Wpisy 529 926 – 530 025
7 października 2011 11:54 → 7 października 2011 12:37, 100 wpisów
OPA.....to wygląda mniej więcej tak.Jak powiesz nie jedz tyle tłustych rzeczy bo w Twoim wieku się nie powinno tego jeść to odpowie :A co Ty tam wiesz,Ty już przestań przestań.Jednak jak to samo trzepnie batman z ambony ,mama powie oj nie mogę jeść tylu tłustych rzeczy bo tak ksiądz mówił,że w moim wieku już nie powinnam.
Tak jest z tą starszyzną niestety.

Tak jest z tą starszyzną niestety.

Ja oddałem jej kolekturę po to żeby nam pomagała...finansowo,poszedłem do innej pracy...a ona pomaga,ale nie dla nas tylko dla tych co wcześniej już pomagała,a pomaga aż nadto i beczy ze nie ma pieniędzy...
I nie mogę za żaden ch...do niej dotrzeć...i to jest najgorsze.Tylko iść do księdza,nie widzę innego ratunku.
OPA...jak będzie chodził po kolędzie to go szczap wcześniej i powiedz mu co ma powiedzieć mamie.Ja tak zrobiłąm ze swoją babcią

KOCIO,jak jesteś taki doświadczony jak ja to ich mieć nie będziesz...a tym bardziej że nie pijesz,ja to robiłem nie raz po pijaku i bez gumek i nie wpadłem,sam się dziwię,chociaż kilka razy takich stresów już było...
lila masz coś na 14;d
mi wystarczy chrześnica po pilnuje coś tam jej kupię i styka mi wwrażeń
LILUŚ no mam,wspaniałą córeczkę,w gr. 4 lata i bo się wreszcie zdecydowałem na dziecko,i super żonę,która mi otworzyła oczy odnośnie mojej rodziny...na zdrowie nie narzekam,tylko pieniążków trzeba zarobić...a grać sobie powolutku gram- może znowu wygram...
Kumulacja € 119 000 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
ide,bo została mi godzina do roboty,ziemniaki muszę ugotować,tzn. zrobic obiad i ręcznie poprać,brak pralki
poda ktoś pewne 5/5 na 14;d
dareczek..jak ktoś miałby pewne liczby już dawno siedziałby na Galapagos i pił drinka z parasolką

Lila no masakra brrrrrr wieczorkiem uprosiłam tate zeby mi zapalił w kominku

jednej sie spac chce,drugiej tato rozpala wkominku
a mi sie sexu chce
a mi sie sexu chce

no kominek taki w scianie otwirasz rzucasz pare drewien i zapalasz

he to lecę do ciebie bo jak to moja mama mówiła trzeba ludziom w potrzebie pomagać
Dzięki i oby ten dzień nie był taki jak wczoraj,bo wp...deszcze i było po robocie...pzdr.ale mam przeczucie że i dziś lipa

tak jest lila

pochmurno