Wpisy 515 514 – 515 613
28 września 2011 20:10 → 28 września 2011 20:40, 100 wpisów
Dziki Lila za zainteresowanie 
Gdzie moge sprawdzic wyniki albo cos takiego?? pomóż prosze..

Gdzie moge sprawdzic wyniki albo cos takiego?? pomóż prosze..

martin....kliknij w swój nik i jak chodzi o lotto to kliknij na lotto i zobaczysz co trafiłeś 

martin: kliknij na swój nick. Następnie u góry kliknij na wybór gry "Lotto". Są Twoje typy, ale podałeś je po wczorajszym losowaniu i obowiązują na losowanie czwartkowe.
martin...jeśli podawałes 12 liczb na lotto,to w swoim profilu znajdziesz co trafiłeś.
musisz tam kliknąć napis lotto i wyskoczy wszystko
musisz tam kliknąć napis lotto i wyskoczy wszystkohmmm zrobiłem tak jak kazałaś i jak mam same zera czyli nic nie trafiłem taak? :>
Wybacz za głupie pytania z mojej styrony, ale serio sie nie znam na tym, a chcialem zacząć. jest szansa wogóle cos wygrać? :>
Wybacz za głupie pytania z mojej styrony, ale serio sie nie znam na tym, a chcialem zacząć. jest szansa wogóle cos wygrać? :>
gdybysmy wczoraj te 6 trafiły to dzis bysmy mogły robić za grekow, a tak to dalej za murzynow

mertin....no faktycznie tam nic nie widzę,może wczoraj przy dodawaniu liczb ,popełnileś jakiś błąd.Być może nie dodałeś wpisu.Spróbuj dodać liczby na losowanie wieczorne Multi Multi.
martinw>>>>> twoje typowanie jest na jurtro dopiero Obecnie typuje:
05,07,15,17,25,29,
31,33,37,39,41,44
Typował o godz. 23:49
05,07,15,17,25,29,
31,33,37,39,41,44
Typował o godz. 23:49
Martin...tutaj liczby obstawiane w profilu to zabawa.Walczymy o 1 miejsce w rankingu a wygrać można zawsze coś jak sie wyśle konkretne liczby
Pasko płaci za 6/12 w lotto 
Pasko płaci za 6/12 w lotto 
Na jutro?? :O
Myślałem ze na dzisiaj bedzie...
A jest gdzies instrunkcja obsługi, albo regulamin, gdzie bym sie mógl nauczyc wszystkiego?
Myślałem ze na dzisiaj bedzie...
A jest gdzies instrunkcja obsługi, albo regulamin, gdzie bym sie mógl nauczyc wszystkiego?

MArtin typowales po 23 wczoraj wiec dopiero na losowanie w czwartek
lila u niego na profilu to jest 

martin....nauczysz się z czasem za 3 dni będziesz tak śmigał że ho ho ho 

albinlotto.....ja szukałam w wynikach.A to losowanie na jutro bo wpisane po23
martin....typy podaje się chyba do 24.45 potem już nie są zaliczane do danego dnia.
lila to przez ta trojeczke pewnie 

Hehehe fajnie tutaj na forum macie 
Fajnie sie z wami pisze

Fajnie sie z wami pisze

lila>>> na 22 nadane?
martin...jak będziesz miał z czymś problem to zapytaj po prostu kogoś na czacie lub Pasko.Pasko to właściciel stronki,pomoże na bank

A gdybym teraz chcial jakies liczby obstawić w jakieś grze to co musze zrobic? bo próbuje cos znaleśc tu a mi nie wychodzi zabardzo 

Użytkownik pini dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
lila bym coś napisał co do wpisu na temat Bonusa ale przemilcze temat
martin......wejdź po lewej stronie w TYPOWANIA.Kliknij i obstaw 1/1,2/2,3/3,5/5,10/10 na MM na dzisiaj na 22.15
lila i to wszystko trojki??
lila 
andromeda

andromeda

Darek....ale co mnie 6/12? Ja nie trafiłam 6/12 więc jakoś nie za bardzo mnie to interesi
Dziś w kolekturze pewna osoba była odebrać wygraną z Lotto, dała do sprawdzenia 154 kupon na każdym kuponie po 8 zakładów
. Trafiła 3- czwórki i mnóstwo trójek.
. Trafiła 3- czwórki i mnóstwo trójek.Darek....bo kiepsko się starasz.Gdybym to ja wygrała,już dawno by mi zapłacił

Lilaa, wszedłem tam ale nigdzie nie umiem nic obstawic. Jakas tabela tylko jest
lila ja też pisze prawdę.Nie chcę robić reklamy ale niestety wypłaty bonusowej nie ma
martin.....musisz myszką kliknąć na to puste miejsce i wstawić tam swoją liczbę.Potem dwie itd a na końcu zatwierdzić wpis 

dzisiaj oglądałam w TV program i była pokazana kolektura w Redzie.Podobno jak ta osoba wygrała to tak się darła w bloku że całe osiedle ją słyszało.Czyli już spokoju nie zazna,wszyscy wiedzą kto to.

Martin...,.musisz wejść w typowania a potem w ZATYPUJ
i wpisujesz 1 liczbę,potem dwie itd a jak chcesz lotto,mini czy jokera to tak samo.Wchodzisz w TYPOWANIA,potem w ZATYPUJ i u góry klikasz lotto,obstawiasz,zatwierdzasz i tak samo z mini i jokerem
i wpisujesz 1 liczbę,potem dwie itd a jak chcesz lotto,mini czy jokera to tak samo.Wchodzisz w TYPOWANIA,potem w ZATYPUJ i u góry klikasz lotto,obstawiasz,zatwierdzasz i tak samo z mini i jokeremandruśka......za 9 zeta były kupony wysłane a w wawie za 15 wszystkie na chybika

Jak to powiedział dziś Pan Sławek sprzedający w kolekturze,
'szczyt podniecenia na wygrane w lotto' - wysłać kupon za więcej niż 3 zł i nie trafić żadnej liczby, wysłać kupon za 3 zł na chybił trafił i wygrać miliony'.
'szczyt podniecenia na wygrane w lotto' - wysłać kupon za więcej niż 3 zł i nie trafić żadnej liczby, wysłać kupon za 3 zł na chybił trafił i wygrać miliony'.

Kurcze
ale pod TYPOWANIEN mam jeszcze bilans, rankingi, top 10 itd... a po za tym to ni mam gdzie liczby wpisać, bo pokazuje mi sie tabela od skreśleń innych

ale pod TYPOWANIEN mam jeszcze bilans, rankingi, top 10 itd... a po za tym to ni mam gdzie liczby wpisać, bo pokazuje mi sie tabela od skreśleń innych 
ooo mam
) Dzieki LILA!!! 
) Dzieki LILA!!! 
Darek...o czym jej wspominałeś znowu? Co Ty piszesz do Robala jakbyś pozjadał wszystkie rozumy bo raptem trafiłeś 6/12.Otrząśnij się zdeka
dokładnie lila, rozumiem kumulacja kosmiczna, można wysłać za więcej niż 3-6-9 zł. Ale nie potrafię zrozumieć tego, że ludzie 'ładują' tysiące złotych.

bet5....znajomy,deweloper z Poznania,rzygający kasą,wysłał totka za coś ponad 20 tyś i miał 2/6

.... a obecna 
witam Cie Darek i pozostałych
lila >>> że jak ma się trafić to i jeden kupon styknie ... iże ilość zawartych zakładów itp.itd.

witam Cie Darek i pozostałych
lila >>> że jak ma się trafić to i jeden kupon styknie ... iże ilość zawartych zakładów itp.itd.
lila nie stawaj w obronie i gań.Pomyśl tylko jak mogłem podać zły nr konta zresztą nie ma znaczenia .A madzi77 wspomniałem o tymże można wysłać1 kupon a nie 100 aby trafić 6.
madzia77 Witam Cie
madzia77 Witam Cie

I powiedz mi czy to jest normalne
20 tyś. Duża kasa robi mętlik w głowie 
20 tyś. Duża kasa robi mętlik w głowie 
Darek....nie staję w obronie tylko zwracam Tobie uwagę.Nie musisz być zawsze taki sztywny na czacie jak ktoś coś do ciebie napisze w żartach.Filozof się znalazł
bet5 >>> dla niektórych osób 20 tys. to jest jak dla mnie np. 200 zł ..
Ja lece, Dzieki LILA!