Wpisy 5 302 639 – 5 302 744
1 kwietnia 2025 11:38 → 1 kwietnia 2025 14:08, 100 wpisów
Psychologia tłumu
Dlaczego ludzie grają w Lotto? Główną przyczyną jest fakt, że zawierając zakład, kupujemy marzenie o wygranej. Lubimy sobie pomarzyć, co byśmy zrobili, gdyby wygralibyśmy. Ten stan próbujemy przedłużyć, nie sprawdzając jak najdłużej wyników losowania. Boimy się nie puścić swoich liczb podczas losowań, ponieważ obawiamy się, że właśnie wtedy padną nasze "szczęście numery" i stracimy swoją jedyną szansę. Wszystkie te iluzje wykorzystuje Lotto, by nas ogołocić.
Dlaczego ludzie grają w Lotto? Główną przyczyną jest fakt, że zawierając zakład, kupujemy marzenie o wygranej. Lubimy sobie pomarzyć, co byśmy zrobili, gdyby wygralibyśmy. Ten stan próbujemy przedłużyć, nie sprawdzając jak najdłużej wyników losowania. Boimy się nie puścić swoich liczb podczas losowań, ponieważ obawiamy się, że właśnie wtedy padną nasze "szczęście numery" i stracimy swoją jedyną szansę. Wszystkie te iluzje wykorzystuje Lotto, by nas ogołocić.
Sprawę rozpoczął jeden pan, który przedstawił się jako były pracownik Lotto. Potwierdził on, że loteria ta oszukuje podczas losowań. Specjalne maszyny, w których znajdują się kulki namagnesowane dodatnio lub ujemnie. Dzięki temu, wiadomo, które kule wychwycić, aby jak najmniej pieniędzy trafiło do ludzi. Jeżeli już padnie wygrana, to trafia ona do agentów tej firmy. Rzeczywiście niewielka część z tych nagród trafia do ludzi, aby nie wzbudzić podejrzeń. Jako dowód ten pan podaje przykład, kiedy podczas losowania w Serbii na ekranie pokazały się liczby przed ich wylosowaniem, co ma udowadniać, że ta transmisja to zwykłe przygotowane przedstawienie.
Lecę do budki,puszczę marzenia,może to ja dziś będę agentem lotto
Można grać albo pić albo palić.. 1 małpka do 9 zł.. 10 dni to..90.zł.. jest drogo paczka papierosów 18 zł.. tu już jest grubo..
z okazji prima 2 scianki kostki pierwsza i ostatnia
3.74
5.76
7.78
3.74
5.76
7.78
1,4,8,15,17
witam wszystkich zycze milego dnia przerwe robie od grania bede obserwowal i gral na sucho
@5 302 651 Tupaj: gramy na sucho
@5 302 653 G_T_C: gramy na sucho bo nic nie mozna wygrac samochod umylem wczoraj na myjni zaraz pojade do miasta i chociaz popatsze ba panienki a przy okazj kawe wypije
To juz po fakcie?
Tupaj tylko popatrzysz na panienki czy będziesz podrywał?
Nie pytaj tylko rób.
Przed chwilą w grze Keno padło 41 x 5/5 (10 250 zł). Zobacz szczegóły
47 pewniak,43pewniak,55pewniak,11pewniak,10pewniak,17pewniak
Ale 47 bank
I lecę
Ale 47 bank
I lecę
Lech traci trenera
Nils Fredricksen ma być trenerem reprezentacji..
Ale nie wiem czy to nie Prima Aprillis
Nils Fredricksen ma być trenerem reprezentacji..
Ale nie wiem czy to nie Prima Aprillis
@5 302 663 krzysio: witaj synu
@5 302 666 krzysio: lotto to psychologia tłumu
@5 302 665 krzysio: ta 1 to magnes widziałeś
@5 302 665 krzysio: Pasko tak nie pisał a takie głupoty wymyśliła sztuczna inteligencja.Co autor - zleceniodawca dal sztucznej , to napisała według niego.Sztuczna wydaje już wyroki, prowadzi wojny.Ale gdybyś chciał jej zlecic zadanie niezgodne z prawem - odmówi.
@5 302 674 Marynarz: obejrzyj film który dał Krzysio we wpisie 5302665
1 była z magnesem
1 była z magnesem
GTC ,,takk widzie ciezka kula numer .....1 ,,,,, jakk widzisz ..dziwne lotto bandytom ..zeby wszyscy ludzie mial przestac wyygrooc
@5 302 677 krzysio:
@5 302 677 krzysio: jak prowadząca będzie miała zegarek na ręku to uchwyć dobre zbliżenie i zobacz godzinę nie będzie ani 14.00 ani 22.00
@5 302 677 krzysio: 

Pisałem w tej sprawie do lotto , odpowiedz brzmiała że zegarki to reklama i nie są ustawione prawidłowo
@5 302 682 G_T_C: Takie pisanie ktoś nazwał, że to....waniekapo.- Zgadzasz się z tym?
Fajnie dać się zrobić w konia.
Tylko to nie jest takie proste
Na siłę chcesz uwierzyć w to co Ci mówią ludzie?
Ciężka sprawa
W miejscowości Poznań padła wygrana 200 000 zł w zdrapce PARADISO. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Poznań się cieszy
Kto z osób Multipadko jest z Poznania?
Lub z okolic Poznania
Moje żarty dziś zadziałały. Dużo osób dało się oszukać i było przy tym dużo śmiechu.
Może opowiecie czy udało się Wam kogoś oszukać i jakie były tego efekty ?
Dziś pryma aprylis.
A jak udało się wygrać to następnym razem też się uda?
@5 302 697 ToyotaCorolla: nas zaraz oszuka ts
Aja się nie dam
Dlaczego ma oszukać?
Myślę ze my kręcimy nie te liczby i taki jest tego finał.
@5 302 702 ToyotaCorolla: bo jest prylis
@5 302 705 ToyotaCorolla: ja myślę że magnes mają zamocny
GTC ..a widzisz ..ze pasko cały czas do konca zycia typował takie same ,,1..2...3...
Weź. Magnes nożycowy i nie dadzą rady
Wezmę magnes neodymowy i nie będą mieli szans
Nie wysłałem liczb
1,6,18,30,32,33,49,59,64,67
Oby nic nie wpadło
1,6,18,30,32,33,49,59,64,67
Oby nic nie wpadło
Teraz jedziemy z nimi na magnesy.
Odważny
Nie wysłać to strach
Wysłać też strach.
Jesteśmy w potrzasku.
Co nie zrobisz teoretycznie jesteś na straconej pozycji.
sebucha ,,a kto wysleć tez to sammo strach kto przegroł .. tak wrócił tutaj na czacie takk kłócili sie
@5 302 718 ToyotaCorolla:
Nie lubisz się ruszać?
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
Cicho bo losowanie
Stosowanie rzecz święta
@5 302 724 ToyotaCorolla: 🤫
Przykładaj magnes do monitora ha ha ha
Im mocniejszy tym bardziej działa ha ha ha
Losowanie rzecz święta.
Muszę chwilę odpocząć i jadę dej robić zgrywy
Wychodzimy na ulicę jak jeden mąż i robimy pryma aprylis
GTC .. wczoraj wygrales kkenoo .. powinno mmasz twwoje i jest tyle picia 

@5 302 732 ToyotaCorolla: jedziesz picce rozwieść
Nie gryź paznokci
@5 302 734 krzysio:
Pizzę to ja jem. Zamawiam i taki miły gość mi przywozi ha ha ha
@5 302 738 waldus: jest z nami Sebastian
Na rowerze
@5 302 708 krzysio: Do końca życia? To on już nie żyje?
Daję mu zawsze niezły napiwek