Wpisy 5 288 905 – 5 289 056
14 marca 2025 17:27 → 14 marca 2025 21:57, 100 wpisów
@5 288 903 Faral40: Zdrapki moze tak, ale wygrane mialem tam raczej marne.
@5 288 903 Faral40: nic nie wygrałeś?
@5 288 905 Faral40: fajne odbicie ujęło mnie
@5 288 905 Faral40: Zagrales w Mini Lotto na kilka losowań?
@5 288 907 Gosia__77:
Nie drapałem bo to do prezentu
Nie drapałem bo to do prezentu
@5 288 909 Jelonek: gram na 7 losowań
@5 288 910 Faral40: aha to sobie qygraną pewnie qydrapią
@5 288 912 Gosia__77:
Nie mam coś szczęścia, najwięcej miałem w zdrapce 200 złotych ale bardzo dawno
Nie mam coś szczęścia, najwięcej miałem w zdrapce 200 złotych ale bardzo dawno
@5 288 914 Faral40: większość z nas nie ma szczęścia...nie jesteś sam
@5 288 911 Faral40: I potem na zagraj ponownie.Koles mial juz 4 piatki w Mini Lotto, gral tym samym kuponem od dwoch lat 13.01.25 wyslal ten sam kupon 2 x , jeden dla siebie a drugi ofiarowal pewnej osobie.Padly dwie piatki, a trzecia w Warszawie.
@5 288 918 Faral40: Do następnego
@5 288 918 Faral40: To ta wspomniana niepokaźna kolektura i dwie piatki.

@5 288 921: Wczorajsza solenizantka.
Witajcie, Drodzy Multipaskowicze! 👋 Po długiej przerwie wracamy do gry z nową energią i determinacją! 🏆 Niech los będzie po naszej stronie, a zwycięstwa będą naszymi stałymi towarzyszami! 🍀 Do boju! 💪
Kurde wlaczm telewizor a tam bredza o wojsku
@5 288 935 waldus: tys stary dziad do wojska cie nie wezmą
Forsami daj żyć...wiem że ci wzięli komórkę na szkoleniu......ja 2001 nie miałem komorki ale tylko o jednym myślałem
Gosia pójdziesz do wojska
@5 288 946 zbigniew g: pójde dlatego całe życie się obijam...by mieć siłe...a wiem co będzie od dziecka
Gosia.🌹 🥀 🌷 🌷
Przerwa.
@5 288 775 waldus: może,ale dlaczego pytasz ?
bolek cisowianka siema .... a powiesz mi jedno krótko słowo ..a ten ona <<..L....A >>> kiedy wróci tutaj bedzie pisała na czacie ,, dziwne za długo i wcale nie pisze ..a pan krzysia juz siwe brody
@5 288 982 13krzyss:
o co kaman
o co kaman
To co pisze Krzysio jest proste do rozszyfrowania.
Krzysio się pyta kiedy wróci tu Lila i będzie pisać na czacie.
Krzysio się pyta kiedy wróci tu Lila i będzie pisać na czacie.
Krzysio naprawia nowoczesne telewizory, ale pisze jak jaskiniowiec.
@5 288 978 Janosik 2009:
@5 288 984 Janosik 2009: aaaaaaaaaaaaaaaa
@5 288 985 Janosik 2009: nie powiem wiecejj .. wypluje moje słowo
Gosia.🥀
Zimno za oknem.
no dobra umykam ..jedziemy tamm do sklepu kupić coś ,,,,,,,,,,,u mmnie ale straszne za ciemmno..
Drodzy Multipaskowicze!
Niech Wam liczby sprzyjają jak nigdy dotąd – Euro Jackpot niech się rozbije pod Waszym ciężarem, w piątek Mini Lotto niech odda Wam wszystko, co ma najlepszego, a Multi Multi niech sypie szóstkami jak z rogu obfitości (i to na najwyższej stawce!).
Niech losowanie będzie Wam lekkie, los szczodry, a konto bankowe gotowe na przyjęcie solidnej gotówki!
Powodzenia i oby jedyną kumulacją, jaką zobaczycie, była ta na Waszym koncie!

Niech Wam liczby sprzyjają jak nigdy dotąd – Euro Jackpot niech się rozbije pod Waszym ciężarem, w piątek Mini Lotto niech odda Wam wszystko, co ma najlepszego, a Multi Multi niech sypie szóstkami jak z rogu obfitości (i to na najwyższej stawce!).
Niech losowanie będzie Wam lekkie, los szczodry, a konto bankowe gotowe na przyjęcie solidnej gotówki!
Powodzenia i oby jedyną kumulacją, jaką zobaczycie, była ta na Waszym koncie!

@5 288 992 Janosik 2009: Wrecz szpetnie, deszcz ze sniegiem., a wiosna byla tak blisko.

@5 289 000 Forsami:
@5 289 000 Forsami: może to Ty a się nie przyznajesz
@5 289 002 Forsami: ojejku...
Woda mi się z nosa leje Lotto zagrałem na 10 Milionów skoro Kumulacja a kopytka wyciągnę pieniądze 💰💸 przepadną ..trudno będę sobie leżał nikt mi nie będzie czterech liter zawracał..pt... idź dorobić dobre i cztery stufki albo trójka... Dobranoc... może będę jutro....
Dopisano wyniki Eurojackpot - 6,13,28,37,45 oraz dodatkowe liczby 5,10
Test do EJ:
>> 1/15... 0/2 << + 4 liczby oboczne.
>> 1/15... 0/2 << + 4 liczby oboczne.
i no na koncu szkoda pinidze po co wy grajcie EJ .. i nie wygrali
@5 289 029 tomi77:
a może
a może
Dopisano wygrane Eurojackpot - padło w Polsce 6 x 171 630,40 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
@5 289 032: Piatek w Mini tez bedzie kilka?
Kumulacja Eurojackpot: 350 000 000 zł
Przed chwilą padło 32 x 110,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 289 037 hades: Profesor statystyki matematycznej, dr Christian Hesse z Uniwersytetu w Stuttgarcie, podzielił się wskazówkami, które mogą pomóc graczom Eurojackpot zwiększyć swoje szanse na wygraną. Oto kilka z nich:
1. Unikaj typowych schematów liczbowych: Wielu graczy wybiera liczby związane z ważnymi dla nich datami, co ogranicza wybór do liczb od 1 do 31 (dni miesiąca) lub od 1 do 12 (miesiące). Wybierając liczby powyżej 31, zmniejszasz ryzyko podzielenia się wygraną z innymi osobami, które typują w podobny sposób.
2. Stosuj "strategię wysokich szans": Polega ona na obstawianiu mniej popularnych kombinacji liczb, które odbiegają od typowych wyborów większości graczy. Choć nie zwiększa to matematycznego prawdopodobieństwa trafienia, może sprawić, że w przypadku wygranej, kwota nagrody będzie wyższa, ponieważ mniej osób wybrało te same liczby.
3. Zwiększ liczbę zakładów: Im więcej zakładów zawrzesz, tym statystycznie zwiększasz swoje szanse na wygraną. Na przykład, przy dwóch zakładach prawdopodobieństwo trafienia głównej wygranej wzrasta z 1 na 140 milionów do 1 na 70 milionów. Przy 10 zakładach szansa wynosi 1 do 14 milionów. Należy jednak pamiętać, że nawet przy większej liczbie zakładów, prawdopodobieństwo wygranej pozostaje niskie.
Warto pamiętać, że gry losowe, takie jak Eurojackpot, opierają się na przypadkowości, a żadna strategia nie gwarantuje wygranej. Powyższe wskazówki mogą jedynie pomóc w świadomym podejściu do gry i minimalizacji ryzyka podziału ewentualnej wygranej z innymi graczami.
1. Unikaj typowych schematów liczbowych: Wielu graczy wybiera liczby związane z ważnymi dla nich datami, co ogranicza wybór do liczb od 1 do 31 (dni miesiąca) lub od 1 do 12 (miesiące). Wybierając liczby powyżej 31, zmniejszasz ryzyko podzielenia się wygraną z innymi osobami, które typują w podobny sposób.
2. Stosuj "strategię wysokich szans": Polega ona na obstawianiu mniej popularnych kombinacji liczb, które odbiegają od typowych wyborów większości graczy. Choć nie zwiększa to matematycznego prawdopodobieństwa trafienia, może sprawić, że w przypadku wygranej, kwota nagrody będzie wyższa, ponieważ mniej osób wybrało te same liczby.
3. Zwiększ liczbę zakładów: Im więcej zakładów zawrzesz, tym statystycznie zwiększasz swoje szanse na wygraną. Na przykład, przy dwóch zakładach prawdopodobieństwo trafienia głównej wygranej wzrasta z 1 na 140 milionów do 1 na 70 milionów. Przy 10 zakładach szansa wynosi 1 do 14 milionów. Należy jednak pamiętać, że nawet przy większej liczbie zakładów, prawdopodobieństwo wygranej pozostaje niskie.
Warto pamiętać, że gry losowe, takie jak Eurojackpot, opierają się na przypadkowości, a żadna strategia nie gwarantuje wygranej. Powyższe wskazówki mogą jedynie pomóc w świadomym podejściu do gry i minimalizacji ryzyka podziału ewentualnej wygranej z innymi graczami.
https://www.facebook.com/reel/993266352304475/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Noc z mrozem na północy Polski.

⛄

⛄
Głupi ten cały profesor bo nie wie że można zwiększyć szansę na wygraną stosując metodę jasnowidzenia do wyboru liczb do dowolnej Loterii.
Biorę się za samochód.. wymienić uszczelki w drzwiach,nowe pokrowce na siedzenia i dywaniki na podłogę..koło 350 zł powinno styknac..
@5 289 041 Janosik 2009: gdzie jest północ
Gosia.
Tam gdzie mieszka... Islandorka.
Tam gdzie mieszka... Islandorka.
@5 289 048 13krzyss: dziś lotto nie ma jutro
@5 289 048 13krzyss: nie będzie źle
bolek ,, bedzie .. zle .. czemmu ty tak tam poszedłeś sam uderzyłeś na sciana nie wygrałeś
@5 289 054 13krzyss: to było w keno i EJ