Wpisy 5 286 674 – 5 286 790
11 marca 2025 23:39 → 12 marca 2025 10:17, 100 wpisów
13krzyss Dał się nabrać
@5 286 673 13krzyss:
@5 286 672 HANS7777: A Ty nie możesz zadzwonić?
@5 286 676 Sebastian_M: niemam numeru
@5 286 677 HANS7777: To poproś jak będzie na stronie okej?
@5 286 678 Sebastian_M: ok
Idę i ja
Dobrej nocy
Albo jeszcze chwilę
Bo trzeba pokazać numery
Co będzie jutro
Kto chce zobaczyć?
Jutro 37?
51
69?
dobra parka
49,69
49,69
49 69 74
Można?
Jutro zobaczymy
Teraz idziemy spać
Do Piero w poniedziałek 3 zm
Na dzień dzisiejszy zostało mi 13 dni urlopu starego
zbichu ,, a wygrałeś coś kiedy ostatnio ja nie patrzec gdzie ty byłes w urlopie
waldus,,, widziałeś wczoraj tutaj i czytałes sebucha i gosia na randka lizakowa pewnie zarty piszom
@5 286 706 13krzyss: co z tego wyjdzie jak sie doje hazardzisto zejdzie
walduś a ty stary i koniec zboki ,,ja wiem tak 100 procent ,, a joo syn tez stary koniec zboki ,,
walduś znasz film .. jak kiedy joo bede sam zył pózniej choolera liipa w raju 

waldus ,,wiesz co to jest wiek ty liczyłes i martwisz sie duzo lat ,,
@5 286 711 13krzyss: grasz dzis?czy wyczerpałes juz budżet domowy
waldus tutaj jeden taki młody <<angierski <<rozum moo i mądry nie krzywdził ludzie jak nic ..niz waldus słabo wiesz jak łosioł
@5 286 713 13krzyss: jo nie dożyje 75 lat
mmoze nie 75 ,, ty muszysz wiecej i skonczysz 90 lat teroz jesteś zdrowy ,, podobne walduś nie pijesz denaturat
walduś u mmnie nasz znajommy takie zycie skonczył wczesniej 60 lat i 35 lat tez umierają
@5 286 718 13krzyss: za 15 lat nikt nie bedzie o nas pamietał
waldus krzysia kiedy joo bierzeć tabletki ..jak jo zdrowy ,, bedzie pamietał do konca zycia oo tak tak samo jak emi
@5 286 672 HANS7777: Hans777, naprawdę nie interesuje mnie liczba twoich nicków. Społeczność Multipasko od lat przywykła do twojego wielonickowego cyrku – sam się już chyba w tym wszystkim pogubiłeś. Tworzenie kolejnych kont, za które odpowiada Rafał z Iławy, to tylko kolejny dowód na twoje lekceważenie zasad społeczności i regulaminów strony. Baw się dalej pod nową maską, ale nie zapominaj – obiecałeś wizytę u psychiatry. Może czas dotrzymać słowa?
witam
Pewniak 62 73 41 49 56
Dziś promocja 6/6zapraszam na profil po moje szóstki
Pewniak 62 73 41 49 56
Dziś promocja 6/6zapraszam na profil po moje szóstki
gosia ,, widzisz walduś teraz kurniku trzymal telefon i widzi tutaj ,,, ja nie wiem wiecej ,, moze tak
W miejscowości Białystok padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Olsztyn padła wygrana 456 530,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 5 000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja
W miejscowości Warszawa padła wygrana 1 314 088,00 zł w grze Eurojackpot (5+0)
Witam wszystkich
Przyszedłem razem z wygranymi
Robicie w domu zapasy?
Chodzi mi o takie zapasy jak mąka cukier
Nie ma nikogo?
@5 286 747 Kawasaki: Tak musimy robić
@5 286 747 Kawasaki: Masz już gotową Kostkę?
@5 286 747 Kawasaki: Ty też ciśniesz kasę z tych co Ci wysłałem?
@5 286 747 Kawasaki: Jeszcze nie przegrałeś wszystkiego co Ci wysłałem?
@5 286 739: Mokotow
stoika slucham na tube i mowi ze jak mowisz o swoich planach to tracisz motywacje i zapal robi sie slomiany
@5 286 756 Kawasaki: Prawda.
@5 286 754 Kawasaki: Tak
@5 286 756 Kawasaki: Czyli nic nie piszemy?
@5 286 758 Kawasaki: @5 286 758 Kawasaki: Ja już jestem zbudowany
@5 286 756 Kawasaki: Oczywiście!
Zawsze mów wszystko, co wiesz i co planujesz! W końcu co może pójść nie tak? Na pewno wszyscy wokół ciebie mają tylko dobre intencje i nigdy, przenigdy nie wykorzystają twoich słów przeciwko tobie. Szef doceni, że zdradzasz swoje pomysły, zanim zdążysz je zrealizować – może nawet awansuje kogoś innego za twój genialny plan! Przyjaciele na pewno nie wygadają twoich sekretów, a konkurencja? Cóż, niech też ma szansę na sukces – przecież świat jest pełen uczciwości i sprawiedliwości!
Zresztą, po co budować jakąkolwiek aurę tajemnicy czy przewagi? Lepiej od razu rozdać wszystkie karty, najlepiej z wyjaśnieniem, jak zamierzasz wygrać. To przecież najprostszy sposób na sukces… dla innych.
Zawsze mów wszystko, co wiesz i co planujesz! W końcu co może pójść nie tak? Na pewno wszyscy wokół ciebie mają tylko dobre intencje i nigdy, przenigdy nie wykorzystają twoich słów przeciwko tobie. Szef doceni, że zdradzasz swoje pomysły, zanim zdążysz je zrealizować – może nawet awansuje kogoś innego za twój genialny plan! Przyjaciele na pewno nie wygadają twoich sekretów, a konkurencja? Cóż, niech też ma szansę na sukces – przecież świat jest pełen uczciwości i sprawiedliwości!
Zresztą, po co budować jakąkolwiek aurę tajemnicy czy przewagi? Lepiej od razu rozdać wszystkie karty, najlepiej z wyjaśnieniem, jak zamierzasz wygrać. To przecież najprostszy sposób na sukces… dla innych.
kawasaki ,, jeszcze za mało grasz keno , i kiedy ty taki sam jak on 

@5 286 769 Kawasaki: Oj, to mnostwo pracy i nie lada wyzwanie.Wartościowy mężczyzna powinien posiadać cechy, które czynią go dobrym człowiekiem, partnerem, przyjacielem i członkiem społeczeństwa. Brac odpowiedzialność za swoje czyny, decyzje i, mówi prawdę i jest godny zaufania.jest wierny swoim bliskim, wartościom i zobowiązaniom.potrafi zachować spokój w trudnych sytuacjach. dąży do rozwoju osobistego i zawodowego.potrafi podejmować przemyślane decyzje. potrafi słuchać innych i nie zamyka się na nowe perspektywy. traktuje ludzi z godnością, niezależnie od sytuacji. potrafi wczuć się w emocje i potrzeby innych. jest gotów pomagać i wspierać innych. zna swoją wartość i nie boi się wyzwań. nie poddaje się łatwo i dąży do celu. potrafi panować nad emocjami i zachowaniem. potrafi dbać o siebie i swoich bliskich. znajduje rozwiązania w trudnych sytuacjach. umie zarządzać swoimi zasobami.
To taki Jelonek.
To taki Jelonek.
W miejscowości powiat wadowicki padła wygrana 40 000 zł w zdrapce KRZYŻÓWKA. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@5 286 760 Kawasaki:
Laski?
Laski?
@5 286 760 Kawasaki:
Ładne?
Ładne?
@5 286 763 Kawasaki: czyli trzeba brać je teraz tak?
@5 286 766 Kawasaki:
To od dzisiaj jak wygramy to wrzucamy skany tak?
To od dzisiaj jak wygramy to wrzucamy skany tak?
zycie jest krotkie, teraz cielecinki za 10 lat stare k
sam to wymysliem, all rights rezerwat
sam to wymysliem, all rights rezerwat
@5 286 769 Kawasaki:
A teraz jesteś mężczyzną o małej wartości?
A teraz jesteś mężczyzną o małej wartości?
nie ma potrzeby jak wygrasz to bedziesz wiedzial ze wygrales i starczy