Wpisy 5 217 441 – 5 217 600
20 grudnia 2024 16:39 → 20 grudnia 2024 19:26, 100 wpisów
@5 217 437 wujek74: To zależy od kontekstu i intencji. 🤔 Złośliwe przekręcanie nazwiska osoby publicznej dla drwin może być postrzegane jako niegrzeczne i nieodpowiedzialne. Należy pamiętać, że każdy zasługuje na szacunek, niezależnie od swojej pozycji.
@5 217 446 Gosia__77: może być za mało
@5 217 446 Gosia__77: niech kupi łososia
@5 217 448 Mulag: no właśnie
@5 217 449 Mulag: o właśnie łososia wędzonego
@5 217 451 Gosia__77: pyszny pomarańczowy super ryba już kupiona 150 dałem z ryby dwa płaty
@5 217 454 Gosia__77: kup nie pożałujesz
@5 217 447 Jelonek: dobrze wiesz że nie oto pytałem
Z braku innych uczepiłeś się Gonzagi ktury ma ciebie daleko w powarzanu
Zaczynasz naśladować sebę
Ktoścoś napisze a z waszej strony kilkanaście odpowiedzi do tej osoby która ma was daleko w dupie
Z braku innych uczepiłeś się Gonzagi ktury ma ciebie daleko w powarzanu
Zaczynasz naśladować sebę
Ktoścoś napisze a z waszej strony kilkanaście odpowiedzi do tej osoby która ma was daleko w dupie
@5 217 455 Mulag:
Co kura jest? Kto mi to zawinął? Grałem a tu pyk nie ma już miliona. Znowu mnie wydym...
@5 217 457 wujek74: Szkoda, ze my sie nie roxumiemy, albo Ty nie chcesz zrozumiec.Ja nie odczuwam, by ktoś mial mnie w ...Seby nie nasladuje, ale poki co polecam naśladowac go bo jest czlowiekiem kulturalnym.Nie uczepilem sie, ale mam prawo zareagowac na drwiny z premiera , o czym wczesniej.Pozdrawiam serdecznie , liczac na wyrozumialość.
@5 217 452 Pasko: Gratulacje
@5 217 466 Jelonek: gratulacje za szybkie podanie informacji? od razu mówię, że nie grałem
@5 217 469 waldus: to samo dziś teściowej zrobiłam na obiad 3 jajka sądzone ziemniaczki buraczki
Wuja.. Jak już to trutka a granulacie.. Na szczury.. U mnie też był. Ale dziwne bo tam gdzie mam rowery, hulajnoga.. Gdzie nie ma drzwi..
@5 217 474 Gosia__77: tak w miały dzień Wuja molestujesz...
@5 217 478 islandorka30,5: cii...
@5 217 468 Pasko: Nie ma za co.Akurat informacje sie wyminely bo w tym czasie prowadzilem konwersacje z inna osoba.A szkoda, ze nie grales bo bym pogratulowal.Nie mniej jednak gratuluje Osobie , ktora odwiedzilo szczęście.Ciesze sie z Twojej uwagi, doceniam poswiecony czas.Milego wieczoru.
Jakie ci jak wszystko widac
Spalili burmistrza i jego ojca.. Trochę chore.. Zamiast pochować jak czlowiekow.. Zrobili kremacje jak za wojny
A wuja już widział twoje kartofle??
Mam kiszone w lodówce...ale też bigos.. Jednak piątek to post.. Więc bigosik jutro sprobuje
@5 217 484 tomi77: "Szacunek dla woli człowieka to nic innego jak szacunek dla jego duszy, która pragnie być wolna."
Moze taka byla wola rodziny?
Moze taka byla wola rodziny?
@5 217 496 Krzys611: Tak, wygrana, krytyka za kremacje zwlok i menu na kolacje z kiszonymi ogorkami.
@5 217 484 tomi77: kremacja jako forma pochówku jest popierana przez koścół katolicki od zawsze,tylko po2wojnie w Polsce za panował uraz do tego typu pochówków
Dokrztałć się tomi
A nie tylko radzio emaus,radio Maryja i tv republika
Dokrztałć się tomi
A nie tylko radzio emaus,radio Maryja i tv republika
@5 217 497 Krzys611: Kiedy chcesz trafic piatkę w Mini Lotto, dzisiaj , czy w Wigilie?
@5 217 500 wujek74:
Ogólnie to mam cały tydzień pechowy same pustaki idą jak miałem siódemkę systemowo dwa razy puszczoną trzeci raz nie puściłem tą trójką wyleciała No i tak to wygląda
@5 217 503 Jelonek: mam się zesrać czy zeszczać że szczęścia że brawa
@5 217 505 wujek74: Co wolisz , wybor nalezy do Ciebie.Ja zaczynam od II dania.
@5 217 504 Krzys611: z tych pustaków chałupe by była
Jelonek!Ogarnij się
Żaden gówniarz nie będzie MNIE uczył do kogo mam mieć szacunek, a do kogo nie!
Żaden gówniarz nie będzie MNIE uczył do kogo mam mieć szacunek, a do kogo nie!
@5 217 503 Jelonek: jako zagożały ateista jestem 100razy lepiej obcykany w sprawach wiary niż normalny katolik
@5 217 507 Gosia__77: A ty niegrzeczna
@5 217 511 Krzys611: oj tam niegrzeczna zaraz żartuje sobie
@5 217 512 Gosia__77: Wiem ja też
@5 217 508 gonzaga:
"Moralność nie jest czymś, co się dziedziczy, ale czymś, co się zdobywa."
Pozdrawiam.
"Moralność nie jest czymś, co się dziedziczy, ale czymś, co się zdobywa."
Pozdrawiam.
@5 217 510 wujek74: To jest temat, który budzi wiele emocji!
"Ateista to nie ten, kto nie wierzy w Boga, ale ten, kto nie potrzebuje go, aby być dobrym człowiekiem."
"Ateista to nie ten, kto nie wierzy w Boga, ale ten, kto nie potrzebuje go, aby być dobrym człowiekiem."
@5 217 517 gonzaga: To byla kobwersacja z inna Osoba.
@5 217 516 Jelonek:
Czasami się zgadzamy
Ateista jednak faktycznie nie wierzy w istnienie Boga
Wiara to pojęcie skomplikowane
Czasami się zgadzamy
Ateista jednak faktycznie nie wierzy w istnienie Boga
Wiara to pojęcie skomplikowane
@5 217 517 gonzaga: Faktycznie zamotalem sie mylac wpisy.Przepraszam.
@5 217 519 wujek74:
"Dziękuję Ci bardzo za zgodność opinii. Cenię sobie Twoje wsparcie i doceniam, że podzielasz moje zdanie. To naprawdę dla mnie ważne."
"Dziękuję Ci bardzo za zgodność opinii. Cenię sobie Twoje wsparcie i doceniam, że podzielasz moje zdanie. To naprawdę dla mnie ważne."
Moim zdaniem nie ma ludzi niewierzących!
Jedni wierzą, że Bóg jest- drudzy wierzą, że Go niema
Jedni wierzą, że Bóg jest- drudzy wierzą, że Go niema
Jednego w tej bibli nie rozumiem
Mojżesz wzioł po parze wszystkich stworzeń na arkę
Nie było mieszaniny dna i porodziły się cymbały
Mojżesz wzioł po parze wszystkich stworzeń na arkę
Nie było mieszaniny dna i porodziły się cymbały
@5 217 523 Jelonek: że zgadzamy się w jednym to nie oznacza że cię nie uważam za cymbała
@5 217 526 wujek74: Znasz inne ciekawe bajeczki? Ta jest zaprawde ciejawa
@5 217 528 Jelonek: nie zakumałeś błędu w moim wpisie cymbale
@5 217 531 wujek74: "Cymbałki to jak życie: czasem grają melodię, czasem tylko hałasują."
@5 217 532 Jelonek: jaki błąd w tym wpisie popełniłem
@5 217 534 wujek74:
"Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci." – Andrzej Sapkowski
"Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci." – Andrzej Sapkowski
I przyjechała karetka ludzie z szału Świąt wariują i potem efekty nic nie robie
@5 217 538 Jelonek: znajdź błąd w pisie 5 217 526
@5 217 538 Jelonek: pierdolisz jak morawiecki o cenach w sklepach
5 217 537. wujek74
Mojżesz nie zabrał żadnych zwierząt na arkę.
Mojżesz nie zabrał żadnych zwierząt na arkę.
Lepsze jest to
To było tak
Bociana dziobał szpak
Potem była zmiana
Szpak dziobał bociana
Potem były trzy zmiany
Ile razy był szpak dziobany
To było tak
Bociana dziobał szpak
Potem była zmiana
Szpak dziobał bociana
Potem były trzy zmiany
Ile razy był szpak dziobany
@5 217 557 Bolo22: a ty gdze wyprasza cię ktoś
@5 217 577 Krzys611: co palisz?
@5 217 579 Gosia__77: to co zawsze przeważnie romanse
Dalej będzie ciekawe losowanie Mini piątki chyba nie będzie chyba ktoś się przyłożył i zaczął lepiej liczby tasować
ciekawostka w mini wylosowano ciąg fibonaciego
1 2 3 5 8 13 21 34 55
1 2 3 5 8 13 21 34 55
4,,,,1/1 MM
emi dzien dobruniu
@5 217 541 wujek74: To bardzo ciekawa obserwacja! 🤔 Mojżesz nie brał na Arkę par bez dna, to Noe był tym, który zbudował Arkę.
- Nie szukam blędow u innych , szukam sposobu by naprawiac wlasne.
- Nie szukam blędow u innych , szukam sposobu by naprawiac wlasne.
@5 217 586 13krzysio33:
„Gdziekolwiek jest człowiek, tam jest okazja do życzliwości.” – Lucius Annaeus Seneca.
Dobry wieczor.Jakimi liczbami gramy?
„Gdziekolwiek jest człowiek, tam jest okazja do życzliwości.” – Lucius Annaeus Seneca.
Dobry wieczor.Jakimi liczbami gramy?
@5 217 581 Krzys611:
W większości gier losowych, takich jak Lotto, wyniki są generowane przez systemy zwane generatorami liczb losowych (RNG). Te systemy są zaprojektowane tak, aby tworzyć sekwencje liczb, które są trudne do przewidzenia.
W większości gier losowych, takich jak Lotto, wyniki są generowane przez systemy zwane generatorami liczb losowych (RNG). Te systemy są zaprojektowane tak, aby tworzyć sekwencje liczb, które są trudne do przewidzenia.
No Jelonek.. Ale zdążają się kiedy to 4 szóstki lotto się trafiają
Kiedyś lepiej losowali mini.. Bo ja grałem parami.. I tak złożyłem 4 na 5 plus jeszcze 3 wpadła.. Za 4 było 540 zł plus 17 zł za 3
@5 217 586 13krzysio33: emi robić am am, będzie później
@5 217 593 tomi77:
Mandel poświęcił wiele czasu na analizowanie teoretycznych aspektów gier losowych, co pozwoliło mu zrozumieć, jak działają loterie.
Sześciostopniowa metoda: Opracował system, który polegał na zakupie wszystkich możliwych kombinacji losów. Dzięki temu miał pewność, że wygra, jeśli tylko jego liczby zostaną wylosowane.
Zyski: Dzięki swojemu systemowi, Mandel zgarnął łącznie około 30 milionów dolarów z wygranych.
Przykład z Rumunii: Jego pierwsze sukcesy miały miejsce w rumuńskim lotto, gdzie dwukrotnie wygrał główną nagrodę.
Gra systemowa: Współczesne loterie oferują możliwość gry systemowej, co zwiększa szanse na wygraną poprzez typowanie większej liczby liczb.
Mandel jest doskonałym przykładem na to, jak matematyka może pomóc w osiąganiu sukcesów w grach losowyc.
My tez znamy polskiego " Mandela" .
Mandel poświęcił wiele czasu na analizowanie teoretycznych aspektów gier losowych, co pozwoliło mu zrozumieć, jak działają loterie.
Sześciostopniowa metoda: Opracował system, który polegał na zakupie wszystkich możliwych kombinacji losów. Dzięki temu miał pewność, że wygra, jeśli tylko jego liczby zostaną wylosowane.
Zyski: Dzięki swojemu systemowi, Mandel zgarnął łącznie około 30 milionów dolarów z wygranych.
Przykład z Rumunii: Jego pierwsze sukcesy miały miejsce w rumuńskim lotto, gdzie dwukrotnie wygrał główną nagrodę.
Gra systemowa: Współczesne loterie oferują możliwość gry systemowej, co zwiększa szanse na wygraną poprzez typowanie większej liczby liczb.
Mandel jest doskonałym przykładem na to, jak matematyka może pomóc w osiąganiu sukcesów w grach losowyc.
My tez znamy polskiego " Mandela" .

u mnie w mieście wszystko gotowe