Wpisy 5 278 653 – 5 278 785
1 marca 2025 08:48 → 1 marca 2025 10:21, 100 wpisów
@5 278 652 Telesfor: acha pamiętam
@5 278 652 Telesfor: jak byś na jednym kuponie są 4 zakłady i stawka 10 i byś to puścił za np 10000 zł podatku się nie placi
Ale już stawka podstawowa 7/7 już tak
Ale już stawka podstawowa 7/7 już tak
@5 278 658 Telesfor: dawno temu kogoś tu uświadomiłem że się nie placi nie wierzył aż doszedł do oddziału trafil 5/5 stawka 10 7000 i mi nie wierzył cały czas myślał że dostanie 6300
@5 278 656 Telesfor: jak daleko masz do odzialu
@5 278 661 Telesfor: to następnym razem nie graj że stawką 6/6
Tylko puść to wiele razy stawka podstawowa i wtedy nie tracisz czasu do oddziału ja tak kiedyś zrobiłem 5/5 w multi I 60 70 km też mam odzial
Tylko puść to wiele razy stawka podstawowa i wtedy nie tracisz czasu do oddziału ja tak kiedyś zrobiłem 5/5 w multi I 60 70 km też mam odzial
@5 278 665: na osobnych kuponach było i nie umiałem jechać do eesa
@5 278 668: co innego mini duży główna wygrana to taaaaak do odzialu minus 10%
Nie pamiętam ileś wtedy trafil
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 278 651 13krzyss: Język wroga trzeba znać.
@5 278 656 Telesfor: Trzeba byc ostrożnym z chwaleniem się wygranymi.

Osa moje zestawy multi na 14sta zagrane
@5 278 675 zbigniew g: Wygrales coś wczoraj w te zestawy?
@5 278 676 Jelonek: kiedyś gosc w barze chwalić się wygrana już nie pamiętam ponad 5000 i mu ukradli to było chyba w Gdańsku
@5 278 677 Jelonek: wczoraj mini grałem było
@5 278 680: w mini gram co losowanie prawie a multi 2 zagranie w tym tygodniu
@5 278 679 zbigniew g: Teraz dziala grupa polsko-ukraińsko-gruzinska banda na Podkarpaciu i nie tylko.Okradaja tych, ktorzy wygrywali na loteriach.
gosia tutaj chłopaki czekaja wygra za samochód np ferari .. albo mustanga ,,
@5 278 679 zbigniew g: 

@5 278 683 Jelonek: gadają o tym nie o grach tylko o tych typach
Tusku każdego kryminalistę obcokrajowca planuje deportować
Tusku każdego kryminalistę obcokrajowca planuje deportować
A nie jeden pisal tutaj , ze "trzeba tam szybko jechac i obserwowac" - wygrywajacych.
@5 278 686 zbigniew g: Nie mozna deportowac tych, ktorzy dokonali przestępstw.
Serdecznie witam milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych i jak najczestrzego odwiedzania oddzialu TS milym paniom przesylam i 🌞 a panom ze mamy wolna sobote proponuje na cieplo i przesylam obchodzacym imieminy urodziny i rocznice wszystkiego najlepszego a pozatym zwcze wam MILEGO I SPOKOJNEGO DNIA ORAZ PRAWDZIWYCH PRZYJACIUL I MILYCH SASIADOW
@5 278 686 zbigniew g: Speawcow pezestepstw do więzienia.
gosia ..ale jeden tutaj <<<angierski<<< moo kasa za wygrania moze kkupic mustanga ..pewnie on moze nie chce boi sie śmierc ,,
Witka...
Od 1 do 10 profil.. A co będę się produkował..
Chłodno na dworze.. Szklarenke naprawiłem.. Blokada drzwi też zrobiona... Na drugi rok może coś większego..
Od 1 do 10 profil.. A co będę się produkował..
Chłodno na dworze.. Szklarenke naprawiłem.. Blokada drzwi też zrobiona... Na drugi rok może coś większego..
@5 278 692 13krzyss: A jak bylo z gostkiem z Zaglębia? Tez mu grozili.
Co do Mustafa.. Kosztuje koło 100000 zł.. Czyli używany tyle ile teraz nowy kompakt albo crossower.. Chyba ich poje. Jeśli fabia nowa kosztuje 70000 zł.. Takie pudełko b klasy.. gdzie my żyjemy..
@5 278 690 Tupaj: Ach, te nie/szczere życzenia... Jakże pięknie brzmią, jakże ciepło otulają, jakże... puste są w środku. "Wszystkiego najlepszego!" - szepczą, uśmiechając się szeroko, podczas gdy ich myśli krążą wokół ostatniego odcinka ulubionego serialu. "Niech ci się uda!" - deklarują, zapatrzeni w ekran telefonu, w którym właśnie pojawiła się nowa wiadomość. No cóż, przynajmniej mają dobre maniery, prawda? 😉
@5 278 691 Jelonek: jeden ostatnio policji pokazał środkowy palec i pech deportacja wywóz chyba to był Ukrainiec i wywóz na granice i papa Polsko
Gosia wejdź na stronę
Twoja pogoda jest tam autoalarm prognoza pogody na 16 dni
Koniec zimy przez 16 dni się szykuje
Twoja pogoda jest tam autoalarm prognoza pogody na 16 dni
Koniec zimy przez 16 dni się szykuje
@5 278 699: aktualna miało być prognoza
@5 278 701 zbigniew g:
@5 278 697 Jelonek: ja nikogo nie oceniam kazdego szanuje takim jaki jest
@5 278 702 Gosia__77: wejdź czytaj

@5 278 703 Tupaj:
@5 278 705 wejdznaPOZNAJSEKRETpl: nowy co to jest gielda
@5 278 705 wejdznaPOZNAJSEKRETpl:
Witamy serdecznie nowych Multipaskowiczów, w tym szczególnie WejdzbaPonajsekretpl! Mamy nadzieję, że wasza przygoda z nami potrwa dłużej niż klasyczne „dwa-trzy dni” i że nie znikniecie szybciej niż promocyjne Multipunkty.
Rozgośćcie się, bawcie dobrze i cieszcie wspólnym szczęściem – w końcu im nas więcej, tym weselej (i tym trudniej się przebić w rankingach, ale kto by się tym przejmował, prawda?).
Liczymy, że zostaniecie na dłużej… a jeśli nie, to cóż, miło było poznać!
Witamy serdecznie nowych Multipaskowiczów, w tym szczególnie WejdzbaPonajsekretpl! Mamy nadzieję, że wasza przygoda z nami potrwa dłużej niż klasyczne „dwa-trzy dni” i że nie znikniecie szybciej niż promocyjne Multipunkty.
Rozgośćcie się, bawcie dobrze i cieszcie wspólnym szczęściem – w końcu im nas więcej, tym weselej (i tym trudniej się przebić w rankingach, ale kto by się tym przejmował, prawda?).
Liczymy, że zostaniecie na dłużej… a jeśli nie, to cóż, miło było poznać!
@5 278 709 Jelonek: co to za strona
Wczoraj były jaja USA
@5 278 712: wiadomo.na sucho
@5 278 711 zbigniew g: To nie jaja, a tragedia światowa.

@5 278 714 zbigniew g:
@5 278 710 zbigniew g: Zapytaj się nowicjusza.
@5 278 715 Jelonek: znieważył stany Zjednoczone
@5 278 718 zbigniew g: Kto?
@5 278 714 zbigniew g: osa tu była coś o pogodzie bełkotała ale nie wiem o co jej chodziło
@5 278 720 Jelonek: nie wiesz wyjdź z multipasko i czytaj co się dzieje na świecie
@5 278 723 zbigniew g: Ja wiem, ale wg Ciebie kto zniewazyl USA?
@5 278 724 Jelonek: ten z Ukrainy
@5 278 725 zbigniew g: Bzdura! Nie mamy o czym rozmawiac.
zobaczcie jakie krzywdy.. BMW x1 rok 2021 a maska wystaje kawał za błotniki.. A to kosztuje 7000 zł...ja nawet jakbym miał taka kasę to nie kupił bym takiej padaki..@5 278 725 zbigniew g: Podczas wczorajszego spotkania w Białym Domu doszło do napięć między prezydentem USA Donaldem Trumpem a prezydentem Ukrainy Wołodymyrem Zełenskim. Spotkanie, które miało na celu umocnienie relacji i omówienie współpracy gospodarczej, zakończyło się przedwcześnie z powodu publicznej wymiany zdań. Prezydent Trump oskarżył Zełenskiego o brak wdzięczności za dotychczasowe wsparcie USA oraz o narażanie świata na ryzyko wybuchu III wojny światowej. W odpowiedzi na te oskarżenia, Zełenski opuścił spotkanie bez podpisania planowanej umowy gospodarczej.
Po spotkaniu prezydent Zełenski wyraził wdzięczność dla Stanów Zjednoczonych za dotychczasowe wsparcie, podkreślając dążenie Ukrainy do osiągnięcia sprawiedliwego i trwałego pokoju. Jednakże administracja prezydenta Trumpa rozważa obecnie wstrzymanie wszelkiej pomocy wojskowej dla Ukrainy, co może mieć istotny wpływ na dalszy przebieg konfliktu z Rosją.
W kontekście tych wydarzeń trudno jednoznacznie stwierdzić, która ze stron dopuściła się zniewagi. Publiczne oskarżenia i napięta atmosfera podczas spotkania wskazują na wzajemne niezadowolenie obu przywódców. Sytuacja ta może wpłynąć na przyszłe relacje między USA a Ukrainą oraz na międzynarodowe wsparcie dla Ukrainy w obliczu trwającego konfliktu z Rosją.Trump wyśmial ubior prezydenta Ukrainy.
Po spotkaniu prezydent Zełenski wyraził wdzięczność dla Stanów Zjednoczonych za dotychczasowe wsparcie, podkreślając dążenie Ukrainy do osiągnięcia sprawiedliwego i trwałego pokoju. Jednakże administracja prezydenta Trumpa rozważa obecnie wstrzymanie wszelkiej pomocy wojskowej dla Ukrainy, co może mieć istotny wpływ na dalszy przebieg konfliktu z Rosją.
W kontekście tych wydarzeń trudno jednoznacznie stwierdzić, która ze stron dopuściła się zniewagi. Publiczne oskarżenia i napięta atmosfera podczas spotkania wskazują na wzajemne niezadowolenie obu przywódców. Sytuacja ta może wpłynąć na przyszłe relacje między USA a Ukrainą oraz na międzynarodowe wsparcie dla Ukrainy w obliczu trwającego konfliktu z Rosją.Trump wyśmial ubior prezydenta Ukrainy.
Kilka dni temu ten z USA powiedział że to ukraina zaczęła wojnę
USA Donald zapowiedział cło na aluminium 25%
Coca cola zapowiedziała przerzut na opakowania plastik i szklane opakowania
Coca cola zapowiedziała przerzut na opakowania plastik i szklane opakowania
USA
--witam elite elit zielankawej strony
jelonek dzieki za medal
---jak tam leci na froncie
musze kawe sieknąć bo zasypiam
jelonek dzieki za medal
---jak tam leci na froncie
musze kawe sieknąć bo zasypiam
@5 278 736 wasyl-piaski:
Przed chwilą padło 1 x 2350,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 278 738 Gosia__77: no co ty u mnie pokrywa lodowa jeszcze 13cm
ale na stawie bo cza łapac rybki
słonca brak mokro ziemia nasączona woda
a oni juz susze zapowiadają
to jest gra słów niezła partyzantka
i przygotówka do podniesienia cen
ale na stawie bo cza łapac rybki
słonca brak mokro ziemia nasączona woda
a oni juz susze zapowiadają
to jest gra słów niezła partyzantka
i przygotówka do podniesienia cen
Witam po lutowej przerwie.
@5 278 746 Janosik 2009:
Wasyl.
Jesteś trzeci na liście paskowych gadół, bo Kawasaki i Sebastian to ta sama osoba.
Jesteś trzeci na liście paskowych gadół, bo Kawasaki i Sebastian to ta sama osoba.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 278 745 wasyl-piaski: nie patrz na pokrywę lodowa
Patrz na wody gruntowe i patrz ile deszczu spadlo wegetacja będzie powolna .....
Patrz na wody gruntowe i patrz ile deszczu spadlo wegetacja będzie powolna .....
@5 278 749 Janosik 2009: Nie wierze w to odkrycie.Kawasaki to Montezuma1.
@5 278 749 Janosik 2009:
Wizard,
Montezuma,
MegaMocny
Kawasaki.
Montezuma,
MegaMocny
Kawasaki.
@5 278 757 Janosik 2009: Więc 4 w 1 ?
Wasyl.
@5 278 759 Janosik 2009: własnie zalewam
Przerwa.
@5 278 768 Janosik 2009: szkolna ino 5min
@5 278 768 Janosik 2009:
@5 278 738 Gosia__77: prze/ćiro sie
powoli
powoli
@5 278 772: gosia e tam słonce swieci
ja musze okna umyc
ujewane po zimie samochody nachlapały z ulicy
ja musze okna umyc
ujewane po zimie samochody nachlapały z ulicy
chwila przerwy zaraz jade z zona do miasta zobacze moze cos puszcze jak trafie szczesliwa kolekture
3 wojna światowa
@5 278 779: ja już kupiłem 100 kg papieru toaletogo puki jest tanio
triso ,,emi powinno wygrac kenoo 1.250 zł ..a ty patrzysz na stole ,, ja wiem tak 

I makaronu na 100 dni