Wpisy 5 288 022 – 5 288 189
13 marca 2025 17:21 → 13 marca 2025 20:43, 100 wpisów
Zresztą napatrzyłem się w dzieciństwie jak weterynarz do krowy przyjeżdżał
@5 288 019 13krzyss: Walduś jest stary?
@5 288 019 13krzyss: Spytaj się starego po co mnie zablokował
Idę rozwieźć pizzę
Pada deszcz ale my tak lubimy
Jak pada deszcz to można zapoznać fajne dziewczyny
Bierzesz duży parasol i zapraszasz dziewczyny proponując schronienie
Robicie tak?
Podpowiedzieć Wam jak jeszcze można zarwać dziewczyny?
Jest dużo sposobów
Niektórzy nie mają pomysłu a ja mam
Tak to w życiu jest
Ogólnie jest super
Tak
sebucha ,,ja nie wie krzysia ofermy ,, sam powiesz waldka ,, mmoze moo 60 lat
@5 288 020 waldus:
@5 288 036 13krzyss: Nie rozumiem co piszesz ale powiedz waldowi żeby nie blokował ludzi życzliwych
Ok lecę na deszcz
sebucha ,, jesteś zmęczony twoje oczy słabo zauwazysz wpisy na mp.. za duzo siedziałes przy kompie
Waldek jeszcze nie spisz...
@5 288 045 islandorka30,5: nie idę spać bo mi się robota zbiera
@5 288 042 13krzyss: A ja jeszcze nievwiem co ale będzie tanio
Już wiem
Jutro będzie tani cukier
Kupujesz 5 kg cukru dostajesz drugie 5 za darmo
Teraz cukier z tego co pamiętam kosztuhev2,80 zł czyli jutro za 1 kg cukru zapłacisz 1,40 zł
Za 14 zł kupisz 10 kg cukru
Widzisz ?
Ty patrzysz pesymisrycznie
Ja optymistycznie
Tak
Zloto kosztuje 2997
Pisalem kupować zloto?
Bede dzis piekł ciasto drożdżowe
Lubisz ?
Przed chwilą padło 1 x 3750,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Trzech studentów matematyki i fizyki z Uniwersytetu w Lecce w Apulii opracowało system sztucznej inteligencji, który analizował historyczne wyniki losowań Lotto, aby przewidzieć liczby o wyższym prawdopodobieństwie wylosowania. Dzięki temu podejściu dwukrotnie wygrali na loterii, łącznie około 50 tysięcy euro.
Niestety, w dostępnych źródłach nie podano konkretnych liczb, które studenci obstawiali podczas swoich wygranych. Warto jednak zaznaczyć, że właściciel kolektury, w której dokonali zakładów, doradził im, aby stawiali na liczby często losowane, co mogło wpłynąć na ich wybory.
Niestety, w dostępnych źródłach nie podano konkretnych liczb, które studenci obstawiali podczas swoich wygranych. Warto jednak zaznaczyć, że właściciel kolektury, w której dokonali zakładów, doradził im, aby stawiali na liczby często losowane, co mogło wpłynąć na ich wybory.
@5 288 059 Sebastian_M:
@5 288 090 Jelonek:
@5 288 042 13krzyss:
@5 288 093 hades:
Co wolicie, piatke w Mini, szostke w Lotto czy 10/10 w MM z plusem na stawce 10?
@5 288 099 tomi77: Podaj 2 pewniaki, ja podam Ci 3.
Ja wszystko olewam. Wysłałem z maszyny.. Wiec i tak pewnie uja trafię..... 1 sztuka tylko
rozebrałyśmy komode...był młot...śrubokręt...potem porządki...
@5 288 042 13krzyss:
Gosia.. Jak ja lubię demontaż.. A potem montowanie nowego.. U wuja ostatnio szafy, szafki, półki do skręcania...
Przeholowałem Bna tym oleju.. Prawie 20000 km zrobione 5 W 40 castrol.. Ale już zupa.. I czarny.. Się zrobił..
Cześć
W tym czasie zrobiłem ciasto
Teraz się piecze
@5 288 092 hades:
@5 288 107 Gosia__77:
@5 288 107 Gosia__77:
Lubisz się rozbierać?
Lubisz się rozbierać?
@5 288 121 Sebastian_M: no zaraz się rozbieram
@5 288 122 Gosia__77:
@5 288 122 Gosia__77:
Do naga?
Do naga?
Rano byłem do niczego.. Nie mogłem wziąć oddechu.. Nigdy mi się tam nie robiło..chyba do 50 lat nie dożyje..
@5 288 127 tomi77: ja tak miałam jak zwijałam wyklładzine i podłogi myłam jeszcze ta komoda pewnie cukier spadł ale diszłam do siebie brak tchu...i trzęse sie
@5 288 132 Gosia__77:
Dojść?
Dojść?
Sebastian.
Greg.
Panoramix.
@5 288 159 Janosik 2009:
Jutro wpiszę Test do Loterii EJ.
@5 288 159 Janosik 2009: ale wieja głowę urywa
U mnie trochę wieje.
W nocy może padać... śnieg.
@5 288 165 Janosik 2009: zamieć i śniegi jakieś mają być w rejonach podgórskich i w górach
już można było nie palić wieczorami w piecu a teraz opał trzeba uzupełnić
Ciepło odchodzi na wschód a z północy zaatakuje... zima.
Aktualna temperatura w Polsce.
Aktualna temperatura w Polsce.

@5 288 171 Janosik 2009: temperatury jak dodatkowe liczby w eupojackpota
U mnie leje I pizdzi cały dzien
@5 288 127 tomi77: To moze masz bezdech?We śnie tez tak masz?
Islandorka.🌾 💐 🌷 🌹 🥀 🌺 🌸 🌼 🌻
@5 288 176 Janosik 2009: Ale wiosennie u Ciebie.🐢 🦎 🦖
U Ruskich na Syberii przez 2 tygodnie było -58 stopni mrozu.
@5 288 127 tomi77: Bezdech to termin odnoszący się do zastoju przepływu powietrza przez drogi oddechowe, co może prowadzić do poważnych zaburzeń oddychania. Istnieją różne rodzaje bezdechu, a najczęściej spotykanym jest bezdech senny, który charakteryzuje się:
Powtarzającymi się epizodami zatrzymania oddychania podczas snu.
Spłyceniem oddechu, co może prowadzić do obniżenia jakości snu.
Objawami takimi jak głośne chrapanie, uczucie zmęczenia w ciągu dnia oraz problemy z koncentracją.
Bezdech senny może być spowodowany różnymi czynnikami, w tym otyłością, anomaliami anatomicznymi dróg oddechowych czy problemami neurologicznymi. Ważne jest, aby zdiagnozować i leczyć ten stan, ponieważ może prowadzić do poważnych problemów zdrowotnych.
Powtarzającymi się epizodami zatrzymania oddychania podczas snu.
Spłyceniem oddechu, co może prowadzić do obniżenia jakości snu.
Objawami takimi jak głośne chrapanie, uczucie zmęczenia w ciągu dnia oraz problemy z koncentracją.
Bezdech senny może być spowodowany różnymi czynnikami, w tym otyłością, anomaliami anatomicznymi dróg oddechowych czy problemami neurologicznymi. Ważne jest, aby zdiagnozować i leczyć ten stan, ponieważ może prowadzić do poważnych problemów zdrowotnych.
Myśle nad liczbami na promocje w multi multi
@5 288 178 Janosik 2009: ale na zewnątrz
Nieciekawa będzie pogoda, tydzień pogody zimowej, trochę słońca czyli pogoda w kratkę.
Kto ma możliwość to niech gra w lotto de. /19 000 000 euro/.
Wczoraj zagrane ekstra pensja w chacie Polskiej jeszcze mam ważne na 2 losowania no i duży lotek 8 zakładów na chybił trafił z plusem
Przerwa.