Wpisy 5 303 099 – 5 303 201
1 kwietnia 2025 16:46 → 1 kwietnia 2025 18:22, 100 wpisów
1973 r .. wczesniej pisałeś ze nie znałeś tutaj na mp nicki ,, czego kłamałeś ty jeden najwiekszy <<gammonie << 

Wasyl buszuje w Niemczech.
Opona do wymiany tył.. Liknka do wymiany tyl..od hamulca.. Muszę zrobić tempomat.. To na piątek.. Pewnie.. Hulajka musi być git.. Na sobotę..
dopiero wszedłem co się dzieje podobno każdy dorosły Polak będzie miał przymusowo kod kłer na czole do odczytu
tommi ,, skoncz sie temat ooto hullajka ,, kup dla ciebie pasuje

@5 303 106 krzysio: moje kebaby są większe
Zag69?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Zig zag?
@5 303 111 ToyotaCorolla: nie wymawiaj mojego nicku nadaremnie
Zaq czyli... Walduś.
Zimno. Gdzie ta wiosna???
Dla samobójców totolotkowych wpisałem Test do Loterii EJ.
Janosik
@5 303 114 zaq69:
To nie jest nadaremnie
To nie jest nadaremnie
Wygląda na to, że Toyotą buszuje Sebastian.
@5 303 114 zaq69:
Masz szczęście że ode mnie nie masz bloka
Masz szczęście że ode mnie nie masz bloka
Janisik Sebastian dostał niesłuszną blokadę tyle wiem
Aya podpierniczyla Sebastiana tylko nie wiem dlaczego admin uległ
Uwaga na wiadomości.
Oszukują w radiu, telewizji, gazetach.
Oszukują w radiu, telewizji, gazetach.
Mnie Sebastian nie przeszkadzał.
Adminie odblokuj Sebastian_M bo on nic złego nie zrobił.
Pasko zgodził się na nielegalną ilość emigrantów na Multipasko teraz nie może się wycofać
Nie wiem też za co dostał blokadę Jelonek
Sebastian_M został zle potraktowany przez Aya Jelonek również. Obrona nie powinna skutkować blokadą.
Jelonek to ciekawy osobnik.
Zanim mu się zadało pytanie, to on już pisał... odpowiedź.
Zanim mu się zadało pytanie, to on już pisał... odpowiedź.
Uwolnić nie winnych każdy ma prawo do obrony swego bytu nikowego prawo do wolności wypowiedzi
Gdybym był adminem sprawdziłbym dokładnie kto atakował Kto kazał komu aby go cmoknął itd
Multipasko dla niektórych to całe życie na tym marnym padole ziemskim
Janosik rozumiem że nie każdemu coś tu musi pasować
Każdy z nas jest inny i szanujmy się nawzajem. To że ktoś jest inny to nie znaczy ze trzeba go eliminować.
Każdy z nas jest inny i szanujmy się nawzajem. To że ktoś jest inny to nie znaczy ze trzeba go eliminować.
Nie śpię nie jem tylko pisze zapatrzony w multipasko nie odbieraj tej miłości
Chodzi o tolerancje i wzajemny szacunek oraz możliwość obrony w razie ataku
KERFUS jeśli ktoś tak lubi i nie przeszkadza innym to dlaczego to niszczyć?
@5 303 141 ToyotaCorolla: No tak
Na stronie Korna można było skasować swój wpis. Tu nie ma takiej możliwości a szkoda.
@5 303 141 ToyotaCorolla: piękna kobieta w profilu
Przerwa.
żyjmy w miłości odrzućmy uprzedzenia jak coś nam nie pasuje zagryźcie język zębami a jak nie ma cię zębów to nie wiem
Janosik może i szkoda ale tu są dwie strony medalu. Naubliżasz komuś skasujesz i mówisz że byłeś w porządku.
@5 303 144 KERFUS:
Taką dziewczynę warto mieć przy sobie.
Taką dziewczynę warto mieć przy sobie.
KERFUS nie trzeba zagryzać. Po to jest możliwość blokad żeby zablokować osobę która Ci nie pasuje
co powiedzieć wszyscy mamy coś nie tak w głowię defekt czarnobyla rodziny patlogicznej chemii

@5 303 100 krzysio: Człeku płci nieznanej, przecież wczoraj pisał na czacie Wasyl-Piaski.Bede Ci wdzięczny gdy się od mojej osoby odczepisz podczepie energetyczny.
Łobacz kolejne foto.Jeden system na 11 poszedł a mam ich 10.To nie pryma apryllys.
Łobacz kolejne foto.Jeden system na 11 poszedł a mam ich 10.To nie pryma apryllys.

Ale Aya robi to z premedytacją. Doprowadza do kłótni i waśni a następnie pisze donosy jaka ona nieszczęśliwa i że ją atakują. Szczyt perfidii i zakłamania
@5 303 150 KERFUS: Nie obiwniajmy Czarnobyla a geny.
Mutipasko to fenomen dla użytkowników odrzuconych szukają tu zrozumienia że grają i przewalają tysiące i nic nie wygrywają to nasza oaza akceptacji
Przed chwilą padło 388 x 29,90 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 303 153 ToyotaCorolla: A gdzie ona jest? Nie widzę jej.Odpuść trolla bo troll ginie w ciszy.
KERFUS JA to rozumiem. Tylko admin strony nie powinien dać sobą manipulować i ewentualnie w razie wątpliwości porozmawiać z dwoma stronami sporu. Najłatwiej jest dać bloka i mieć spokój bo osoba zablokowana już nie może nic napisać. Nie ma możliwości obrony.
Marynarz nie wiem gdzie ona jest
Zrobiła to co zamierzała i teraz się cieszy bo wyszło tak jak sobie zaplanowała.
Zrobiła to co zamierzała i teraz się cieszy bo wyszło tak jak sobie zaplanowała.
@5 303 155 KERFUS: Fenomen powiadasz? Dobrze, że wreszcie korzyšta inteligencji - tej sztucznej.
Cieszą się też tacy jak majpany i inni. Ale z czego tu się cieszyć?
Kiedy będzie pokój na stronie i zrozumienie między dwoma blokami sporu są blokady dalej mało to jak by kogoś dano do więzienia ale domagano się kary śmierci
@5 303 161 ToyotaCorolla: Nawet nie wiem o co chodzi.Trolla do wora, a wór do ....
KERFUS Spory sa wszędzie tylko trzeba umieć je umiejętnie i sprawiedliwie rozstrzygnąć
Marynarz chodzi o rozmowę trzech osób. Jelonek Aya i Sebastian_M
O nic wiecej
czego Pasko nie zaprosi księdza zrobi mszę poświęci odgoni złe duchy szkoda mu parę złotych dziwne
@5 303 164 KERFUS: Ja ufam naturze.Ona załatwi sprawę.
a jak jest tak że wszyscy są fajni tylko zło zmienia ludzi trzeba wodę święconą pasko pomyśl o tym
@5 303 169 KERFUS: 👹 👿 👺
Dwie osoby dostały bana a trzecia która doprowadziła do kłótni i kazała się cmoknąć siedzi i się cieszy.
@5 303 171 KERFUS: Ja myśle,.że ktoś tu jest adwokatem diabła.
Pasko ma dylemat bo wszyscy kochają Multipasko tylko między sobą są spory
Poza tym osoba Aya udziela się tu sporadycznie. To wyglądało na jej specjalną zagrywkę. Niech admin też weźmie to pod uwagę bo to ewidentnie widać.
KERFUS Jaki dylemat ? Wystarczy chwilę poczytać o czym rozmawiali i widać czarno na białym.
@5 303 173 ToyotaCorolla: Nie wiem o kogo chodzi, tylko wyrywkowo pisał Wasyl.A taka osoba nie lubi samej siebie, i często odchodzi w samotności.
KERFUS nie pisz o dylemacie bo to nie jest dylemat
Pasko czyta nie wie co robić myśli mącą mu w głowie dwie strony sporo wacha się jak latawiec na wietrze nie wie co robić
Marynarz objaśniam Ci o co chodziło A jak nie wiesz to wpisy są do wglądu.
@5 303 182 KERFUS: Niektóre choroby są nieuleczalne.
to jest dylemat blokować nie blokować posłuchać tych a może tych krzyczą ukrzyżować uwolnić Barabasza
KERFUS Pasko wie co robić. Po co piszesz że nie wie jak widzisz że wie?
Ok KERFUS poczytaj sobie co było i będziesz, wiedział.
@5 303 185 KERFUS: Proponuje zmienić temat.Ten do niczego nie doprowadzi.Idziesz przez piekło, idź dalej.
@5 303 187 KERFUS:
KERFUS Pokaż mi w takim razie ten dylemat Pasko
Pokaż to że nie wie co ma zrobić. Gdzie to widzisz ?
KERFUS Pokaż mi w takim razie ten dylemat Pasko
Pokaż to że nie wie co ma zrobić. Gdzie to widzisz ?
Marynarz dobrze by było doprowadzić jeden temat do końca i dopiero zacząć drugi.
@5 303 193 KERFUS: Nie sugestia a donosom - paskudnym donosom.
KERFUS ale blokuje wiec podejmuje świadomą decyzję więc nie ma dylematu. Gdyby się wahał to można powiedzieć ma dylemat. W tym przypadku nie ma dylematu
wyciszam się patrzę na kosmos na moc kosmosu na świat nas otaczający
@5 303 195 KERFUS: Piszesz jak Torsami.On tak pisał po 100 razy na dzień.
@5 303 197 ToyotaCorolla: Blokuje, ale czy świadomie?