Wpisy 5 279 153 – 5 279 266
1 marca 2025 14:26 → 1 marca 2025 18:13, 100 wpisów
Zagrałem to co Gosia podała i wyszła tylko 1 liczba
@5 279 154 Kawasaki:
Tym gramy?
Tym gramy?
3 linia zostaje w pamieci dla czarodzieja. moze pione sie z 3 ulozy
1/10 to rzadkość
@5 279 158 Kawasaki:
Dla mnie też?
Dla mnie też?
Jak dzwonią do Ciebie że chcą Ci dać prezent to mow ze chcesz
@5 279 161 Kawasaki:
Teraz ja wymyślam ok?
Teraz ja wymyślam ok?
Dajmy szansę każdemu
5/9 trafione
Multi multi
@5 279 165 Kawasaki:
Co za różnica
Co za różnica
chodz o to ze w tych obszarach nie bylo zadnego wejscia w 2 ostatnie wieczory
musi tam walnac piorun
musi tam walnac piorun
sebucha ,,pomóc gosi sam podaj 2/2 ,, a ja co pomagałem jeden raz ,,nie wiecej
@5 279 166 chevelle1970:
Dawać skany kto wygrany
@5 279 166 chevelle1970:
@5 279 169 Kawasaki:
Ide rozwieźć pizzę
Ide rozwieźć pizzę
Stałe liczby moje ulubione
Będę później
A żeby tak trafić 9/9
Coś czuję że niedługo trafię 8/9 może z plusem
Wczoraj z Grupy85067 na 100 pobranych zestawow bylo - slownie zero.
tomi,,,, no i co ja nie kłamie pisalem tutaj wczesniej ja nie głupoty 

@5 279 187 13krzyss: Sukces
@5 279 187 13krzyss: 10 zł wygrana 12,50 po chuju
tatko .. palisz papierosy ..dlaczego ty boi sie tutaj powiedzieć nie wstydz i co uj ty nie powazne
tatko ..a admin korn748 ,,wiecej i cały czas tak grał ..ostatnio miał wyygrać 10 tysiaki nie zarty
@5 279 193 13krzyss:
"Tak, to naprawdę fascynujące. Mógłbyś opowiedzieć mi więcej?" -
"Nie wiem, czy mam odpowiedź na to pytanie. Ale mam nadzieję, że to nie jest zbyt nudne dla ciebie."
"Tak, to naprawdę fascynujące. Mógłbyś opowiedzieć mi więcej?" -
"Nie wiem, czy mam odpowiedź na to pytanie. Ale mam nadzieję, że to nie jest zbyt nudne dla ciebie."
@5 279 190 13krzyss: Co tam panie w polityce? Uspokoilo sie?
@5 279 193 13krzyss: nie mi podważać twoje poglądy
jelone ,, mało ogladam TV info ,, trump tak wyrzycił prezydent ukraina i wyobrazał
@5 279 193 13krzyss: zapytaj się korona ile go kosztowało to 10 tys
@5 279 200 13krzyss: pewno S klasę by kupił
No a klasę.. Za 50000 zł można już kupić.. Potem się powiesić. Bo koszty naprwy.. Duuuuze..
Zgrzyt między Trumpem a Zelenskim... Zaczął się od Pytania Wakuskiego.. Dziennikarza z Polski.. O stosunki Trump.. Putin...
@5 279 202 13krzyss: jakbyś mieszkał na Ukrainie bliżej Rosji to byś wiedział że przed wojną Ukraińcy tepili Rosjan
@5 279 202 13krzyss: za dużo tv republika oglądasz
@5 279 210 13krzyss: do poznania to może dojść między kobieta a niewolnikiem
ponownie
zajumali
tatko ..jak Tusk mówi i chce sprzedać ziemia połowa polska ty isc tam razem ,, 

o nawet widze ze kropi deszczyk po obiedny
wiosna idzie
pełno parą
pełno parą
juz przebisniegi dawno poszły
cza kosiarke naoliwic
cza kosiarke naoliwic
z cytrynką
wasyl ..20 dni pózniej bedzie wiosna ..ale mucha tak przyjedzie do polski
cza juz grilla pucować
jak bedą w tym miesiącu programowac
nano kuleczki
nano kuleczki
dobra umykam bo pisze sam ze sobą
na spacerek
na spacerek
U mnie w pracy ale ruch dzisiaj
@5 279 204 tomi77: Polak potrafi prowokowac.Podczas spotkania Donalda Trumpa z Wołodymyrem Zełenskim, polski dziennikarz Marek Wałkuski zadał pytanie, które dotyczyło relacji Trumpa z Ukrainą. Zapytał Zełenskiego, czy ma poczucie, że Trump jest po jego stronie. To pytanie wywołało pewne napięcia, a Trump zareagował na nie w sposób, który nie był zbyt przychylny.
@5 279 234 annamaria:
@5 279 204 tomi77: T pytanie zadane przez polskiego dziennikarza Marek Wałkuski do Donalda Trumpa podczas spotkania z Wołodymyrem Zełenskim można uznać za prowokacyjne. Trump zareagował na nie w sposób, który sugerował, że uznał je za nieodpowiednie. W odpowiedzi na pytanie, które dotyczyło jego relacji z Ukrainą i Putinem, Trump określił je jako "głupie", co wskazuje na napiętą atmosferę podczas tej rozmowy.
@5 279 234 annamaria:
mam posiane juz pomidory 6 odmian i 3 odmiany ogurkow teraz czekam na plony
@5 279 236 Tupaj:
@5 279 238 Jelonek:
@5 279 216 13krzyss: Ty wszystko wiesz, powiedz - Dlaczego Duda milczy w sprawie sytuacji w USA?
Andrzej Duda, prezydent Polski, wciąż nie odniósł się publicznie do wczorajszej sytuacji politycznej, która miała miejsce 28 lutego 2025 roku. W ostatnich godzinach pojawiły się spekulacje na temat jego milczenia, a niektórzy komentatorzy zastanawiają się, czy jego otoczenie właściwie doradza mu w tej sprawie.
Milczenie po awanturze - Po wydarzeniach w Białym Domu, Duda nie skomentował sytuacji, co wzbudza kontrowersje. Niektórzy analitycy uważają, że prezydent miał szansę na odegranie ważnej roli w międzynarodowej polityce, ale nie wykorzystał jej.
Natomiast w tej sprawie Duda wyraził swoje zdanie na temat Bogdana Klicha, mówiąc, że nie nadaje się on na ambasadora RP w Stanach Zjednoczonych.
Andrzej Duda, prezydent Polski, wciąż nie odniósł się publicznie do wczorajszej sytuacji politycznej, która miała miejsce 28 lutego 2025 roku. W ostatnich godzinach pojawiły się spekulacje na temat jego milczenia, a niektórzy komentatorzy zastanawiają się, czy jego otoczenie właściwie doradza mu w tej sprawie.
Milczenie po awanturze - Po wydarzeniach w Białym Domu, Duda nie skomentował sytuacji, co wzbudza kontrowersje. Niektórzy analitycy uważają, że prezydent miał szansę na odegranie ważnej roli w międzynarodowej polityce, ale nie wykorzystał jej.
Natomiast w tej sprawie Duda wyraził swoje zdanie na temat Bogdana Klicha, mówiąc, że nie nadaje się on na ambasadora RP w Stanach Zjednoczonych.
ja tez skopałem ogródek
poplewiłem i posiałem
a pytacie ile hektarów
no całą donice na oknie
poplewiłem i posiałem
a pytacie ile hektarów
no całą donice na oknie
liczą sie dobre chęci
@5 279 239 Tupaj: z ciebie taki ogrodnik jak z dudy prezydent
Ciekawe losowanie z zerami.

Cześć
Co robicie?
@5 279 242 Jelonek:
Czekamy na wiosnę.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 279 251 Sebastian_M: Jade z Lodzi do Radomia.
@5 279 242 Jelonek: Mylisz się Prezydent Polski Andrzej Duda odniósł się publicznie do sytuacji politycznej która miała miejsce 28 lutego 2025 roku.
@5 279 255 Sebastian_M: Wiem, dopoero teraz , pod naciskiem opinii publicznej.Każdy prezydent ma prawo wyrażać swoje opinie i sugestie wobec innych przywódców, zwłaszcza gdy dotyczy to relacji międzynarodowych i interesów jego kraju. W przypadku prezydenta Andrzeja Dudy i prezydenta Wołodymyra Zełenskiego kontekst jest kluczowy.
Polska wspierała Ukrainę w wojnie z Rosją, ale pojawiły się napięcia, np. w sprawie eksportu ukraińskiego zboża czy polityki historycznej. Jeśli Duda „poucza” Zełenskiego w kwestiach ważnych dla Polski, to jest to element dyplomacji, choć sposób, w jaki to robi, może budzić emocje. Relacje międzynarodowe często opierają się na wzajemnym dialogu i negocjacjach, a nie jednostronnym „pouczeniu".
Polska wspierała Ukrainę w wojnie z Rosją, ale pojawiły się napięcia, np. w sprawie eksportu ukraińskiego zboża czy polityki historycznej. Jeśli Duda „poucza” Zełenskiego w kwestiach ważnych dla Polski, to jest to element dyplomacji, choć sposób, w jaki to robi, może budzić emocje. Relacje międzynarodowe często opierają się na wzajemnym dialogu i negocjacjach, a nie jednostronnym „pouczeniu".
@5 279 255 Sebastian_M: Czytaj kiedy zabral glos? Pod naciskiem reszty Europy.
@5 279 258 Jelonek: Nie musiał zabierać głosu natychmiast. W tym przypadku nie było takiej konieczności.
@5 279 258 Jelonek: To nie była sprawa wagi Państwowej więc miał czas aby to dokładnie przemyśleć i wtedy się odnieść do tematu.
@5 279 258 Jelonek: Według mnie bardzo dobrze zrobił zwlekając z odniesieniem się do tej sytuacji.
@5 279 258 Jelonek: Zrobił to bardzo dyplomatycznie a w polityce dyplomacja to podstawa.
@5 279 258 Jelonek: Przeważnie wychodził ponad szereg i sam wiesz jak to się kończyło.
@5 279 260 Sebastian_M: To byla sprawa wojny z polslim sasiadem.Wydarzenia związane z negocjacjami między Kijowem a Waszyngtonem nagle się skomplikowały. Prezydent Wołodymyr Zełenski i Donald Trump mieli trudności w osiągnięciu porozumienia.Wskaźniki inflacji PCE w USA nie spadły, co oznacza, że konsumenci zmagają się z trudnościami finansowymi. To może mieć wpływ na politykę gospodarczą i społeczną. Prezydent Trump stwierdził, że Bruksela nie będzie zaangażowana w negocjacje pokojowe, co może wpłynąć na relacje USA z Europą.
Te wydarzenia mogą być przyczyną późniejszej reakcji Andrzeja Dudy.
Te wydarzenia mogą być przyczyną późniejszej reakcji Andrzeja Dudy.
@5 279 262 Sebastian_M: Dyplomacja wczoraj umarla.
trump nie udolny ...jelone widzisz ten foto napisane