Wpisy 5 224 990 – 5 225 153
29 grudnia 2024 09:54 → 29 grudnia 2024 13:56, 100 wpisów
@5 224 986 tomi77:
Jak wygrasz te 4/6 Lotto to przestaniesz grać?
Jak wygrasz te 4/6 Lotto to przestaniesz grać?
jmi wystarczy że trafię jedna liczbę z moich typów wystarczy uciesze się
@5 224 985 Sebastian_M: Wlaściwymi - niedzielbymi z Kamienia Pomorskiego vel z Wągrowca vel z Krasnego...
Ludzie to mają marzenia
@5 224 989 trisetum: dzieki
@5 224 992 Jelonek:
To podaj mi je w prywatnym.
To podaj mi je w prywatnym.
Marzenie to wygrać 4/6 w Lotto
Masakra
@5 224 982 Sebastian_M: „Dzielić skórę na niedźwiedziu” to popularne przysłowie, które ma swoje korzenie w przestrogach dotyczących przedwczesnego cieszenia się z czegoś, co jeszcze nie jest pewne. Oto kilka kluczowych informacji na ten temat:
Znaczenie: Przysłowie to oznacza, że nie należy planować zysków lub cieszyć się z czegoś, co jeszcze nie zostało zrealizowane. To ostrzeżenie przed nadmiernym optymizmem.
Przykłady użycia:
„Ten interes wcale nie musi się udać, a ty już dzielisz skórę na niedźwiedziu.”
„Nie ciesz się przedwcześnie z czegoś, co jeszcze nie jest ukończone.”
Często używane w sytuacjach, gdy ludzie zaczynają planować przyszłe korzyści, zanim osiągną zamierzony cel.
To przysłowie przypomina nam, aby być ostrożnym i nie wybiegać zbyt daleko w przyszłość.
Znaczenie: Przysłowie to oznacza, że nie należy planować zysków lub cieszyć się z czegoś, co jeszcze nie zostało zrealizowane. To ostrzeżenie przed nadmiernym optymizmem.
Przykłady użycia:
„Ten interes wcale nie musi się udać, a ty już dzielisz skórę na niedźwiedziu.”
„Nie ciesz się przedwcześnie z czegoś, co jeszcze nie jest ukończone.”
Często używane w sytuacjach, gdy ludzie zaczynają planować przyszłe korzyści, zanim osiągną zamierzony cel.
To przysłowie przypomina nam, aby być ostrożnym i nie wybiegać zbyt daleko w przyszłość.
@5 224 994 Mewa: 19,99zł się należy
Gdyby moim marzeniem była wygrana 4/6 w Lotto to wcale bym w to nie grał bo i po co?
@5 225 000 Sebastian_M: Tys prowda
A jakby moje Marzenie się spełniło i bym wygrał te 4/6 w Lotto to co by to zmieniło w moim życiu?
A jakbym wygrał w Lotto te 4/6 i w tym dniu by płacili za 4/6 36 zł?
Zb cały czas jest wiosna{{
Co bym kupił za te 36 zł?
A nawet gdyby za te 4/6 płacili 280 zł to co by to zmieniło w moim życiu?
Czy Ty się zastanowiłeś nad tym ?
Czy tylko tak piszesz bo nie masz już o czym ?
Człowieku
Gramy w Dużego po to aby wygrać kilka lub kilkanaście Milionow zł
Reszta nie zmienia nic. Nawet 5/6 nic nie zmieni.
Taka jest prawda.
@5 225 007 Sebastian_M:
„Inteligencję człowieka można zobaczyć w tym, jak zarabia pieniądze. Jego mądrość w tym, jak je wydaje.” – Przysłowie greckie, które podkreśla znaczenie mądrego zarządzania zasobami.
„Ten, kto kupuje to, czego nie potrzebuje, kradnie od siebie.” – To aforyzm, który zachęca do refleksji nad naszymi wyborami.
„Marnotrawstwo pieniędzy leczy się samo, bo wkrótce nie będzie już marnotrawstwa.” – Przypomnienie, że konsekwencje nieprzemyślanych wydatków mogą być nauczką.
- To z autopsji o moich wydatkach na gry....
„Inteligencję człowieka można zobaczyć w tym, jak zarabia pieniądze. Jego mądrość w tym, jak je wydaje.” – Przysłowie greckie, które podkreśla znaczenie mądrego zarządzania zasobami.
„Ten, kto kupuje to, czego nie potrzebuje, kradnie od siebie.” – To aforyzm, który zachęca do refleksji nad naszymi wyborami.
„Marnotrawstwo pieniędzy leczy się samo, bo wkrótce nie będzie już marnotrawstwa.” – Przypomnienie, że konsekwencje nieprzemyślanych wydatków mogą być nauczką.
- To z autopsji o moich wydatkach na gry....
@5 225 014 Jelonek:
@5 225 014 Jelonek:
Na gry wydawaj tyle żeby Ci nie było żal tego stracić
Na gry wydawaj tyle żeby Ci nie było żal tego stracić
@5 225 013 Sebastian_M: Muszę być ostrożny w gadaniu bo na koniec roku podsumowanie moze okazac się zalosne....

Obierz taka strategię okej ?
@5 225 017 Jelonek:
Żałosne czyli za mało napiszesz i będziesz żałował?
Żałosne czyli za mało napiszesz i będziesz żałował?
@5 225 016 Sebastian_M: Tak,ale dzięki Bogu gram za wygrane i jeszcze mogę grac dlugo....
@5 225 020 Jelonek:
To jesteś jeden z nielicznych którzy tak mają
To jesteś jeden z nielicznych którzy tak mają
@5 225 019 Sebastian_M: Nie wiem jak do tego podejśc bo Pasko juz dal pewna myśl.Nie wiem co mial na uwadze?
5 224 150
5 224 150
@5 225 022 Jelonek:
Ja Ci podpowiem jak do tego podejść
Ja Ci podpowiem jak do tego podejść
@5 225 022 Jelonek:
Bądź sobą i rob tak jak uważasz
Bądź sobą i rob tak jak uważasz
@5 225 024 Sebastian_M: "Nie oceniaj książki po okładce, ani człowieka po pierwszym wrażeniu."
- Czy to jest ocena ludzkiej natury ???
- Czy to jest ocena ludzkiej natury ???

@5 225 023 Sebastian_M: O , tak...

Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
🥳 Niech ta niedziela będzie pełna radości i uśmiechu! A jak już się skończy, to że zawsze bede wracal do niej w swoich wspomnieniach - z kubkiem ciepłej herbaty i uśmiechem na twarzy. 😉 Żeby ta niedziela była wyjątkowa zagram w kazda mozliwa gre ...
@5 225 035 Krzys611:
„Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe.”
- Dzieki Bozej pomocy moze się uda?
„Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe.”
- Dzieki Bozej pomocy moze się uda?
@5 225 046 Krzys611: godej co cię boli bo nie mam czasu
@5 225 052 Jelonek: Ja już wybrałem koniec z hazardem zamykam wszystkie konta i pora wziąć się za to co przynosi pieniądze to jest najlepsze rozwiązanie miałem to swoje 5 min i wystarczy jeżeli w ciągu roku na czysto może zostać 20 000 to Po co je tracić na jakieś cyferki które nie wiadomo czy wejdą
@5 225 035 Krzys611:
„Koniec końców to nie o liczbę lat chodzi w życiu, tylko o ilość życia w tych latach.”
„ Marze pewnie wejść w kierunku swoich marzeń. Wejść w Nowy Rok z determinacją i odkryć możliwości ukryte w każdym nowym dniu.”
- Tak mi dopomoz Bog.
„Koniec końców to nie o liczbę lat chodzi w życiu, tylko o ilość życia w tych latach.”
„ Marze pewnie wejść w kierunku swoich marzeń. Wejść w Nowy Rok z determinacją i odkryć możliwości ukryte w każdym nowym dniu.”
- Tak mi dopomoz Bog.
@5 225 055 waldus: 

@5 225 059 Krzys611: chuj cie to obchodzi ale zapytać się mozesz
@5 225 062 waldus: No i w końcu Żeś przemówił
gwiazda rana 4
W Korei rozbił się samolot.. I to już na lotnisku..nie warto być bogatym i latać.. bo potem szybko kremuja
Cześć
@5 225 092 tomi77:
Kuponów czy blankietów?
Kuponów czy blankietów?
@5 225 090 MONTEZUMA1:
A co na to praWo wizarda ?
A co na to praWo wizarda ?
Żeby latać nie trzeba być bogaty. A takim jak ty to napewno nie warto byc
7 albo77
@5 225 093 tomi77: zauważyłeś że nie ma tu nikogo podobnego do ciebie i pewnie w twoich okolicach też nie. Ciągle tylko marudzisz to nie warto tamto bo pewnie zazdrościsz bo Ty nie masz bo ci się robić nie chce
@5 225 100 MONTEZUMA1:
Zaraz to sprawdzę okej?
Zaraz to sprawdzę okej?
@5 225 100 MONTEZUMA1:
Widziałeś Wizarda?
Widziałeś Wizarda?

@5 225 103 Bolo22: czego mu tak dokuczasz przykro mu to dobry chłopak zagubiony w tym świecie zła
Przed chwilą w grze Keno padło 4 x 9/10 (12 000 zł). Zobacz szczegóły
Zobacz jaka dziewczyna
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony zycze milej niedzieli spedzonej w gronie rodzinnym lub wsrod przyjaciol szkoda ze samochod mam zepsuty pojechal bym na wies po serek bo dzis jest dzien serka wiejskiego a przy okazj mozna by zapoznac jakas gospodynie
@5 225 112 Tupaj:
@5 225 064 Krzys611: @5 225 062 waldus: @5 225 093 tomi77: @5 225 100 MONTEZUMA1: @5 225 102 Bolo22: @5 225 108: @5 225 109 Mulag: @5 225 110 Sebastian_M: @5 225 113 Jelonek:
@5 225 093 tomi77:
Najbezpieczniejsze środki lokomocji:
Samoloty: Statystyki pokazują, że transport lotniczy jest jednym z najbezpieczniejszych środków transportu. Wypadki lotnicze są rzadkie, a nowoczesne technologie znacznie zwiększają bezpieczeństwo.
Pociągi: Podobnie jak samoloty, pociągi mają niski wskaźnik wypadków, a ich infrastruktura jest zazwyczaj dobrze zarządzana.
Najniebezpiecznirjsze sa lóżka bo tam najwiecej ludzi umiera.
Wogole niebezpiecznie jest żyć bo kto żyje, ten umiera.
Najbezpieczniejsze środki lokomocji:
Samoloty: Statystyki pokazują, że transport lotniczy jest jednym z najbezpieczniejszych środków transportu. Wypadki lotnicze są rzadkie, a nowoczesne technologie znacznie zwiększają bezpieczeństwo.
Pociągi: Podobnie jak samoloty, pociągi mają niski wskaźnik wypadków, a ich infrastruktura jest zazwyczaj dobrze zarządzana.
Najniebezpiecznirjsze sa lóżka bo tam najwiecej ludzi umiera.
Wogole niebezpiecznie jest żyć bo kto żyje, ten umiera.
jeszcze troch i bedzie obiad a po obiedzie pojde sie przewietrzyc i wstapie do zabki moze w cos pogram mam do stracenia cale 4 zl
@5 225 112 Tupaj: Witaj 🎄
@5 225 112 Tupaj:
Czyli jakąś laskę ?
Czyli jakąś laskę ?
@5 225 112 Tupaj:
A żona nie będzie zazdrosna?
A żona nie będzie zazdrosna?
@5 225 119 Tupaj: 4 zł to albo 2 Mini albo jeden Duży
@5 225 124 Sebastian_M: Wolę Szybkie 600
@5 225 130 Jelonek: Naprawdę to lubisz?
@5 225 130 Jelonek:
Ja nawet nie wiem jak się w to gra
Ja nawet nie wiem jak się w to gra
nie laskie tylko gospodynie jak bym byl kawalerem a tak wiem co mam wiem co mam moze jakis pewniak do mini
@5 225 134 Sebastian_M: O wiele latwiej trafic niz w Keno lub w ML.6 liczb od 1 do 32.
Wiecie jak się jeździ schodami ruchomymi ?
O tak
O tak
@5 225 140 Sebastian_M: Wielkie brawa dla tancerzy, śpiewakow, wszystkich wesolych ludzi.
Wygrane
@5 225 140 Sebastian_M: Zagrane na dzisiaj, ale wejda na Nowy Rok.

@5 225 149 Jelonek:
A skąd wiesz?
A skąd wiesz?
@5 225 150 Jelonek:
Smacznego
Smacznego
@5 225 148 Rrrooobbbeeerrrttt:
Zaraz będą
Zaraz będą