie nie blokujesz tylko dlatego, żeby mieć dostęp do codziennej dawki trollowania – to się nazywa uzależnienie. A co do tych 'ciotowatych wpisów', to mam wrażenie, że wystarczy zadzwonić na twój 'gorący' numer, żeby usłyszeć definicję tego głosu w stereo. Dzięki za autodemaskę!"
"Wujek74, no proszę – choć raz sam przyznałeś rację, że 'normalnie myślący cię poblokowali'. Gratuluję momentu szczerości! A mnie nie blokujesz tylko dlatego, żeby mieć dostęp do codziennej dawki trollowania – to się nazywa uzależnienie. A co do tych 'ciotowatych wpisów', to mam wrażenie, że wystarczy zadzwonić na twój 'gorący' numer, żeby usłyszeć definicję tego głosu w stereo. Dzięki za autodemaskę!"
jak chcesz byc milionerem musisz juz teraz zyc jakbys nim byl. to zmienia wibracje i kosmos daje kase
@5 314 134 Kawasaki: Chcę
Chcę
Kasy brak na co?
Sukces jest w głowie?
Zrób dla niej
Nie wiem.
Mam Ci zrobić zdjęcie kościoła?
I co dałeś się poderwać?
Jest sens
pozwalasz sobie na bogactwo czy nie?
pozwalam sobie na wygranie w totka w tym roku
pozwalam sobie na wygranie w totka w tym roku
A ona Ciebie nie zaprosiła?
Wziąłeś numer telefonu?
@5 314 157 Janosik 2009:
Pozwalam

Zmiana w pogodzie.
Wraca zimno.
@5 314 155 Kawasaki: W tym roku mają być 2 x 9 marzeń
Sebastian.
Dziwne że na zachodzie jest chłodniej.
A w Hiszpanii ile st C?
Sebastian.
Aktualna temperatura.
Aktualna temperatura.
@5 314 167 Janosik 2009:
@5 314 168 Kawasaki: A Maxi?
W Polsce jest ciepłej niż w... Hiszpanii.

Przerwa.
@5 314 172 Janosik 2009: To się pozmieniało
ok
Jedziesz na zlot do Turcji?
W tym roku zlot w Turcji 22 czerwca
Wyskoczą
Nic się nie bój
U mnie wyskoczą bo nie mają innego wyjścia
Wiem właśnie czekam na Maj
Kto jeszcze czeka na maj?
Czekam na Pepe
U mnie 30 stopni
@5 314 143 wujek74: O, widzę że kreatywność u ciebie jak budżet w listopadzie – już dawno się skończyła. Powtarzasz się jak stara kaseta magnetofonowa, co ją kot przeżuł. No, ale gratulacje za przełomową innowację z papierem toaletowym – to prawie jakbyś wynalazł koło, tylko brudniejsze. Jak tak dalej pójdzie, to za chwilę zaczniesz reklamować liście łopianu jako luksusowy zamiennik.
@5 314 191 Kawasaki: Co teraz ?
@5 314 191 Kawasaki: A w maju nie?
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
Właśnie Kulki robią wszystko aby dobrze wypaść.
Czekamy na Kosy
Kosa raz kosa dwa
Widzę 8 numerów
A miało wchodzić 2 x w roku
Teraz tylko raz?
To jest zdrapka?
Zaraz będę drapał
a 2 x max?
Bonus dla Forsami
@5 314 210 Gosia__77:
@5 314 211 Gosia__77: Po co wstawałaś?
@5 314 211 Gosia__77: Trzeba było leżeć