Wpisy 518 521 – 518 620
30 września 2011 18:17 → 30 września 2011 18:56, 100 wpisów
no bo jak byś chciał slavo gówniaki czerwone to sąsiad ma jakby co
na tego dzika

na tego dzika

no to sobie trzymaj tajemnice nic niewiesz i dlatego nic nie chcesz powiedziec
jarooo

ona do mnie za duzo wysłała email

nie dla ciebie
mówiłem ci do widzenia JaruS

ona do mnie za duzo wysłała email

nie dla ciebie
mówiłem ci do widzenia JaruS
opti45 mnie nie lubi rozumiem ją =wtobie krzysiek się kocha

prosze mi wypłacić 1 ooo ooo za to euro oczywiśćie jest tyle warat,,,na konto kase prosze wpłacić krzysiek

prosze mi wypłacić 1 ooo ooo za to euro oczywiśćie jest tyle warat,,,na konto kase prosze wpłacić krzysiekjaro do oporu
andro naprawdę zamyśliłem się przepraszam Cię az jeszcze

andro naprawdę zamyśliłem się przepraszam Cię az jeszcze

jaroo

kto ja jestem zdradzony optyk45
powiedziałem wez kobita i koniec

kto ja jestem zdradzony optyk45
powiedziałem wez kobita i koniec

darek jutro do oporu po losowaniu lotto bedzie się dziać,,,teraz cwiarteczka tylko 

zdjecie miałeś mi pokazac jak się prezentuje opti45 a ty nic krzysiek romansujesz tylko z opti45
jarooo znowu

teraz ty mi pokaz twoje zdjecie wystaw w profilu , ty nic powazny jesteś

teraz ty mi pokaz twoje zdjecie wystaw w profilu , ty nic powazny jesteś

a co ja ci mam pokazać pokazac to ja moge opti45 dowód nawet i numer seryjny też,,,wtym gonszczu niewiem czy coś rozczyta

amour

darek no co ty wtakim tepie to do 22,15 nie dotrzymasz ok nasype trzy dawaj kupony ja bede sprawdzał jakby coś to ci nsype kolejną

amour nie martw się są lepsi ode mnie ale miło było Cię poznać tak jak Wszystkich tutaj
ale poważnie to jestem umuwiony na strzyżenie powiedziała że maszynka da rade

jarooo
nie mówiłem sprawdzić twoje dowodu osobistego , gdzie stałeś i wystaw zdjecie ok

nie mówiłem sprawdzić twoje dowodu osobistego , gdzie stałeś i wystaw zdjecie ok

dobra znikam.....
nie pisz do mnie zboczuchu jarus
nie pisz do mnie zboczuchu jarus

amour

ja tylko wystawiam jak kobietki chcą a tak to nie,,,,jak mi wiadomo to ty jesteś,,,,samiec to muśisz zarwać do kozicy jakieś mam gówniaki chcesz to ci pożycze od sąsiad krzysiek

darek co z tobą przejebałeś kaske i dlatego masz doła no to po setce dobrej wódki 

Dziś oddaje ostatni typ w gr i ostatni typ na Forum jutro po raz ostatni zagram z Wami w lotto i mini lotto
madzia77 wiem że czasami coś napisałem w nerwach tak jak wszyscy potrafię się do tego przyznać i naprawdę miło było z Wami wszystkimi tutaj
lepsi będą zawsze czy to od Ciebie czy innych .. ale zdaje się,że nie to jest głównym powodem ... lecz nie wnikam
amour tyły w kumulacje oddałem im 1000zł a jek mają już nie dłógo oddadzą wszystko 

amour
jarooo kiedy został 1 raz kasa wygrana tylko 300 zł i nic nie spotkał optyk45 kobita na kawy

jarooo kiedy został 1 raz kasa wygrana tylko 300 zł i nic nie spotkał optyk45 kobita na kawy

ok idę będe później papa Darek
mam nadzieję, że wejdziesz czasami na chat
,
jaro papa
andromeda papa

i reszta papa
mam nadzieję, że wejdziesz czasami na chat
, jaro papa
andromeda papa

i reszta papa

wiesz co krzysiek, niewiem co ty masz z opti45 ,ale dużo masz spólnego i ona też coś kreci ale ok,,,,,każdy może

andromeda dubko latka lecą a ty co chodz pojeżdzimy troszeczke na tobie

może być
to ja jaruś

może być
to ja jaruś

jarooo
masz mało lat , nie wiesz gdzie pojedziesz do androoo

masz mało lat , nie wiesz gdzie pojedziesz do androoo