Wpisy 5 151 903 – 5 152 043
13 października 2024 15:07 → 13 października 2024 19:22, 100 wpisów
Słuchajcie najważniejsze że ktoś z zielonej wygrywa
a na lotto.pl nie zaznacza niestety, choćto bardzo fajne i również mogliby tam dodać
Po to gramy aby wygrać
Ja korzystam z Lotto.pl
I to sporadycznie.
mnie teraz to zastanawia

Pasko się jakoś tym nie chwali a grupa utorzona przez multipasko.pl
gdzie te kolektury sprawdzić? gdzie to widać:
"Za pośrednictwem portalu multipasko.pl możesz zgłosić chęć udziału w grze grupowej w wybranej kolekturze, wybierając ilość udziałów (kuponów cząstkowych), które chcesz zakupić w dostępnej opcji gry.
Obecna liczba osób chętnych do gry danym systemem w danej kolekturze będzie również tutaj widoczna na stronie kolektury na multipasko.
Zbieranie uczestników:
Gdy w danej kolekturze zbierze się wystarczająca liczba graczy, pojawi się informacja na naszej grupie oraz otrzymasz powiadomienie.
Informacje dla graczy:
Gracze otrzymają szczegółowe informacje na temat kolejnych kroków i organizacji gry. Zostanie wspólnie ustalona data wspólnego spotkania w wybranej kolekturze.
Wspólne nadanie zakładu:
Spotykamy się w wybranej kolekturze, wybieramy ustalony system gry i liczby, a następnie dzielimy kupony cząstkowe między uczestników zgodnie z zakupionymi udziałami.
Podział wygranej:
W przypadku wygranej każdy odbiera swoją część zgodnie z posiadanymi udziałami (liczbą kuponów cząstkowych). Nie trzeba w tym celu już się spotykać. Każdy ma swój kupon (kupony) cząstkowe, uprawniające go do odbioru swojej części wygranej."

Pasko się jakoś tym nie chwali a grupa utorzona przez multipasko.pl
gdzie te kolektury sprawdzić? gdzie to widać:
"Za pośrednictwem portalu multipasko.pl możesz zgłosić chęć udziału w grze grupowej w wybranej kolekturze, wybierając ilość udziałów (kuponów cząstkowych), które chcesz zakupić w dostępnej opcji gry.
Obecna liczba osób chętnych do gry danym systemem w danej kolekturze będzie również tutaj widoczna na stronie kolektury na multipasko.
Zbieranie uczestników:
Gdy w danej kolekturze zbierze się wystarczająca liczba graczy, pojawi się informacja na naszej grupie oraz otrzymasz powiadomienie.
Informacje dla graczy:
Gracze otrzymają szczegółowe informacje na temat kolejnych kroków i organizacji gry. Zostanie wspólnie ustalona data wspólnego spotkania w wybranej kolekturze.
Wspólne nadanie zakładu:
Spotykamy się w wybranej kolekturze, wybieramy ustalony system gry i liczby, a następnie dzielimy kupony cząstkowe między uczestników zgodnie z zakupionymi udziałami.
Podział wygranej:
W przypadku wygranej każdy odbiera swoją część zgodnie z posiadanymi udziałami (liczbą kuponów cząstkowych). Nie trzeba w tym celu już się spotykać. Każdy ma swój kupon (kupony) cząstkowe, uprawniające go do odbioru swojej części wygranej."
ok, kolektury są to, choć pochowane to wszystko, że ho ho ciezko znaleźć
www.multipasko.pl/kolektury-lotto/
no i co dalej? jak się umawia do danej kolektury? może Pasko coś rozjaśni jak się pojawi
www.multipasko.pl/kolektury-lotto/
no i co dalej? jak się umawia do danej kolektury? może Pasko coś rozjaśni jak się pojawi
@5 151 901 Kruk82: w aplikacji są przecież punkty winto a na stronie pusto jak ktoś dużo gra to szkoda punktów
Gdzie teraz pada.

@5 151 930 tomi77: twoje życie nie jest skomplikowane
Pasko !!!
5 151 913. Kruk82 13.10.24 (15:10)

Pasko, prosze o komentarz
( )
5 151 913. Kruk82 13.10.24 (15:10)

Pasko, prosze o komentarz
( )
@5 151 913 Kruk82: jak dla mnie pic na wodę fotomontaż kto wie kubraczki wulkany ktoś lubiący niszczyć tylko to potrafi czerpie podniete chyba że to prawda zdziwiłbym się
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 151 929 tomi77:
coraz więcej tracisz...
rośnie z ciebie hazardzista....
kto chce się odegrać...odzyskać...
ten wpada w hazard..
coraz więcej tracisz...
rośnie z ciebie hazardzista....
kto chce się odegrać...odzyskać...
ten wpada w hazard..
Kurka raz jeszcze kleić dętkę.. Ale trudno.. Musiała być większa latka
A.. Nie... Raczej zapisuję wszystko.. Ok trafiłem 3..mini 4.. Października. No marna 3..bo 28 zł.. Niecałe.. Ale też ograniczam granie..
Przed chwilą w grze Keno padło 20 x 6/6 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 151 873 Forsami:
wokół Krakowa jest 5 kopców....
wokół Krakowa jest 5 kopców....
dawno nie było reklam majtek...
ukraińskich 1 - 7
i rosyjskich 1-12..
ukraińskich 1 - 7
i rosyjskich 1-12..
A... To musi starczyć na dłużej. Ok.. Grając 2 mini na losowanie.. Zbyt mało.. Ale 5 na losowanie.. Zbyt dużo..
Do końca życia nie przegram.. Wszystkiego.. No musiałbym żyć jeszcze z 50 lat.. To niemożliwe
Pozdrowoemia od naszego lolegi z portalu z dalekiego swiata.Gram tez dla niego na jego zestawy pobrane z Grupy..

Od czasu wprowadzenia oprogramowania kontrolującego wyniki losowań, prawie w ogóle przestały padać wygrane 10 z 10, 9 z 9 i 8 z 8 w multi multi. Sprawdźcie losowania z lat 80-90. W każdym losowaniu była jedna lub więcej wygranych 9 z 9, 8 z 8 i rzadko nie padała główna 10 z 10. Teraz nie pada praktycznie nigdy. Co kilkadziesiąt losowań. Pełna kontrola.
Po ostatniej wygranej na stronie Wirtualnej Polski pojawił się wywiad z politykiem Twojego Ruchu – byłym posłem Janem Cedzyńskim, który miał wyjątkowe szczęście – wygrał szóstkę w lotto, główną wygraną w Express Lotku i 50 tysięcy w Multi Lotku. Chociaż polityk nie podał kwot, można domyślić się, że wygrał niemało.– Żeby wygrać, trzeba po prostu grać. No i mieć szczęście. – zdradził swój przepis na sukces.
Cóż, znamy jeszcze jednego polityka, który swego czasu miał duże szczęście w Lotto i wygrywał akurat zawsze wtedy, kiedy tego potrzebował. Mała podpowiedź – to były prezydent Polski… 😉
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Taki mały kryminał finansowy.
Masz pieniądze, to wygrywasz a jak nie to... zapomnij o wygranej.

Masz pieniądze, to wygrywasz a jak nie to... zapomnij o wygranej.

Przerwa.
kostka na budowe domku

jak sie powtorzy 7 z rana kostki to bedzie
3.5.8.19.63.65.67 ciezko o taka sztuczke od razu po
3.5.8.19.63.65.67 ciezko o taka sztuczke od razu po
domku od zera nie buduje ale datki na nowy dach i okna chetnie przyjme od multi
makler dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
zycie zrobic? do tego potrzebna dziewoja
trafianie parki, trojki w multi robi sie za latwe, przyklad
najczesciej lata lewy gorny rog = 3 nie bylo nic w 3 kolumnie 62,64,66
najczesciej lata lewy gorny rog = 3 nie bylo nic w 3 kolumnie 62,64,66
zgralem lepiej teraz do MP4 wiec jakosc duzo lepsza studniowki
mialem isc na studniowke ale odmowilem pannie i kupilem sobie pozlacany zegarek casio szybko sie rozwalil
kaseta przelezala 25 lat jeszcze udalo sie w dobrej jakosc z niej zgracc
@5 151 997 MONTEZUMA1:
teraz zaluje
mam nagrywarke a video dal mi kolega bo znalazl na smietniku, wypalilem bratu jego
wesele tez se z tasmy przegralem zyleta to nie jest ale wina tamtego kamerzysty
ja teraz inaczej zgrywalem bo ten video grabber co kupilem to kiepsko zgrywa, kolory beznadziejne, jakosc obrazu i dzwieku
teraz kupilem konwerter z svideo do hdmi i hdmi to usb
teraz kupilem konwerter z svideo do hdmi i hdmi to usb
a co do tych ludzi znajomych to 1/3 mam na fb jeszcze mlodo wygladaja o dziwo, ale powoli sie starzeja
Angierski.. Wieku nie os ukażą.. Też patrzę na moje fotki 10 lat w tył.. Kurka.. Lata lecą.
makler dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
jeden do mnie zadzwonil i tez chcial zebym na spotkanie liceum przyszedl wysmialem go
nie ma co sie cofac, jedziemy do przodu
nie ma co sie cofac, jedziemy do przodu
@5 152 010 tomi77: no teraz wiem ze zycie jest krotkie
albo spotkanie podstawowki, w podstawowce nie daly a teraz bede ogladal stare torby wyrutotane
f em all
moi koledzy to np Wladziu znasz? taki zielony
albo Muniek Stary, Jasiu Sobieski...
albo Muniek Stary, Jasiu Sobieski...
@5 152 016 MONTEZUMA1: ja kiedys mialem w 2016 spotkanie z podstawowki to juz raczej troche mniej atrakcyjne
a wszystko pisze w necie nikt mi nic wiecej nie powie mondrego
Cześć
u mnie w podstawowce byly dobre, kto wie moze byc cos przytulil na noc
@5 152 022 MONTEZUMA1:
Co było dobre?
Co było dobre?
dupeczki i niektore wolne do wziecia nadal albo po przejsciach, lepiej pozno niz wcale
@5 152 020 MONTEZUMA1:
Później rozkremuję te Twoje kostki
Później rozkremuję te Twoje kostki
@5 152 024 MONTEZUMA1:
Masz z nimi kontakt?
Masz z nimi kontakt?
@5 152 024 MONTEZUMA1:
Czyli wszystkie mogą być jeszcze Twoje?
Czyli wszystkie mogą być jeszcze Twoje?
@5 152 024 MONTEZUMA1:
Były młode nie wiedziały co dobre to teraz wszystkie będą chciały Ciebie
Były młode nie wiedziały co dobre to teraz wszystkie będą chciały Ciebie
@5 152 024 MONTEZUMA1:
Ale one są teraz trochę starsze
Ale one są teraz trochę starsze
moze pojde na spotkanie, starsze to lepsze mozna jechac do konca
kto bywa w towarzystwie ten ma okazje a kto nie to nie ma
Jest tu jeszcze jakaś sztuczna inteligencja do zablokowania ..??!?!!! Zdecydowanie wole pisać z żywym a nie sztucznym
@5 152 024 MONTEZUMA1:
Ja teraz za Twoją namową zapisuję wszystkie numery do nowo poznanych dupeczek
Ja teraz za Twoją namową zapisuję wszystkie numery do nowo poznanych dupeczek
@5 152 030 MONTEZUMA1:
Zależy jak starsze
Zależy jak starsze
wziales tego tryliona baby doge czy nie 12 tys zl
byc albo nie byc trylionerem
byc albo nie byc trylionerem
@5 152 031 MONTEZUMA1: Ja bywam i dobrze
@5 152 036 MONTEZUMA1:
Trylion ?
Trylion ?
@5 152 036 MONTEZUMA1:
Jak będzie po 1 zł będziesz Trylionerem
Jak będzie po 1 zł będziesz Trylionerem
taki to trylion angielski 12 zer tylko ale okej
@5 152 015 Angierski: tylko z winy człowieka który to nakręcił jedzenie produkty długo terminowe sama chemia powietrze syf normy w robocie ponad ludzki organizm i to na biegiem bo zawsze jest za mało ... I szybko dochodzimy z tego świata to nie życie jest szybkie to w robocie każą szybko i szybciej to życie skraca...
nie mam tryliona, ale jak masz kase to atakuj
@5 152 040 MONTEZUMA1: 12 zer to trylion?
obiad i do spania