Wpisy 5 284 387 – 5 284 531
8 marca 2025 14:38 → 8 marca 2025 20:49, 100 wpisów
Cześć
Wygraliśmy coś?
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ze wklejam piosenke dla Kobiet a jest losowanie lotto?
Madzi nie dałem kwiatka..
Jutro cos dostanie.. Słodkiego..
Ale ogólnie kwiaty u mnie.. Ujowe.. Niby ładne kolory róż i odcienie.. Ale widać.. Ze niezbyt Świerze..
Jutro cos dostanie.. Słodkiego..
Ale ogólnie kwiaty u mnie.. Ujowe.. Niby ładne kolory róż i odcienie.. Ale widać.. Ze niezbyt Świerze..
@5 284 381 Gosia__77:
@5 284 406 Kawasaki:
Czyli mamy po 2 zł na łebka?
Czyli mamy po 2 zł na łebka?
@5 284 406 Kawasaki:
Kiedy dzielisz kasę?
Kiedy dzielisz kasę?
o wyzszosci kostki taka byla
80.16.69
2.18.71
4.20.73
jest 16.69.73.70.72.74
80.16.69
2.18.71
4.20.73
jest 16.69.73.70.72.74
@5 284 425 Kawasaki:
@5 284 425 Kawasaki:
Dajesz dziś kobietom kwiaty?
Dajesz dziś kobietom kwiaty?
dzis w promocji moze tylko dzis kostka na wieczor ale tylko miejsca co nie weszly rano
@5 284 433 Kawasaki:
Chcę
Chcę
bo jak dlugo gdzies nie ma numeru na kostce w miejscu to tam wchodzi
@5 284 436 Kawasaki:
@5 284 437 Kawasaki:
Zawsze tak jest?
Zawsze tak jest?
@5 284 441 Kawasaki:
Wiem o tym
Wiem o tym
@5 284 443 Kawasaki:
Gram dziś 10 marzeń
Gram dziś 10 marzeń
@5 284 443 Kawasaki:
Jak wejdzie to mamy kasę na inwestycję
Jak wejdzie to mamy kasę na inwestycję
@5 284 446 Kawasaki:
Zapisujesz się do tego programu?
Zapisujesz się do tego programu?
@5 284 446 Kawasaki:
Do sanatorium?
Do sanatorium?
@5 284 446 Kawasaki:
@5 284 446 Kawasaki:
A ja idę puścić totolotka
A ja idę puścić totolotka
@5 284 452 Sebastian_M: Sebastian łaskawie raczy pofatygować się, żeby puścić totolotka, a Jelonek, jak na profesjonalistę przystało, z pełnym zaangażowaniem idzie wysłać totolotka. Bo przecież to dwie zupełnie różne, ekstremalnie skomplikowane operacje!
@5 284 446 Kawasaki:
Sztuczna inteligencja pomogła kilku osobom wygrać w Lotto!
Studenci z Włoch stworzyli system oparty na AI, który pomógł im wygrać blisko 50 tys. euro. Dzięki analizie wyników z przeszłości oraz radom właściciela kolektury, opracowali algorytm przewidujący zwycięskie liczby.
Młodzi naukowcy stworzyli model AI, który analizował prawdopodobieństwo wylosowania liczb na podstawie wcześniejszych wyników. Ich wysiłki zaowocowały znaczną wygraną.
Warto zauważyć, że sukces nie wynikał tylko z technologii, ale także z wiedzy i doświadczenia studentów, co pokazuje, jak ważne jest połączenie umiejętności z nowoczesnymi narzędziami.
To fascynujące, jak technologia może wpływać na takie losowe zdarzenia!
( Nie tylko we Wloszech , bo pewien informatyk z Polski i matematyk dzięki takiej metodzie trafili glowne wygrane, co jest owiane tajemnica).Angierski tez ooracowal jakis system.
Studenci z Włoch stworzyli system oparty na AI, który pomógł im wygrać blisko 50 tys. euro. Dzięki analizie wyników z przeszłości oraz radom właściciela kolektury, opracowali algorytm przewidujący zwycięskie liczby.
Młodzi naukowcy stworzyli model AI, który analizował prawdopodobieństwo wylosowania liczb na podstawie wcześniejszych wyników. Ich wysiłki zaowocowały znaczną wygraną.
Warto zauważyć, że sukces nie wynikał tylko z technologii, ale także z wiedzy i doświadczenia studentów, co pokazuje, jak ważne jest połączenie umiejętności z nowoczesnymi narzędziami.
To fascynujące, jak technologia może wpływać na takie losowe zdarzenia!
( Nie tylko we Wloszech , bo pewien informatyk z Polski i matematyk dzięki takiej metodzie trafili glowne wygrane, co jest owiane tajemnica).Angierski tez ooracowal jakis system.
@5 284 456 Sebastian_M:
@5 284 459 hades:
ale to dopiero poczatek, bo zamierzam stworzyc bardzo dokladna statystyke
zasada taka najpierw typuje potem sprawdza losowanie i typuje na kolejne itd do konca, a ostatni typ to na nowe losowanie
czyli jakbym wykasowal wszystkie losowania od 2025-03-22 to by byly tez takie same liczby wytypowane
@5 284 405 zwierzak:
@5 284 470 Angierski: Moje gratulacje
Kobieta to serce domu, dusza społeczeństwa i inspiracja dla świata.” „Za każdym wielkim sukcesem stoi kobieta – silna, mądra i niezłomna.” „Kobieta ma w sobie moc, która potrafi rozświetlić najciemniejsze dni.” „Być kobietą to znaczy mieć odwagę kochać, marzyć i walczyć o siebie każdego dnia.🌷 🌹 🌷
Serdecznie dziękuję Wszystkim Panom za życzenia i kwiatki 🎁🌹🌺🌷🌸
@5 284 483 Gosia__77:
Wysłałem kilka kuponów i niech T.S.nie myśli,że wyślę coś jeszcze.
Olej do wymiany
Silnik trochę się poco.. W poniedziałek musze umówić się z mechanikiem...
Silnik trochę się poco.. W poniedziałek musze umówić się z mechanikiem...
@5 284 494 tomi77: daj spokój z mechanikiem ja Ci to zrobię za 5 dych
Przed chwilą w grze Keno padło 40 x 5/5 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
Nie.. Rysiu zamówi olej i wkładkę do filtra do oleju.. No nie mysi być za 2 czy 3 dni.. Poczekam..
Zresztą i tak nam wyjazdy po niedzieli....wiec samochód potrzebuje.. No hulajka do Dominowa czy Wrzesni nie zajadę
Zresztą i tak nam wyjazdy po niedzieli....wiec samochód potrzebuje.. No hulajka do Dominowa czy Wrzesni nie zajadę
@5 284 499 tomi77: ok ob
Ja moja mam hulajke tak zrobiona. Ze jedną ręką na prostej przy 25 na godzinę daje rade kierować.. A spod świateł.. Po włączeniu 2 biegu.. Jestem równo ze samochodami..
Przed chwilą padło 5 x 1430,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Hulajki są niebezpieczne.. Wywaliłem się we środę.. Na prostym odcinku. Przez kiere..mala dziura, koła 10..jsj od wózka dziecięcego.. Wpadnie przednie.. I kołowrotek..
Miała znajoma z tym napędem spalinowym. Rower.. Nie byłoby głupie.. Gdyby nie prędkość.. Zwykle hamulce szczękowe.. Nie dadzą rady przy 30 wyhsmowac.. Jak u mnie tarcza tył. I się połamała. Sprawę sądową miala.. A wygrała bo gość niby jej nie zauważył.. Chociaż sama też winę ponosiła. Zbyf duża prędkość.. I zjazd z chodnika na jezdnie..
tomi chodniku tylko chyba tak 30 km na maxa ,,ja nie wiem .. mam samochód
tomi https://mobiway.pl/blog/ile-mozna-jechac-hulajnoga-po-chodniku.html?id_post=101
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
tomi .. no suuper foto .. kazdy wszyscy tak wygladają jak ty ,,ale joo nie moge ,,uwazaj <<lelonek CBA tak zabiera foto zeby chciał zgłaszać
Cześć

Bonus dla Forsami
@5 284 519 Gosia__77: Nie będzie 5 Milionów
@5 284 523 Gosia__77: Zagrałem w Dużego Lotka
Lech.. Stal
2 do zera 32 minuta spotkania..
Bartosz Mrożek bramkarz z Lecha to.. Były bramkarz Stali
Taka ciekawostka
2 do zera 32 minuta spotkania..
Bartosz Mrożek bramkarz z Lecha to.. Były bramkarz Stali
Taka ciekawostka
@5 284 525 Sebastian_M: ja też