Wpisy 5 217 578 – 5 217 695
20 grudnia 2024 18:26 → 20 grudnia 2024 20:31, 100 wpisów
@5 217 577 Krzys611: co palisz?
@5 217 579 Gosia__77: to co zawsze przeważnie romanse
Dalej będzie ciekawe losowanie Mini piątki chyba nie będzie chyba ktoś się przyłożył i zaczął lepiej liczby tasować
ciekawostka w mini wylosowano ciąg fibonaciego
1 2 3 5 8 13 21 34 55
1 2 3 5 8 13 21 34 55
4,,,,1/1 MM
emi dzien dobruniu
@5 217 541 wujek74: To bardzo ciekawa obserwacja! 🤔 Mojżesz nie brał na Arkę par bez dna, to Noe był tym, który zbudował Arkę.
- Nie szukam blędow u innych , szukam sposobu by naprawiac wlasne.
- Nie szukam blędow u innych , szukam sposobu by naprawiac wlasne.
@5 217 586 13krzysio33:
„Gdziekolwiek jest człowiek, tam jest okazja do życzliwości.” – Lucius Annaeus Seneca.
Dobry wieczor.Jakimi liczbami gramy?
„Gdziekolwiek jest człowiek, tam jest okazja do życzliwości.” – Lucius Annaeus Seneca.
Dobry wieczor.Jakimi liczbami gramy?
@5 217 581 Krzys611:
W większości gier losowych, takich jak Lotto, wyniki są generowane przez systemy zwane generatorami liczb losowych (RNG). Te systemy są zaprojektowane tak, aby tworzyć sekwencje liczb, które są trudne do przewidzenia.
W większości gier losowych, takich jak Lotto, wyniki są generowane przez systemy zwane generatorami liczb losowych (RNG). Te systemy są zaprojektowane tak, aby tworzyć sekwencje liczb, które są trudne do przewidzenia.
No Jelonek.. Ale zdążają się kiedy to 4 szóstki lotto się trafiają
Kiedyś lepiej losowali mini.. Bo ja grałem parami.. I tak złożyłem 4 na 5 plus jeszcze 3 wpadła.. Za 4 było 540 zł plus 17 zł za 3
@5 217 586 13krzysio33: emi robić am am, będzie później
@5 217 593 tomi77:
Mandel poświęcił wiele czasu na analizowanie teoretycznych aspektów gier losowych, co pozwoliło mu zrozumieć, jak działają loterie.
Sześciostopniowa metoda: Opracował system, który polegał na zakupie wszystkich możliwych kombinacji losów. Dzięki temu miał pewność, że wygra, jeśli tylko jego liczby zostaną wylosowane.
Zyski: Dzięki swojemu systemowi, Mandel zgarnął łącznie około 30 milionów dolarów z wygranych.
Przykład z Rumunii: Jego pierwsze sukcesy miały miejsce w rumuńskim lotto, gdzie dwukrotnie wygrał główną nagrodę.
Gra systemowa: Współczesne loterie oferują możliwość gry systemowej, co zwiększa szanse na wygraną poprzez typowanie większej liczby liczb.
Mandel jest doskonałym przykładem na to, jak matematyka może pomóc w osiąganiu sukcesów w grach losowyc.
My tez znamy polskiego " Mandela" .
Mandel poświęcił wiele czasu na analizowanie teoretycznych aspektów gier losowych, co pozwoliło mu zrozumieć, jak działają loterie.
Sześciostopniowa metoda: Opracował system, który polegał na zakupie wszystkich możliwych kombinacji losów. Dzięki temu miał pewność, że wygra, jeśli tylko jego liczby zostaną wylosowane.
Zyski: Dzięki swojemu systemowi, Mandel zgarnął łącznie około 30 milionów dolarów z wygranych.
Przykład z Rumunii: Jego pierwsze sukcesy miały miejsce w rumuńskim lotto, gdzie dwukrotnie wygrał główną nagrodę.
Gra systemowa: Współczesne loterie oferują możliwość gry systemowej, co zwiększa szanse na wygraną poprzez typowanie większej liczby liczb.
Mandel jest doskonałym przykładem na to, jak matematyka może pomóc w osiąganiu sukcesów w grach losowyc.
My tez znamy polskiego " Mandela" .
@5 217 596 Forsami: sledzisz kulki do lotto
@5 217 593 tomi77: W unikalnych zestawach z Grupa85067 juz 2 x byly piatki w Mini.Czy i kiedy padnie następna? O tym nie wie nawet nasz informatyk.
@5 217 604 Mulag: mulag ale kto tobie kaze tyle pracowac
@5 217 598 Mulag: lubie takie klimaty
@5 217 606 Bolo22: muszę emeryci rencistki renciści złodzieje muszę na to upracować
@5 217 604 Mulag: idź dorobić jak Ci mało
@5 217 597 Jelonek:
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/how-to-win-lottery-romanian-mathematician-hacked-system-stefan-mandel-a8527556.html
Oto 6-etapowy wzór, dzięki któremu Mandelowi udało się zarobić poważne pieniądze na loterii:
Oblicz całkowitą liczbę możliwych kombinacji. (W przypadku loterii, w której musisz wybrać sześć liczb z zakresu od 1 do 40, oznacza to 3 838 380 kombinacji)
Znajdź loterie, w których pula nagród jest trzykrotnie lub więcej większa od liczby możliwych kombinacji.
Zbierz wystarczająco dużo gotówki, aby zapłacić za każdą kombinację. (Mandel zebrał 2524 inwestorów na swoją kampanię mającą na celu wygranie na loterii w Wirginii)
Wydrukuj miliony biletów z każdą kombinacją. (Kiedyś było to legalne. Teraz musiałbyś kupić bilety bezpośrednio w sklepie)
Dostarcz bilety do autoryzowanych sprzedawców loterii.
Wygraj gotówkę. I nie zapomnij zapłacić swoim inwestorom. (Mandel zainkasował tylko 97 000 $ [74 000 £] po wygranej 1,3 mln $ [1 mln £] w 1987 r.)
W Polsce na to nie masz szans.
Z tak perfidną stopą zwrotu jak jest u nas - przegrałbyś majątek.
O Mandelu już wszyscy słyszeli dlatego loterie są coraz mądrzejsze i nie pozwalają w stopach zwrotu wygrywać więcej.
NIE ISTNIEJE ZADEN SYSTEM KTORY DAWALBY WYGRANA NA 100% WIEKSZA ANIZELI KOSZT SYSTEMU
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/how-to-win-lottery-romanian-mathematician-hacked-system-stefan-mandel-a8527556.html
Oto 6-etapowy wzór, dzięki któremu Mandelowi udało się zarobić poważne pieniądze na loterii:
Oblicz całkowitą liczbę możliwych kombinacji. (W przypadku loterii, w której musisz wybrać sześć liczb z zakresu od 1 do 40, oznacza to 3 838 380 kombinacji)
Znajdź loterie, w których pula nagród jest trzykrotnie lub więcej większa od liczby możliwych kombinacji.
Zbierz wystarczająco dużo gotówki, aby zapłacić za każdą kombinację. (Mandel zebrał 2524 inwestorów na swoją kampanię mającą na celu wygranie na loterii w Wirginii)
Wydrukuj miliony biletów z każdą kombinacją. (Kiedyś było to legalne. Teraz musiałbyś kupić bilety bezpośrednio w sklepie)
Dostarcz bilety do autoryzowanych sprzedawców loterii.
Wygraj gotówkę. I nie zapomnij zapłacić swoim inwestorom. (Mandel zainkasował tylko 97 000 $ [74 000 £] po wygranej 1,3 mln $ [1 mln £] w 1987 r.)
W Polsce na to nie masz szans.
Z tak perfidną stopą zwrotu jak jest u nas - przegrałbyś majątek.
O Mandelu już wszyscy słyszeli dlatego loterie są coraz mądrzejsze i nie pozwalają w stopach zwrotu wygrywać więcej.
NIE ISTNIEJE ZADEN SYSTEM KTORY DAWALBY WYGRANA NA 100% WIEKSZA ANIZELI KOSZT SYSTEMU
@5 217 613 Forsami: nadgodziny to norma normalka pytają o nadgodziny nadgodzin jeszcze tak nie zostawałem w tym roku chyba już się nie uda ale kto wie może w nowym roku owszem
Ja mam wolne miejsca terminy wolne od roboty robota to zło w najczystszej postaci
@5 217 615 Mulag: sranie w banie bo Ty tak chcesz to chodzisz gadam dopiero co z gościem co robi na drutówkach ma w dupie nadgodziny ale rób twoja sprawa twoje pieniądze nie zazdroszczę ci
@5 217 616 Forsami: musimy robić otrzymać całą Europę takie nasze zadanie i przepraszać za wszystko nie ma co podskakiwać bo nas ukrają
@5 217 618 Mulag: jadę na Węgry
@5 217 617 Forsami: tysiące robi ni robi bo nie musi jak by musiał to by robił jego baba robi po 16 nadgodzin zapomniałeś
Ja tam nie narzekam leżę do góry nogami albo na suficie i czuję się znakomicie
Ja pokaże hak kreśliłem w mini.. Kilka lat wstecz..
Losowali 2,5..to był mój odnośnik..
Więc
12,15
22,25
32,35 brałem pod uwagę
Losowali 2,5..to był mój odnośnik..
Więc
12,15
22,25
32,35 brałem pod uwagę
@5 217 624 Forsami: co wc takie zlecenie
Ja wolę zdrowie.. Nic nie dadzą pieniądze.. Jak będziesz leżał i kwiczał.... A rodzina czekać będzie N twój zgon.
@5 217 625 Mulag: no jak 💩 chce na basen
@5 217 627 Forsami: trochę przyjemności
robota nie zająć nie ucieknie
A jutro golonka w kapuście Idę wyciągnąć do rozmrożenia
A jutro golonka w kapuście Idę wyciągnąć do rozmrożenia
@5 217 626 tomi77:
Zależy na co zachorujesz.
Steve Jobs Patrick Swayze czy Anna Przybylska umarli na raka trzustki.
Mieli dużo kasy i to nie pomogło.
Są choroby które można wyleczyć za dużą kasę jak np zanik mieśni u dzieci ale to kosztuje 2.000.000 $
Jak masz kasę to i może dłużej pożyjesz ale nie zawsze.
Zależy na co zachorujesz.
Steve Jobs Patrick Swayze czy Anna Przybylska umarli na raka trzustki.
Mieli dużo kasy i to nie pomogło.
Są choroby które można wyleczyć za dużą kasę jak np zanik mieśni u dzieci ale to kosztuje 2.000.000 $
Jak masz kasę to i może dłużej pożyjesz ale nie zawsze.
@5 217 638 Mulag: niech żyją blaki
@5 217 614 tomcio1972: A nasz admin jest madrzejszy od Stefana Mandla.
@5 217 649 Gosia__77: nie myśl tak jesteś młoda tak sobie mów cały czas
@5 217 651 tomcio1972: ja tak na co dzień gdybyś był w domu wszystko mnie wkurwia
On ma 60 lat ja tyle nie ma da się nie starzeć ale to ciężki temat nie tylko dobre jedzenie ale mózg trzeba po przestawiać
no miałem to nie szczęście w szczęściu że klika lat w zimnie i mało tlenu ogólnie powietrza to mi teraz procentuje ale to kosztem straty paru lat życia w wegetacji
@5 217 651 tomcio1972: ja tylko wstaje rano i od razu krzyczę o ja pierdole
@5 217 657 Gosia__77: lustro wyrzucić
do lekarza trzeba iść Panie lekarzu co jest kur.... jak ja wygląda jak zgnite jabłko
@5 217 658 Mulag:
I co jest coś po tym życiu piszcie wasze przemyślenia lub pewność
najpierw zęby wypadają skóra się marszczy włosy wypadają lub białe jak u gołąbka to są oznaki chrupanie w kościach wolniejsze ruchy szybkie męczenie się to straszne ratunku
@5 217 661 Mulag: nic nie ma
@5 217 663 Bolo22: też tak myślę chcę się mylić i to bardzo się chcę mylić
@5 217 665 tomcio1972: czysty przypadek a że jako najbardziej rozumni opanowaliśmy inne gatunki na tej planecie przez ewolucję chociaż też może przez obcych nas tak obdarzyli
@5 217 667 Gosia__77: wyrzuć i naklej se zdjęcia siebie z dawnych lat w łazience w przedpokoju i jak wstaniesz patrz na te zdjęcia
@5 217 668 Mulag: ale lala będę krzyczeć
@5 217 669 Gosia__77: krótko żyjemy jak sie tak popatrzy za dziecka czas jak by stał przez jakiś czas ale to mózg tak robi a później leci już szybko
dla tego patrzę teraz na ludzi nie jak wyglądają tylko jacy są to się bardzo liczy chociaż wiadomo przyciąga piękno nawet to puste bez wartości
Dopisano wyniki Eurojackpot - 1,3,10,32,44 oraz dodatkowe liczby 1,8
@5 217 670 Mulag: uwazam ze czas w dziecinstwie wstrzymywala szkola, tak bylo w moim przypadku
@5 217 670 Mulag:
Nie narzekaj.
Zyjesz w czasach gdzie te nasze życie jest wydłużone aniżeli 100-300 lat temu.
Medycyna też swoje postępy zrobiła.
Popatrz na drzewa genealogicze rodów królewskich z różnych czasów.
Ludzie żyli tam po 30-40 lat tylko.
Noworodki umierały na potęgę.
Na naszym podwórku taki Szopenn żył tylko 38 lat a Juliusz Słowacki tylko 40 lat.
Znalazłbyś jeszzce wielu innych znznych ludzi co do 40 lat nie dożyli.
Nie narzekaj.
Zyjesz w czasach gdzie te nasze życie jest wydłużone aniżeli 100-300 lat temu.
Medycyna też swoje postępy zrobiła.
Popatrz na drzewa genealogicze rodów królewskich z różnych czasów.
Ludzie żyli tam po 30-40 lat tylko.
Noworodki umierały na potęgę.
Na naszym podwórku taki Szopenn żył tylko 38 lat a Juliusz Słowacki tylko 40 lat.
Znalazłbyś jeszzce wielu innych znznych ludzi co do 40 lat nie dożyli.
wszystkie kupony popalilem w euro nie narazie nie gram na granie miesiecznie przeznaczylem 10 zl i tego spruboje sie trzymac
@5 217 678 tomcio1972: to prawda
emi ,,on usuwał serwwer na stronie korna ,,, ty martwisz tak,,, Ludzieeeeeeeeeeeee huraaaaaaaa huraaaa huraaaa Jestem bogaty mam 15 kostek masła za 5,30

@5 217 686 Forsami: żeby czasem lotto kumulacja nie wypłaciło w maśle
@5 217 687 Gosia__77: może być najwyżej szybko Miliony stopnieją
Jakich czasów żeśmy dożyli że węgiel chleb masło jest jakby luksusowo
13krzysio33
Najbardziej płaczesz Ty,że Korn usunął konto.
Najbardziej płaczesz Ty,że Korn usunął konto.
@5 217 690 emerytka 46: tez lubilem tam wchodzic
@5 217 692 Gosia__77: ale za to frytki
@5 217 694 Bolo22: tylko dziś i 1 ziemniak
u mnie w mieście wszystko gotowe