Wpisy 518 421 – 518 520
30 września 2011 17:33 → 30 września 2011 18:17, 100 wpisów
pytaj koleżanki,bo ja faktycznie nie pamiętam w którym było to wątku,ale skoro ona pamięta o tym to powinna pamiętać i gdzie szukać ...
powaznie i nie powazne rozmowy o wszystkim ale tam jest ponad 500stron
kto tak długo gada z nią jak nie ja..nikt..bo sie czepia kazdego i sie dziwi ze nikt jej nie lubi ..nie moja sprawa..
Gała tak dokladnie 500 stron i dalej bicie piany nie zaprzątaj sobie tym głowy
własnie masz okazje poznac temat powaznie i nie powaznie na czacie...2 -4 lata potrfi ciagnąć jedno i to samo i tak do konca swiata
"Poważne i nie poważne" osoby, które tam pisały reprezentowały dość wysoki poziom intelektualny ... więc radziłabym się zastanowić nad tym co się pisze i po co ...
Tak Powaznie i nie powaznie to bardzo fajnyh temat i na szczęscie trwa nadal i nie zepsuto go o mały włos///szacun dla Tego Tematu i ich założycieli..szczery

Gała
androoo na drugi rok bedzie miała powaga , nie dziś

androoo na drugi rok bedzie miała powaga , nie dziś

Gała a wiesz ze ona co dzien jakos zawsze o Ciebie pytała..tak jej zapadłęś w pamięc

andro000

albo rano albo po 14stej nie wiem bo to roznie..w trakcie sie bede dowiadywac
dobra za mało uciekam....

Gała + androoo baw się ładnie co dzxienne jak miłutka

Gała + androoo baw się ładnie co dzxienne jak miłutka

i sie dziwi ze nikt jej nie lubi ....
andromeda >>> mów sama za siebie i wolałabyś nie wiedzieć, co o Tobie się mówi niekoniecznie tutaj w oczy ...
poczytaj siebie na czacie od początku do końca i policz z iloma osobami ... darłaś koty - jest powiedzenie "przygadał kocioł garnkowi,a sam smoluch" a dzisiejszym pisaniem potwierdziłaś tylko to, co się pisze o Tobie ...
zostawiam Ci wiec te Twoje poletko jakim jest tutejszy "czat" ...
andromeda >>> mów sama za siebie i wolałabyś nie wiedzieć, co o Tobie się mówi niekoniecznie tutaj w oczy ...
poczytaj siebie na czacie od początku do końca i policz z iloma osobami ... darłaś koty - jest powiedzenie "przygadał kocioł garnkowi,a sam smoluch" a dzisiejszym pisaniem potwierdziłaś tylko to, co się pisze o Tobie ...
zostawiam Ci wiec te Twoje poletko jakim jest tutejszy "czat" ...
tu jest czat połowa grania i lotto randkowa 

nie pisz do mnie madzia..bo mnie nie interesuje co piszesz ...sama sobie jestes winna..se la vi..

jaroooo
ty juz wziąłeś kobita optyk45

ty juz wziąłeś kobita optyk45

andromeda kto ci sprezentował żabke niejadke która nie przynośi szcześćia

tak tak krzysiek wziołem nie pisze nie dzwoni pożuciła mnie jak psa
wole madzie77
wole madzie77
jarooo
ona optyk45 pisała do mnie , nie ma w domu , pojechała daleko

ona optyk45 pisała do mnie , nie ma w domu , pojechała daleko

jaroo
no bierz dwie kobita madzia77

no bierz dwie kobita madzia77

tak andromeda,madzia .opti45 po co wyjerzdzać do arabów można miec dobrze w polsce trzy naraz

jarooo
przed wczoraj pisała do mnie ,ona nie kazała nikomu wiedzieć

przed wczoraj pisała do mnie ,ona nie kazała nikomu wiedzieć

dobra znikam.....
ide tam

ide tam

andromeda dziczyzna na śniadanie bedzie też
a ja wole paluszki twoje
a ja wole paluszki twojepaluszki a co CI jaro ze słonych paluszkow....no dobra masz Bastusie moga być?

jarooo
moja tajemnica ooo tak , do widzienia jaruś

moja tajemnica ooo tak , do widzienia jaruś