Wpisy 5 242 320 – 5 242 563
18 stycznia 2025 16:08 → 18 stycznia 2025 21:16, 100 wpisów
będzie robił remont młody ale wszystko w wolnych chwilach troche to zejdzie w czasie
@5 242 320 Gosia__77: a co ty tam jeża masz
@5 242 322 waldus: dziś wszystko zrywa
@5 242 323 Gosia__77:
@5 242 323 Gosia__77: czasami po remoncie gorzej wygląda niż przed
@5 242 326 waldus: będzie dobrze już widze już mam jasność już to widze w wyobraźni
@5 242 334 annamaria: a to chciałaś czepiać korzyści
@5 242 335 waldus: no
@5 242 336 zwierzak: toś ty chyba jakiś nie dzisiejszy
@5 242 335 waldus: chciałabym,chciała
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
@5 242 339 annamaria: musisz o tym z jakimś specjalista pogadac
@5 242 334 annamaria: też tak sądzę
Dlaczego gracz Lotto był zawsze spóźniony na spotkania?
Bo za każdym razem, gdy sprawdzał wyniki, myślał, że znajdzie czas na wygraną! 😄
Bo za każdym razem, gdy sprawdzał wyniki, myślał, że znajdzie czas na wygraną! 😄
Dlaczego programista nie mógł się doczekać na wygraną w Lotto?
Bo zawsze miał wyjątkowe czasy! 😄
Bo zawsze miał wyjątkowe czasy! 😄
@5 242 343 Jelonek: mało inteligentne te twoje dowcipy
7:
Symbolizuje szczęście, duchowość i refleksję.
32:
Oznacza przyjaźń, współpracę i harmonię w relacjach.
39:
Reprezentuje zmiany, postęp i odwagę w podejmowaniu decyzji.
11:
Liczba intuicji, inspiracji i duchowego przewodnictwa.
5:
Symbolizuje przygodę, zmiany i elastyczność w życiu.
26:
Oznacza stabilność, odpowiedzialność i pragmatyzm.
24:
Reprezentuje rodzinę, bliskość i wsparcie.
Wiele osób wierzy, że liczby mają swoje znaczenie i mogą przynosić szczęście w różnych aspektach życia. W szczególności liczby takie jak 7 i 11 są często uważane za szczęśliwe w różnych kulturach.
Symbolizuje szczęście, duchowość i refleksję.
32:
Oznacza przyjaźń, współpracę i harmonię w relacjach.
39:
Reprezentuje zmiany, postęp i odwagę w podejmowaniu decyzji.
11:
Liczba intuicji, inspiracji i duchowego przewodnictwa.
5:
Symbolizuje przygodę, zmiany i elastyczność w życiu.
26:
Oznacza stabilność, odpowiedzialność i pragmatyzm.
24:
Reprezentuje rodzinę, bliskość i wsparcie.
Wiele osób wierzy, że liczby mają swoje znaczenie i mogą przynosić szczęście w różnych aspektach życia. W szczególności liczby takie jak 7 i 11 są często uważane za szczęśliwe w różnych kulturach.
@5 242 346 zwierzak: Bo to byly dowcipy dla inteligentnych odbiorcow
@5 242 346 zwierzak:
Dlaczego człowiek, który nie znał się na dowcipach, zawsze był spóźniony na imprezy?
Bo za każdym razem, gdy ktoś mówił "Opowiedz dowcip!", on zaczynał czytać instrukcję! 😂
Dlaczego człowiek, który nie znał się na dowcipach, zawsze był spóźniony na imprezy?
Bo za każdym razem, gdy ktoś mówił "Opowiedz dowcip!", on zaczynał czytać instrukcję! 😂
@5 242 346 zwierzak:
Dlaczego człowiek, który nie znał się na dowcipach, nie mógł zostać komikiem?
Bo każda jego próba śmieszenia ludzi kończyła się… konfuzją! 😄
Dlaczego człowiek, który nie znał się na dowcipach, nie mógł zostać komikiem?
Bo każda jego próba śmieszenia ludzi kończyła się… konfuzją! 😄
@5 242 346 zwierzak:
"Konfuzja to labirynt myśli, w którym najciemniejsze zakamarki skrywają najcenniejsze odkrycia."
Grasz w Lotto?
"Konfuzja to labirynt myśli, w którym najciemniejsze zakamarki skrywają najcenniejsze odkrycia."
Grasz w Lotto?
@5 242 365 Jelonek: gram
Przed chwilą padło 1 x 4850,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 242 334 annamaria: cześć też miałem Zamiar usunąć konto ale narazie nie usuwam też mi nic nie idzie to wszystko to jakiś przekrętOd nowego roku trochę kasy wtopiłem Mini i nic z tego
@5 242 365 Jelonek: cześć masz Pomys jak trafić piątkę w mini lotto
Ma ktoś może pomysła Na dużeg lotka Jak te 6 trafić
Jest tu kto chyba nie ma nikogo
@5 242 384 LottoSystem: Liczylem na Ciebie.Mam wlasne liczby i od kolegi z Danii - naszego Kolegi.
@5 242 387 LottoSystem: To proste.Juz podane liczby na lotto.Sa wyzej.
Lottosystem...co za durny nick...czy jest tu jeszcze ktoś kto daje się nabrać na nowe jelonki molosopoty i inne głupoty
Nie wiem jak można odblokować jelonka po tej całej akcji która tu ostatnio była z policją i itp.
@5 242 387 LottoSystem: Masz we wpisie 5242346
@5 242 396 marc1978: nie dajemy się nabrać
@5 242 396 marc1978: Witaj kolego I to ty jesteś w błędzie ale nie będę cię z tego wyprowadzał Jak chcesz tak wierzyć to wież dalej
Ceny paliw będą rosnąć! Ceny już zaczęły rosnąć
Według prognoz ekspertów, które oceniają jako "jednoznaczne" 20-26 stycznia
ceny paliw powinny wzrosnąć. Pb95 będzie kosztować 6,13-6,25 zł/litr, olej napędowy 6,30-6,42 zł/litr, Pb85 6,90-7,02 zł/litr, a autogaz LPG 3,25-3,33 zł.
Według prognoz ekspertów, które oceniają jako "jednoznaczne" 20-26 stycznia
ceny paliw powinny wzrosnąć. Pb95 będzie kosztować 6,13-6,25 zł/litr, olej napędowy 6,30-6,42 zł/litr, Pb85 6,90-7,02 zł/litr, a autogaz LPG 3,25-3,33 zł.
@5 242 402 LottoSystem: nie jestem twoim kolegą
@5 242 404 marc1978: Zawsze możesz być ja od nikogo się nie obraca plecami
@5 242 398 Jelonek: Na ile procent któraś z tych liczb wpadnie
Admin tyle się tu napisał o tej policji ostatnio i konfidencie a teraz sobie spokojnie wrócili na czat całe te patusy
marc masz racje
@5 242 416 marc1978: zgadzam się
@5 242 416 marc1978: widzę że muszę odnieść się do tego wpisu po pierwsze nie jestem żadnym konfidentem I nigdy Nie byłabym po drugie to się nie muszę wcale z tego tłumaczyć a jeżeli ktoś ma Klapki na oczach to niech je nadal ma Jak chce żyć swoim błędzie To niech żyje nikt mu tego nie zabrania
Mam nosa fp patek.. 5 losowań 2 x trafiona w profilu i raz przeoczona bo.. Nie przesunąłem.. Liczb..
Multi.. 6,15 to u mnie już benzyna była 3 dni temu.. Wiem bo lałem za 100 zł.. 95 oktagonow
Ludzie którzy zaczynają żyć w błędzie gdy taki marc Zrobił z igły Widły a może on sam jest konfidentem Ktoś jeszcze chce dołączyć do tej listy która się Wykluczyła ci co mają coś na sumieniu sami się wykluczają@5 242 389 LottoSystem:
@5 242 434 hades: Witaj przyjacielu
@5 242 396 marc1978:dobre
To się porobiło
A wszystko przez debili co mają naście własnych oblicz na zielonej .
Trzeba być idiotą by pisać sam z sobą itp. ...
A wszystko przez debili co mają naście własnych oblicz na zielonej .
Trzeba być idiotą by pisać sam z sobą itp. ...
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 242 443 greg: A ja mam tylko jedno
@5 242 451 zwierzak: czemu
@5 242 453 trisetum: bo nic nie wygrywam
@5 242 454 zwierzak: wygrasz
Trochę dziwne.. Nie można tego sprawdzić. Ile kto ma kont.. No z jednego hasła raczej nie może korzystać dwóch ludzi obcych..
@5 242 451 zwierzak: Szkoda kasy to nic nie daje nie wiem kto to wygrywa ja już straciłem
@5 242 446 LottoSystem:
2/3
=
2/29
6.9%
LottoSystem - nick zobowiązuje
powinienes Miec od 13 do 15% = zmień nick
Nie nadajesz sie do liczb, albo zaczniesz myślec
Było tu wielu co skasowali profile, bo słabo Im szło
@5 242 460 tomi77: nie chodzi o hasła tylko o nicki
@5 242 457 trisetum:
@5 242 465 zwierzak: jeszcze dziś
@5 242 466 trisetum: dzięki
@5 242 460 tomi77:
Admin wyłączył BOTa co sprawdzał nicki i odblokował prawie wszystkie nicki
był taki franek_firanek , Krzysio, zostali odblokowani
Admin wyłączył BOTa co sprawdzał nicki i odblokował prawie wszystkie nicki
był taki franek_firanek , Krzysio, zostali odblokowani
@5 242 467 Gosia__77:
@5 242 475 makler: cześć dziękuję mój komputer to wyliczył...czyli głowja pracujenie nie...to z map było
@5 242 476 zwierzak:
teraz mozna tworzyc nicki jak grzyby po deszczu i faktycznie powstawają nowe
Ale macie temat Do rozmów
@5 242 410 LottoSystem: Moment, daj mi troche czasu
tak w okolicach poruszanych tematów - ciekawe, kto ma najwięcej zbanowanych, w osobistym worze i kto jest najczęściej banowany
@5 242 485 makler: tylko co z tego ? „stara gwardia” takie często z marszu pakuje do wora i tak naprawdę przez jedną? może dwie zaburzone jednostki / ew. z jakimiś nie do końca świadomymi w czym uczestniczą „pomagierami”, nawet będącymi uczestnikami tej strony, jednak wchodzącymi w relacje z ww. / cierpią zapewne też niewinni userzy, no i strona
No, ale jak nie pakować do wora dziwnego już z samego nicname’u, czy nicków tylko do obserwacji
Także opcja „tylko do zaufanych” spóźniona niestety ze dwa, trzy lata, a może nawet więcej jest bardzo ok
No, ale jak nie pakować do wora dziwnego już z samego nicname’u, czy nicków tylko do obserwacji
Także opcja „tylko do zaufanych” spóźniona niestety ze dwa, trzy lata, a może nawet więcej jest bardzo ok
@5 242 486 LottoSystem: Nie zrazaj się tym, ze ktoś Cię blokuje.Wymienione osoby blokuja od dawna zwlaszcza nowych uzytkownikow.Akurat te osoby nic dobrego nie wnosza.Nie sa pomocne w typowaniach na sucho czy w realu.Jesli Cie ktos zablokowal, odwzajemniaj sie tym samym.
Blokowanie osób na czacie, w tym tych, które mogą być postrzegane jako pozytywne, może wynikać z różnych powodów. Niektóre platformy mają ścisłe zasady dotyczące zachowań, które mogą prowadzić do blokady, nawet jeśli osoba nie ma złych intencji.Użytkownicy mogą blokować innych z powodów osobistych, na przykład, jeśli nie zgadzają się z ich poglądami lub stylami komunikacji. Czasami blokady mogą wynikać z nieporozumień lub błędnych interpretacji intencji drugiej osoby.Użytkownicy mogą blokować innych, aby chronić swoją prywatność lub uniknąć niechcianych interakcji.Jak uwazasz, ze nie sa Ci te osoby potrzebne - blokuj ich.Nie musisz.
Blokowanie osób na czacie, w tym tych, które mogą być postrzegane jako pozytywne, może wynikać z różnych powodów. Niektóre platformy mają ścisłe zasady dotyczące zachowań, które mogą prowadzić do blokady, nawet jeśli osoba nie ma złych intencji.Użytkownicy mogą blokować innych z powodów osobistych, na przykład, jeśli nie zgadzają się z ich poglądami lub stylami komunikacji. Czasami blokady mogą wynikać z nieporozumień lub błędnych interpretacji intencji drugiej osoby.Użytkownicy mogą blokować innych, aby chronić swoją prywatność lub uniknąć niechcianych interakcji.Jak uwazasz, ze nie sa Ci te osoby potrzebne - blokuj ich.Nie musisz.
@5 242 460 tomi77: Ale byly takie przypadki.Magisterhazardu i inna osoba posiadajaca inny nick mieli identtczne hasla o czy admin wspominal.
@5 242 508 Jelonek: Co do tego To wcale się nie zarażam tylko widzę jak jedna osoba może pociągnąć grupa ludzi za soba A W rzeczywistości sama może być konfidentem
Forsami,Mewa,Mułag,Robal To zaraz na poczontku Się odcięli nie trzeba było chodzić Na czata Tylko wystarczyło typować liczby a Resztę pociągną za soba marc
@5 242 534 LottoSystem: Na temat tej grupy nie chce rozmawiac.To nic nie da.To osobnicy bez zasad.Nie przeszkadzac im , czekac na Matkę Nature.Wszystko ma swoj czas - poczatek i koniec.
@5 242 553 Jelonek: Dlatego założyłem nowy NIK A stary usunąłem chciałem sprawdzić jedną rzecz i mi się udało