Wpisy 516 009 – 516 108
28 września 2011 23:05 → 28 września 2011 23:34, 100 wpisów
Aaaaa!! teraz wiem składalem dokumęty i musze czekać

Pasko
- niektóre wpisy, czasem nie wchodzą ... ?
Coś gmerasz w ustawieniach ?
- niektóre wpisy, czasem nie wchodzą ... ?
Coś gmerasz w ustawieniach ?
pasko daltonista jak ma odrużnić niebieski od czerwonego,,szczerze to lepiej było wcześniej zrobiłeś to dla lili 

lila...

dobranoc

dobranocjaro...odpitol się ode mnie raz na zawsze bo mi działasz na nerwy jak mało kto

Witam wszystkich,jak po losowaniu,bo u mnie nie tak super
Kilka:3/6 i 4/10
Kilka:3/6 i 4/10

Hmm - trochę nieprecyzyjny byłem - można jeszcze
nawias nawias wyraz zamknięcie nawiasu zamknięcie nawiasu
nawias nawias wyraz zamknięcie nawiasu zamknięcie nawiasu

Dopisano wygrane multi multi
lila jak to to nie o tobie pisałem przepraszam bardzo są dwie lilianki lila1 lila2 wiec same zdecydujcie co chcecie od jaruśia

Dopisano wygrane jokera
Kto wie w jakich miastach padły szóstki

asterka...

sam9...teraz wiem

anzo nie obrażająć kobiet to są cudne lubie wszystkie a zartowałem bo lila to normalnie okres ma to już się mnie czepia,,chciała by zjeść 

Kumulacja Jokera: 1 000 000 złotych
sam9...

Jaro właśnie jak zawsze zagladam do profila twojego to zamiast skanów bestia z zebami

Bonus Multi Multi: 370 000 złotych
liczby obliczone już są,,,ktoś stronki mojej muśi pilnować,wklejam tylko na pae minut bo takie wygrane mnie nie podniecają jak coś trafie wiekszego to już najme ochrone justuss
Dopisano wygrane kaskada
anzu - to facet? nie no... z całym szacunkiem ale po nickach czasami nie da rady poznać ;p

hipopotan głowa do góry nic na siłe wygrasz coś,,,powyżej 100zł pasuje ci mało ja też bym chciał 360,ooozł

dobra uciekam dobranoc....
do jutra

do jutra
lilien ty jak lila pewnie imieninki wtym samym dniu macie i okresy też tobie też soda do głowy uderzyła jak lili wkurzyła sięę namnie o co nawet niewiem ani pa na dobranoc

sądze, że można zaszaleć na pięćdziesiątki jutro np 58, 50, 57, 51 

nie muśisz mi odpisywać
to muszę sprawdzić pukony 
co jutro stawiacie ;>
nie liż tyle