Wpisy 5 286 696 – 5 286 821
12 marca 2025 02:56 → 12 marca 2025 11:06, 100 wpisów
Do Piero w poniedziałek 3 zm
Na dzień dzisiejszy zostało mi 13 dni urlopu starego
zbichu ,, a wygrałeś coś kiedy ostatnio ja nie patrzec gdzie ty byłes w urlopie
waldus,,, widziałeś wczoraj tutaj i czytałes sebucha i gosia na randka lizakowa pewnie zarty piszom
@5 286 706 13krzyss: co z tego wyjdzie jak sie doje hazardzisto zejdzie
walduś a ty stary i koniec zboki ,,ja wiem tak 100 procent ,, a joo syn tez stary koniec zboki ,,
walduś znasz film .. jak kiedy joo bede sam zył pózniej choolera liipa w raju 

waldus ,,wiesz co to jest wiek ty liczyłes i martwisz sie duzo lat ,,
@5 286 711 13krzyss: grasz dzis?czy wyczerpałes juz budżet domowy
waldus tutaj jeden taki młody <<angierski <<rozum moo i mądry nie krzywdził ludzie jak nic ..niz waldus słabo wiesz jak łosioł
@5 286 713 13krzyss: jo nie dożyje 75 lat
mmoze nie 75 ,, ty muszysz wiecej i skonczysz 90 lat teroz jesteś zdrowy ,, podobne walduś nie pijesz denaturat
walduś u mmnie nasz znajommy takie zycie skonczył wczesniej 60 lat i 35 lat tez umierają
@5 286 718 13krzyss: za 15 lat nikt nie bedzie o nas pamietał
waldus krzysia kiedy joo bierzeć tabletki ..jak jo zdrowy ,, bedzie pamietał do konca zycia oo tak tak samo jak emi
@5 286 672 HANS7777: Hans777, naprawdę nie interesuje mnie liczba twoich nicków. Społeczność Multipasko od lat przywykła do twojego wielonickowego cyrku – sam się już chyba w tym wszystkim pogubiłeś. Tworzenie kolejnych kont, za które odpowiada Rafał z Iławy, to tylko kolejny dowód na twoje lekceważenie zasad społeczności i regulaminów strony. Baw się dalej pod nową maską, ale nie zapominaj – obiecałeś wizytę u psychiatry. Może czas dotrzymać słowa?
witam
Pewniak 62 73 41 49 56
Dziś promocja 6/6zapraszam na profil po moje szóstki
Pewniak 62 73 41 49 56
Dziś promocja 6/6zapraszam na profil po moje szóstki
gosia ,, widzisz walduś teraz kurniku trzymal telefon i widzi tutaj ,,, ja nie wiem wiecej ,, moze tak
W miejscowości Białystok padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Olsztyn padła wygrana 456 530,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 5 000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja
W miejscowości Warszawa padła wygrana 1 314 088,00 zł w grze Eurojackpot (5+0)
Witam wszystkich
Przyszedłem razem z wygranymi
Robicie w domu zapasy?
Chodzi mi o takie zapasy jak mąka cukier
Nie ma nikogo?
@5 286 747 Kawasaki: Tak musimy robić
@5 286 747 Kawasaki: Masz już gotową Kostkę?
@5 286 747 Kawasaki: Ty też ciśniesz kasę z tych co Ci wysłałem?
@5 286 747 Kawasaki: Jeszcze nie przegrałeś wszystkiego co Ci wysłałem?
@5 286 739: Mokotow
stoika slucham na tube i mowi ze jak mowisz o swoich planach to tracisz motywacje i zapal robi sie slomiany
@5 286 756 Kawasaki: Prawda.
@5 286 754 Kawasaki: Tak
@5 286 756 Kawasaki: Czyli nic nie piszemy?
@5 286 758 Kawasaki: @5 286 758 Kawasaki: Ja już jestem zbudowany
@5 286 756 Kawasaki: Oczywiście!
Zawsze mów wszystko, co wiesz i co planujesz! W końcu co może pójść nie tak? Na pewno wszyscy wokół ciebie mają tylko dobre intencje i nigdy, przenigdy nie wykorzystają twoich słów przeciwko tobie. Szef doceni, że zdradzasz swoje pomysły, zanim zdążysz je zrealizować – może nawet awansuje kogoś innego za twój genialny plan! Przyjaciele na pewno nie wygadają twoich sekretów, a konkurencja? Cóż, niech też ma szansę na sukces – przecież świat jest pełen uczciwości i sprawiedliwości!
Zresztą, po co budować jakąkolwiek aurę tajemnicy czy przewagi? Lepiej od razu rozdać wszystkie karty, najlepiej z wyjaśnieniem, jak zamierzasz wygrać. To przecież najprostszy sposób na sukces… dla innych.
Zawsze mów wszystko, co wiesz i co planujesz! W końcu co może pójść nie tak? Na pewno wszyscy wokół ciebie mają tylko dobre intencje i nigdy, przenigdy nie wykorzystają twoich słów przeciwko tobie. Szef doceni, że zdradzasz swoje pomysły, zanim zdążysz je zrealizować – może nawet awansuje kogoś innego za twój genialny plan! Przyjaciele na pewno nie wygadają twoich sekretów, a konkurencja? Cóż, niech też ma szansę na sukces – przecież świat jest pełen uczciwości i sprawiedliwości!
Zresztą, po co budować jakąkolwiek aurę tajemnicy czy przewagi? Lepiej od razu rozdać wszystkie karty, najlepiej z wyjaśnieniem, jak zamierzasz wygrać. To przecież najprostszy sposób na sukces… dla innych.
kawasaki ,, jeszcze za mało grasz keno , i kiedy ty taki sam jak on 

@5 286 769 Kawasaki: Oj, to mnostwo pracy i nie lada wyzwanie.Wartościowy mężczyzna powinien posiadać cechy, które czynią go dobrym człowiekiem, partnerem, przyjacielem i członkiem społeczeństwa. Brac odpowiedzialność za swoje czyny, decyzje i, mówi prawdę i jest godny zaufania.jest wierny swoim bliskim, wartościom i zobowiązaniom.potrafi zachować spokój w trudnych sytuacjach. dąży do rozwoju osobistego i zawodowego.potrafi podejmować przemyślane decyzje. potrafi słuchać innych i nie zamyka się na nowe perspektywy. traktuje ludzi z godnością, niezależnie od sytuacji. potrafi wczuć się w emocje i potrzeby innych. jest gotów pomagać i wspierać innych. zna swoją wartość i nie boi się wyzwań. nie poddaje się łatwo i dąży do celu. potrafi panować nad emocjami i zachowaniem. potrafi dbać o siebie i swoich bliskich. znajduje rozwiązania w trudnych sytuacjach. umie zarządzać swoimi zasobami.
To taki Jelonek.
To taki Jelonek.
W miejscowości powiat wadowicki padła wygrana 40 000 zł w zdrapce KRZYŻÓWKA. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@5 286 760 Kawasaki:
Laski?
Laski?
@5 286 760 Kawasaki:
Ładne?
Ładne?
@5 286 763 Kawasaki: czyli trzeba brać je teraz tak?
@5 286 766 Kawasaki:
To od dzisiaj jak wygramy to wrzucamy skany tak?
To od dzisiaj jak wygramy to wrzucamy skany tak?
zycie jest krotkie, teraz cielecinki za 10 lat stare k
sam to wymysliem, all rights rezerwat
sam to wymysliem, all rights rezerwat
@5 286 769 Kawasaki:
A teraz jesteś mężczyzną o małej wartości?
A teraz jesteś mężczyzną o małej wartości?
nie ma potrzeby jak wygrasz to bedziesz wiedzial ze wygrales i starczy
@5 286 773 Kawasaki:
Trzeba być walecznym
Trzeba być walecznym
@5 286 774 Kawasaki:
Jak nie tym razem to za godzinę spróbuj za godzinę wtedy wejdzie całe siedem na 7 albo 6 na 7
Jak nie tym razem to za godzinę spróbuj za godzinę wtedy wejdzie całe siedem na 7 albo 6 na 7
@5 286 776 Kawasaki:
@5 286 776 Kawasaki:
Zagrałeś sześcioma numerami A chciałeś trafić siedem na 7 to już rzeczywiście z tobą jest coś nie tak musisz się bardziej skupić
Zagrałeś sześcioma numerami A chciałeś trafić siedem na 7 to już rzeczywiście z tobą jest coś nie tak musisz się bardziej skupić
@5 286 776 Kawasaki:
Te laski cię zgubią nie myśl o laskach tylko najpierw wygraj jak wygrasz to laski same się znajdą
Te laski cię zgubią nie myśl o laskach tylko najpierw wygraj jak wygrasz to laski same się znajdą
@5 286 780 Kawasaki:
Idziemy dzisiaj na siłkę ale taką prawdziwą do klubu?
Idziemy dzisiaj na siłkę ale taką prawdziwą do klubu?
@5 286 786 Kawasaki:
Tak tylko czy to jest prawda?
Tak tylko czy to jest prawda?
@5 286 788 Kawasaki:
Właśnie o to chodzi
Właśnie o to chodzi
@5 286 796 Kawasaki:
Póki jesteśmy młodzi?
Póki jesteśmy młodzi?
@5 286 803 Sebastian_M:
Czy ktoś mi wyjaśni, dlaczego za 6 liczb. Jednego razu jest prawie 1 mln zł wygranej? A drugim razem ledwie 25.000 zł? O co kaman
@5 286 809 Biedroneczka1977: A Biedronka wygrywa
Idę zajętym robię magazyn na pieniądze 💸💰💸💰💰💸 BOGACTWA domy Luxusy masło węgiel chleb