Wpisy 5 266 004 – 5 266 185
14 lutego 2025 03:07 → 14 lutego 2025 11:32, 100 wpisów
Waldek widziałeś liczby dużego lotka I 4/6 335 zł płacone
Co będziesz robił
Głową w mur
Głową w mur
Dziś zagram sobie w mini tak jak obiecałem jutro pośmieje z o boków
@5 266 019 waldus: a żonę też
@5 266 021 zbigniew g: żona tylko na papierze
@5 266 022 waldus: będziesz dziś z nią bara bara
@5 266 023 zbigniew g:
Ja bardzo was proszę, Kurcze podpowiedzcie jaki macie sposób na te kino
@5 266 038 Forsami:
Przed chwilą padło 5 x 290,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 266 058 waldus: masz już posrane
@5 266 064 zbigniew g:
@5 266 065 waldus: zrobię zdjęcie rengenowskie i zobaczę twoje liczby
@5 266 067 zbigniew g: nie ma nic ciekawego pewno oboczki
Waldek nie zapomnij zatypowac gonię cie punkty
@5 266 069 zbigniew g: juz
W miejscowości Pleszew padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Siewierz padła wygrana 485 013,60 zł w grze Mini Lotto
I to w mojej budzie 700 lecia
To nie jo
To nie jo
Kati musisz przyjechac do Walentego na prywatne korki z kino
i kino pod pierzyno
i kino pod pierzyno
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | EKSTRA PIENIĄDZE | 10 000 zł | Nowy Tomyśl |
|---|---|---|
| BŁYŚNIJ KASĄ | 5000 zł | Dzierżoniów |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Nasielsk |
@5 266 076 zbigniew g: kosmici
@5 266 081 waldus: zaraz będę dostawał esemesy od ludzi przyznaj się to ty widzieliśmy tam ciebie
@5 266 086 zbigniew g:
W miejscowości Końskie padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Waldek już jednego esemesa dostałem przyznaj się to ty widziałem cie tam wczoraj grałem mini jak coś
Serdeczniw eitam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier ;iczbowychzycze trafnych typowan iwysokich wygramych milym paniom przesylam i 🌞 oraz zycze aby w ich serduszkach zawsze swiecilo sloneczko a panom moze cos mocniejszego trafi sie w tym dniu i obchodzacym imieniny urodziny i rocznice wszystkiego najle[szego wczoraj w multi wygrane 3 zl to dzis tez puszcze multi na 2 losowanie dokupilem jeszcze 10 kg jablek
nie ma lekko Kati. pieniadze nie spadaja z nieba, tak jak w kinie

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
raz się człowiek przejęzyczy i wielkie mi halo , a ja wiem ze nie jest łatwo nie gram od dziś, tylko widzę tebele wygranych więc pomyślałam że będzie ktoś tak miły i da jakieś wskazówki, ale poraz kolejny na tym forum okazuje się że chamstwo tu jest, dlatego nie chce mi się tu pisać nawet.
kino fajna nazwa kupuje to
pieniadze nie spadaja z nieba tak jak w kinie
pieniadze nie spadaja z nieba tak jak w kinie
teraz sie musze skupic bo mam wejscie smoka o 10:34 na duzo numerow
jak w pilce czeka sie godzine na 1 gola, w kinie jest ten sam efekt
zabawa jest dobra, adrenalinka sie buduje cala godzine, kumulacja w 1 minucie
zeby tylko chcialo wchodzic jeszcze
zabawa jest dobra, adrenalinka sie buduje cala godzine, kumulacja w 1 minucie
zeby tylko chcialo wchodzic jeszcze
pała to jest ze mnie 2/7 dzis keno jest ustawione na 2/7 i tak juz jest
jesli jestes mysliwym i czesto wychodzic na łowy
to w koncu upolujesz gruba zwierzyne
to w koncu upolujesz gruba zwierzyne
@5 266 126 Forsami: grac nie umisz
@5 266 109 Katherin: I ma sie dobrze."Chamstwo to nie tylko brak manier, ale także brak szacunku dla siebie i innych."
@5 266 132 Jelonek: Jelonek u mnie w żółtej budzie 100 000 padło wczoraj
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 266 131 waldus:
@5 266 136 Forsami: pierwszy raz w tym roku zagrałem w mini za 2 zł
Forsami wczorajsze liczby dużego lotka
@5 266 140 waldus:
@5 266 142 trisetum: a to tylko dlatego bo pani w sklepie sie orzneła o 6 zł na moja kozysc
@5 266 109 Katherin: Drogie Multipaskowiczko!
Z okazji Dnia Zakochanych życze Ci niekończących się seansów miłości, pełnych wzruszeń i radości. Niech Twoje serce bije w rytmie ulubionych filmowych hitów, a życie dostarcza Ci tyle emocji, co najlepsze premiery!
Niech każdy dzień będzie jak historia z kina – pełen ciepła, uśmiechu i niezapomnianych chwil. A jeśli miłość – to tylko w jakości premium! Baw się dobrze i kochaj bez ograniczeń!
Jelonek.
A w Keno zagraj liczbami z Grupa8567, pobierz 10 zestawow , grajac na 50 losowan.
Z okazji Dnia Zakochanych życze Ci niekończących się seansów miłości, pełnych wzruszeń i radości. Niech Twoje serce bije w rytmie ulubionych filmowych hitów, a życie dostarcza Ci tyle emocji, co najlepsze premiery!
Niech każdy dzień będzie jak historia z kina – pełen ciepła, uśmiechu i niezapomnianych chwil. A jeśli miłość – to tylko w jakości premium! Baw się dobrze i kochaj bez ograniczeń!
Jelonek.
A w Keno zagraj liczbami z Grupa8567, pobierz 10 zestawow , grajac na 50 losowan.
Jelonek, miłość to w bajkach dla dzieci , haha ile Ty masz lat ? kobiety to za włosy i dupsko przetrzepać porządnie , tego pragną a nie róż kwiatków i świec i kolacji romantycznych haha dzisiaj faceci znowu się będą poniżać przed kobietami i latać z kwiatkami z biedronki za 6 zeta bo " święto " komercyjne to może podupcy jak kwiatka kupi haha jakie to żałosne
zapytaj 100 kobiet o czym naprawdę marzy to ci powie , że ma w dupie te całe kwiatki róże i romantyczne kolacje a powiedzą Ci , że chcą ostrego rżnięcia , widać że z kobietami mało do czynienia ktoś ma haha na 100 babek 95 powie Ci , że właśnie tego pragną a nie żadnych kwiatków na które mają wyjebane a za parę dni wylądują w koszu.
@5 266 133 zbigniew g: Co tam 100 000 w Kętach, w Siewiwrzu k.Będzina padlo prawie 500 000 zl a w Pleszewie milion.
@5 266 153 Jelonek: ale ktoś przytuli u mnie 90 000
@5 266 152 DiegoPolska: Marzenia kobiet w Walentynki są tak różnorodne jak one same – jedne pragną romantycznej kolacji przy świecach, inne niespodzianek, czułości, bliskości emocjonalnej, a niektóre może i namiętnej nocy. Twierdzenie, że kobiety myślą tylko o seksie, jest sporym uproszczeniem, bo miłość to coś znacznie więcej.
Miłość obejmuje wiele aspektów – poczucie bezpieczeństwa, wsparcie, zaufanie, wspólne wartości i emocjonalną więź. Seks jest ważnym elementem relacji, ale bez głębszej bliskości często traci na znaczeniu. W Walentynki wiele kobiet oczekuje nie tylko fizycznej namiętności, ale też dowodów uczucia – drobnych gestów, uwagi, rozmów czy wyjątkowych wspólnych chwil.
Ty mozesz traktować swoja wybranke wedlug swoich - opisanych zasad.Powodzenia.
Miłość obejmuje wiele aspektów – poczucie bezpieczeństwa, wsparcie, zaufanie, wspólne wartości i emocjonalną więź. Seks jest ważnym elementem relacji, ale bez głębszej bliskości często traci na znaczeniu. W Walentynki wiele kobiet oczekuje nie tylko fizycznej namiętności, ale też dowodów uczucia – drobnych gestów, uwagi, rozmów czy wyjątkowych wspólnych chwil.
Ty mozesz traktować swoja wybranke wedlug swoich - opisanych zasad.Powodzenia.
żebyś to jeszcze sam napisał haha no i pojęcie o kobietach to ktoś tu ma romantycznej kolacji hahaha dobre walentynkowe żarciki ci się trzymają hehe
witam wszystkich miłośników zielonej strony a szczególnie Jelonka wczoraj zagrałem w multi osemkami systemem skróconym na 16 liczb 15zakladow i mam trochę zysku oto scan szkoda że nie zagrałem mocniej bo miałem nosa bo weszło 8 liczb z mojej szesnastki ale i tak jest dobrze bo mam na granie do końca promocji
@5 266 165 adek108: edek z doliny kredek
coś mnie ckan nie wyszedł ale mam kilka piątek i trochę czwórek razem trochę ponad 200zl
03,07,14,39,40 mini
@5 266 161 adek108:
@5 266 171 adek108:
@5 266 160 DiegoPolska: Mozg i intelugencję posiadam wlasna - wrodzona, ale nie użyczam, Ty radzź sobie z wlasną.
- Patrz wpis Katherin - zwlaszcza w jednym zdaniu.
- Patrz wpis Katherin - zwlaszcza w jednym zdaniu.