Wpisy 5 313 173 – 5 313 339
17 kwietnia 2025 00:32 → 17 kwietnia 2025 10:35, 100 wpisów
Waldek
30 plus
Witojcie
@5 313 199 wujek74: zmienił płec
@5 313 200 waldus: jest też młodym emerytem z podlasia
Witam wszystkich
Dziś czwartek

Małpy tak mają
Przyznać się bez bicia. Kto wczoraj napisal do Pasko donos na jedną osobę?
Donos lub informację bo można to też tak nazwać.
A milczysz ?
Zdziwiony że wiem ?
Czasami wiem więcej niż myślisz
Tak tak
@5 313 199 wujek74:
Milcz.
Milcz, jeśli nie potrafisz unieść własnych emocji – niech nie rozleją się na innych, jak woda z naczynia bez dna.
Milcz, jeśli Twoja wiedza nie sięga poza powierzchnię słów – niewiedza nie musi być głośna, by była słyszalna.
Milcz, jeśli Twój głos jest jedynie echem gniewu – krzyk rzadko bywa mądrym doradcą.
Milcz, jeśli pragniesz mówić tylko po to, by być podziwianym – prawda nie potrzebuje poklasku.
Cisza nie zawsze jest zgodą.
Czasem jest odpowiedzią bardziej wymowną niż tysiąc słów.
To nie ucieczka, lecz wybór tego, co warte odpowiedzi.
Uszanuj okres swiateczny.
Milcz.
Milcz, jeśli nie potrafisz unieść własnych emocji – niech nie rozleją się na innych, jak woda z naczynia bez dna.
Milcz, jeśli Twoja wiedza nie sięga poza powierzchnię słów – niewiedza nie musi być głośna, by była słyszalna.
Milcz, jeśli Twój głos jest jedynie echem gniewu – krzyk rzadko bywa mądrym doradcą.
Milcz, jeśli pragniesz mówić tylko po to, by być podziwianym – prawda nie potrzebuje poklasku.
Cisza nie zawsze jest zgodą.
Czasem jest odpowiedzią bardziej wymowną niż tysiąc słów.
To nie ucieczka, lecz wybór tego, co warte odpowiedzi.
Uszanuj okres swiateczny.
Teraz weź szlauf odkręć wodę i skieruj duszę do góry nad sobą okej ?
Dyszę
Trzymaj tak 5 minut
Może zmyje się to zło ktore siedzi w Tobie.
@5 313 209 Sebastian_M: Chyba kuźwa nie zarzucisz mojej osobie donoszenie , szpiclowanie do ???
Niech osoba która tę informację przekazała sama pomyśli co zrobiła.
Dopisano losowanie nr 1 373 000 Keno
Siedzi taki jeden z drugą i tylko patrzy kto co? I z kim i o czym.
I jak komuś dorypać. Po co to?
Zajmijcie się swoimi sprawami a nie czyimś życiem. Idą Święta zrob coś w domu. Upiecz ciasto posprzątaj umyj okna czy cokolwiek innego.
I jak komuś dorypać. Po co to?
Zajmijcie się swoimi sprawami a nie czyimś życiem. Idą Święta zrob coś w domu. Upiecz ciasto posprzątaj umyj okna czy cokolwiek innego.
@5 313 235 Sebastian_M:
@5 313 236 hades:
@5 313 236 hades:
Szykujemy coś na piątek?
Szykujemy coś na piątek?
@5 313 238 Sebastian_M:
@5 313 238 Sebastian_M: oczywiście
@5 313 241 hades:
Ok
Ok
@5 313 238 Sebastian_M: Ja już mam
@5 313 244 hades:
A ja coś stworzę
A ja coś stworzę
@5 313 245 Sebastian_M: Zobaczymy co wyjdzie z moich liczb
@5 313 246 hades: Może w końcu całość
@5 313 209 Sebastian_M:
„Kto napisał donos do Pasko? No cóż, to chyba największa tajemnica od czasu, gdy świat próbował ustalić, kto naprawdę zabił Kennedy’ego. Oczywiście żaden donosiciel się nie przyzna – to przecież elita cichociemnych moralności, operująca z cienia, z misją ratowania świata przed... no właśnie, przed kim? Zapewne przed ludźmi z własnym zdaniem. Styl donosiciela? Rozpoznawalny jak ślad brudnego buta na białym dywanie – przewija się wszędzie, ale 'to na pewno nie on'. Urodzony z genem konfidenta, czy może przyuczony przez jakiegoś doświadczonego zbieracza skarg i jęków? Trudno powiedzieć, ale jego lojalność wobec odbiorcy donosów to poziom – powiedzmy sobie szczerze – godny współczesnego Judasza, tyle że zamiast srebrników w zamian dostaje poklepanie po plecach
On nawet w okresie swiatecznym bedzie plul jadem!
„Kto napisał donos do Pasko? No cóż, to chyba największa tajemnica od czasu, gdy świat próbował ustalić, kto naprawdę zabił Kennedy’ego. Oczywiście żaden donosiciel się nie przyzna – to przecież elita cichociemnych moralności, operująca z cienia, z misją ratowania świata przed... no właśnie, przed kim? Zapewne przed ludźmi z własnym zdaniem. Styl donosiciela? Rozpoznawalny jak ślad brudnego buta na białym dywanie – przewija się wszędzie, ale 'to na pewno nie on'. Urodzony z genem konfidenta, czy może przyuczony przez jakiegoś doświadczonego zbieracza skarg i jęków? Trudno powiedzieć, ale jego lojalność wobec odbiorcy donosów to poziom – powiedzmy sobie szczerze – godny współczesnego Judasza, tyle że zamiast srebrników w zamian dostaje poklepanie po plecach
On nawet w okresie swiatecznym bedzie plul jadem!
@5 313 254 Jelonek:
On to zrobił w wiadomosci priv i myśli że tego nie widać
On to zrobił w wiadomosci priv i myśli że tego nie widać
@5 313 257 Sebastian_M: Nawet moze nie sam od siebie, ale wedlug instrukcji.Uwazam, ze jest jasnosc sprawy.Odpowiedzi zostaly udzielone.Tylko czy je zrozumie? To juz jego problem.Cisza zabija.
5 313 255. krzysio
dam wam szanse na swieta zrobienia paru zik na jaja
80 09 74
02 11 76
04 13 78
80 09 74
02 11 76
04 13 78
Anna9 dodał(a) komentarz w temacie: Loteria Świąteczna 2024
To w uzupełnieniu wczorajszej wypowiedzi.
Na skutek wpisu admina – "Anna9, czemu piszesz jak Jelonek", w którym w żartobliwy, lecz nieco krzywdzący sposób zasugerowano, że to ja napisałam Pana Tadeusza, a nie Mickiewicz – liczba użytkowników, którzy postanowili mnie zablokować, zauważalnie wzrosła. Nie znam tych osób, nic mnie z nimi nie łączy i nie będę się szczególnie użalać z powodu tych banów.
Mimo wszystko takie zachowanie nie służy zdrowym standardom żadnej społeczności. Wpis admina, niestety, osiągnął swój cel. Cóż, charakteru się nie zmienia.
Ten wpis mnie nie zabije – on mnie wzmocni.
Wesołych Świąt wszystkim. Niech każdy z nas znajdzie chwilę, by pomyśleć o tych, których – świadomie lub nie – mógł skrzywdzić.
Na skutek wpisu admina – "Anna9, czemu piszesz jak Jelonek", w którym w żartobliwy, lecz nieco krzywdzący sposób zasugerowano, że to ja napisałam Pana Tadeusza, a nie Mickiewicz – liczba użytkowników, którzy postanowili mnie zablokować, zauważalnie wzrosła. Nie znam tych osób, nic mnie z nimi nie łączy i nie będę się szczególnie użalać z powodu tych banów.
Mimo wszystko takie zachowanie nie służy zdrowym standardom żadnej społeczności. Wpis admina, niestety, osiągnął swój cel. Cóż, charakteru się nie zmienia.
Ten wpis mnie nie zabije – on mnie wzmocni.
Wesołych Świąt wszystkim. Niech każdy z nas znajdzie chwilę, by pomyśleć o tych, których – świadomie lub nie – mógł skrzywdzić.
@5 313 257 Sebastian_M:
@5 313 235 Sebastian_M:
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Świnoujście |
|---|---|---|
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Libiąż |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Złotów |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Czarna Białostocka |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 1000 zł | Żyrardów |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 1000 zł | Grodzisk Mazowiecki |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 1000 zł | Wolin |
W miejscowości Pasłęk padła wygrana 1 200,00 zł x 52 tygodnie + BONUS 900,00 zł w grze Szybkie 600
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 313 294 wujek74:
Zgasił? Jeśli przez "zgasić" rozumiemy próbę błysku, który kończy się samoopaleniem, to może i tak. Bo jedyne, co tu przygasło, to blask własnej riposty, zderzony z klasą Jelonka. Wbrew intencji, to raczej pokaz kunsztu słowa i kultury dyskusji – po obu stronach. Jeśli ktoś tu wychodzi na plus, to Jelonek – za spokój, styl i fakt, że wciąż nie daje się wciągnąć w trollingowe szarady.
Zgasił? Jeśli przez "zgasić" rozumiemy próbę błysku, który kończy się samoopaleniem, to może i tak. Bo jedyne, co tu przygasło, to blask własnej riposty, zderzony z klasą Jelonka. Wbrew intencji, to raczej pokaz kunsztu słowa i kultury dyskusji – po obu stronach. Jeśli ktoś tu wychodzi na plus, to Jelonek – za spokój, styl i fakt, że wciąż nie daje się wciągnąć w trollingowe szarady.
@5 313 298: wow
nie daje się wciągnąć?
a kto tu się ciągle tłumaczy?
pindolnij jakiś eleborat w tematach bo anna9 nie ma takiego przebicia
a kto tu się ciągle tłumaczy?
pindolnij jakiś eleborat w tematach bo anna9 nie ma takiego przebicia
na uj robic tyle nickow i walic glupa po co
@5 313 304 krzysztof 24: Czy GTSI masz na uwadze, albo Trisetum?
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
pozwolę sobie wkleić bo cyca przerosło pisanie na ogólnym czacie
5 313 310. Jelonek 17.04.25 (10:08)
@5 313 303 wujek74:
„Dziękuję za ten pokaz kultury osobistej — naprawdę trudno dziś o tak finezyjne ujadanie. Cieszę się, że kończysz, bo widać, że dalsza dyskusja przerosłaby twoje możliwości percepcyjne. Miłego dnia i powodzenia w dalszym szczekaniu do lustra.”
szczekać to ty se możesz
5 313 310. Jelonek 17.04.25 (10:08)
@5 313 303 wujek74:
„Dziękuję za ten pokaz kultury osobistej — naprawdę trudno dziś o tak finezyjne ujadanie. Cieszę się, że kończysz, bo widać, że dalsza dyskusja przerosłaby twoje możliwości percepcyjne. Miłego dnia i powodzenia w dalszym szczekaniu do lustra.”
szczekać to ty se możesz
Cześć
Ostatnio jak zrobiłem sobie test z typowania to mi wyszło 6/10 marzeń to słaby wynik.
Muszę się bardziej postarać
Do tego potrzeba jest Kula marzeń snów I życzeń

Ta Kula da nam moc
@5 313 324 Sebastian_M:
Wiesz jaką cenę osiągnęła już ta Kula?
Zaraz dam ściankę liczb do Multi
Pod uwagę trzeba brać Kulę prawo Wizarda czutkę i wiele innych spraw
Wygrać większą sumę nie jest takie proste
Ale jest możliwe
Ok biorę się za liczby
30 kwietnia, środa - PREMIERA nowej zdrapki: PODKOWA SZCZĘŚCIA 0772
1,2,5,6,7,11,12,13,14,17,18,20