Wpisy 5 154 944 – 5 155 108
15 października 2024 15:47 → 15 października 2024 19:56, 100 wpisów
ja mam biznes. kostke na multi.
@5 154 943 MONTEZUMA1:
Zrób i przy okazji daj łapkę w górę 🖐
Zrób i przy okazji daj łapkę w górę 🖐
@5 154 944 MONTEZUMA1:
@5 154 944 MONTEZUMA1: Przynosi Ci zyski ten biznes ?
@5 154 947 greg:

@5 154 950 MONTEZUMA1:
tak mowia na polszmacie
@5 154 950 MONTEZUMA1:
Te kolejki to myślisz że przez kostkę Monte?
Te kolejki to myślisz że przez kostkę Monte?
@5 154 950 MONTEZUMA1:
kostka juz nie ma nic do udowodnienia zawsze cos trafia
@5 154 950 MONTEZUMA1:
Te kolejki są bo coraz więcej osób ma Kulę marzeń snów i życzeń
Te kolejki są bo coraz więcej osób ma Kulę marzeń snów i życzeń

@5 154 957 Sebastian_M:
rekord kostki to 8 numerow na 18. bedzie to samo w 1 rok albo totek odda kase na haslo kostka
@5 154 959 greg:
@5 154 960 MONTEZUMA1:
Kula daje codziennie 3/5 w Multi. Jak ją podkręcę to będzie dawała nawet 5/5
Kula daje codziennie 3/5 w Multi. Jak ją podkręcę to będzie dawała nawet 5/5
@5 154 960 MONTEZUMA1:
Nie lubię powtarzać ale zobacz co robi Pepe
Nie lubię powtarzać ale zobacz co robi Pepe
dzis w promocji powraca kostka na strone promo ograniczone
@5 154 960 MONTEZUMA1: Lata jak szalone.
Jak ta żabka skacze
Jak ta żabka skacze
@5 154 966 MONTEZUMA1: Daję łapkę w górę i czekam na promocję
🖐
🖐
pozniej trafiaja z kostki i mysla ze sami na numery wpadli
@5 154 969 MONTEZUMA1:
dla kostki potrzebuje 3 lapek od fanow. pokazcie ilu nas jest
@5 154 971 MONTEZUMA1: 🖐
wszedzie sami niewdziecznicy. jezdzisz do dzoewczyny czas swoj poswiecasz i dobre slowo a ona za nic to ma mysli ze z tindera kochanek na kilka nocy zalatwi sprawe
wiemy jak to jest
wiemy jak to jest
nie mozesz przeplacac w zwiazku. jak cos nie pasi pakuj zabawki
dila i kondony i sajonara
dila i kondony i sajonara
dilda
@5 154 933 waldus: dwa złote to mam ochote jak Ochotnicza straż pożarna
Przed chwilą padło 83 x 78,70 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Kto spodziewał się premia w szybkie 600padła tak niespodziewanie jak 3/5w mini a wygrane wyższe
@5 154 982 Forsami: masz na tace to i na totolotka znajdziesz
No tak.. A ja se jadę jezdnia a z przeciwka radiowóz.. Ale oni to w dupie mają. 2iedza że fruwać hulajnoga nie będę.. Nawet alkomatu pewnie nie mieli.... A ja 4 dzień bez alko
@5 154 992 waldus: jak tace do roboty do...huu... pana a kto mi daje jak ja wciągnę rękę to co najwyżej mi gołąb nasra mi nikt nic nie daje biorą wypłaty niech se utrzymują ja k...a po wsi nie chodzę nie żebrze
Budda to oszust.. Z tego wychodzi.. Ogłaszal swoją loterie.. Nakręcał interes a kasa płynęła za granicę. Cos jak jednoręki bandyta.. Jeśli dać wiarę zarzutom postawionym mu..
@5 154 995 Forsami: a powinieneś prosić jak wszyscy w tym krajubudda znany YouTube zatrzymany 38 mln zamrożonych
Forsa zrób sobie reklamę w tiwi że za 2 zł obiecujesz lot w kosmos
@5 154 997 waldus: i 90 Milionów z jakiś spółek zabezpieczone przez służby się im gangsterski zachciało do roboty na Stomil kolekcjonować nadgodziny
@5 154 998 waldus: po grochówce albo po kapuście 🚀
Tak to jest jak się chce być lowelasem i stoi jak ta k..a pod lasem żeby się dorobić.... trzeba ciężko pracować... dorobić się garba aż z kity poleje się farba
o co chodzi z tym szybkie600, że co chwila premia pada? zawsze tak było, tylko Pasko dopiero teraz zaczął to zamieszczać/ogłaszać? czy też jest to specjalnie, by naganiać ludzi do gry?
@5 155 002 Kruk82: właśnie od kilku dni i zastanawiam się i pytam o co tu chodzi
@5 155 004 Robal_36: no aż dziwne, co chwila premia rozbita
@5 155 005 Kruk82: albo nie było to pokazywane, albo - niestety gorzej - przestawili wajchę
W jakich czasach my żyjemy... robić niema komu do gupot pierwsi
@5 155 002 Kruk82: Metoda naklaniania do ha
zardu?
zardu?
@5 155 009 Jelonek: po prostu dziwna sytuacja, czy premia tak zawsze pada/padała tylko dopiero teraz jest to ogłaszane na stronie? Pasko, jak to jest? widać Cię oświeć nas
@5 154 996 tomi77: Obejrzyj reklamy z takimi osobistosciami jak:
Anżej D...,Matolusz M, ( certyfikowany klamca narodu), Gerard C.- patriota gospodarczy i wielu innych, dopiero się wypowiadaj.Ja je mam, ale nie mogę ich tutaj publikowac.Wczoraj " slup Budda, dzisiaj pewien pan w Warszawie rowerem w....slup....Karma wraca...
Nie feruj wyrokow.Zostaw to prawnikom...
Anżej D...,Matolusz M, ( certyfikowany klamca narodu), Gerard C.- patriota gospodarczy i wielu innych, dopiero się wypowiadaj.Ja je mam, ale nie mogę ich tutaj publikowac.Wczoraj " slup Budda, dzisiaj pewien pan w Warszawie rowerem w....slup....Karma wraca...
Nie feruj wyrokow.Zostaw to prawnikom...

E u mnie gość samochodem zdrzyl się z gościem na hulajnodze. Ale mandat dostał kierowca samochodu..
@5 154 996 tomi77: O winie powinien rozstrzygać sąd, a nie opinia publiczna. To sąd ma kompetencje do ferowania wyroków, a nie my, jako osoby postronne.
Zastanów sie.Najpierw uruchom mozg, potem język.
Zastanów sie.Najpierw uruchom mozg, potem język.
@5 154 996 tomi77: Bądzmy ostrożni w wynieraniu swoich wrogow, bo w koncu bedziemy wygladać jak oni.
Wygranych Ci życzę.
Wygranych Ci życzę.
@5 155 015: 5155015 "wybieraniu".
Dobra idę na ti wi bo jeszcze co wygram i potem moja twarz zamieni się na zdziwionego człowieka
@5 154 996 tomi77: to tak samo jak i lotto ,tu i tu ktoś zawsze wygrywa
podchodzi blondi do kiosku proszę bilet za złotówkę ! -proszę -ile płacę ?
jak wkurzyć archeologa ?
podać mu tampon i zapytać z jakiego OKRESU jest ???
dlaczego blondi chodzi po sklepie na kolanach ??? bo szuka niskich cen
jak wkurzyć archeologa ?
podać mu tampon i zapytać z jakiego OKRESU jest ???
dlaczego blondi chodzi po sklepie na kolanach ??? bo szuka niskich cen
@5 155 024 emeryt: tampon ,ha ha ha
W ZOO miejskim padł goryl. Rozpoczęto więc starania o sprowadzenie nowego, ale ponieważ zajmuje to trochę czasu, kierownictwo zamieściło ogłoszenie o pracy. Zgłosił się gość, więc mu wyjaśniono, co ma robić. Chuśtał się więc w przebraniu goryla codziennie aż razu pewnego przesadził i przeleciawszy ogrodzenie wpadł do klatki z lwem. Biega od kraty do kraty i drze się: - "Lew, lew, ratunkuu!!!" Lew patrzy z przerażeniem i pewnej chwili nie wytrzymuje: - "Ty, cicho bądź, bo nas obu z tej roboty wywalą!"
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Gra Grupowa Lotto - Kupony Cząstkowe
Kruk82 dodał(a) komentarz w temacie: Gra Grupowa Lotto - Kupony Cząstkowe
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gra Grupowa Lotto - Kupony Cząstkowe
Prezes odwołany iniemoge zasilić konta gracza niedługo Tusk wszystkich aresztuje
Wujek coto za piec pelet wegiel gaz
Szopen dodał(a) komentarz w temacie: Gra Grupowa Lotto - Kupony Cząstkowe
Dobra.. Otworze te oby nie padła 5 mini w Nekli z ząbki bo.. Kuponu nie mam.. Zgubiłem..
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Pasko zmienily się zasady bo niemoge zasilić konta gracza
Cześć
Będziecie oglądali mecz?
Znowu nie ma tu nikogo
Idę zrobię coś do jedzenia to przyjdzie dużo osób
Wiecie co kupiłem w promocji?
Teraz byłem w sklepie.
Cytryny są w promocji
50% taniej
Kupiłem 10 kg cytryn
Jem cytryny jak jabłka więc szybko je zjem
@5 155 098 Sebastian_M: jabłka mają więcej witaminy C papryka czerwona też cytryny wcale dużo nie mają
@5 155 102 Gosia__77: