Wpisy 529 826 – 529 925
7 października 2011 10:37 → 7 października 2011 11:54, 100 wpisów
OPA....Ja nie wiem.Mieszkałam w Stuttgartcie ,też duże miasto i mnie się podobało.Ja wiem czy drogo? Wiadomo że w mieście więcej zarobisz,chociaż poza miastami,gdzieś w dorfie w pobliży jest spokojniej i bezpieczniej.Wybór należy OPA do Ciebie
No tak LILA,a po za tym ze jestem na razie tu sam,zeby jechac lepiej przynajmniej we dwóch...
Nie postawiłaś zbyt ostro ? 
Z trafiła na dziś -
1,19,21,40,46,63,69,71,72,76
6,15,16,30,31,36,63,69,71,76
dla prawie wszystkich -

ciepła dla obserwatorów z teesa
ciepłe

Z trafiła na dziś -
1,19,21,40,46,63,69,71,72,76
6,15,16,30,31,36,63,69,71,76
dla prawie wszystkich -

ciepła dla obserwatorów z teesa
ciepłe
OPA...no we dwóch zawsze raźniej i jest z kim pogadać.Skoro jesteś tam teraz sam to bądź tam gdzie jesteś.Jak się sytuacja zmieni wtedy możesz się zastanawiać nad miastem 

a zebym zarobil z 5000-6000 tys. w wawie to ja bym tu sie nie pchał ,bo po co...
LILA,juz mi sie uklada,przynajmniej mamy na opłaty i człowiek się nie martwi,że kasy zabraknie,to jest najważniejsze.Jak u mnie zarabiałem max 2300 zł netto to jaki jest tego sens,a były wypłaty,że nawet połowa tego.bynamniej 3 ostatnie.Na co oni liczą,że ja będe robił po 15 godz.?
Chciałem zagrać w keno ,ale nie mogę,zagrałem w lotto.de kilka zakładów za ostatnie swoje pieniądze qicktypp,zobaczymy
OPA....gdyby większość ludzi zarabiała więcej w Polsce,nie szlajali by się po obcych ziemiach. Niestety jest inaczej.Holendrzy już Polaków nie chcą
A Twoja szefowa jakaś w porządku Niemra czy nie?

A Twoja szefowa jakaś w porządku Niemra czy nie?
LILA.Wydaje się że tak,jak coś poproszę to mam,auto mi ze 2 razy już pożyczyła do miasta pojechać...
OPA...to fajnie,przynajmniej tam się nie denerwujesz.Ja też miałam fajnych pracodawców.Praktycznie jak rodzina a najbardziej mi się tam podobało i podoba jak nawet do dziadka 80 letniego mówi się na TY he he he
LILA,ja to mowie jak mi sie zechce,perfekt nie umiem,a oni cieszą sie ,że to ty własnie do nich gebe otworzysz i sie z nimi posmiejesz.
Kumulacja € 119 000 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
to prawda,raczej smutna,że Polak aby godnie żyć skazany jest w wielu przypadkach na wyjazd z ojczyzny .... niedługo w Polsce zostaną w większości emeryci,renciści,bo zaś zawitał do nas niż demograficzny ....
ale jest powiedzenie "Jaki Pan,taki kram" - szkoda,że politycy (nie)dostrzegają tego problemu ..... masowej migracji swoich rodaków
ale jest powiedzenie "Jaki Pan,taki kram" - szkoda,że politycy (nie)dostrzegają tego problemu ..... masowej migracji swoich rodaków
jak wcisnę dodaj wpis to niby coś tam wczytuje a potem muszę jeszcze raz wcisnąć dodaj wpis

MADZIA,bo politycy patrzą tylko swojej d...nie obchodzi ich to ,że nasze najbliższe rodziny na tym cierpią,rozstania i rozwody,że najgorzej na tym wychodzą właśnie nasze dzieci,które powinny być dla polityków zalążkami nowej i sprawiedliwej Polski...
A my musimy grać w kulki,bo dla nie których Polaków jest to ostatnia nadzieja,znam takiego gościa że ma pełno długów...i gra ,żeby to zmienić,w jakim stopniu? -mam nadzieję,że nie za setki zł.
to fakt,że trudno dzisiaj o polityka-patriotę ....
ale takie czasy,tacy ludzie ...
OPA >>> no patrzą,patrzą i jeszcze jakie nam serwują przedstawienia medialne,aż żal patrzeć i słuchać ...
no nic, powodzenia wszystkim i celnych ...
ale takie czasy,tacy ludzie ... OPA >>> no patrzą,patrzą i jeszcze jakie nam serwują przedstawienia medialne,aż żal patrzeć i słuchać ...
no nic, powodzenia wszystkim i celnych ...

Przecież te afery hazardowe,ludzie przestali grać,ja miałem czasami nawet kilka tys. na rękę,fakt to jest i teraz wina totalizatora,bo nie ma porządnej gry której kumulacja dochodziłaby do 100-200mln zł ,a wtedy u mnie stałaby nowa buda.widziałbym sens takiej roboty.A z moimi umiejętnościami i wiedzą,myślę ,że ja na to zasługuję...
Mało który kolektor jak ja w Polsce na pewno tak się nie interesuje grami,żeby wspomóc swoich klientów-aby to oni byli jak najbardziej zadowoleni,różnego rodzaju kombinacje,pomysły itd.
OPA >>> daj spokój, myślisz że któregoś z polityków interesuje los poszczególnych jednostek? Gdyby tak było to nie ustaliliby płacy minimalnej ( 70% ludzi,za taka kasę pracuje ) 1060 zł.Zastanawiam się tylko czy któryś z polityków próbował chociaż raz za taka kwotę wegetować przez chociaż pół roku ...
stąd tez migracja Polaków ...
rozpisałam się ...
stąd tez migracja Polaków ...
rozpisałam się ...

MADZIA,bynajmniej żadnego...dlatego podałem wam pewniaki na 14,bo ja nie zagram
nie glupie byloby to zeby sie pobawic w hazard...przyczaic sie na powtarzajacą się 5 tkę na nastepne losowanie i nią za jakiś czas grac aby choć z niej 3 liczby sie powtorzyly...i strat nie bedzie
nie ma na kogo głosować - żadna z obecnych partii nie ma żadnej "stałej ideologi,zasad" każda z nich się chwieje jak wiatr zawieje aby się dostosować i w rezultacie głupa walić jak i pozostała część politycznego towarzystwa ....
Siemka ja na wybory nie idę tam sami kłamc startują obiecują i nawet jednej częśći nie robią wienc ....na to kładę
o "kręgosłupie moralnym" wspominać nie będę,bo to chyba obcy i niezrozumiały "termin" dla naszych polityków ... 

np. wczorajszych 5 liczb :
9.15.17.20.33 z jakim opóźnieniem trzeba grać żeby trafić przynajmniej 3z5
9.15.17.20.33 z jakim opóźnieniem trzeba grać żeby trafić przynajmniej 3z5
a wyobraźcie sobie że matka moja praktycznie nas wszystkich zmuszała do zagłosowania z partii rydzyka i wszyscy my głosowali dla świetego spokoju,sobie to wyobrażacie ? TERROR W RODZINIE...
mnie by wołami do głosowania nie zaciągnęli a co dopiero gdyby mama mi kazała

i jak przyjadę,niestety ,przykro mi to pisać ,ale chyba w ten jej głupi łeb będę musiał strzelić,żeby wreszcie przejrzała na oczy,bo innego wyjścia tu nie widzę,a wy ?
ja kiedyś wybrałem się na wybory z napisem na koszulce:NIE KRADNIJ WŁADZA NIE ZNOSI KONKURENCJI
dal niej ważniejsze jest to żeby pojśc do kościoła niż pomóc np. wnuczki popilnować...żałosne
OPA..jak mamie w łeb strzelić??
Powiedz jej że niech głosuje na kogo chce a was niech nie zmusza i nie terroryzuje
Powiedz jej że niech głosuje na kogo chce a was niech nie zmusza i nie terroryzuje
ja nawet nie mam w planie czasu na zajście na wybory he he mimo że będzie mi po drodze a po drugie mam dowód osobisty już nie ważny
OPA...z jednej strony nie ma takiego obowiązku pilnowania wnuków.Swoje odchowała i jest ok.Kto chciał dziecko,i je ma niech o nie dba
Mimo wszystko czasami mogłaby pomóc a z tym kościołem to starsi ludzie mają już w ogóle zryte łby.Jak im ktos powie coś w dobrej wierze to i tak nie usłuchają,no chyba że,powie to ksiądz to jest dla nich święte.
Mimo wszystko czasami mogłaby pomóc a z tym kościołem to starsi ludzie mają już w ogóle zryte łby.Jak im ktos powie coś w dobrej wierze to i tak nie usłuchają,no chyba że,powie to ksiądz to jest dla nich święte.LILA, ale to nic nie da...ja tyle razy dla niej już mówiłem,a moje słowa jak do słupa...drugim uchem wylatują
OPA...tak to już jest ze starszymi.Najlepiej ich nie słuchać,robić swoje bo jak posłuchasz to wyjdziesz jak zabłodzki na mydle

Dlatego chyba najlepszym wyjściem i iść i porozmawiać właśnie z księdzem...mówiłem jej o tym to mnie wyśmiała...jak zwykle
LILUŚ,ja ich nie słucham,tylko tutaj jest inny problem...nie wiem czy wypada mi o tym pisać...
Pasko > zrób coś z tym bo >Dodał wpis < nie reaguje na kliknięcia albo odsyła do > Padły 2 rekordowe szóstki <

jak zawsze mila i sympatyczna
oj nie przesadzam