Wpisy 520 424 – 520 523
1 października 2011 21:34 → 1 października 2011 22:10, 100 wpisów
lila...masz jakies numerki w lotto

krzysio...widziałeś w MAM TALENT,głuchaoniemy chłopak tańczył JAcksona i przeszedł dalej.Ale kurna ciacho z niego

jackwar......jak mnie Gurami jeszcze raz wkurzy to ją wrzucę do akwarium z piraniami 

Albo ten co spiewał o smierci ale pajac

lila...lotto...

profesorze...ten o smierci co śpiewał to jakiś głupek ale ten głuchoniemy suuuper tańczył

lila
wiem tylko jeden chłopak chudy

wiem tylko jeden chłopak chudy

lila...dalej nie wiem ale oglądałem tylko tego głupka i ten co na komórce wygrywał jakies melodie

jackwar.....jedno mieszane,w drugim piranie a w trzecim tylko rośliny tak zwane akwarium Holenderskie 

lila
zaraz powiem , teraz zobaczę www
zaraz powiem , teraz zobaczę www

andro...jestes 

jackwar....ławicy piranii zajmuje kilka minut żeby zjadły całego bawoła

lila
no widziałem wideo talent , kiedy dawno miał chudy teraz dziwne zmiemił troche gruby ,

no widziałem wideo talent , kiedy dawno miał chudy teraz dziwne zmiemił troche gruby ,

lila
ja trochę rozumiałem tancerzem

ok
ja trochę rozumiałem tancerzem

okjackwar....lepiej jednak nie ryzykować,głodne czy nie palców lepiej nie wsadzać 

lila
nie znam wiele obcy przyjechali na zabawy w poznaniu było prawie 1.000 osób
nie znam wiele obcy przyjechali na zabawy w poznaniu było prawie 1.000 osób
ten gościu co wygrał w Redzie to pochodzi z sąsiedniej miejscowości . Puścił na chybił . Jak się dowiedział to każdy mógł pić browar na jego koszt . ma gościu 7-ro dzieci .
amour...

lila
kiedy widziałem dawno miał chudy a teraz dziwne
kiedy widziałem dawno miał chudy a teraz dziwne
Kto gra tutaj w bukmachera...

lila
widziałem w poznaniu dawno , ale on nie lubi rozmawiać obcy tylko chowa w chałupie

widziałem w poznaniu dawno , ale on nie lubi rozmawiać obcy tylko chowa w chałupie

Ale gosciu co wygrał w lotto 3mil bardzo szybko je wydał i popadł w jeszcze gorsze długi

lila on tancerz nazywa Damian Piasek

krzysio.....nawet nie wiem jak się nazywa,bo się zapatrzyłam jak tańczy

lila no tak

lila
jestem połowy , nie jak on tancerzem

jestem połowy , nie jak on tancerzem

lila 

zbyszek lew...

profesor 

lilla to dla Ciebie (w dniu walki Adamka byłem na disco, z facetów sam na parkiecie ,a tańcor ze mnie żaden)lila...gdzie andro...

lila OOOOOOOOO
x 10 
x 10 
losowanie zaraz...

podejrzewam,ale ja pozostanę przy pannach ,a sam daję czadu jak każden POLAK po secie
2,7,21,33,38,40...

lila 

lila...a po nim

profesor MM 2,6,13,22,49,58 22h15 

hipciooo

nie pal dymku

nie pal dymku

Witam,dzisiaj losowanie poprowadzi Anna Rusiecka,szóstki w Lotto nie będzie-kumulacja,Mini Lotto piątki nie będzie.
Bonus zgarnie jedna osoba

Bonus zgarnie jedna osoba

a po nim