Wpisy 516 109 – 516 208
28 września 2011 23:34 → 29 września 2011 08:24, 100 wpisów
lilien to już ci nie wystarczam tylko mamałyga śliwkowo jakas tam jest lepsza w smaku odemnie

sam9..jeżeli 55 wejdzie jutro (oba losowania) to nie ma Cię na chacie do soboty 22:00 a jeżeli nie to mnie nie ma(o innych 50-tkach nie mówimy) OK ?
lilien z tego to wyjdzie 22 tylko
ale nie muśisz wygrać jak wolisz dawać TS ,,,chciała byś sprubować smak 
to nie dżem
nie dla psiaka kiełbaska
ale nie muśisz wygrać jak wolisz dawać TS ,,,chciała byś sprubować smak 
to nie dżem
nie dla psiaka kiełbaska
sam co to za serce ja mam pikawke sprawną ciśnienie dobre

przeszczep proponujesz,,,nie lepiej 55 rozdzielić na 5 razy 5 i bedzie pieć

przeszczep proponujesz,,,nie lepiej 55 rozdzielić na 5 razy 5 i bedzie pieć
lilien durne liczby ,,ty durnie się nieraz ubierzesz ale nic nie mówie musisz tak głośno mówic

lilien ty piszesz tak zwiezle i na temat nawet faceci cie nie podniecają to ja jaruś 

lilien no ile wziołaś no pochwal się 7tyś to ty trafiłaś tom szóstke i niżej była piątka też

a nie mowiłem z maszyny to są liczby jak oni potrafili dac dwie 6 na chybił to ile oni kratek takich samych puśćili w obieg grająćych i dlatego nie lubie grac na chybił najwieksze oszukanstwo,,,,,lilien no ile trafiłaś ,,,,opti45 kochana jesteś na czacie nik mnie nie lubi 

Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko 2" !!
Szczęście uśmiechnęło się do właściciela losu kupionego w Tesco przy al. KEN na Kabatach. (...) W środę okazało się też, że w Tesco na Kabatach robi zakupy prezes Totalizatora Sportowego Sławomir Dudziński. - I nawet zagrałem tam we wtorek. Kuponu jeszcze nie sprawdzałem - uśmiechnął się na konferencji prasowej.
Więcej: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,10374187,Kumulacja_w_Lotto__Rekordowa_szostka_padla_na_Kabatach.html
Więcej: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,10374187,Kumulacja_w_Lotto__Rekordowa_szostka_padla_na_Kabatach.html
Czy ktoś z Was wie, od kiedy pracownicy TS mogą grać w organizowane przez siebie gry? Cały czas żyłem w przekonaniu, że regulamin im tego zabrania... Ale w wersji z marca tegor oku faktycznie nie ma takiego zakazu...
Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Padły 2 rekordowe "szóstki" !
01,06,10,16,23,
38,50,58,60,69 zostawiam tak
) wybieram osiem powodzenia 
38,50,58,60,69 zostawiam tak
) wybieram osiem powodzenia 
witam

Dzień Dobry

Miłego Dnia,udanego typowania i wysokich wygranych

Miłego Dnia,udanego typowania i wysokich wygranych

pozdrawiam

Kosmaty
zaraz jadę na grzyby