Wpisy 5 302 526 – 5 302 638
1 kwietnia 2025 07:49 → 1 kwietnia 2025 11:35, 100 wpisów
Adminie odblokuj tych których zablokowałeś bo oni naprawdę nie zrobili nic złego.
Kawasaki masz tu swoich fanów?
@5 302 526 ToyotaCorolla: Bez serc, bez ducha to szkieletow ludy....
Daremne żale,.próżny trud, usilne złorzeczenia....
Daremne żale,.próżny trud, usilne złorzeczenia....
@5 302 530: Sorry za bląd.
Kawasaki fanki same przyjdą do Ciebie jak zaczniesz wygrywać miliony
@5 302 531 Kawasaki: TS ma na dzisiaj prezenty prima Aprilisowe.
Kawasaki robimy totka w aprilis.
Kawasaki kiedy zaczniesz wygrywanie już dzis?
Kawasaki pokaż na co Cię stać ale nie jeden raz
A Grazynom nikt nie złożył życzen?
Wszystkiego dobrego.Fajnych facetów.
Wszystkiego dobrego.Fajnych facetów.

mialem 10 numerow na ta godzine, ile weszlo razem
8/10 bylo grac
8/10 bylo grac
Już jadę, na czacie chyba 13 - tu wspaniałych, a pisze trzech.No, coż, pewnie praca, albo siedzą pod marketami żebrzać o datki na Euro Jackpot?
Po 15 - tej pokaże Wam kupon y na 12 skreśleñ i inne niespodzianki.
dzwonisz do rodziny i mowisz wygralem 200 tys wlasnie i to nie jest prima aprilis
taki telefon to yo, trzeba probowac, samo sie wygra ale wyslac nalezy
taki telefon to yo, trzeba probowac, samo sie wygra ale wyslac nalezy
prima aprilis, uwazaj totek bo sie pomylisz i wtedy tygrys europy cie dojedzie

dobrze ze chociaz orange daje 5 dni darmowego dzwonienia, potrzebuje tego fona do przyjaciolki
kiedys mialem na karte i cos sie popsulo, molestowalem panienke smsami mialem juz stan konta minus 500 zl i wtedy wyrzucilem karte
Witka...
No pierwsza 100 profil..
Ale w portfelu ują albo odpady marzec...
No pierwsza 100 profil..
Ale w portfelu ują albo odpady marzec...
Dziś 1/2 Pucharu Polski...
Puszcza..Pogoń
I ja jestem za Puszcza..
Puszcza..Pogoń
I ja jestem za Puszcza..
1,4,8,15,17
totek z nas zartuje caly rok
to mowicie ze chcecie zebym podal takie 12/14 tym samym sposobem na ta godzine
no to podaje
to mowicie ze chcecie zebym podal takie 12/14 tym samym sposobem na ta godzine
no to podaje
Skandal w Lotto! Dyrektor przyłapany na „magnesowaniu” kulki przed losowaniem!
Wstrząsające doniesienia z siedziby Totalizatora Sportowego obiegły dziś rano Internet. Jak ustalił portal multipasko, podczas rutynowej próby generalnej przed losowaniem Multi Multi, doszło do sytuacji, która może podważyć zaufanie do jednej z najpopularniejszych gier liczbowych w Polsce.
Jeden z pracowników technicznych, który pragnie zachować anonimowość, miał uwiecznić na zdjęciu moment, w którym jeden z dyrektorów działu gier liczbowych, przykłada duży magnes do jednej z kul. Nie był to element żadnego znanego protokołu bezpieczeństwa ani procedury technicznej.
Na zdjęciach, które udało nam się uzyskać, wyraźnie widać, jak mężczyzna zbliża czerwony magnes do bębna maszyny losującej, wybierając kulę oznaczoną numerem 7.
Co więcej - magnes nie był trzymany w dłoni. Jak się okazuje, został przywiązany na cienkim sznurku do jednego z elementów konstrukcyjnych studia, co miało prawdopodobnie ułatwić jego szybkie opuszczanie i podnoszenie bez wzbudzania podejrzeń.
Zabieg ten wygląda na przemyślaną próbę wpływania na wynik losowania, wykorzystując pozornie niewidoczny mechanizm.
Informacja o rzekomym "magnesowaniu" kulki błyskawicznie obiegła media społecznościowe. Widzowie, którzy od lat śledzą transmisje Lotto, nie kryli oburzenia. W komentarzach dominowały głosy szoku i niedowierzania:
„Całe życie grałem z przekonaniem, że to uczciwe. A teraz czuję się oszukany.” – napisał jeden z internautów.
„To tłumaczy, dlaczego zawsze wypadają nie moje liczby!” – wtórował mu inny.
Eksperci od mechaniki precyzyjnej i statystyki, z którymi się skontaktowaliśmy, potwierdzają, że nawet niewielkie działanie pola magnetycznego może wpłynąć na ruch kuli wewnątrz bębna.
- "Jeśli kulki są w jakikolwiek sposób podatne na magnes, np. zawierają metalowe rdzenie dla równowagi, użycie magnesu mogłoby zmienić prawdopodobieństwo ich wylosowania" – twierdzi dr hab. Jan Kulczycki z Politechniki Warszawskiej.
Na razie nie wiadomo, czy sytuacja miała miejsce również podczas oficjalnych transmisji. Totalizator Sportowy nie wydał jeszcze oficjalnego oświadczenia, ale według naszych źródeł, szykowane jest pilne spotkanie kryzysowe.
Cała Polska zadaje dziś jedno pytanie: czy Lotto rzeczywiście jest uczciwe?

Wstrząsające doniesienia z siedziby Totalizatora Sportowego obiegły dziś rano Internet. Jak ustalił portal multipasko, podczas rutynowej próby generalnej przed losowaniem Multi Multi, doszło do sytuacji, która może podważyć zaufanie do jednej z najpopularniejszych gier liczbowych w Polsce.
Jeden z pracowników technicznych, który pragnie zachować anonimowość, miał uwiecznić na zdjęciu moment, w którym jeden z dyrektorów działu gier liczbowych, przykłada duży magnes do jednej z kul. Nie był to element żadnego znanego protokołu bezpieczeństwa ani procedury technicznej.
Na zdjęciach, które udało nam się uzyskać, wyraźnie widać, jak mężczyzna zbliża czerwony magnes do bębna maszyny losującej, wybierając kulę oznaczoną numerem 7.
Co więcej - magnes nie był trzymany w dłoni. Jak się okazuje, został przywiązany na cienkim sznurku do jednego z elementów konstrukcyjnych studia, co miało prawdopodobnie ułatwić jego szybkie opuszczanie i podnoszenie bez wzbudzania podejrzeń.
Zabieg ten wygląda na przemyślaną próbę wpływania na wynik losowania, wykorzystując pozornie niewidoczny mechanizm.
Informacja o rzekomym "magnesowaniu" kulki błyskawicznie obiegła media społecznościowe. Widzowie, którzy od lat śledzą transmisje Lotto, nie kryli oburzenia. W komentarzach dominowały głosy szoku i niedowierzania:
„Całe życie grałem z przekonaniem, że to uczciwe. A teraz czuję się oszukany.” – napisał jeden z internautów.
„To tłumaczy, dlaczego zawsze wypadają nie moje liczby!” – wtórował mu inny.
Eksperci od mechaniki precyzyjnej i statystyki, z którymi się skontaktowaliśmy, potwierdzają, że nawet niewielkie działanie pola magnetycznego może wpłynąć na ruch kuli wewnątrz bębna.
- "Jeśli kulki są w jakikolwiek sposób podatne na magnes, np. zawierają metalowe rdzenie dla równowagi, użycie magnesu mogłoby zmienić prawdopodobieństwo ich wylosowania" – twierdzi dr hab. Jan Kulczycki z Politechniki Warszawskiej.
Na razie nie wiadomo, czy sytuacja miała miejsce również podczas oficjalnych transmisji. Totalizator Sportowy nie wydał jeszcze oficjalnego oświadczenia, ale według naszych źródeł, szykowane jest pilne spotkanie kryzysowe.
Cała Polska zadaje dziś jedno pytanie: czy Lotto rzeczywiście jest uczciwe?

@5 302 559 Pasko: trzeba wyciagnac stare kupony i rościć o zrot poniesionych kosztoww

Waldek liczby do zmiany
narazie nie gram nie bede przeciez ruszal jeszcze cieplych 18 zik
ogladalem wczoraj magie nagosci i mowili ze kto ma duze jaja ten nie garnie sie do zakladania rodziny, tylko z malymi jajami to rodzinne chlopy
achtungi na 14 warte rozpisania 5/5
5-75
14-16-64-66
15-65
32-38-42-48
33-37-43-47
5-75
14-16-64-66
15-65
32-38-42-48
33-37-43-47
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
05, 16, 38, 42, 48
15, 38, 43, 47, 65
33, 38, 42, 43, 47
15, 16, 38, 64, 75
05, 15, 33, 38, 47
15, 43, 47, 48, 64
16, 32, 33, 48, 75
16, 37, 38, 42, 75
15, 16, 32, 33, 38
16, 37, 38, 48, 65
mozna nimi pograc tez w keno oczywiscie bez 70
15, 38, 43, 47, 65
33, 38, 42, 43, 47
15, 16, 38, 64, 75
05, 15, 33, 38, 47
15, 43, 47, 48, 64
16, 32, 33, 48, 75
16, 37, 38, 42, 75
15, 16, 32, 33, 38
16, 37, 38, 48, 65
mozna nimi pograc tez w keno oczywiscie bez 70
mała Ewelina.. 2 na 6 lotto i 2 na 6 lotto plus na tym samym kuponie. Ale trzeciej.. Brak.. @5 302 559 Pasko: 

@5 302 559 Pasko: Akurt tego żartu gracze nie będą traktować jako żart, a prawdę.Spiskowe teorie snute są wszędzie od dawna.
@5 302 566 krzysztof 24: Krzysztof obiecał, że w tym roku na Prima Aprillis nie będzie robił żadnych żartów.No coż, to chyba jego najbardziej udany dowcip.
Pryma aprylis
To był pryma aprylis
@5 302 566 krzysztof 24: K24 pozdrawia wszystkich czatowiczow , życząc im uśmiechu! No to prawdżiwy Prima Aprillis -!kto by pomyślal , że hipokryzja może być tak serdeczna?
Nie wierzę bo to pewnie pryma aprylis
@5 302 602 ToyotaCorolla: Słuszna uwaga, są dwie formy i nie powinniśmy pisać wielkimi literami bo to nie śwoeto.Z wielkich liter będziemy pisać Dzień bez Bana , bo to będzie wielkie święto.
Czyli dziś admin zdejmie bany tym którym je dał?
Z.olazji pryma aprylis?
Te bany to był pryma aprylis
Dziś kazdy boi się tu pisać?
Pamiętam na 1 kwietnia zamowilismy koledze tonę węgla.. Z wyspaniem przed bramę..Gość przyjechał..wykipowal ..A kolega tak patrzy.. po co mu węgiel jak on miał piec na gaz już..
@5 302 608 ToyotaCorolla: Zawsze! Nawet Wasyl się poddał bo z chorzowskiego ZOO wypełzła żmija , czy jakiś inny gad?
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Gizałki |
|---|---|---|
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Brzeg Dolny |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Łódź |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Braniewo |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Barcin |
@5 302 608 ToyotaCorolla: Jeśli wierzyć w zmartwychwstanie to na MP pojawi się Zielonomi.
Może to że się poddał to pryma aprylis
@5 302 614 ToyotaCorolla: Twardy chłop, stary górnik, nie podda się.
@5 302 614 ToyotaCorolla: Mam propozycje na cito.
@5 302 614 ToyotaCorolla: Czy mogę powiedzieć komuś, że jest idiota, a jutro przeprosić , że to żart?

Dlaczego chcesz przepraszać?
I dlaczego jutro?
Jak uwierzy mówisz że to pryma aprylis
Nie ma nikogo na czacie bo wszyscy poszli na pryma aprylis
@5 302 620 ToyotaCorolla:
kupiłem gitarę.
kupiłem gitarę.@5 302 623 ToyotaCorolla: 
Nie ma Ksysia bo bym zapytał 'czy na tych spodniach można zrobić foto kuponu'?

Nie ma Ksysia bo bym zapytał 'czy na tych spodniach można zrobić foto kuponu'?
@5 302 559 Pasko: Trochę przesądzony ten żart.To poważne oskarżenie a nie pryma aprilis ludziom nie trzeba dwa razy mówić..Ja bym się mocno wkurzył jakby że mnie jako dyrektora ktoś zrobił sobie taki żart...
@5 302 629 Telesfor: ale to nie żart,tak jest w rzeczywistości
@5 302 629 Telesfor: Fajna reklama dla TS, pąsko ma talent jak z ta fotka obrazująca jak pewien pmul prowadzi losowanie.
@5 302 629 Telesfor: powiem więcej losowania są nagrane miesiąc na przód,przychodzą do studia i nagrywają od razu 30 odcinków
@5 302 629 Telesfor: ale tam są różni dyrektorzy, a ten tutaj nie istnieje, postać została wymyślona przez sztuczną inteligencję, więc taka osoba nie istnieje o takim wyglądzie...
Potem lotto wybiera nagranie by jak najmniej stracić i że dużo jest kuponów no to czasami komuś wejdzie te 8/10 max